Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique: ‘Ik heb niet het idee dat Real Madrid achter hem aanzit’

Laatste update:

Barcelona nadert een record. De Catalanen bleven in het seizoen 2010/11 28 wedstrijden achtereen ongeslagen en als zij zaterdagmiddag bij Málaga winnen, staat de teller dit seizoen op 24 duels op rij zonder nederlaag. Luis Enrique is er echter nog niet gerust op, zo vertelde hij tijdens de persconferentie.

/

“Málaga is een team dat altijd problemen kan veroorzaken en trainer Javi García gaat altijd zeer nauwkeurig te werk als het om details gaat. Nordin Amrabat? Hij was hun meest beslissende speler, maar de spelopvatting van de tegenstander zal niet veel veranderen”, zo werd Luis Enrique geciteerd door onder meer SPORT.

“Transfers? Daar maak ik mij geen zorgen over. Als het lukt, prima. Lukt het niet, ook geen probleem. We weten wat we willen en wat de voorwaarden zijn. Douglas kan op huurbasis vertrekken, dat is zeker een interessante mogelijkheid. Maar dan moeten wel alle partijen dat willen.” Over de vermeende interesse van Real Madrid in Neymar zei Luis Enrique: “Ik heb niet het idee dat ze achter hem aanzitten.”

Onda Cero meldde donderdag dat het kamp-Neymar rondom het voetbalgala van de FIFA Ballon d’or in Zürich een onderhoud heeft gehad met een delegatie van Real. Volgens de Spaanse radiozender ging het om Neymar, Neymar senior, een of meerdere vertegenwoordigers van Real, André Cury en tussenpersoon Wagner Ribeiro. De vader van Neymar sprak in Mundo Deportivo later van ‘een stompzinnig bedenksel’.

Wat verwacht jij van Málaga - Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof het ook niet, de media blaast gewoon alles op.
Ook Neymar en zijn management hebben al meerdere keren aangegeven dat ze niet bezig zijn met een transfer, waarom zou hij ook hij speelt op dit moment bij ongeveer de beste club van de wereld.

Trouwens ik neem aan dat Barcelona ook gelijk kan spelen om richting dat record club record te gaan van 28 wedstrijden zonder nederlaag.

22 januari 2016 om 19:43

Sluit me hier bij aan. Als barca supporter zou dit natuurlijk voedsel voor amusument zijn als het waar is, maar wordt pijnlijk duidelijk dat de media dit allemaal de wereld heeft ingeholpen.

In Barcelona hebben ze ook wel door dat het management van Neymar een fors verbeterd contract aan het forceren is. Ze zijn niet zo als die in Madrid, al is Ramos naar Man U net iets realistischer aangezien het geen aartsrivalen zijn.

Neymar presteert buitengewoon en zou na Messi misschien het beste salaris ter wereld mogen incasseren gezien zijn prestaties, maar dat mag je als speler Barcelona niet aandoen als je écht graag voor de club speelt. Barça moet zich niet in een hoekje laten duwen.. Hij mag meer verdienen dan Suarez maar niet zoveel meer.. Barca heeft niet oneindig veel geld. Al moeten ze de komende periode niet zoveel uitgeven.. Een centrumverdediger is slechts optioneel en Nolito kost niet zoveel.

22 januari 2016 om 19:45

"in Barcelona hebben ze ook wel door dat het management van Neymar een fors verbeterd contract aan het forceren is. Ze zijn niet zo als die in Madrid, al is Ramos naar Man U net iets realistischer aangezien het geen aartsrivalen zijn. "

Denk dat de alle betrokken partijen even verbaasd zijn over deze roddels.
Barcelona weet dat Neymar Real nooit zal verkiezen boven Barca. Ook met alle voorvallen die zich hebben afgespeeld. Neymar en z'n vader hebben ook al ontkent dat er gesprekken hebben plaatsgevonden.

Neymar is hot voor de media op dit moment. Die gaan alle mogelijke kansen nemen om 'nieuws' te schrijven.

22 januari 2016 om 19:47

Mooi dan dat VZ al die berichten overneemt waarin ze met Real Madrid hebben gesproken.. informeel of niet. Met die Spaanse pers ben je dus niets.

22 januari 2016 om 19:53

Volgens mij kwam er ook een artikel voorbij over de vader van Neymar die dit ontkende. Maar inderdaad, voor elk zulk geplaatst artikel worden daar tegenover weer 10 bijna dezelfde artikelen geplaatst die het tegendeel insinueren.

Er komen altijd van dit soort bullshit geruchten. Ben zelf Real supporter maar geloof hier niks van. Zogenaamd zou de voorzitter van PSG met Perez hebben gesproken. Is ook weer ontkracht. Als Real zijnde moet je het ook niet eens willen, zo verlaag je jezelf. In de zin van, barca is nu beter dus koop ik wen van hun spelers. Verder is het probleem dan nog niet opgelost neymar is links bale links en Ronaldo links. Ook al vertrekt er 1 hou je het zelfde probleem. De enige echte versterking op het moment, is Benzema eruit en aguero erin. Als doet Benzema het heel aardig aguero acht ik toch beter. Al laat City hem nooit gaan

Als neymar naar real gaat krijgt ie toch geen speelminuuten want iedereen vind ronaldo o zo geweldig

23 januari 2016 om 09:19

Je gaat Ronaldo ook niet banken voor Neymar en besides, Ronaldo is al ouder dus Neymar zou hem sws vervangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren