Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique laat Cillessen achterwege en start met Ter Stegen

Laatste update:
/

Jasper Cillessen moet zijn debuut bij Barcelona voorlopig uitstellen. Hij is door trainer Luis Enrique niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Athletic Club, omdat hij nog niet speelgerechtigd is. Marc-André ter Stegen is op tijd hersteld van een knieblessure en kan zondag in actie komen.

Cillessen rondde deze week zijn transfer van Ajax naar Barcelona af en vrijdag werd hij gepresenteerd. In Camp Nou is hij de opvolger van Claudio Bravo, die naar Manchester City is vertrokken. “Bravo heeft uniek en buitengewoon werk geleverd. Hij is iemand die ons veel heeft gebracht”, zei Luis Enrique zaterdag op de persconferentie. De trainer hoopt dat Cillessen, die bij zijn nieuwe club niet zeker is van een basisplaats, zich net zo goed gedraagt als zijn voorganger. “De drie keepers hebben zichzelf de afgelopen twee jaar voorbeeldig gedragen. Ik hoop dat dit gedrag hetzelfde blijft. Collectieve prestaties moeten voorop staan.”

Barcelona moet zondag ook Andrés Iniesta en Jérémy Mathieu door blessures missen. Neymar is er ook nog niet bij, hij wordt pas na de interlandperiode verwacht. Luis Enrique verwacht het niet makkelijk te krijgen tegen Athletic Club. “Het is een goed ingespeeld team. Tegen hen is het nooit makkelijk, dat weten de spelers ook.” Het duel tussen Athletic Club en Barcelona gaat zondagavond om 20.15 uur van start.

Jasper Cillessen wordt eerste keeper bij Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoals gedacht, die mag blij zijn met elke minuut die hij pakt, en dat gaan er weinig zijn, net als de hoeveelheid ballen die hij pakt als hij weer eens niet in vorm zit. Echter blijf ik snappen dat hij deze stap heeft gemaakt, die trein passeert maar één keer, nu 1-2 jaar Barcelona en dan elders in de subtop gaan keepen, want daar heeft hij het niveau normaal wel voor, voor de top komt hij te kort, maar de ervaring van bij Barcelona aangesloten te zijn kunnen ze hem al niet meer afpakken.

27 augustus 2016 om 13:34

Wie is er nu tweede keeper dan die mee gaat ?

27 augustus 2016 om 13:35

Jordy Masip.

27 augustus 2016 om 13:46

Ik vind dat je hem echt tekort doet alex, cillessen in vorm is in mijn ogen wereldtop, en ter stegen heeft mij nog nooit overtuigd als wereldkeeper. Daarom vind ik het zo jammer dat bravo weggaat, hij was echt iemand die punten pakte voor je, ook al heb je die 3 idioot goede voetballers voorin staan

27 augustus 2016 om 13:52

Cillessen wereldtop? Nou gaan we nog maar zien of die dat kan bewijzen want tot nu toe vind ik he'm dat niet

27 augustus 2016 om 14:02

Nee, Alexdelpiero10 heeft absoluut gelijk. Cillessen is een aardige keeper en een goede keeper voor Ajax, maar absoluut geen wereldtopper. Zekere in vergelijking met Claudio Bravo is dit een zeer groot kwaliteitsverschil. Cillessen heeft mij persoonlijk nooit kunnen overtuigen als (lijn)keeper. Heeft erg goede meevoetballende kwaliteiten, maar komt op de lijn gewoon te kort.
En kom alstublieft niet aan met dat hij zo'n goed WK heeft gekeept, want zeg nou eerlijk. Welke redding kan jij je nog van hem herinneren? Die ene bal van David Silva, waar Cillessen zijn arm een stukje naar rechts moest bewegen?
Ter Stegen heeft gewoon meer dan 20 CL matches achter zijn naam staan en is daarin ook gewoon erg belangrijk geweest, evenals de afgelopen twee gewonnen edities van de Copa del Rey. Hij is misschien (nog) niet van het niveau van Neuer, De Gea en Buffon, maar geef die jongen een paar jaar. Is net 24 jaar oud.

27 augustus 2016 om 14:21

Cillessen wereldtop?? Ooit gehoord van Neuer, De Gea, Courtois, Cech of zelfs Lloris?

27 augustus 2016 om 14:48

Neuer, buffon en de gea, dan pas de rest...

27 augustus 2016 om 15:07

Hij is absoluut geen wereldtop, daarvoor is hij niet compleet genoeg. Goeie keeper voor de Europese subtop, meer echt niet.

27 augustus 2016 om 13:51

Hoe bedoel je "zoals gedacht"? Hij is nog niet speelgerechtigd.

27 augustus 2016 om 14:47

Precies.. beetje goedkoop proberen te scoren met een opmerking die totaal niet klopt.

27 augustus 2016 om 16:15

Ik vind ook dat fit niet het bewijs is dat Cillesen "zoals gedacht" tweede keeper zou worden, want hij is inderdaad gewoon niet speelgerechtigd. Het is echter wel logisch dat dit gaat gebeuren, hij is gewoon gehaald als tweede keeper en dat weet hij zelf ook heel goed.

Maar ik vind dit wel een onzinnige haatvolle reactie van jou, kiezelsteen. Als er iemand hier op vz is die niet goedkoop probeert te scoren en zinnige dingen over voetbal zegt is dat alex wel. Er zijn maar weinig hier die gewoon respect voor elkaar kunnen opbrengen dus probeer alsjeblieft gewoon normaal te reageren als iemand een normale mening zonder haat/provocatie geeft, maar waar jij het eventueel niet mee eens bent.

27 augustus 2016 om 16:20

Haatvol is misschien een beetje een sterk woord, maar het gaat mij om de frustratie die van jou reactie afstraalt in mijn ogen.

27 augustus 2016 om 16:22

Arsenal en kiezensteen

Dat stond niet in de eerste tekst, nadien paste vz het aan.

27 augustus 2016 om 15:53

Hoezo zoals gedacht? Hij is niet speelgerechtigd

27 augustus 2016 om 16:21

Dat stond niet in de tekt toen ik reageerde.

Wie is dan de reservekeeper zondag? Dacht dat Cillissen de 2e keeper zou zijn. Misschien is hij toch voor Barca B gehaald ;p

27 augustus 2016 om 13:34

Haha dat hebben ze hem dan even "vergeten vertellen" tijdens de onderhandelingen.

27 augustus 2016 om 13:45

er staat dat hij nog niet speelgerechtigd is

27 augustus 2016 om 13:51

Haha LOL!

Tijdens de persconverentie na zijn presentatie werd verteld dat de papieren nog niet helemaal rond zijn. Daardoor kan hij nog niet officieel uitkomen voor Barcelona.

Maar goed HAHA hij zou wel voor de B selectie zijn gehaald.

Met andere woorden: Cillissen wordt 3e keeper en moet voorlopig gaan banken. Voor het teambelang niet zeuren als je niet speelt en zelfs op tribune moet zitten.

27 augustus 2016 om 13:40

Hij wordt heus geen 3e keeper. Hij zit net 2 dagen bij Barca ofzo dan is het zeer gebruikelijk dat je niet gelijk opgenomen wordt in de wedstrijdselectie. Ik ben er vrij zeker van dat die gewoon 2e keeper wordt.

Het papierwerk is nog niet voor elkaar , en daarom staat hij buiten de selectie toch?

Mensen dit was al zeker, papierwerk is nog niet klaar!

Dit was van te voren al bekend, papierwerk is niet afgerond

Hij is nog niet speelgerechtigd, dus dan is het toch logisch dat hij niet bij de selectie zit? Sowieso heeft pas 1 training meegemaakt. Men moet nu niet doen alsof hij gehaald wordt als 3e keeper.

27 augustus 2016 om 14:14

Nee, maar wel als tweede. De Pinto rol zullen we maar zeggen. Cillessen is dan wel wat betrouwbaarder dan Pinto, mits hij zijn normale niveau oppakt. Al had ik Cillessen veel liever wekelijks zien keepen bij Everton of Sevilla, dan nu bij Barca banken.

Jasper is een keurige jongen die zich netjes gaat gedragen en op zijn kans gaat wachten en ook grijpen, ik vind dat mensen Jasper onderschatten en Ter Stegen zwaar overschatten, ik vind die duitser echt niet veel beter dan Cillessen en ik hoop gauw gelijk te krijgen.

27 augustus 2016 om 15:10

Dat zegt iets over jouw voetbal inzicht...Cilissen is zwaar overschat. Niet compleet, zo is dit seizoen al meerdere wedstrijden gebleken.

27 augustus 2016 om 14:23

Het zijn beide goede mee voetballende keepers. Ook zijn beiden goed bij een tegen een situaties. Ter Stegen heeft dat vooral reeds bewezen in de CL. Als lijn keepers is Ter Stegen zeker de betere van de twee. Zijn reflexen zijn geweldig, zelfs bij ballen die van richting worden veranderd. Beiden zijn keepers die passen bij het spel dat Barça speelt maar de rollen op dit moment zijn duidelijk. Ter Stegen is eerste keeper en zal starten in La Liga en Champions en Cillessen zal zich moeten bewijzen in La Copa.

Jasper die moet tijdens de trainingen gewoon alles geven, voorlopig zal hij geen 1ste doelman worden. Wel is het zo dat Ter Stegen een keeper is die zichzelf nog niet heeft bewezen bij Barca en ook hij brengt de nodige fouten mee. Daarom verkoos Barca Bravo in een competitie waarin je structureel moet presteren. Als er een topclub is waar Jasper 1ste keeper kan worden is het bij Barca, want Keylor, Neuer, de Gea of Bravo is 2 klasse te hoog.

Waarom denkt voetbalzone dat hij eerste keeper wordt. Hij blijft niet achterwege maar is 2de keeper voor bekerwedstrijden. Kortom, een 2de pinto

Voor Cillessen zelf is dit natuurlijk een fenomenale stap. Ik als Barca fan zit totaal niet op Cillessen te wachten en dat geldt voor velen met mij. Er zijn absoluut betere keepers te halen die rustig tweede doelman willen zijn bij Barcelona achter Ter Stegen. Ik vraag me namelijk af of Cillessen wel beseft dat hij voor het tweede plan gehaald is, of dat hij echt denkt dat hij kans maakt op de basis.

Voor hemzelf een geweldige ervaring en hij moet gewoon genieten, zijn ogen uitkijken en ervaring opdoen. Hij zal niet heel veel spelen, maar zijn wedstrijdjes meepikken. Bovendien kan hij over twee seizoenen verder kijken om weer echt te gaan spelen in de subtop van Europa ergens, want dat is niveau Cillessen. Barcelona moet opzoek naar een niveau hoger wat mij betreft.

Navas, Oblak, Buffon, Courtois, Lloris, De Gea, Cech, Bravo, Hart, Patricio,Neuer .. allemaal betere keepers dan Ter Stegen, snap dus niet waarom Cillessen geen 1ste keeper kan worden bij Barcelona?

27 augustus 2016 om 15:13

Cilissen is een aardige keeper, maar is niet compleet. Zie de laatste 2 maanden. Zie zijn slappe handjes bij de penalty's....

27 augustus 2016 om 16:10

Enkel je mening baseren op de laatste paar wedstrijden van het huidige seizoen is nogal kort door de bocht Mr. FR. Heel Ajax presteert namelijk zwaar ondermaats. Dat ie niet goed is in penalty's is juist, maar vorige seizoenen toch een degelijke keeper gebleken. Dit is gewoon een mooie kans voor Cillissen, ik vind Ter Stegen ook geen absolute topkeeper dus wie weet wat er mogelijk is.

Ik vind het niet normaal dat de mensen uit Nederland gewoon hopen dat hij faalt..gun onze landgenoot succes, goed voor heel Nederland. Typisch verhaal als bij Blind in Manchester. Niemand durft nu iets te zeggen..bahbah

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren