Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique leeft mee: ‘Het spijt mij voor Neville, maar wij doen ons werk’

Laatste update:

Barcelona kende woensdagavond geen genade met Valencia en stopte na zeven doelpunten pas met scoren tegen het team van Gary Neville. “Valencia gaat door een erg moeilijke situatie”, concludeerde trainer Luis Enrique op de persconferentie.

/

“Het is voor geen enkele tegenstander makkelijk om tegen ons te spelen. Ik vind het ook niet leuk dat het zo moeilijk gaat met Valencia, maar wij doen slechts ons werk. Ik weet zeker dat ze snel weer uit deze situatie komen, want het is enkel een sportief probleem. Het spijt mij natuurlijk wel voor Neville”, zo werd Luis Enrique geciteerd door SPORT.

“We zouden echter ook moeten bewonderen wat mijn spelers hebben laten zien. We moeten hen feliciteren. Ze hebben allemaal goed gespeeld en waren voorin erg effectief. We willen prijzen winnen en als we de supporters daarbij kunnen vermaken, dan is dat mooi meegenomen”, aldus Luis Enrique.

Denk jij dat Barcelona de Copa del Rey wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al bij al vond ik Barcelona totaaaaal niet effectief(efficient?) Want dan was het al 7-0 in de eerste helft geweest bij wijze van spreken

4 februari 2016 om 11:58

Hahahha spijt, het is heel simpel in de voetbalwereld. Get hard or get lost, hopen dat Barcelona niet zo vlamt tegen Arsenal anders word het ook in de Emirates een voetbalgala.

4 februari 2016 om 12:26

Efficiënt is het woord dat je zoekt inderdaad :P.

4 februari 2016 om 12:29

Ja dat weet ik, ik verwijs naar het artikel waarin LE zegt dat ze effectief waren

4 februari 2016 om 12:29

Ligt eraan hoe je het bekijkt. Ze gingen niet altijd even goed om met de aanvallen en ruimtes die er lagen, maar op 2 ballen na ging wel elk Schot tussen de palen erin. Matthew Ryan had er overigens wel een paar moeten keren maar dat terzijde.

Erg sympathiek van hem. Barca was gister gruwelijkk !

medelijden van je tegenstander ga je vaker niet beter van voelen. maar wel sportief

4 februari 2016 om 12:04

Zoveel mogelijk scoren is altijd het doel. Maar de westrijd waar je het over hebt was iets totaal anders.
Het ging daar over 2 onterechte rode kaarten die de scheidsrechter gaf toen real Madrid was aan het verliezen. Om erna tegen 9 man zwaar te winnen is geen kunst

4 februari 2016 om 12:07

Rayo stond een uur met 9 man, waarvan de tweede kaart onterecht was. Rayo stond ook 2-1 voor met 11 tegen 11. Daarbij is doelsaldo in de Spaanse competitie niet van belang. Gister stond het al 3-0 toen Mustafi rood kreeg, ook zonder die rode kaart was het waarschijnlijk 7-0 geworden. Daarbij is het beker, waar je de finale wil zeker stellen.

4 februari 2016 om 14:09

hier doelde ik ook niet op. laat ik het dan voor mezelf stellen ik vind medelijden altijd pijnlijker dan dat iemand me gewoon belachelijk zou maken. Nu snap ik ook wel dat een coach niet een ander team de grond in kan stampen, maar ik hoop dat je me punt iets beter begrijpt.

Verschil is dat real tegen 9 man speelde waar ze op achterstand eerst kwamen pas na de rode kaarten werd rayo afgeslacht. Barca was in alle opzichten beter en hebben valencia gedomineerd heeft niks met arrogantie te maken maar met skill

Erg netjes van LE dat hij zijn excuses maakt naar Neville voor de oorwassing dat Valencia gisteren kreeg van Fcb. Echter ook pijnlijk voor Neville! Hij sloeg volledig de plank mis door met twee rechtsbacks en linksbacks te starten. Zijn plan viel naar 12 minuten al in deugen toen Suarez zijn eerste kans meteen verzilverde. Mijn verwachting is dat ‘kritisch analist’ Neville binnen no time zijn congé krijgt van Valencia en gedesillusioneerd terug kan keren naar Engeland.

Het probleem is enkel sportief? Nou nee, het is bestuurlijk ook 1 grote puinhoop

Heb helaas het gevoel dat Arsenal afgeslacht wordt door dit Barca.
1-4 in Emirates en 4 of 5-0 in Barcelona

4 februari 2016 om 16:03

Grote kans van wel ja. Van de andere kant, je moet ook niet raar opkijken als Arsenal het Barca heel lastig maakt. Arsenal heeft vaker erg goed gespeeld tegen tegenstanders waarvan je van te voren verwachtte dat het 4-0 zou worden (bayern, City).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren