Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

L'Équipe: banneling Dussaut is 'onderwerp van gesprek' bij Feyenoord

Laatste update:

In de slotweken van de zomerse transfermarkt kijkt Feyenoord volgens l'Équipe nog om zich heen voor een nieuwe rechtsback. Het Franse sportblad schrijft dinsdag dat technisch directeur Martin van Geel is uitgekomen bij Damien Dussaut van Sint-Truiden. De Fransman staat nog een jaar onder contract bij België en is 'onderwerp van gesprek' in Rotterdam.

Dussaut is een 23-jarige voormalig jeugdinternational van Frankrijk. Hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van Valenciennes, maar kwam nooit in actie in het eerste elftal van de Franse club. In 2014 transfereerde hij naar Standard Luik, waarvoor Dussaut tot acht optredens in de Pro League kwam. Sinds 2016 speelt hij voor Sint-Truiden. In dienst van die club kwam Dussaut tot 41 competitieduels.

Dussaut komt dit seizoen niet voor in de plannen van trainer Marc Brys. Hij was deze zomer niet mee op trainingskamp in het Noord-Brabantse Oisterwijk en kreeg te horen dat hij mocht uitkijken naar een andere club. Ook in de eerste vier competitieduels van het nieuwe seizoen, die door Sint-Truiden allemaal gelijk werden gespeeld, zat de vleugelverdediger niet in de selectie.

Feyenoord werd maandag ook met Sean Klaiber in verband gebracht, maar de rechtsback heeft volgens het Algemeen Dagblad besloten om bij FC Utrecht te blijven. Eerder op de dinsdag meldde De Telegraaf dat Feyenoord niet de transfermarkt op gaat bij een eventueel vertrek van Sofyan Amrabat of Jean-Paul Boëtius. Beide spelers lijken hun langste tijd bij Feyenoord te hebben gehad.

Lijkt Damien Dussaut je een versterking voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klaiber is toch ook geen speler voor Feyenoord? Leuke Utrecht speler veel drang naar voren verdedigend matig. Lijkt mij dat Feyenoord al genoeg spelers heeft die leuk naar voren hollen maar verdedigend de nodige steken laten vallen. Als je nu nog wat haalt moet het wel een echte versterking zijn en niet weer een 13 uit een dozijn voetballer....

Een speler die niet aan de bak komt bij st Truien lijkt me ook niet direct een versterking....

21 augustus 2018 om 13:11

Klaiber is geen versterking voor Feyenoord, maar zou wel een typische Van Geel aankoop zijn. Die mag graag spelers van middenmoters/subtoppers halen voor de hoofdprijs, maar die voor Feyenoord geen toevoeging zijn.

21 augustus 2018 om 15:53

Heb echt treurig gehandeld met het geld dat er is. Kan je weer jaren gaan sparen, Om een keer een poging te wagen op het kampioenschap. Laat jonkies het oppakken en verkoop de dure overbodige spelers. Verdien aan de jeugd, En koop alleen sterke spelers. Geen 1-seizoensvliegen meer

Lekker verwarrend die media! Eerst eigen jeugd... Dan toch weer een nieuwe speler... We wachten het maar af. Mag toch hopen dat eigen jeugd, mits goed genoeg, voorrang krijgt.

21 augustus 2018 om 12:45

Dat ging om het eventueel opvangen van Amrabat en JP.

21 augustus 2018 om 13:08

Ik hoopte meer dat het structureel zou worden en niet alleen voor JP en Amrabat. Een conclusie die ik trok uit het stukje over Kuipvrees.

Klaiber lijkt me een betere speler, al ken ik deze speler van sint truiden niet. En ik wil niemand beledigen, maar van Utrecht naar Feyenoord is nou geen hele grote stap vooruit. Die kan beter wachten op een betere (buitenlandse) club, dus ik snap hem wel

21 augustus 2018 om 13:12

Bilal, Larsson, Vejinovic, Kramer, Immers, Amrabat, Boetius, allemaal leuk voor een middenmoter, maar niets voor Feyenoord, dat zal ook gelden voor Klaiber. Bij hun vorige clubs hadden ze veel meer ruimte, maar bij Feyenoord zijn de ruimtes kleiner en gaat het nog even wat sneller.

21 augustus 2018 om 13:21

Lachwekkend natuurlijk. Eerst zeggen dat Klaiber je de betere speler lijkt, om vervolgens te zeggen dat je de andere speler niet kent. En zeggen dat van Utrecht naar Feyenoord geen stap vooruit is, is ook een beetje de waan van de dag. Feyenoord is in alles groter, financieel een verbetering en de druk totaal anders.

21 augustus 2018 om 18:29

Ik zeg inderdaad 'lijkt' omdat ik dat een goede speler vind, en ik denk dat een goede speler in de eredivisie beter is dan een bankzitter van met alle respect Sint Truiden.

Ook zeg ik helemaal niet dat van Utrecht naar Feyenoord geen stap omhoog is... Ik zeg dat dit op dit moment geen grote stap is. Natuurlijk is Feyenoord in alles groter dan Utrecht. Maar komend seizoen zullen ze naar mijn verwachting bij elkaar in de buurt eindigen. Dus dan kun je beter een seizoen wachten en een grotere stap maken, als dat je op dit moment bij Feyenoord zou tekenen. Dan zit je daar weer voor waarschijnlijk minimaal 2 jaar.

Begrijpend lezen is soms moeilijk he

21 augustus 2018 om 13:24

Hahaha wat een lachertje die reactie van je. Geen hele grote stap?? Haha. Bij Feyenoord hangt wel zo’n niveau dat ze wel ff 5 prijzen binnen slingeren in 2 jaar.

Een extra rechtsback is alleen nodig als een (of twee) centrale verdediger(s) vertrekt, zodat St. Juste (en Geertruida als 3e optie) zich definitief focust op het centrum.

Zou aan de andere kant ook niet weten - zonder denigrerend o.i.d. te doen - wat een overbodige back (die ook 'al' 23 is) van Sint Truiden dan bij Feyenoord moet. Laat dan Boyd Reith aansluiten.

rare aankoop. deze jongen staat helemaal niet bekend als een groot talent in Belgie

21 augustus 2018 om 12:58

Bovendien is ie linksbenig en is het eigenlijk een linksback van origine.

21 augustus 2018 om 13:09

Rare aankoop? Hij is niet gekocht, word in verband gebracht met. Maar had ook geen enkele positieve reactie van je verwacht.

21 augustus 2018 om 14:28

Haha bijzonder he twintig reacties vol azijn per dag en dan ook nog over een club waar hij fan van is. Kun je nagaan hoe hij verder in het leven staat.

21 augustus 2018 om 14:37

@mv010

Google dan zelf even op deze jongen en zijn prestaties dan joh voordat je weer iets als negatief bestempeld

als Feyenoord geen interesse in hem heeft en het is slechts een gerucht dan heb ik idd niks gezegd, maar als het wel waar is deze interesse is het zeer vreemd

21 augustus 2018 om 14:39

@fcrrr

tja, niet iedereen is enthousiast over een uitschakeling tegen AS Trencin en een verliesbeurt tegen De Graafschap

21 augustus 2018 om 17:37

Dit gaat dan geloof ik ook niet over die 2 wedstrijden..............

Is dit het niveau wat we nu gaan nastreven??? Wisselspelers van sint truiden. Geef dan de jeugd maar een kans hoor.

21 augustus 2018 om 14:42

@deevon

na een wisselspeler van Club Brugge te hebben gehaald past dit wel perfect in het scoutingsprofiel

21 augustus 2018 om 17:35

@japie
Serieus hoe veel pijn moet het jou doen om Feyenoorder te zijn??? Zo zuur altijd en altijd aan het klagen iedere dag weer?!?!

Clasie is gewoon een jonge van de club. Was toen bij ons zelfs een topper, gun hem wat tijd en vertrouwen! Deze speler is een gerucht, is niks gezegd verder door Feyenoord dus zal wel los lopen

21 augustus 2018 om 19:16

@capis

onder het huidige beleid wel inderdaad. je wil toch als supporter graag zien dat we structureel Ajax en PSV nog een klein beetje kunnen bijbenen en dat onze grootste concurrenten straks niet Utrecht of Vitesse heten

22 augustus 2018 om 12:04

Niet eens een wisselspeler.... Hij zit op de tribune...

Ik ken heel de speler niet. Maar als hij daar al niet speelt zou het een groot risico zijn om ervoor te gaan betalen. Misschien kleine huursom met optie tot koop een idee.

Zijn Amrabat en Feyenoord nu al zo klaar met elkaar dat een rechtsbackpositie voor hem geen optie is? Heb van die jongen best aardige wedstrijden gezien vanaf die positie vorig seizoen. Met in het beste geval Amrabat - Botteghin - St. Juste - Haps als laatste linie en Nieuwkoop - Van Beek - Van der Heijden/geertruida - Malacia/verdonck als back-ups staat dat er toch helemaal niet zo verkeerd voor?

21 augustus 2018 om 16:41

In principe wordt de rechtsback positie momenteel ingevuld door achtereenvolgens St. Juste, Nieuwkoop en Geertruida. Amrabat speelde er vorig seizoen uit nood als 3e keus (of zelfs 4e keus door aanwezigheid van Diks). En daarnaast wil Amrabat ook gewoon op het middenveld spelen.

22 augustus 2018 om 01:04

Ja, ik volg Feyenoord ook. Maar in mijn ogen zou Amrabat daar eerste keus kunnen zijn, hoort St. Juste zich gewoon centraal te kunnen ontwikkelen en kan Amrabat zo veel willen, maar hij heeft nog niet bij Feyenoord aangetoond op het middenveld beter te zijn dan de spelers die daar nu de kans krijgen.

Feyenoord zou geen vervangers halen zei Van geel. Of geldt dat dan niet voor andere plekken? St juste op rechtsback ben je toch klaar? We hebben al genoeg overbodige spelers. Verkoop Van beek, Amrabat, Boetius, Botteghin, Jorgenson.

gaan we weer hij zit daar niet zomaar op een schopstoel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren