Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Loodzware start Willem II: 'Ik ben niet zo van de scorebordjournalistiek'

Laatste update:

Willem II groeide vorig jaar uit tot een van de grote verrassingen in de Eredivisie, maar dit seizoen wil het nog niet vlotten. De Tilburgers gingen zondag met minimaal verschil onderuit bij Feyenoord en zijn nog altijd in afwachting van hun eerste zege. Coach Jurgen Streppel maakt zich echter niet druk. “Ik ben niet zo van de scorebordjournalistiek”, verklaarde hij na afloop.

/

Veel belangrijker vindt de oefenmeester het dat zijn elftal in de eerste vijf wedstrijden pas zes treffers incasseerde, waarvan drie bij Ajax. Daarbij moet ook worden aangetekend dat Willem II al in actie kwam tegen bijna de gehele top vijf van vorig seizoen, op PSV na. “We doen het prima. Natuurlijk kan het aanvallend beter, maar ik heb een compleet nieuwe voorhoede en er is nog wat tijd nodig”, blijft Streppel dan ook rustig.

Toch zal het gebrek aan scorend vermogen hem zorgen baren. De Tricolores scoorden pas één keer en zijn daarmee de minst productieve ploeg van de Eredivisie. “Maar het belangrijkste is dat we goed voetballen en de kansen blijven creëren. Dan komen de goals vanzelf”, aldus Streppel, die vond dat zijn elftal ook tegen Feyenoord meer had kunnen krijgen. “Maar helaas hebben we geen gebruik gemaakt van de kansen die we kregen.”

Gaat Willem II zich handhaven in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1 goal voor in 5 wedstrijden mag je toch wel een kleine crisis noemen

13 september 2015 om 21:52

Streppel heeft hier gewoon volkomen gelijk. Willem II heeft gewoon een loodzwaar begin van de competitie. Dat ze niet kunnen scoren tegen deze tegenstanders kan je ze nauwelijks kwalijk nemen. Dat hun spelmaker er vervolgens langdurig naast staat, werkt dan ook niet bepaald mee. In ga er i.i.g. van uit dat Willem II zich handhaaft dit seizoen. Nummer 18 staat naar mijn idee al vast met De Graafschap, alhoewel je de kwaliteit van de selectie amper kan peilen met al die blessures.

13 september 2015 om 22:24

Willem II is gewoon dom geweest met die aanvallers. je hebt een geblesseerde Ondaan, dat wist je al voor het seizoen. dan neem je Zivkovic en De Sa en je hebt nog Bruno Andrade. Dan heb je ook nog Mathieu en die besluiten ze dan te verhuren terwijl Andrade geblesseerd is. eigen schuld met je te weinig aanvallers vind ik dan. vervolgens haal je dan ook nog twee paniekaankopen binnen, 1 van de 2 was zelfs al afgetest. ik vind niet dat ze moeten zeuren, je moet gewoon een goede selectie maken en je weet dat blessures er eenmaal bij horen! denk dat ze niet degraderen, maar wel onderin mee gaan doen, zeker als ze Zivkovic niet aan de praat krijgen. waarom speelt Andersen ook niet?

13 september 2015 om 23:00

Wie is er afgetest dan?

13 september 2015 om 23:20

Omdat die pas 2x getraind heeft bij Willem II!

14 september 2015 om 07:59

wie zeurt er hier eigenlijk?

14 september 2015 om 12:16

Abubakar of zoiets. Die werd eerst weggestuurd en later krijgt hij een contract. Vreemde gang van zaken.

14 september 2015 om 13:29

Ik verwacht dat we gewoon bovenin het rechter rijtje gaan spelen. We hebben nu het zware achter de rug en moeten nu inderdaad punten gaan pakken. Alles hangt en staat met het afwerken. WAs vorig jaar al een probleem en dat is nu niet anders. Daar komt bij dat je door blessures en de financien een geheel nieuwe aanval hebt dat tijd nodig heeft. (armenteros en Sahar kozen voor een andere club vanwege het geld en Ondaan en andrade liggen er tot minimaal de winterstop uit. Mathieu was vorig jaar verhuurd aan FC OSS dus ook die moet nog wennen speelde de eerste paar wedstrijden voor het eerst in de eredivisie dus daar kan je niet van verwachten dat hij de kar gaat trekken. Voor de rest is het gewoon erg goed en stokt het bij het afwerken. Heeft puur zn tijd nodig komt goed.het is ook alleen de media die zich hier druk maakt zowel intern als bij de supporters is er nog geen angst. Owja die Abubakar is een speler voor de toekomst niet voor het eerste.

14 september 2015 om 19:23

Abubakar is nog niet goed genoeg bevonden voor de a-selectie, maar heeft zo veel indruk gemaakt dat hij bij de a-jeugd aan mag sluiten.

Misschien kun je er nog 5 van Ajax huren in de winter...

13 september 2015 om 18:48

Je weet dat we net zoveel spelers met een psv verleden hebben?

14 september 2015 om 13:36

Zeg wel opvallend zo'n opmerking van een PSV-er. In 1988 wonnen jullie voor het eerst en laatst de champions league toch? kijk eens naar dat team toen en hoe hoog het Ajax gehalte toen was? juist ja hetzelfde als nu bij ons. Dus zou me als PSV-er zijne niet zo druk maken om de hoeveelheid Ajax spelers bij Willem II. Overigens sowieso opvallend dat een PSV-er zich druk kan maken om de samenstelling van een club als Willem II.

Pfff, die Zivkovic bakt er ook niks van hoor.

Het voetbal is goed verzorgd maar stokt bij de voorhoede daar zou ik mij als trainer toch zorgen om maken. Hopelijk voor hem en Tilburg zal de gehaalde spits hier wat kunnen veranderen want anders krijgt Willem II het toch moeilijk.

Als je spelers van Wiklem II zo slecht waardeert zit er ergens iets niet goed met je. Feyenoord speelde zo onthutsend zwak dat ik mij afvraag hoeveel punten ze op deze manier nog gaan halen. Feyenoord met deze punten waarderen slaat echt nergens op.

Denk dat Willem II zijn eerste wedstrijd gaat winnen uit bij de graafschap. Waarom bracht Streppel Nemec niet toen Zivkovic geblesseerd raakten.

13 september 2015 om 20:38

Was niet fit genoeg door het vele reizen van de afgelopen dagen.
Zat vandaag bij de selectie om kennis te maken met het team en om te kijken hoe het er aan toe gaat tijdens een voorbereiding.
Maar ik had hem vandaag graag zien spelen want het wissel beleid van Streppel was om te janken.

13 september 2015 om 21:46

Aha bedankt voor informatie.

1-0 van Feyenoord verliezen en 3-0 van Ajax is geen schande, gelijkspelen tegen AZ en Vitesse al helemaal niet. Maar goed, de enige wedstrijd die ze echt hadden moeten winnen tegen NEC thuis werd verloren. Ik denk dat Willem II vanzelf gaat klimmen op de ranglijst na dit moeilijke begin, ik zou er nog erg weinig waarde aan hechten. Leef van wedstrijd naar wedstrijd in het begin, pas in een later stadium als de ranglijst enige vaste vormen gaat krijgen komt scorebord journalistiek meer van pas.

13 september 2015 om 22:26

hoe bedoel je dat ze moesten winnen tegen Nec? Willem ll was niet bepaald beter, daarmee wil ik niet zeggen dat ze minder waren trouwens

14 september 2015 om 00:24

Dat wil ik ook zeker niet zeggen, maar op voorhand dien je te winnen van een promovendus als je vorig jaar als 8ste bent geëindigd in de Eredivsie. Ook als je ziet welk materiaal Willem II ter beschikking heeft, dan is thuis winnen van NEC toch wel iets wat je als supporters mag verwachten.

Eigenlijk is dat de enige wedstrijd waarvan je nou echt kan zeggen, hier valt het resultaat van Willem II mij tegen. In Rotterdam en Amsterdam verliest Willem II praktisch ieder jaar, dan zijn 1-0 en 3-0 gezien diverse uitslagen uit het verleden nog behoorlijke cijfers.gelijkspelen tegen de nummer 5 en 3 van vorig seizoen is gewoon een prima resultaat.

Maar ja, 2 punten uit 5 duels zijn natuurlijk hele vervelende cijfers om een seizoen mee te beginnen.

beetje hetzelfde als cambuur. die hebben zwolle uit, vitesse uit, feyenoord thuis en psv thuis gehad. alleen heracles was op papier te doen maar die zijn erg goed bezig.

Dit is toch die goede trainer? Gewoon een pias niks meer.

14 september 2015 om 09:08

verklaar je mening eens waarom hij een pias is!!

Ik denk ook dat het elftal aan elkaar moet wennen. Allerlei nieuwe voetballers die last minute gekomen zijn. Dat heeft even tijd nodig.

Kijk eens naar zijn gedrag langs het veld. Zou niet mistaan in de rol van Bassie en Adriaan. Kijken naar alles om je heen of iedereen het wel ziet. Zielige man.

Willem II hoeft zich toch ook nergens zorgen over te maken? Ze hebben gewoon een heel redelijk elftal dat best aardig positiespel speelt. Ze willen altijd voetballen en er zitten enkele prima spelertjes in de selectie. Die gaan gewoon ergens in de middenmoot eindigen hoor, niks mis mee.

Ik vind dat Willem II zich uitstekend versterkt heeft. Maar het klopt een enorm zware start... Viel me bij Cambuur ook al op. Misschien dat de knvb zaken toch wat wil sturen???

14 september 2015 om 19:26

Tja, het mag niet teveel meezitten hè, kleine clubjes moeten klein worden gehouden. Ik geloof er niets van dat de zware seizoenstart toeval was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren