Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lof voor ‘mix van Ronaldo, Henry en Cristiano’: ‘Hij is een diamant’

Laatste update:

Frankrijk neemt het dinsdagavond in de halve finale van het WK op tegen België en de ogen zijn bij les Bleus gericht op Kylian Mbappé. De negentienjarige aanvaller scoorde tot dusver drie keer op het toernooi in Rusland. Daniel van Buyten is zeer lovend over Mbappé en ziet in hem een mix van Ronaldo, Cristiano Ronaldo en Thierry Henry.

“Hij heeft iets weg van Ronaldo, maar er zitten ook eigenschappen van Cristiano in hem. Mbappé heeft het vermogen om te versnellen en is een doelpuntenmaker. Ronaldo was dat ook, maar hij was meer een pure doelpuntenmaker. Henry was een doelpuntenmaker en een harde werker, dus wat dat betreft is hij een mix van al die spelers. Maar je moet niet vergeten dat hij nog een kind is”, zegt Van Buyten in gesprek met Goal.

“Mbappé boekt nog steeds veel progressie en wanneer je ziet wat hij al kan... Hij is een van de beste offensieve voetballers ter wereld”, vervolgt de Belgische oud-verdediger van onder meer Olympique Marseille, Manchester City, Hamburger SV en Bayern München. “Het is interessant dat hij over drie of vier jaar alleen maar sterker is. Dan is hij pas 22 of 23. Hij is een diamant en dat is geweldig om te zien. Ik hoop dat hij met zijn voeten op de grond blijft.”

Van Buyten kan geen favoriet aanwijzen voor het treffen tussen Frankrijk en België. “Ze zijn min of meer gelijk aan elkaar, denk ik. Het gaat er in ieder geval niet om hoe de situatie er op papier uitziet. Japan was op papier minder dan België, maar maakte het ‘ons’ toch heel erg moeilijk. Beide ploegen moeten hun kwaliteiten op het veld laten zien en er komt ook een beetje geluk bij kijken. Ik denk dat België met 2-1 zal winnen.”

Wie bereikt de finale van het WK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En nog wat Messi en Zidane erbij, en misschien wat Usain Bolt. Laat die jongen zijn wie hij is zeg, Kylian Mbappe. Jullie gaan nog genoeg over die naam kunnen lullen en schrijven.

10 juli 2018 om 09:55

Hey, niemand kan Zidane zijn ! Nee je hebt volkomen gelijk, zelfde geldt voor jongens als Vinicius en Rodrygo, zij worden de nieuwe Neymar genoemd maar ik snap niet waarom de ‘nieuwe’ dit de nieuwe dat, hun gaan hun eigen geschiedenis schrijven, zet er geen onnodig druk op.

10 juli 2018 om 10:54

Echt zo, hij gaat zijn eigen historie schrijven! Elke keer dat vergelijken...

Een mix van Henry, Ronaldo en CR7.. Het moet niet gekker worden. Ge-wel-dige voetballer, misschien wel de beste voor de aankomende 10, 15 jaar maar hij is gewoon Mbappe. Zullen we het daar op houden?

10 juli 2018 om 09:28

Lijkt me een prima idee man, altijd met dat vergelijken en etiketten opplakken.

Ik snap de vergelijking met Henry, maar waarom met Cristiano of Ronaldo vergelijken? Zoals hierboven aangegeven is: laat hem gewoon lekker Mbappe zijn

Wanneer jij als 19-jarige de rijpe volwassene top spelers kunt weg sprinten met bal, dan ben je al een koning. Die gozer is zo dynamisch als de pest. Versnelt als een raket en heeft ook de techniek zo nu en dan om de tegenstander toch een tikkeltje moeilijker te maken.

Ik kan ook zeggen dat hij een beetje Kaka aan de bal is en een vleugje Zidane met zijn vloeiende schaar-bewegingen. Maar geloof mij nou maar, dit is tijdelijk. Binnenkort gaat hij door het leven als Mbappe en zullen de volgende talentjes vernoemd worden naar deze eindbaas.

10 juli 2018 om 10:35

En dat alles in je eerste alinea doet hij als een volwassen voetballer. Het lijkt wel een speler die in zijn prime is. Ik vind hem nu al van wereldklasse.

Ik mijn ogen kan hij de statistieken van Messi of Ronaldo niet evenaren. Helemaal niet als hij bij PSG blijft. Dan blijft hij inderdaad niveau Zidane of Henry. Wat natuurlijk ongelofelijk goed is.

10 juli 2018 om 11:23

Beste statistieken betekent niet automatisch beste voetballer.
Messi en Ronaldo zijn beide zeker niet beter dan Zidane. Messi was ongelooflijk goed ten tijde van Xavi en Iniesta.
Zidane was degene die iedereen in zijn team beter liet presteren en zelf ook nog eens beslissend was in de WK finale en CL finale.

Waarom storen mensen zich zo aan vergelijkingen? Als mensen vinden dat in dit geval Mbappã© wat weg heeft van bepaalde oud spelers, wat is daar nou mis mee? Is toch ook gewoon een stukje nostalgie, als een nieuwe speler je doet denken aan een voormalig topper.

Niemand bedoelt in dit geval dat Mbappã© net zo goed is als de optelsom van die drie bij elkaar. Dat je zelf geen fan bent van vergelijkingen maken is helelemaal prima, maar hoe kunnen sommigen er zo fel op tegen zijn? Lekker belangrijk.

Toch scoort hij niet heel veel, en maakte hij riskante acties op plaatsen waar hij dat beter niet kan doen. Hij heeft nog veel te leren, maar het talent druipt er natuurlijk af.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren