Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luciano Narsingh: ‘Je kunt wel zeggen dat we goed weg zijn gekomen’

Laatste update:

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons YouTube-kanaal!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Waar denk je dat Feyenoord dit seizoen eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben ook gewoon een soort van teleurgesteld dat het 'maar' 4-0 werd... Hadden er gwn minimaal 7 moeten zijn.

28 oktober 2019 om 00:07

Je staat met 4-0 voor in de rust, van strijd is al helemaal geen sprake. Tuurlijk hadden er nog een paar bij gekund maar als je kijkt naar de concurrent en het doelsaldo dan mag je heel blij zijn vandaag. Plus3 plus8

28 oktober 2019 om 01:27

Ajax heeft respect getoond voor zijn tegenstander.

28 oktober 2019 om 09:34

Daar zijn vele Feyenoorders een soort van dankbaar voor. De vernedering was en is met vertoonde spel alsook uitslag groot genoeg.

28 oktober 2019 om 09:59

@fr_jc zo een vernedering heeft Ajax ook niets aan. Kijk wat PSV overkwam na de 10-0. Een zeer getergde Feyenoord en weg kampioenschap.

28 oktober 2019 om 12:50

Feyenoord is een te mooie club om vernederd te worden. Na die 10-0 nederlaag in Eindhoven hebben jullie wel thuis in de kuip wraak genomen en dat heeft Ajax willen voorkomen.

28 oktober 2019 om 16:13

Als je bang gaat zijn voor de mogelijke wraakacties van de club die je kunt slachten kun je beter op dammen gaan, wat een onzin. Allereerst heeft Ajax inderdaad clementie gehad met een superslecht feyenoord, dat klopt, maar als je ooit de 10 had kunnen halen had het gisteren wel geweest, zonde zonde zonde.je had ze gewoon met minimaal 6-0 naar huis moeten sturen... over wraakacties van 6-2 van vorig jaar gesproken... Ajax doet dus kennelijk niet aan wraak.....

28 oktober 2019 om 16:19

Haha ik denk niet dat er wraak genomen wordt op basis van een wedstrijd. Het is natuurlijk ongelofelijk als opeens wel keihard wordt gestreden.

28 oktober 2019 om 16:20

Later heeft Ajax heel netjes in de Kuip zijn gram gehaald door Feyenoord met 0-3 uit de beker te knikkeren. Ook mijn cluppie speelt wel eens een mindere wedstrijd. Ik blij erbij, een mooie club als Feyenoord (dat vind ik nog steeds) verdiend niet vernedert te worden.

28 oktober 2019 om 19:45

Junta Is dit een serieuze opmerking? Alsof Ajax bewust geen monsterscore zou neerzetten omdat ze straks ook nog naar de Kuip moeten? ðÿ˜€

28 oktober 2019 om 09:36

Hoop dat je geen kinderen hebt, want als ze een 7 halen op hun rapport had het een 8 moeten zijn....

28 oktober 2019 om 18:24

Een gelukkig leven is belangrijker dan wat cijfers.

Nee, Luciano, dit noem ik nog steeds geen 'goed weggekomen'. Voor dé wedstrijd van het jaar zijn dit klinkende cijfers voor de Amsterdammers. 4-0, kom op, dit zijn nog steeds schandalig pijnlijke cijfers.

Wat ik mij afvraag bij types als Narsing. Kiezen zij voor Feyenoord voor het geld of denken ze echt dat ze nog kwaliteit hebben om basisspeler te zijn en beslissend. Als jr jong bent snap ik dat een speler eigen kwaliteit hoger inschat, maar op zo een leeftijd moet je toch je beperkingen kennen. Als geld is begrijp ik het, zo niet dan moet je toch eerlijk zijn tegen jezelf en denken nee ik pak niveau lager. Lekker met plezier ballen op mijn niveau.

28 oktober 2019 om 10:40

Wat een onzin. Voor Narsingh is Feyenoord toch een prachtige club. Als die zich melden voor jou dan ga je daar natuurlijk naartoe. En op voorhand weet je nooit of het een goede match is. Pele leek toch ook geen goede aankoop toen die van Az kwam...

28 oktober 2019 om 11:02

@Craig Je moet toch ook eerlijk naar jezelf zijn en boven 30 je eigen kwaliteiten kennen. Zoals ik eerder zei, als je jonger bent kan ik begrijpen, dus Pele snap ik volkomen. Narsing is paar jaar op, daarnaast moest hij het van zijn snelheid hebben. Daar heeft hij wat op ingeleverd. Dat hij toen kans pakte naar Engeland om te cashen snap ik ook 100%. Nu ben je in een fase en denkt hij werkelijk dat hij Feyenoord toegevoegde waarde kan brengen?

Ajax heeft wel erg snel revanche genomen op de 6-2 nederlaag in de kuip van vorig seizoen.De 4-0 overwinning van gister vergoed de 6-2 nederlaag van vorig seizoen weer redelijk goed.Dus staan beide clubs weer ongeveer quitte wat betreft grote uitslagen tegen elkaar in de recente tijd.Ook hadden beide wedstrijden best wel gelijkenissen met elkaar.Bij Ajax faalde Magallan het meeste vorig seizoen tegen Feyenoord maar ook het hele team was ondermaats en bij Feyenoord gister faalde Senesi vooral in de verdediging maar was ook het hele team van Feyenoord ondermaats.Beide wedstrijden zijn dus best wel vergelijkbaar.

28 oktober 2019 om 16:30

Ben je de 0-3 in eigen huis vergeten? De 6-2 heeft ons uiteindelijk geen pijn gedaan. De 0-3 knikkerde hen uit de beker. Dit is niet eens revanche meer. Dit is gewoon een vernedering. Ajax komt altijd anders uit de winterstop dan voor de winterstop. Ben benieuwd hoe dit dit seizoen zal zijn.

28 oktober 2019 om 16:52

Oh ja dat is waar ook haha.Nou nog beter dan voor Ajax, hebben revanche genomen voor de 6-2 nederlaag en ook nog eens een vernedering eraan toegevoegd.Voelt toch wel enigszins als zoete wraak voor die 6-2 nederlaag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren