Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool-speler viel in slaap bij wedstrijdbespreking voor topper tegen City

Laatste update:

Alexis Mac Allister heeft het moeilijk met het drukke voetbalschema, zo vertelt de middenvelder tegenover het clubkanaal van Liverpool. De Argentijn speelde dinsdag met zijn land een interland in en tegen Brazilië en moest enkele dagen later al weer aantreden tegen Manchester City (1-1) in de Premier League. De jetlag die Mac Allister kreeg door de reis terug van Zuid-Amerika zorgde ervoor dat hij niet wakker kon blijven tijdens een wedstrijdbespreking.

"Om eerlijk te zijn is het heel moeilijk om zo te spelen", vertelt Mac Allister tegenover LFC TV. "Gisteren hadden we de wedstrijdbespreking over Man City en hoe we wilden spelen. Ik kon mijn ogen niet openhouden."

"Het is erg zwaar", vervolgt de 24-jarige controleur. "Jetlag, lange reis. Maar het is wat het is." De middenvelder speelde zaterdagmiddag 85 minuten in de kraker tegen City, alvorens hij gewisseld werd voor de Japanner Wataru Endo.

De eindstand stond op dat punt al op het scorebord. Op aangeven van Nathan Aké had Erling Haaland in de eerste helft de 1-0 gemaakt. Voor de Noor betekende het zijn 50ste doelpunt in 48 Premier League-wedstrijden.

Dit doelpunt werd tien minuten voor tijd teniet gedaan door Trent Alexander-Arnold. Via Ryan Gravenberch en Mohamed Salah kwam de bal bij de rechtsback terecht, die niet aarzelde en de linkerhoek vond: 1-1.

Mac Allister toonde zich na afloop tevreden over het resultaat. "Het was een lastige wedstrijd voor ons, dat hadden we ook verwacht. Zij hebben een goed team en ik geloof dat het een eerlijk resultaat was. Ze hadden meer balbezit, maar daar kwamen weinig kansen uit."

Het gelijkspel betekende vooral goed nieuws voor Arsenal. The Gunners wonnen zelf van Brentford (0-1) door een goal van Kai Havertz en klommen over Liverpool en City heen op de ranglijst. Arsenal staat daardoor nu eerste in de Premier League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb dit regelmatig bij wedstrijd besprekingen / analyses van arno vermeulen.

On: vind dit echt een goede aankoop van liverpool. Toppertje !

Je zou als Europese club zijnde alleen maar spelers beginnen aankopen die voor een land in Europa uitkomen als het zo verder gaat. Bij spelers van Aziatische en Afrikaanse landen die ben je om de 2 seizoenen kwijt in Januari en net zoals de Zuid-Amerikanen de hele tijd lange reizen achter de rug tijdens die nutteloze interlandperiodes. En dan moeten ze om 12u30 spelen op een zaterdag? Belachelijk.

26 november 2023 om 19:11

Dit is toch al heel erg lang zo. Gaat vooralsnog gewoon prima.

Die heeft blijkbaar niet gezwommen.

Logisch met een jetlag. Ze moeten er maar staan de voetballers maar het zijn maar mensen. Santi heeft hiervoor de oplossing.

Ik snap het best bij zn vorige club was het schema echt de helft minder druk, dat is gewoon wennen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren