Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool weigert reactie op massale berichtenstroom in dinsdagedities

Laatste update:
/

Liverpool wenst niet te reageren op de berichtenstroom in de dinsdagedities van de media in Engeland, zo meldt Sky Sports. Een woordvoerder van de Merseyside-club achtte het niet noodzakelijk om in te gaan op de vermeende contractverlenging van Jordan Henderson en het bericht dat tien spelers komende zomer bij the Reds zullen vertrekken.

Diverse Engelse kranten schrijven dinsdag dat Liverpool en Henderson het inmiddels eens zijn geworden over een nieuw contract voor vijf seizoenen. De 24-jarige middenvelder annex vice-aanvoerder beschikt op dit moment over een contract tot medio 2016. Onder de nieuwe voorwaarden gaat de Engels international naar verluidt 135.000 euro per week verdienen. Het ligt voor de hand dat Henderson vanaf komend seizoen de nieuwe aanvoerder zal worden. Tijdens de absentie van Steven Gerrard droeg hij de aanvoerdersband al om de arm.

/

De kranten in Engeland schrijven ook dat mogelijk tien spelers van Liverpool komend seizoen voor een andere club zullen spelen. Steven Gerrard gaat bij Los Angeles Galaxy aan de slag, terwijl Glen Johnson een aflopend contract heeft. Dat geldt ook voor Kolo Touré, die nog niet besloten heeft of hij ingaat op een nieuw contractvoorstel van Liverpool. De toekomst van Martin Srktel, die wordt begeerd door VfL Wolfsburg, is ook onduidelijk. Liverpool zal naar aanbiedingen voor de teleurstellende Mario Balotelli luisteren en zal waarschijnlijk ook de namen van Javi Manquillo, Fabio Borini en Rickie Lambert van de loonlijst halen. De club is bovendien op zoek naar een goede concurrent voor Simon Mignolet. Dat zal waarschijnlijk betekenen dat Brad Jones het keepersgilde van Liverpool zal verlaten.

Liverpool zit achter de schermen ook nog met de contractsituatie van Raheem Sterling in de maag. De jonge aanvaller weigert bij te tekenen en weet dat onder meer Manchester City interesse heeft. Nu zou ook Juventus meer dan gemiddelde belangstelling hebben, zo verzekeren de media in Engeland dinsdag. De club uit Turijn wil de twintigjarige Engels international voor, naar verluidt, 65 miljoen euro naar Italië halen zodra de miljoenenverkoop van Paul Pogba is afgerond.

Denk jij dat Raheem Sterling een nieuw contract met Liverpool gaat ondertekenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Belangrijk voor Liverpool als Henderson bijtekent. Hij heeft zich enorm ontwikkelt de afgelopen 2 jaar, en lijkt wat er ook in het bericht gezegd wordt, de nieuwe aanvoerder van Liverpool te worden.

Zo, das een flinke lijst.. Wel goed dat Liverpool het contract van Henderson verlengt. Hij is toch positief gegroeid de afgelopen seizoenen. Denk dat hij de sterkhouder op het middenveld kan worden, wellicht de goede opvolger voor Gerard. Overigens zie ik Sterling niet naar Juve vertrekken.

Wat een puinhoop zeg... erg slecht geïnvesteerd door Rodgers vorig jaar in de zomer.

21 april 2015 om 09:36

??? Want?

21 april 2015 om 09:43

"want?"

Meen je dit nu?

21 april 2015 om 10:41

Lallana, Emre Can, Markovic, Lovren, Origi, Alberto Moreno, Balotelli, Lambert

De enigen die je kan aanmerken als slechte investering hiervan zijn eigenlijk Balotelli en Lambert. Hoewel Balotelli misschien nog wel aan het voetballen gaat en Lambert nagenoeg gratis was.

21 april 2015 om 11:22

@leroyklaassen

De enige die het juist redelijk deed is Emre Can. Voor Lambert is er wel een goedkope bedrag neergelegd maar zelfs als stand-in terwijl Sturridge geblesseerd was en Balotelli faalde heeft hij zich niet kunnen laten gelden, Balotelli heeft keihard geflopt daar bestaat geen twijfel over mogelijk, Lallana ook matig dit seizoen vergeleken met hoe hij presteerde bij the Saints, Lovren die het niveau totaal niet aan kan, Moreno die in de grote wedstrijden overduidelijk tekort kwam. Over Origi kan ik vooralsnog niet over oordelen omdat hij nog niet voor Liverpool heeft gespeeld.

21 april 2015 om 09:42

Klopt,het probleem met Liverpool was dat ze op veel posities middelmatige spelers hadden lopen, en dit door voor iedere positie iemand te halen probeerden op te lossen.
Denk dat het beter was geweest om met 2/3 toppers te versterken en dit jaar weer met 2/3 ipv 10 spelers ineens..
Dat ze Remy lieten lopen voor 10 miljoen en Balotelli haalden voor 20 mag helemaal aan Rodgers worden toegerekend, mismanagement, en we staan nu weer mijlenver achter op de top 4 qua spelers materiaal..

Voor sommige spelers heb ik wel hoop (lallana,markovic) maar de rest is gewoonweg matig,lovren is gewoonweg kansloos,terwijl hij vorig jaar super speelde..vooral Alberto Moreno is een dikke miskoop, schuldig aan veel tegengoals dit seizoen.. Hadden ze beter Bertrand kunnen kopen..

Emre Can ben ik wel heel tevreden over, vooral fysiek heel sterk en kan als CB en op het middenveld spelen..

21 april 2015 om 09:58

Moreno? Ik vind dat persoonlijk gewoon een goede aankoop hoor. Ja, hij is hier en daar zeer slordig en maakt fouten, maar is dat niet normaal bij een jongen van ik meen 22 jaar? Hij heeft ook laten zien dat hij echt wel over het talent beschikt, dus ik zie wel toekomst in hem. Zelfde geldt voor Markovic.

21 april 2015 om 10:02

Moreno is kansloos man,te lage handelingssnelheid,en kan voor geen meter verdedigen.. Als hij erin staat houd ik mn hart alweer vast.. En 22 jaar is totaal geen excuus, als je bij Liverpool speelt moet je er gewoon staan..

Kan zowiezo 5-6 momenten terughalen dat hij de schuld was van tegendoelpunten en/of puntenverlies door domme acties..

21 april 2015 om 10:20

Remy kwam toch niet door de medische keuring? Dat lijkt me dan niet Rodgers zijn schuld tenzij die medische keuring werd misbruikt als reden om hem niet te halen.

21 april 2015 om 10:22

Dat is wel de mening van veel supporters ja, dat ze het bewust hebben laten afketsen..

Steven Gerrard, Johnson, Toure, Skrtel, Balotelli, Borini, Manquillo, Lambert, Jones, Sterling. Overigens zie ik Toure, Skrtel, Manquillo en Sterling niet zomaar vertrekken.

10 namen en laten we geschikte opvolgers voor de grap gaan zoeken, die wel realistisch zijn.

Keeper: Mathew Ryan, Cech, Zieler
Rechtsback: Zou Jon Flanagan een kans geven, maar zou niet weten wat erbij zou moeten komen want Jenkinson zou weer een noodoplossing zijn.
Centraal achterin: Papoudopoulos, Fonte

Aanvallend middenveld/aanvallers: Firmino, Lacazette, Depay, Pjanic, Ayew, Milner, Ings

Spelers die we moeten vermijden naar mijn mening: Walcott, Jenkinson, Lavezzi, Falcao, Hernandez, Pedro

Spelers die naar mijn mening niet realistisch zijn: Pogba, Reus etc.

21 april 2015 om 10:04

Firmino zijn we denk ik een seizoen te laat mee,kost nu de absolute hoofdprijs en grotere clubs willen hem hebben, dan heeben wij als Liverpool nu helaas geen kans..

Pjanic en Depay zou ik blij mee zijn, en is Jackson Martinez van Porto niet transfervrij?

Cech past niet echt in de filosofie die Liverpool nastreeft,in de 30 en -15miljoen ofzo moest hij kosten?

21 april 2015 om 10:15

De filosofie? Als Liverpool weer een keer een prijs wil winnen moeten ze geld gaan uitgeven. En Cech kun je zo voor 20 mil krijgen. Ja dat is een prijskaartje maar Cech kan wel punten pakken en dat kan Mignolet niet. Als Liverpool echt voor wil moet ze gaan aankopen. Sterling die zal wel weg gaan daarvoor moet je een opvolger halen. Een goeie verdediger moet Liverpool ook halen. Sturridge is een prima spits maar je weet niet wat hij na zijn lange blessure ooit zijn topniveau haalt denk aan Torres en Falcao die hebben na hun blessure ook nooit meer hun topniveau gehaald. Ook al kun je van Falcao nog niet zo veel zeggen.
Liverpool moet Jackson Martinez of Cavani halen.

21 april 2015 om 10:20

Mignolet heeft de 2e seizoenshelft echt wel punten gepakt,1e helft was erg matig..
1 verdediger? I wish.. ze hebben er minimaal 3 nodig, Rb,cb en Lb..

Goede CM ook want Allen en Leiva zjin ook bij lange na niet goed genoeg voor een topclub..

Het probleem wat Liverpool nu heeft is niet in 1 transferperiode op te lossen,tenzij ze 100+ miljoen te besteden hebben..

21 april 2015 om 10:57

Dat hebben ze wel, maar waarom wil je de problemen in 1 transferperiode oplossen? Weer 6 spelers erbij, terwijl de vorige nog geen eens volledig aangepast zijn (lovren/moreno/markovic) ?

21 april 2015 om 11:11

Zeg ik ook niet ,in een vorige post gaf ik juist aan dat ik liever 2/3 toppers erbij heb,dan weer 6/7 spelers..

Ik denk dat met 3 topspelers Liverpool in ieder geval weer een gooi naar de top 4 kan doen.. Maar dan heb je wel 100+ nodig

21 april 2015 om 10:09

Ja Liverpool moet komende zomer goed aankopen. Misschien Eriksen? Of Jackson Martinez? Dat kan ook nog. Ik zie Sterling wel vertrekken daarvoor moet je ook een goeie opvolger hebben maar wie? Menez? Liverpool kan Icardi ook wel halen. Dit is denk ik een opstelling die realistisch is maar ook om Liverpool weer kampioenskanidaat te maken:

Cech
Johnsen
Skrtl
Dante
Otamendi
Henderson
Eriksen
Can
Coutinho
Depay
Cavani
21 april 2015 om 10:16

Glen Johnson gaat (gelukkig) weg dus is geen optie meer,can als CAM s geen optie..
Cavani is te duur voor Liverpool.

Als Cam/winger hebben we Markovic, Lallana, Ibe, Coutinho en Sterling (als hij blijft)
Kan niet voorstellen dat Depay komt en er geen weggaat, dan heb je daar dikke overbevolking..

En Rodgers zal waarschijnlijk op 3-5-2, 3-4-3 of 4-3-3 blijven hangen..

21 april 2015 om 10:18

Realistische opstelling? Mwah... Lpool gaat hoogstwaarschijnlijk geen CL halen/spelen en dus minder inkomsten. Los van de inkomstenbronnen van de BPL en sponsoren denk ik dat salarissen van Cech, Eriksen, Dante, Otamendi en Cavani gigantisch zwaar zullen wegen, om nog maar niet over de transfersommen te beginnen. Voor Otamendi, Eriksen, Depay en Coutinho betaal je sowieso al de hoofdprijs en zit je al rond de 100 miljoen aan uitgaven gok ik.

21 april 2015 om 10:29

Misschien zo beter?

Cech
Moreno
Skrtl
Dante
Otamendi
Coutinho
Henderson
Eriksen
Markovic
Sturridge
J.Martinez
21 april 2015 om 10:48

Moreno is geen Rb,die positie hebben we gewoon nieuwe speler nodig..manquillo en Johnson laten gaan, Flanagan als backup,mits weer fit..

21 april 2015 om 10:54

Icardi, Cavani? Icardi heeft zich voor mij nog lang niet bewezen van zijn talent, zou weer een miskoop zijn vrees ik. Cavani idem, meer naam dan daad voor mij. Is die speler nou echt 60 mil waard op basis van zijn optredens in Frankrijk? Nee, bij verre niet.

Waarom Eriksen als we Coutinho hebben? Firmino is tenminste meer buitenspeler (zeer multifunctioneel) en die kost een hoop, maar dan heb je ook wat. Eriksen is daarbij ook onrealistisch.

Je denkt te 'fifa achtig', want je zet zomaar wat opstellingen in elkaar. Spelers moeten bij de club passen en waar is de DMF in je opstelling en Moreno is LB.

21 april 2015 om 11:24

Nee hoor eenmaal Chelsea altijd Chelsea anders ben je zwak. Overigens smijt Chelsea niet met geld maar verkoopt en koopt het goed bijvoorbeeld: Shurlle 29 mil naar Wolfsburg Cuardado gehaald voor 32 mil. Chelsea smijt niet meer roekeloos met geld.

Liverpool is al langer dan 35 jaar een begrip want het is een stad. Ik vind Liverpool best wel een mooie club maar die Brendon Rodgers moet weg.

Liverpool heeft vorige zomer met geld zitten smijten en er kwam niks. Misschien waren mijn opstellingen niet zo goed en niet zo realistisch maar ze hadden vorig met dat budget echt wel betere spelers moeten halen.

21 april 2015 om 11:36

Ja ben ik helemaal met je eens, ook over het verkeerd investeren..alleen om dan te zeggen ''chelsea wint wel prijzen liverpool niet'' is toch een opmerking van niks, weet je zelf ook wel....

Chelsea doet het transfertechnisch ook heel goed,dat is het punt ook niet.. Ik heb ook nergens gezegd dat Chelsea met geld smijt.het voordeel van Chelsea is dat ze een goed team hebben,endaarom maar 1 of 2 spelersnodig hebben en zo ook meer geld aan die spelers kunnen uitgeven,de rest staat al..

Wat ze daarintegen op de mat leggen qua spel dat is een andere discussie,maar dat is een kwestie van agree to disagree..

Iedereen is welkom voor een goede discussie,maar wel met goede argumenten

21 april 2015 om 11:57

Klopt dat was natuurlijk een uitspraak van niks van mij.

Het spel van Chelsea is niet naar aan te gluren daar erger ik me dood aan zo saai zo verdedigend ook al hebben we zo leuke creatieve spelers als Hazard Willian Oscar en Cuardado. Chelsea heeft ook wel heel veel geluk met Hazard want Chelsea zonder Hazard is niks. Diego Costa vind ik een redelijke spits maar hij moet ook scoren in CL en in grote wedstrijden en Diego Costa is een beetje vaak geblesseerd. Ik zie liever Kane, Cavani of Jackson Martinez Higauin kan ook nog wel.

Weer terug bij Liverpool vind ik maar een paar spelers die dit seizoen goed spelen Coutinho, Sterling en Henderson. Ik weet zeker met Sturridge had dit seizoen voor Liverpool heel anders verlopen. Ik snap ook niet waarom Inter
Coutinho zo makkelijk heeft laten gaan.

Wie moeten er komen om Liverpool sterker te maken volgens jou Pietjansma?

21 april 2015 om 12:40

Het is inderdaad jammer van Chelsea want de spelers hebben ze wel om leuk te voetballen, maarja Mourinho en resultaat..

Het is moeilijk om te zeggen welke spelers naar Liverpool moeten komen,want je kan wel namen noemen maar Liverpool speelt geen champions league dus de aantrekkingskracht is helaas minder..

Ze hebben zowiezo een concurrent voor Mignolet (bijv Handanovic of Begovic) nodig, een rechtsback (bijv.danilo maarja Madrid zou al bijna rond zijn las ik ergens, het is jammer dat Seamus Coleman voor Everton speelt en daardoor niet zal komen,maar dat vind ik echt een goede speler, Nathaniel Clyne ook een optie maar die wil dus CL voetbal), en naar mijn mening een CM (bijv een Pjanic)

GK Mignolet aankoop
RB Flanagan aankoop
CB hebben we met Sakho,lovren,illori,can en Skrtel
LB Moreno en Jose Enrique (geen fan van beide maarja)
Wingers met Sterling,markovic,ibe Coutinho kan er ook spelen
Cm/cdm Henderson evt Can aankoop
CAM Lallana en Coutinho
ST Sturride,balotelli en Origi

Leiva en Joe Allen vind ik niet goed genoeg voor het niveau wat Liverpool wil nastreven,als je die 2 zou kunnen verkopen en daar een Pjanic voor terug zou kunnen krijgen zou dat mooi zijn,een Gundogan vind ik ook een hele goede speler,sven Bender idem.
Ik denk niet dat Rodgers meteen Lovren en Balotelli zal verkopen,ook al presteren ze niets, die moet je dan toch in je squad meenemen..

Konoplyanka is bij Dnjepr transfervrij en zou dus een laag risico zijn
Milner is ook transfervrij,dus een idem verhaal..
Benteke zou een prima aanvulling voor liverpool zijn denk ik

Feit is helaas dat liverpool niet in staat is absolute toppers te halen,door het gemis van CL voetbal, waardoor er ook minder inkomsten zijn en het budget ook weer lager zal liggen..

Het zal tijd kosten om een diepe squad te krijgen die echt structureel meedoet,of je moet weer een suarez vinden die er 30 intrapt..

Niet echt een verassing. Liverpool heeft veel te veel spelers die het niveau niet aan kunnen. De enige twee spelers die we echt gaan missen zijn Skrtel en Sterling. Mocht dit waar zijn.

Voor Balotelli is het zonde dat hij niet een echte kans heeft gehad. Niet dat hij nooit gespeeld heeft, maar hij heeft nooit meer dan 3 wedstrijden achter elkaar gespeeld. Zo kan je geen wedstrijdritme opbouwen.

Een vertrek van Jones, Toure, Manquillo en Borini was meer een kwestie van tijd. Vooral Jones. Snap niet dat we zolang met hem door zijn gegaan. Was al tijden duidelijk dat hij het niveau niet aankan.

21 april 2015 om 10:00

Als we Sterling verkopen en Depay of Konaplyanka er voor terug krijgen ben ik niet ontevreden, kennissen van mij die in Liverpool wonen irriteren zich kapot aan sterling,zowel op het veld, als naast het veld door te vragen om een liedje en zijn arrogante gedrag. Dit is een speler die de kleedkamer een slechte sfeer kan bezorgen, als hij niet wil tekenen, gewoon verkopen..

21 april 2015 om 12:00

Konoplyanka is toch transfervrij deze zomer? Lijkt me sowieso een speler die Liverpool zou proberen te moeten halen. Kwaliteit heeft hij, maar misschien dat hij moeit zal hebben zich aan te passen aan de Premier League. Echter transfervrij dus amper risico voor een club als Liverpool.

21 april 2015 om 12:20

klopt zijn contract loopt af, dus zelfs als hij niet past is het risico erg laag

21 april 2015 om 12:27

Ja, als je kijkt naar hoe hij zich gedraagt. Zou ik het ook niet erg vinden om hem te verkopen. Alleen laten we dan wel een potentiële top speler gaan. Hij is inderdaad wel vervangbaar. Achter hem zit Ibe. Volgens mij kan hij met wat vertrouwen net zo goed worden als Sterling en dan heb je ook nog de twee opties die jij noemt.

Ik snap niet deze prachtige club spelers zoals Sterling bijhoudt. De club is groter dan een kleine naam, overigens ben ik van mening dat Liverpool terug naar hun oude filosofie moet gaan, en dat is namelijk enkel spelers opstellen met een die-hard filosofie. Sterling en nog een paar andere spelers die wekelijks in de basis worden gezet verdienen het shirt niet van deze club. Kijk maar naar Atletico Madrid, zij hebben wel kwaliteit in de basis 11 zitten maar de spelers die uitkomen voor Atletico Madrid geven (bijna) altijd 100% in elke match. Zulke spelers zijn altijd van waarde, ookal hebben ze geen technisch speelstijl. Oprotten met Sterling, er zijn genoeg spelers die het shirt van Liverpool willen verdedigen, en deze verwende speler is dat niet.

21 april 2015 om 11:00

Inderdaad, daar wil ik ook wel heen. Tegenstanders die kwalitatief gezien beter zijn weer omver gooien met inzet.

21 april 2015 om 11:58

Ik denk dat alle Liverpool supporters daar heen willen. Het doet me pijn om te zien dat de aanvalslinie nu bestaat uit 3 verwende spelers, Balotelli, Sterling en een heel klein beetje Sturridge. Dat zijn geen spelers met een mentaliteit a la Mandzukic/suarez/diego Costa. Ik verkies een Mandzukic boven al deze 3 spelers, simpelweg omdat hij geen schrik heeft voor welke tegenstander dan ook. Hij is een soort "huurmoordernaar" als ik dat mag zeggen haha, welke club hem ook koopt, of hij nu clubliefde heeft ofniet, hij doet altijd z'n werk.

Belangrijkste lijkt mij om eerst te kijken naar de rechtsbackpositie. Wellicht is Van der Wiel een interessante optie, mag uitkijken naar een andere club en zou voor hem ook beter zijn.
Centraal achterin hopen dat Skrtel bijtekent en Tiago Ilori terug bij de selectie halen, met Sakho en Lovren heb je dan een prima keus aan centrale verdedigers imo. En dan kun je Toure lekker laten gaan, daar lijkt het beste wel vanaf te zijn.
Voorin lijkt me duidelijk dat er afscheid moet worden genomen van zowel Lambert als Borini. Lambert was de vorige twee seizoenen een uitstekende speler in een ingespeeld Southampton, maar eenmaal uit zijn vertrouwde omgeving is hij kwalitatief toch wat door de mand gevallen helaas. Borini moet zijn conclusies gaan trekken dat dit niveau toch gewoon wat te hoog gegrepen is voor hem. Misschien kan hij beter zijn carrière een impuls geven door bijvoorbeeld ergens in de middenmoot Italië iets te vinden.
Als die twee weg zijn zou ik proberen een speler als Bacca van Sevilla te halen, zou met zijn explosiviteit wel wat toevoegen voorin denk ik.
Balotelli zou ik toch nog niet afschrijven, zijn koppeling met Sturridge heeft nog geen al te groot succes gebracht maar ik zou er toch nog wat meer mee experimenteren. Daar zit wel meer in heb ik het gevoel.

21 april 2015 om 10:47

Benteke en Cisse zie ik ook wel zitten trouwens, bewezen in de premier league en relatief jong..

21 april 2015 om 11:15

Ja Benteke, zeker! Kan inmiddels wel een stap hogerop maken denk ik.

21 april 2015 om 11:32

Benteke ja, Cisse nee.

65 miljoen voor Sterling, strik eromheen en persoonlijk komen brengen...

21 april 2015 om 11:29

65 miljoen... alsof iemand zo'n bedrag gaat neerleggen voor een 19-jarige die zich gedraagt alsof hij de Ballon d'or achter zijn naam heeft staan.

21 april 2015 om 11:37

Er is altijd wel een club,zoals er ook een club is die Balotelli wil gaan kopen.. 65 miljoen is nog maar de vraag maar als er 50 uitkomt zou je ook tevreden moeten zijn..

Van deze 10 spelers zijn toch ook alleen sterling en hendersen goed genoeg. De rest moet je sowieso zo snel mogelijk vanaf als je mee wil doen bovenin.. de ene is misschien minder "slecht" dan de ander, maar het niveau wat gewenst is, dat hebben ze geen van allen.

Zo'n prachtige club is het nou ook weer niet voor de top.klein stadion en al zo lang niet kampioen geweest.voor top spelers zijn ze al jaren 2e keus geweest en als dit zo door gaat zie ik dat alleen maar nog minder worden daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren