Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool volgt voorbeeld Bayern en meldt zich in Barcelona’

Laatste update:

Bayern München is niet de enige club met belangstelling voor Ousmane Dembélé. Volgens L’Équipe is ook Liverpool in de markt voor de 22-jarige aanvaller van Barcelona. Naar verluidt is manager Jürgen Klopp erg gecharmeerd van de Fransman in Spaanse dienst, die in het Camp Nou een doorlopend contract tot medio 2022 heeft en geen duidelijke vertrekwens heeft. De Champions League-winnaar geeft echter niet zomaar op en heeft al contact opgenomen met de entourage van de buitenspeler.

Bayern zoekt op zijn beurt naar een alternatief voor Leroy Sané, die op het lijstje van der Rekordmeister stond maar voorlopig eigendom van Manchester City blijft. De grootmacht uit Zuid-Duitsland heeft volgens Sport een eerste bod van zeventig miljoen euro neergelegd in Barcelona. De beleidsbepalers van de Spaanse kampioen willen echter minimaal 95 miljoen euro ontvangen voor Dembélé. De gesprekken tussen de betrokken partijen zijn nog steeds gaande.

Barcelona wil de vleugelaanvaller in tegenstelling tot eerdere berichten uit Spanje volgens L’Équipe echter graag voor de club behouden en ook de speler in kwestie ziet zijn toekomst voorlopig in LaLiga. De eventuele komst van Antoine Griezmann doet daar niets aan af. De landgenoot van Dembélé, die onlangs zijn vertrek bij Atlético Madrid aankondigde, lijkt op weg naar de regerend kampioen. Sinds 1 juli bedraagt zijn afkoopsom 120 miljoen euro, wat geen probleem lijkt te zijn voor Barça.

Pini Zahavi, de zaakwaarnemer van Dembélé, heeft wel geprobeerd om zijn cliënt te betrekken in een ruildeal met Neymar, die Paris Saint-Germain lijkt te willen verlaten. Barcelona voelt er volgens bovengenoemde Franse sportkrant echter niets voor om spelers in een ruildeal op te nemen. Neymar verliet de Catalanen in 2017 voor PSG, terwijl Dembélé in dezelfde periode voor 105 miljoen euro overkwam van Borussia Dortmund. Mede door de nodige blessures is zijn Spaanse avontuur vooralsnog geen doorslaand succes gebleken.

Denk jij dat Ousmane Dembélé deze zomer gaat vertrekken bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mag ik vragen waar die moet gaan spelen???
Dit is waarom het voetbal zo anders is he, vroeger ging je als ster speler niet ergens naar toe als je geen basisplaats kon krijgen, nu is het overal het geld en super teams.

2 juli 2019 om 19:26

Precies, het is echt een circus geworden!! Sowieso waar is barca mee bezig???! Als men echt neymar gaan halen en Co en dem verkopen, dan ben je echt belachelijk bezig, totaal geen idee waar ze mee bezig zijn!

2 juli 2019 om 19:32

Ik snap ze wel. Dembele heeft heel veel potentie, maar er zitten heel veel risico's aan vast. Dembele heeft ook weinig goede wedstrijden laten zien. Terwijl Neymar er meteen stond bij Barcelona. En ik denk dat als hij zich eenmaal op zijn plek voelt, er geen discussie meer is wie er beter is.

2 juli 2019 om 19:37

Mwahhh ik vond Dembele voor een jonge speler het toch wel aardig doen, in de minuten die hij maakte.

2 juli 2019 om 20:08

Op dit moment heeft neymar een groter kans van slagen bij barca dan dembele.
Dembele voetbalt een maand en raakt 3 weken geblesseerd.
Neymar heeft pech gehad met blessures maar het waren iedere keer blessures door contact, kan iedereen overkomen.

2 juli 2019 om 21:22

Dan ben je dus geen sterspeler. Sterspelers maken zich niet druk daarover. Zij zijn ervan overtuigd dat ze gaan spelen. Linksom of rechtsom.

2 juli 2019 om 19:46

Ik neem dat als zo goed bent je ook wel kan vechten voor je plek. Mannen als Torres, Owen, Kaka, Shevchenko, Seedorf en Bergkamp waren ook sterren die er bij hun nieuwe club naast kwamen te staan.

2 juli 2019 om 20:04

Helemaal mee eens! Vroeger waren de topspelers veel meer verdeeld voor mijn gevoel. Dan bleef een topspeler veel sneller bij zijn vertrouwde club dan dat hij vertrok voor een club waar een basisplaats onzeker zou zijn.. Nu maakt dat vaak niet zoveel meer uit en gaat het om het geld.. Als ik spelers als Draxler, Mahrez, Di Maria, Sane, Malcolm, Shaqiri en Pedro zijn zo even een paar spelers die ergens juist mooi een sterspeler hadden kunnen zijn, maar nu vooral op de bank zitten.. Toch zonde van al dat talent...

Zou dit wel een goede aankoop vinden van Liverpool. Ideale stand-in voor het trio voorin.

2 juli 2019 om 19:27

Dembele kan toch jiet een stand by speler zijn, echt belachelijk, die jonge heeft vertrouwen nodig en veel speelminuten.

2 juli 2019 om 19:51

Dat trio van Liverpool speelt lang niet altijd goed en Liverpool speel heel veel wedstrijden. Hij kan toch gewoon concurreren met die aanvallers?

2 juli 2019 om 20:49

Shaqiri en Origi zijn prima opvulling

2 juli 2019 om 19:31

Je gaat toch niet ±100 miljoen betalen voor de ideale stand in? Alleen als Mané of Salah zou vertrekken zou ik het snappen anders zijn er veel goedkopere alternatieven

2 juli 2019 om 19:50

Dembélé wordt toch ook door Barcelona gebruikt als stand-in en kostte meer dan 100?!?!
Maar zie hem niet naar Liverpool gaan,lijkt me geen ideale bankzitter.
Hij moet gewoon naar München gaan waar hij wekelijks in de basis zal staan

2 juli 2019 om 19:52

Als je daar de Premier League mee wint, waarom niet?

2 juli 2019 om 21:09

Dembele werd gehaald als basisspeler na het vertrek van Neymar en begon goed, maar raakte zwaar geblesseerd. Daarna is hij blijven sukkelen met blessures maar desondanks speelde hij genoeg wedstrijden in de basis. Daarbij heeft hij ook nog pech dat Coutinho totaal niet renderende op het middenveld als vervanger van Iniesta en daarom voorin de voorkeur genoot bij Valverde, terwijl Dembele gewoon beter presteerde qua zowel spel als rendement.

2 juli 2019 om 19:35

en ze hebben Origi als ideale stand in

2 juli 2019 om 19:47

Haha Origi, de man die 1 wedstrijd in zn leven een paar ballen per ongeluk goed raakte tegen Barcelona.

2 juli 2019 om 19:51

Laat hem ze maar fijn per ongeluk raken...barca en Spurs vonden het niet fijn

2 juli 2019 om 20:18

Ik snap dat je je speler wilt beschermen van je favoriete club, maar die man kan over het algemeen geen bal raken.

2 juli 2019 om 20:58

Dan volg je zijn ontwikkeling niet...
Was 5e man achter de 3 basisspelers en Sturridge,de laatste heeft hij geheel terecht verdrongen en is doorslaggevend geweest op cruciale momenten.
Oh ja,geluksgoal...jawel thuis tegen Everton
Maar ook die telde en was op een belangrijk moment en de winnende!

2 juli 2019 om 23:06

Je moet ze laten scouserper ze denken dat het 1990 is ze zuen al joeveel fonkere spelers in het nederlandse elftal zitten hun hebben nog die mentaliteit dat donkere spelers alleen snel zijn en kracht hebben we leven in een andere tijd kijk na franse elftal wij donkere mensen nemen voetbal over ma hun zijn blij met de jong en de ligt over 5 jaar is het done

Ben zo benieuwd naar 31 augustus, want je ziet aan alles dat het een gekke transfermarkt zal worden. Vind bizar dat btw united zo stil zit. Haal dan Dembele, zonder gedoe pakt ie easy een basisplaats en verkoop je middelmaat ala lingard

2 juli 2019 om 19:34

@ Bpreal,

Manchester United die stil zit? Ze hebben met Daniel James (voor 17 miljoen gekocht van Swansea City) en Aaron Wan Bissaka (voor 55 miljoen van Crystal Palace gekocht) twee versterkingen binnengehaald en nee, dat is niet heel veel of wat dan ook maar de transfermarkt is pas sinds 1 juli (sinds gisteren) eigenlijk officieel open en duurt nog tot 31 augustus, dus er is nog tijd genoeg om meerdere versterkingen binnen te halen.

2 juli 2019 om 19:57

Daniel James een versterking ja? Ok, k vind hem absoluut geen versterking en meer iemand die zich nog moet bewijzen. Ik haf simpelweg meer geweld verwacht van ze. Sales Rn koop.

Dan denk ik dat Dembélé beter naar Bayern München kan gaan, aangezien Ribéry en Robben daar zullen vertrekken en hij bij Liverpool te maken zal krijgen met Mané en Salah en beide zijn gewoon verzekerd van een basisplaats bij Liverpool, waardoor ik Dembélé niet zo gauw een vaste basisplaats bij Liverpool zie veroveren.

Dembélé is in potentie ook gewoon een fantastische vleugelaanvaller en ook nog altijd pas 22-jaar. Bij vlagen laat hij bij FC Barcelona al mooie dingen zien en als Dembélé naar Bayern vertrekt, z'n vorm hervind die hij bij Borussia Dortmund haalt en stappen vooruit zet in zijn ontwikkeling, dan heeft Bayern voor de aankomende plusminus 10-jaar een fantastische vleugelaanvaller rondlopen.

Sané zou ook fantastisch zijn, maar dat zal waarschijnlijk een lastig verhaal worden. Dembélé zal ook geen gemakkelijk verhaal worden voor Bayern om binnen te halen. Als het Bayern niet lukt om Dembélé binnen te halen, dan misschien doorschakelen naar Martial?

Dat is ook gewoon een hele goede speler. Die laat het bij vlagen ook zien bij Manchester United, maar heb het idee dat het er bij hem niet helemaal uitkomt bij United en ergens heb ik ook het idee dat het er niet helemaal uit gaat komen als hij bij United blijft en daarnaast is Martial met z'n 23-jaar ook nog jong en hij kan zowel op de vleugels als in de punt van de aanval spelen.

Firmino na 10 salah in de punt

2 juli 2019 om 20:35

Haha wat een fifa opstelling zou dat zijn joh, Salah als centrale aanvaller. Zou best kunnen werken, alleen dan zou Henderson of Keita geslachtofferd worden omdat Firmino een linie zakt. Geen idee of Klopp dat zou doen, maar er zou wel echt een heerlijk team staan.

Allison
Alex Arnold
Fabinho
Van Dijk
Robertson
Wijnaldum
Keita
Dembele
Firmino
Mane
Salah
2 juli 2019 om 21:40

Fabinho centraal achterin? Je vergeet volgens mij Jeo Gomez! Jeo Gomez is een van de grootste Engelse talenten en hij hoort naast Van Dijk te spelen. Gomez heeft de potentie om de beste verdediger ter wereld te worden. Dan ga je niet Fabinho naast Van Dijk zetten. Een twee mans blok met Fabinho en Keita voor de verdediging is een stuk logischer.

Alisson.
TAA
Gomez
Van Dijk
Robertson
Fabinho
Keita
Dembele
Firmino
Mane
Salah
2 juli 2019 om 21:49

Klopt man, helemaal vergeten. Jouw opstelling is idd de ideale opstelling. Wat een monsterteam man, holy shit.

Barca moet Dembele houden, ze moeten Coutinho weg doen.
Moest het lukken om Neymar te halen zou ik Griezman ook niet halen.
Messi zou ik op 10 zetten met De Jong en Arthur achter hem, aanval met Neymar, Suarez, en Dembele

Nog geen wedstrijd voor ze gespeeld, maar ze wel al 1 CL bezorgd. Ik begrijp de interesse dus

Lijkt me niet dat Liverpool Dembele gaat aantrekken voor een Shaqiri rol, oftewel als vervanger wanneer Salah of Mane niet kunnen spelen. Daarvoor is hij te duur. Misschien dat ze toch bang zijn dat Real of Salah of Mane kunnen lokken, zijn wel echt spelers die in Madrid passen.

Denk dat Liverpool pas in actie gaat komen als Real zich concreet gaat melden voor Salah of Mane.

Liverpool is een uitstekend ingespeelde machine. In die zin hoop ik niet dat Real Madrid dat met een bak geld komt verstoren. Laat die Zidane maar lekker in Frankrijk gaan zoeken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren