Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool wil flink bijbetalen om Origi terug te krijgen’

Laatste update:

Na zijn sterke seizoen 2013/14 in dienst van Lille kreeg Divock Origi een droomtransfer naar Liverpool. In samenspraak met beide clubs besloot de aanvaller wel om ook het seizoen 2014/15 nog in Frankrijk te blijven. Liverpool verhuurt hem dus nog tot de zomer aan les Dogues, maar door onvoorziene omstandigheden wil men Origi nu toch graag op korte termijn terughalen naar Anfield.

/

Liverpool verkocht Luis Suárez op 11 juli aan Barcelona en maakte twee weken daarna bekend, dat het Origi voor zo’n 12,4 miljoen euro overnam van Lille. Een maand daarna haalde de club Mario Balotelli binnen en leek het voldoende voorzien in de voorhoede. Balotelli rendeert echter totaal niet bij the Reds en zijn aanvalskompaan Daniel Sturridge wordt werkelijk geteisterd door blessures.

Trainer Brendan Rodgers komt voorin kwaliteit tekort en wil graag dat Origi alsnog rechtsomkeert maakt naar Engeland. Lille weigert echter medewerking te verlenen. Men is blij dat Origi nog steeds in de Ligue 1 voetbalt en men heeft hem hard nodig, om weg te komen uit de gevarenzone. Bovendien: afspraak is afspraak, vindt Lille. Liverpool zet nu geld in om de Fransen toch te overtuigen.

Liverpool Echo meldt donderdag dat de club heeft besloten Lille drie miljoen Britse pond, omgerekend circa 3,7 miljoen euro te betalen wanneer de club Origi toch laat gaan. Sturridge staat nog tot na de jaarwisseling aan de kant, zo werd woensdag duidelijk, en Rodgers vreest het ergste als hij het voorin moet blijven doen met de aanvallers die hij nu heeft. De hoop is dat Lille zwicht voor het geld en Origi per direct naar Engeland laat gaan.

Denk je dat Lille alsnog akkoord gaat met een eerder terugkeer van Divock Origi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien neem ik dit wel enorm uit context, maar sterke seizoen? Hij had 5 goals in 30 wedstrijden, en dit seizoen 3 goals in 11 wedstrijden, dit is dan toch niet de man (jongen) die Liverpool gaat verlossen?

20 november 2014 om 11:34

Helemaal mee eens! Als hij het moet gaan doen bij Liverpool ziet het er slecht voor ze uit. Zelfs in de (met de Engelse competitie vergeleken) matige Franse competitie doet hij het niet goed.

20 november 2014 om 12:22

Origi is als voetballer uitstekend.. De PL is niet buitenaards dus zou niet weten waarom hij niet zou passen daar.

Als je hem bezig ziet ipv alleen zijn statistieken te noemen zou je wel beter weten

20 november 2014 om 12:22

Bovendien is Sturridge na de jaarwisseling terug. Vroeger dan 1 januari kan je Origi toch niet halen :S

20 november 2014 om 19:00

@asr80
Toch zijn er heel wat Belgen die hem overhypen hoor. Hij is een heel elegante, mooie speler met zeer veel talent. Twee goeie voeten, goeie techniek, snel, goed schot...

Misschien is hij binnen een jaar of 4 een van de beste spitsen ter wereld. Maar nu heeft hij nog veel werk. Bij de nationale ploeg doet hij het uitstekend, maar bij Lille speelt hij vaak nog een draak van een match. Onlangs kreeg hij van L'équipe nog 2 op 10, slechtste man van het veld.

20 november 2014 om 11:35

Natuurlijk niet, hij is nog niet eens gewend aan de PL. Ik denk ook dat het onzin is, zou echt een 'last resort' ingreep zijn. Waarom wordt Lambert trouwens nergens genoemd?

20 november 2014 om 11:43

Omdat Lambert op Carroll na, de slechtste Liverpool aankoop aller tijden is.

20 november 2014 om 11:51

Hmm, ik dacht dat Cissokho een goede tweede was. Of was dat huur?

20 november 2014 om 11:56

Je vergeet Kongesky(?) Die kale rechtsback gvd die was echt slecht

20 november 2014 om 11:58

De slechtste liverpoolaankoop? Voor 4 miljoen kan je het geen slechte aankoop noemen, gezien de huidige transfermarkt.

20 november 2014 om 11:58

Balotelli is de slechtste aankoop, Carrol scoorde weleens en deed z'n best.

20 november 2014 om 12:45

Hoe kun je nou Lambert slechtste aankoop noemen? Word naar mijn mening niet vaak genoeg gebruikt en heeft dus helemaal nog niet de kans gehad om te bewijzen.

20 november 2014 om 12:46

Cissokho was huur met optie tot koop. Maar inderdaad, kwam toch zeker in de buurt.

Maar oke, het is best wel drama..

20 november 2014 om 11:40

Echter is hij nog maar 19 jaar, hij heeft veel talent dat zien we allemaal, en speelde een fantastische WK, daarvoor kende ik hem niet eens. Welbeck bijvoorbeeld heeft nog geen seizoen gehad dat hij meer dan 10 competitie doelpunten scoorden..

20 november 2014 om 11:43

Zegt misschien genoeg dat je hem daarvoor niet kende, een fantastisch WK, we kunnen ook wel overdrijven zeg.. Welbeck had 12 goals gemaakt in het seizoen voordat RVP kwam (alle competities), en zijn laatste seizoen bij United had hij er 10, alleen speelde hij toen vanaf de flank. Welbeck heeft 13 interland goals al in 32 wedstrijden, die heeft wel al een stuk meer laten zien (is ook ouder)

20 november 2014 om 11:52

Nou nou Origi was een van de weinige opvallende aan de kant van België, al die vedette's faalde stuk voor stuk hij was toch een van de weinige opvallende. Ik heb wel vertrouwen in hem, maar dat is gebaseerd op het wk. We moeten het nog zien.

20 november 2014 om 12:00

Nikes als origi opviel dan kan het tog ook aan de anderen liggen dat ie niks hebben laten zien. Liverpool heeft gewoon dramatisch ingekocht en die halen dit seizoen geen top 6 al gun ik ze wel veel.

20 november 2014 om 12:02

Ik denk ook wel dat hij potentie heeft maar ik zie hem Liverpool niet uit het slop halen nu.

20 november 2014 om 11:43

Ik wou net zeggen, deze Origi deed misschien leuk mee in een goed draaiend team bij België, maar op clubniveau is zijn rendement wel heel erg laag! Daarnaast is de PL toch wel een zwaardere competitie dan de Ligue 1.

Liverpool valt een beetje in wanbeleid, alweer. Tuurlijk kan je Suarez niet vervangen, maar de koekebakkers die er bij zijn gekomen doen het ook niet zo best. Lambert is gewoon niet geschikt voor een voetballend team. Lallana is wel ok, maar draagt je team ook niet. En dan zal ik maar zwijgen over de bedragen die ze rondslingeren.

Liverpool is 1 van mijn favoriete clubs, maar hun beleid is echt slecht vind ik. Op dat ene jaartje na, dat alles lekker liep, totdat Gerrard uitgleed.

20 november 2014 om 11:55

Inderdaad , bijna niemand had bij ons in België al gehoord van hem. Liverpool kocht hem op basis van zijn sterk WK. Bij de nationale ploeg zie je zijn talent iedere keer , topspeler in wording en een koopje voor Liverpool.

20 november 2014 om 16:44

Liverpool volgde Origi al vanaf zijn 15e, hebben hem dus niet gekocht op basis van afgelopen wk

20 november 2014 om 17:24

Bedankt , dat wist ik niet. Ik denk dat het beter is om hem nog in Lille te laten.
Daar kan hij zich rustig ontwikkelen ipv bij Liverpool , waar hij onder enorme druk zou staan omdat hij het seizoen moet redden.

Ik weet niet of ze wel wat geld kunnen gebruiken, mocht dat zo zijn, zouden ze in mijn ogen moeten proberen zoveel mogelijk geld te krijgen. Als ze geen geld nodig hebben, moeten ze hem niet terug laten gaan. Liverpool heeft ook niet slim gehandeld trouwens.

20 november 2014 om 11:36

Waarom heeft Liverpool niet slim gehandeld?

En Lambert? Rendeert die ook niet? Ik volg Liverpool niet echt, vandaar mijn vraag.

20 november 2014 om 11:41

Nope nul komma nul... Zelfs nog minder dan Balotelli. Heel Liverpool lijkt in een enorme vorm crisis te verkeren. Ik vind het over het algemeen erg leuk om naar Liverpool te kijken maar heb dit seizoen nog geen enkele aantrekkende aanval gezien. Zelfs Sterling speelt onder zijn kunnen.

Je kunt je afvragen of deze jonge jongen het nou echt veel beter gaat doen dan balo en sterker nog is hij in staat om liverpool te dragen, want zoveel goals heeft hij niet gemaakt

Dat Liverpool is toch ook totaal verkeerd bezig. Dan verkoop je Suarez voor belachelijk veel geld. En haal je er eigenlijk niet veel voor terug. Geen echte toppers. Spelers als Can, Lambert etc gaan je echt niet weer titelkandidaat maken. Om nog maar te zwijgen over Balo..

En dan gaven ze er ook nog een vermogen aan uit. Dat geld had veel beter in echte toppers gestoken kunnen worden. Liverpool heeft nog altijd de aantrekkingskracht om toppers binnen te halen. Ze spelen dit seizoen CL, dat weegt ook mee. Met een stuk of 3 echt gerichte aankopen afgelopen zomer waren ze gewoon titelkandidaat.

Lallana vind ik wel een goede aankoop, die wordt nog wel belangrijk voor ze in de toekomst.

20 november 2014 om 11:57

Die aankopen zijn eigenlijk allemaal breedte aankopen waar ze veel te veel voor hebben betaald

20 november 2014 om 12:53

Makkelijk praten over een team in vormcrisis. Speelt Sterling wel goed dan? die was vorig jaar ook sensationeel.

Suarez moest verkocht worden, die kon niet blijven na zijn actie op het Wk.
Lambert heeft nog weinig kansen gehad en is gehaald als pinchhitter
Can doet het helemaal niet slecht
Lallana heeft een valse start gemaakt met zijn blessure, maar doet het aardig
Lovren/skrtel duo werkt niet, maar vind dat dat aan Skrtel ligt en niet aan Lovren
Moreno/manquillo doen het heel slecht, vooral Moreno en ze zijn ook niet vaste backs in spanje u21

Markovic moet erg wennen bij Servie zag je zijn klasse weer. Balo is gewoon nog niet los.

Sorry, maar de aankopen zijn logische aankopen, behalve Balo was een last-minute aankoop die nog niet erg goed uitgepakt is.

Mijn mening is dat we meer goals nodig hebben, maakt niet uit van wie of hoe en het duo Skrtel/lovren moet iets aan gebeuren. Totaal geen overleg tussen die 2 en vind dat je dan beter Lovren en iemand anders kunt proberen.

20 november 2014 om 13:34

Tuurlijk, die spelers presteren nog onder hun kunnen. Wanneer zij gaan voetballen zal Liverpool ook zeker hoger staan. Maar met spelers als Can, Lambert etc. ben je gewoon geen titelkandidaat.

Met Lambert, kun je toch niet concurreren met een City? Waar Aguero, Jovetic, Dzeko voorin lopen. Of met Chelsea? Daarvoor moet je echte toppers halen, spelers als Reus, dat kaliber. Niet Lambert.

Met het geld dat vrijkwam door het vertrek van Suarez had Liverpool nou eenmaal veel beter kunnen investeren, daar doet deze vormcrisis niets aan af.

20 november 2014 om 13:52

Je hebt een aantal belangrijke factoren niet meegerekend

- Beleid van Liverpool is jonge spelers halen, dus tot 24 jaar ongeveer. Daarboven willen ze niet veel betalen. Dan vallen Fabregas en Costa al af Er zullen vast wel uitzonderingen gemaakt worden maar niet vaak.....

- Liverpool is geen koopclub zoals Chelsea en City. Lambert is meer te vergelijken met een Pizarro in Bayern's tijd Gaat bij Liverpool om het collectief en dat is alleen mogelijk met het opbouwen van een team en niet het kopen van sterren.

- Reus, iedereen noemt Reus haha, maar dat is een Fifa 15 gedachte van de meeste. 'we hebben geld dus die speler komt' is een leuke gedachte. Liverpool zit op het niveau dat ze Moreno net kunnen halen omdat ze CL spelen, dus een Reus is veelste ver gegrepen. Dus zullen alleen naar een club gaan waar ze elke jaar om de CL meestrijden.

- Er moest in de breedte geïnvesteerd worden, dus Lambert was een logische aankoop voor 4 miljoen, 3de spits en international van Engeland.

Als laatste wil ik ook zeggen dat we nooit titelkandidaat zouden zijn dit jaar. Dit jaar stond in het teken van een ronder verder komen in de CL en de CL weer bereiken en dan heb je een heeel goed jaar gedraaid. Meer kunnen we niet verwachten.

Ga eens geld spraren voor echte toppers zoals reus en jackson martinez ipv geld strooien voor subtoppers

Wat een onzin dit. Ze hebben zelf Balotelli en Lambert gekocht. Daar zal Rodgers toch zijn redenen voor hebben dus probeer daar maar rendement uit te halen.

Logische actie van Liverpool lijkt me. Rodgers wil koste wat het kost die doelpunten in het team brengen.

Je kunt wel zeggen, probeer het eens met de spitsen die je hebt en geef ze de tijd om aan te passen, maar ik vind dat je koste wat het kost aan het teambelang moet denken en je het niet kunt permitteren om die top 4 plek uit het zicht te verliezen.

Ideaal scenario voor mij is het lozen van Balotelli en het halen van Firmino

Je vraagt je af of Origi nou de reddende engel is, als hij bij Lille nou de ene na de andere bal erin schiet ok, maar dat is ook niet het geval.

Off: 'daniel Sturridge wordt werkelijk geteisterd door blessures': VZ weet blijkbaar niet dat geteisterd gewoon getroffen betekent, dus 'werkelijk' alsof het een overdreven uitspraak is, klopt hier eigenlijk niet.

Liverpool had in mijn ogen beter Remy kunnen halen dan Balotelli.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren