Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool ziet in week van de waarheid opnieuw twee basisspelers wegvallen

Laatste update:

Jürgen Klopp kan bij Liverpool de komende twee tot drie weken niet beschikken over Joël Matip en Trent Alexander-Arnold, zo meldt Sky Sports dinsdag. The Reds spelen woensdagavond op Ibrox tegen Rangers, waarna zondag de thuiswedstrijd tegen Manchester City wacht. Na het wegvallen van Luis Díaz, die minstens tot december is uitgeschakeld, weet de Duitse manager van Liverpool nu dat hij het in de week van de waarheid ook moet doen zonder twee belangrijke verdedigers.

Liverpool zag afgelopen weekend tegen Arsenal (3-2 nederlaag) zowel Matip als Alexander-Arnold geblesseerd uitvallen. Laatstgenoemde bleef al in de rust aan de kant met een enkelblessure en werd vervangen door Joe Gomez. Matip werd twintig minuten voor tijd gewisseld voor Ibrahima Konaté, die juist weer terug is van een blessure. De Kameroens international kampt met een kuitblessure.

Maandag werd al bekend dat Díaz tot minstens december is uitgeschakeld. The Athletic bracht naar buiten dat de Colombiaanse vleugelflitser met een knieblessure kampt, waardoor Klopp hem zes tot acht weken moet missen. Gelukkig voor Díaz plaatste zijn land Colombia zich sowieso al niet voor het WK, waardoor hij het missen van dat eindtoernooi door zijn blessure niet als extra teleurstelling hoeft te verwerken.

Al met al zit het voor Klopp en zijn staf nog niet mee dit seizoen. Tegen Arsenal kon de Duitser ook al geen beroep doen op Andy Robertson, Arthur, Curtis Jones, Naby Keïta en Alex Oxlade-Chamberlain. Liverpool is tevens bezig aan de slechtste seizoenstart in tien jaar tijd. Ajax zal morgenavond met een schuin oog kijken naar het gemankeerde Liverpool tegen Rangers. De Engelsen staan momenteel op zes punten in Groep A, waar de Amsterdammers er drie minder hebben verzameld. Ajax-tegenstander Napoli is nog altijd foutloos, terwijl de Rangers getergd zullen zijn om in eigen huis een eerste resultaat te boeken tegen Liverpool.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is toch altijd wel een probleem geweest bij Klopp dat spelers toch wel vaak geblesseerd uitvallen. Zal het dan toch aan de trainingsintensiteit liggen die Klopp hanteert? Op het kampioensjaar na struggled Liverpool echt heel erg met blessures. Veel meer dan andere teams. Ik denk dat het bestuur van Liverpool er goed aan doet om het functioneren van Klopp eens goed te bekijken. Tuchel is op dit moment vrij en is een bewezen top trainer. Hij heeft met een jeugdig Chelsea de Champions League gewonnen. Daarnaast kan Tuchel ook goed omgaan met verdetten, dat heeft hij onderandere bij PSG laten zien. Waar hij kampioen werd en de halve finale van de UCL wist te behalen. Verder denk ik ook dat spelers zoals Trent Alexander Arnold helemaal gaan opleven in het 3-4-3 systeem van Tuchel. Spelers zo als Trent Alexander Arnold worden dan minder blootgelegd aan hun zwaktes, namelijk het verdedigen.

Misschien een heel klein beetje uit onderwerp, maar mocht Liverpool niet winnen op Ibrox dan zijn de overlevingskansen voor Ajax nog wel redelijk groot. Winnen tegen Liverpool thuis en winnen op Ibrox tegen de Rangers moet dan al voldoende zijn. Geen gemakkelijke klus, maar ook niet onmogelijk.

11 oktober 2022 om 13:31

Alexander-Arnold en Diaz zijn beiden in de wedstrijd tegen Arsenal door tackles van spelers geblesseerd uitgevallen.. Denk niet dat dat met de trainingsintensiteit heeft te maken.
Matip staat bekend als iemand die zijn hele carrière eigenlijk al blessure problemen heeft.

11 oktober 2022 om 13:37

Hallo Rudolph_, bedankt voor deze aanvulling. Het blijft natuurlijk altijd suggereren natuurlijk waarom Liverpool altijd zo ongelukkig is met blessures, maar het feit is wel dat dit niet de eerste keer is. Je kan naar mijn mening niet altijd maar naar de opponent of naar pech verwijzen. Een trainer zoals Thomas Tuchel heeft veel minder last van blessure golven. Tuurlijk heeft hij ook wel eens een blessuregeval in zijn selectie, maar bij lange na niet zoveel als Klopp. Het is in elk geval wel een significant probleem.

11 oktober 2022 om 13:35

Als Ajax niet wint in Napels, dan zijn die kansen helemaal niet zo groot, omdat Liverpool in speelronde 6 op Anfield speelt tegen een al geplaatst Napoli.

11 oktober 2022 om 13:40

Hallo Suarez 7, interessante gedachte, dank voor het delen hiervan. Echter deel ik die gedachte niet helemaal. De punten cadeau doen zal Napoli niet zo snel doen denk ik. Mochten ze morgen winnen van Ajax, neem ik aan dat ze de Rangers ook thuis kunnen verslaan. Dan kan ook Napoli tegen Liverpool op de historische 18 punten uitkomen in de poulefase. Daarnaast kan die wedstrijd ook altijd nog gaan om de eerste plek (mocht Liverpool op Ibrox en in Amsterdam winnen).

11 oktober 2022 om 13:35

Onder Ten Hag inderdaad niet onmogelijk maar onder Schreuder kan je gerust zeggen onmogelijk.
Het team rendeert niet goed samen en tegen Liverpool zaten de bruine strepen al in de onderbroeken voor de wedstrijd begon.
Ze kunnen niet weer met bruine strepen in de broek aantreden tegen Liverpool en Napoli.
Angst is het eerste dat in me opkomt als je Ajax ziet spelen de laatste tijd.
Daarnaast kan je nooit ver komen als je maar 2 verdedigers opstelt want de backs doen niks.

11 oktober 2022 om 13:37

Ik acht de kans dat liverpool niet wint op ibrox kleiner dan dat jij stopt met je adoratie van tuchel

11 oktober 2022 om 14:16

Het begint wel genant te worden nu Hein. Dingen verzinnen om Klopp eruit te krijgen en Tuchel erin? Ik denk dat Tuchel nooit meer in Engeland aan de slag zal kunnen gaan, in ieder geval de komende jaren niet. Ze hebben daar ook wel gezien dat het helemaal geen fijne persoonlijkheid is.

11 oktober 2022 om 14:56

Bristol Rovers of Fleetwood Town zijn nog wel opties. Clubs die in zee zijn gegaan met Joey Barton. Dan valt de persoonlijkheid van Tuchel nog reuze mee.

11 oktober 2022 om 14:33

Eerste jaar dat Klopp het lastig heeft en jij wil dat ze hem gaan ontslaan? Liverpool zat voordat Klopp kwam in hetzelfde schuitje als het huidige Manchester United of zelfs erger. 8e en 6e plekken waren daar toen heel normaal. Sterspelers werden altijd verkocht, zoals Sterling, Suarez, Coutinho en in mindere mate Can. Zelfs toen kreeg Klopp het voor elkaar om te presteren en werden ze stelselmatig kanshebbers voor de CL en kampioenschap. Mag hopen dat hij wel meer krediet heeft...

En dan kom je aan met die dorpsgek Tuchel die totaal niet om kon gaan met de vedettes van PSG. Zo kan ik me herinneren dat hij een keer Mbappe had gewisseld en kreeg hij niet eens een blik/hand.

11 oktober 2022 om 15:02

Ik denk dat de Amerikaanse eigenaars van Liverpool ook wel nadenken over het eventueel ontslaan van Klopp. Amerikanen willen namelijk alleen maar winnen en geld verdienen. Als het een tijdje niet goed gaat met een club, gooien ze de trainer er makkelijk uit.

Tuchel zou een perfecte opvolger zijn voor Klopp. Speelt hetzelfde spelletje als Klopp, maar het gaat vaker gepaard met meer doelpunten.

Off: Als Tuchel trainer wordt van Liverpool, ben je dan ook Chelsea fan af Hein en word je Liverpool fan?

11 oktober 2022 om 17:52

Laat tuchel maar lekker waar hij is. Absoluut niet welkom

Ajax countert zich naar een onverdiende zege op Napoli en Liverpool verliest verrassend van Rangers. Vervolgens wint Ajax thuis van Liverpool. Dromen mag >.<

11 oktober 2022 om 13:39

Doe maar niet, want dan zitten we nog langer aan Schreuder vast.

11 oktober 2022 om 14:50

Suarez7. De kans dat Ajax dan 4e in de poule wordt is dan alleen maar groter.

11 oktober 2022 om 15:07

In het (onwaarschijnlijke) scenario dat Suarez 7 schetst zou Ajax 9 punten na 5 duels hebben met nog een duel tegen Rangers voor de boeg. De kans dat je dan 4e in de poule wordt is nihil.

Wat ongeloofelijk zuur zeg!

Gelukkig is Konaté weer terug en heeft Robertson inmiddels ook de training weer hervat

Geen echt verlies die matip vond ik toch altijd al matig zeker als je het vergelijkt met van dijk

11 oktober 2022 om 14:14

Dan kan ik mij echt totaal niet voorstellen dat je geregeld Liverpool kijkt. Matip is namelijk ijzersterk en dit seizoen beter dan van dijk.

11 oktober 2022 om 15:20

Nou naar mijn mening kan hij beter die p omdraaien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren