Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool slaat formeel bod van 80 miljoen euro van Barcelona af’

Laatste update:

Barcelona probeert om Philippe Coutinho terug naar Spanje te halen. Britse media schrijven vrijdag dat Liverpool een formeel bod van tachtig miljoen euro op de spelmaker heeft afgeslagen. Coutinho, die in het verleden door Internazionale aan Espanyol werd uitgeleend, heeft geen transferclausule in zijn contract staan en zodoende kan de Premier League-club elk bod afslaan.

Coutinho wordt in Barcelona naar verluidt gezien als de ideale vervanger van Andrés Iniesta, al verschijnt het bericht ook in een periode dat Neymar nadrukkelijk met een vertrek uit het Camp Nou in verband wordt gebracht. Media in Spanje, Frankrijk en Brazilië verzekeren dat de aanvaller graag naar Paris Saint-Germain wil vertrekken. De Parijse club zou de transferclausule van 222 miljoen euro willen activeren.

Barcelona-preses Josep Maria Bartomeu zette donderdagavond eigenhandig een punt achter de geruchtenstroom, door aan te geven dat het vanwege de Financial Fair Play-regels niet mogelijk is om een dergelijk bedrag te betalen. Toch zou Neymar naar verluidt veel voelen voor een transfer naar Parijs. PSG werd overigens ook met de 25-jarige Coutinho in verband gebracht, maar de Parijse club meldde zich nimmer officieel in Liverpool.

Coutinho ondertekende in januari een nieuw contract met Liverpool en is de best betaalde speler in de selectie van manager Jürgen Klopp. "Ik heb dit contract getekend omdat ik nog een paar jaar hier wil blijven. Dat is een grote eer voor mij", zo zei de spelmaker destijds. Klopp zelf is ervan overtuigd dat Coutinho aanblijft. "Het goede nieuws is dat we deze zomer geen enkele speler zijn kwijtgeraakt, en zullen kwijtraken, die we willen behouden. Dat is het beste nieuws", zo gaf de oefenmeester vrijdag aan.

Denk jij dat Philippe Coutinho deze zomer naar Barcelona gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barcelona zou zich eens achter hun oren moeten krabben en in plaats van de koopclub die het geworden is ( zoals alle topploegen ), zich moeten onderscheiden en zich sowieso meer richten op Spaanse ( en wellicht Catalaanse ) spelers.
Denk dat de supporters van bijvoorbeeld Athletic Bilbao een stuk trotser op hun club mogen zijn, dan de gemiddelde succes supporter van 1 of andere koopclub.

21 juli 2017 om 08:26

Ik snap je punt en ergens ben ik het ermee eens, maar de topploegen hebben natuurlijk veel meer geld te besteden dan een club als Bilbao. Dus kunnen ze dat zichzelf veroorloven. En daarbij is de druk bij topploegen enorm hoog. Als er een jaar niks gewonnen wordt, staat het bestuur je in de nek te hijgen en moet er iets gebeuren. Dit gaat vaak gepaard met geld uitgeven aan spelers. De huidige markt slaat nergens meer op, maar daar doe je niks aan. Spelers zijn veel te duur te geworden, maar zolang ploegen dat kunnen betalen en aan FFP wordt gehouden, is dit geen probleem. En Barca heeft een aantal topspelers nodig, want op dit moment is de concurrent naar mijn mening sterker en dat voelen ze in Barça ook wel.

21 juli 2017 om 08:31

Als er niks aan zit te komen uit de jeugd, zal je wel moeten. Of denk je dat je Iniesta er zo even snel uit plukt op la Masia? Bilbao vind ik ook schitterend. Maar in de absolute top kom je daar niet mee weg, alleen sentiment. Barca had het voorheen echt ongelooflijk voor elkaar met alle Spanjaarden uit eigen jeugd. Een Coutinho of Veratti is nu gewoon echt broodnodig voor ze hoor. Rakitic is prima, maar bv niet van het niveau Modric. Een verratti of Coutinho, ondanks dat het hele andere types zijn, zijn dat wel.

21 juli 2017 om 09:48

Ze moeten helemaal niets.

21 juli 2017 om 09:49

Echt wat een onzin, alsof elk jaar Xavi's en Iniesta's eruit rollen als een soort fabriek. Ze moeten wel meegaan als je concurrent spelers koopt zoals Ronaldo en Modric en als een huis staat, nee dan wil jij zelfs uit de nog kleinere Catalaanse vijver vissen

21 juli 2017 om 11:48

Koopclub? Iniesta, Jordi,Pique, Messi, busquets, Sergi Roberto. 6 basisspelers komen van de jeugd, als je dat niet veel vindt dan weet ik het niet..

21 juli 2017 om 12:31

Pique is teruggekocht van Manchester United en is Sergi Roberto basisspeler?

21 juli 2017 om 13:21

Die komt toch van de eigen jeugd? Iemand die uitgeleend wordt aan een club of verkocht en na 3 jaar ofzo terugkomt dan wil dat niet zeggen dat iedereen ergens anders is opgeleid

Oh nee, hopelijk blijft hij nog even, is toch wel een zeer belangrijke speler bij liverpool.

Gelukkig staat Liverpool wel sterk, en is er geen afkoop clausule

Als ik kijk maar wat er betaald is voor lukaku en morata, is liverpool dom als ze coutinho weg doen onder de 150

21 juli 2017 om 10:26

Tuurlijk maak er gelijk 200 van als we toch bezig zijn, helemaal gek deze wereld. 50-60 is meer dan genoeg, tegenwoordig voor elke goede speler verwachten clubs rond de 100 te kunnen cashen helemaal ziek.

21 juli 2017 om 13:22

50-60 mag dan volgens jou genoeg zijn, Liverpool wil hem niet verkopen. En dus is het antwoord nee. Als er dan een club zo wanhopig is dat ze het dubbele of nog meer willen gaan bieden... Dan kun je nog eens gaan nadenken als verkopende partij. De verkoopprijs zegt in zo'n geval dan ook helemaal niets over de waarde van de speler. Slechts de kopende club zou je voor gek kunnen verklaren.

Barcelona gaat op dezelfde voet verder kwa aankopen. Begrijp me niet verkeerd Coutinho is heel goed, maar met alle respect, heel goed voor Liverpool... Ik heb ook niet gezien dat Chelsea, City of United hijgend achter hem aanlopen en grote bedragen voor hem bieden. Dat is ook vaak een teken in de PL, want die clubs halen de echte toppers bij de rest vandaan, hoeveel ze ook mogen kosten. En als Barcelona denkt dat ze hiermee een opvolger voor Iniesta binnen halen, dan moeten hun scouts echt hun functie gaan opgeven. Barca voert al jaren wanbeleid en zou eens iets moeten leren van hun rivaal die bijna op elke positie een absolute topper heeft staan met daar achter een topper in wording met heel veel potentie. Real kan het zich permitteren om spelers als Isco wel ens op de bank te zetten. Bij Barca van nu zou Isco een grote ster en absoluut onbetwist zijn naast Iniesta. Dat zegt veel over de verhoudingen. Nee Barca haalt eerst spelers als Arda of Aleix Vidal en nu willen ze 80 miljoen betalen voor Coutinho. Real lacht zich rot en terecht!

21 juli 2017 om 09:13

Zelden zo een vreemde en op lucht gebaseerde aanname gezien. Als Chelsea, City of United (transfers tussen Liverpool en United zijn in elke context ondenkbaar) Coutinho als haalbaar achten, zouden ze maar wat graag bieden. Echter weten zij ook wel dat ze dan met minimaal 150 miljoen over de brug moeten komen. Barcelona moet ook wegwezen. Coutinho is gelukkig bij Liverpool en met Klopp en heeft een langdurig contract.

21 juli 2017 om 11:32

Niet zo emotioneel reageren omdat het om je cluppie gaat ...... Eeven de feiten op een rijtje: De top van Engeland haalt wat ze zelf graag willen halen, Ronaldo of Messi daargelaten. Zij hebben niet zo lang geleden een van de talenten van jouw club voor 70 miljoen Euro weggehaald genaamd Rahim Sterling, dus voor een talent betalen ze al zoveel. United betaald 85 miljoen voor Lukaku en 105 miljoen voor Pogba. Dus als die clubs Coutinho graag zouden willen hebben, dan is het financieel gezien geen enkel probleem voor hen. City haalde vorig jaar De Bruyne voor 75 miljoen, zij hadden ook Coutinho kunnen halen toch? Bovendien is het een kwestie van smaak. Ik vind Coutinho niet geschikt voor de absolute top als Barca of Madrid en ik vind dat Barca opnieuw zit te vissen in de B-vijver van de toppers. Dat je je aangesproken voelt omdat het om een speler van je club gaat is jouw probleem. Ik ben voor geen enkele club en bekijk alles vanaf een afstand. Ik vind Liverpoolook een mooie club met mooie historie maar Liverpool is geen wereldtop. Volgens mij wachten ze al decenia op een titel.....

21 juli 2017 om 12:18

Emotioneel reageren? Weet niet waar jij het overhebt. Verder haal je feiten door de war met aannames. Ik weet niet of je het weet namelijk, maar bij een transfer zijn er drie partijen: de verkopende, de kopende en de speler zelf. Liverpool wil niet verkopen en Coutinho wil niet weg (en zeker niet naar een andere Engelse club). Leuk dat jij denkt dat als United, City of Chelsea aanklopt dat ze dan even Coutinho binnenhalen, maar dat is niet het geval. Je geheugen over Sterling is goed, maar een jaar eerder dacht Arsenal Suarez binnen te halen, maar die behield Liverpool. Dat jij Coutinho niet geschikt vindt voor Barcelona is je goed recht. Ik denk echter dat Coutinho wel degelijk een wereldtopper is en alleen nog maar beter gaat worden. Zou voor Barcelona absoluut een versterking zijn naar mijn mening.

"dat je je aangesproken voelt omdat het om een speler van je club gaat is jouw probleem."

Lekker ad hominem weer... Zolang je in dit soort simpele zinnen vervalt, heeft het weinig nut om hierna nog op je in te gaan.

21 juli 2017 om 10:24

Hoezo heeft een MU de toppers? Een lukaku zou gewoon op de bank zitten in Barcelona.

Barcelona had eerder moeten reageren. Ik herinner mij nog dat oud spelers als Xavi,Rivaldo,Ronaldinho en Dani Alves er bijna op aandrongen om Coutinho voor Barca te halen. Toen had hij nog niet getekent en was dus voor goedkoper binnen te hengelen. Maarja Barca moet nu maar achter de feiten aanlopen.

Weet iemand waar die tenues verkrijgbaar zijn van Brazilie hierboven?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren