Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool moet op herhaling tegen vierdedivisionist

Laatste update:

Liverpool heeft in de FA Cup een replay nodig tegen Plymouth Argyle. The Reds voetbalden zich niet langs de muur van de vierdedivisionist en bleven steken op 0-0. Dat betekent dat Liverpool binnen enkele weken een replay in Plymouth moet spelen, een extra wedstrijd in het toch al drukke schema.

/

Jürgen Klopp bracht in het treffen met Plymouth een erg jeugdig elftal in het veld. Van zijn vaste kern stonden alleen Loris Karius, Lucas Leiva, Alberto Moreno, Emre Can en Divock Origi aan de aftrap. De bezoekers, normaal uitkomend in de League Two, waren met duidelijke bedoelingen naar Liverpool gekomen. Plymouth trok vanaf het eerste fluitsignaal een muur op, die door de thuisploeg amper te slechten was. Weliswaar hadden the Reds in de eerste 45 minuten wel maar liefst 81 procent van het balbezit, tot echt grote kansen leidde het niet. Divock Origi trof na twintig minuten het net, maar die treffer werd geannuleerd wegens een overtreding van de Belgische spits.

Ook na rust lukte het Liverpool maar mondjesmaat om Plymouth-doelman Luke McCormick testen. Met het inbrengen van Daniel Sturridge, Roberto Firmino en Adam Lallana hoopte Klopp zijn ploeg van aanvallende impulsen te voorzien. De defensie van Plymouth gaf echter nauwelijks een krimp. Sturridge was met een schot nog dichtbij een verlossende treffer, maar die inzet ging net naast. Ook Connor Smith maakte de Plymouth-supporters in de slotseconden nog aan het schrikken door de bal bijna in eigen doel te werken. Met het 0-0 gelijkspel speelt het huidige elftal van Plymouyh Argyle zich in de geschiedenisboeken. In de vijf eerdere ontmoetingen tussen beide clubs werd door the Pilgrims nog nooit de nul gehouden.

Wie bekert verder, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We hadden misschien nog beter kunnen verliezen dan gelijkspelen. Competitie is belangrijker dan de fa cup en zo te zien vindt Klopp dat ook. Nu nog een wedstrijd erbij in het al drukke programma.

8 januari 2017 om 16:43

Stel je toch gewoon een B of C team op dan? Wie weet speelt Lpool de komende competitiewedstrijden gelijk, dan wordt de FA cup toch interessant.

8 januari 2017 om 17:13

Juist daarom moeten wij daar nu zo veel mogelijk van profiteren en is dit resultaat jammer.

8 januari 2017 om 16:49

Zeuren over een druk programma, terwijl je juist zo hoog op de ranglijst staat omdat je een rustiger programma hebt vanwege het ontbreken van Europese verplichtingen. De wedstrijd van vandaag heeft voor de eerste keus geen enkele kracht gekost, want ze hoefden toch niet mee te doen. Volgend seizoen mag je het weer over een druk programma hebben als je er weer minimaal 6 CL wedstrijden bij krijgt.

8 januari 2017 om 16:59

Dus als je 3 wedstrijden speelt in 6 dagen heb je geen reden tot klagen, omdat je geen europees speelt? Lol

8 januari 2017 om 17:03

Klopt, want je concurrenten doen het ook en als de CL / EL weer verder gaan heb je een groot voordeel.

8 januari 2017 om 17:06

Dat maak jij er helemaal zelf van. Ze mogen niet klagen over een druk programma in zijn geheel, net als Chelsea. Het scheelt minimaal 6 poule-wedstrijden.

8 januari 2017 om 17:22

@thejurgenklopp

Dan heb je inderdaad minder reden tot klagen dan de clubs die ook 3 wedstrijden in 6 dagen hebben moeten spelen, maar ondertussen ook al zo'n 6 wedstrijden meer hebben moeten afwerken dan Liverpool omdat zij wel Europees spelen.

8 januari 2017 om 18:24

Master D
Eerst hadden we geen reden tot klagen, en nu hebben we 'minder' reden tot klagen. Wat is het nou? Ik vind je zowieso heel zuur overkomen in je reacties wanneer het Liverpool betreft

Klopp vergeleek zich in de eerste plek Niet met de andere ploegen oid, maar vond het in het algemeen abnormaal dat je zovaak rond de kerstperiode in een korte tijd moest spelen, een mening die vele buitenlandse managers delen.

Samcro
Je hebt dan niet goed opgelet. Klopp heeft geen kritiek op het algemene schema, maar vooral op het programma rond de kerst/nieuwjaarsperiode. In September zul je geen berichten vinden dat hij vind dat Liverpool in totaal te veel wedstrijden speelt, in April of Mei evenmin. Als Master D doelt op een algemeen programma, dan komt dat volledig uit de lucht vallen omdat niemand daar op heeft gezeurd oid.

Mooi dat de arrogantie van het opstellen van een jeugdteam afgestraft wordt. Het idee was om spelers rust te geven, nu moeten ze op een doordeweekse dag helemaal naar Plymouth, voor Liverpool de langst mogelijke reis naar een Engelse profclub (bijna 500 km enkele reis).

Ik heb niks tegen Liverpool, maar er is geen reden om deze wedstrijd niet gewoon serieus te nemen.

8 januari 2017 om 16:58

Dan stellen we toch gewoon weer een Bteam op?

Als je in 3 competities actief meedoet in Engeland dan is het wel eens handig dat je een B-elftal opstelt met spelers die normaal niet spelen, enkele basisspelers en jeugdspelers.

Het is juist enorm dom om elke wedstrijd met je beste elf te spelen.

8 januari 2017 om 17:16

Leuk voor de fans van Plymouth Argyle. Grote stad maar weinig echte topteams gezien daar (nog nooit op het hoogste niveau gespeeld. Maar nu wel weer eens en de tv-inkomsten
komen vast uit ook goed uit

8 januari 2017 om 17:21

Dat is toch geen arrogantie? Je moet je belangrijkste spelers ook wel eens rust geven. Dan is een wedstrijd als deze de ideale mogelijkheid. Niks met arrogantie te maken

8 januari 2017 om 17:37

Wat spelers rust geven is prima, maar dit was wel heel extreem.

8 januari 2017 om 18:04

Liverpool zal de uitwedstrijd ook gewoon weer B/C elftal opstellen. Voor de jonge jongens leuk om te ruiken aan het echte werk

8 januari 2017 om 18:05

Prima gelegenheid om een B team op te stellen. Je kan zelfs zeggen dat ze nu nogmaals zo'n wedstrijd kunnen gunnen aan jeugdspelers en reserves.

8 januari 2017 om 21:45

Hoezo arrogantie? Zo test je de jeugd en geef je spelers de kans. Als dit de halve finale was had ik het inderdaad arrogantie genoemd.

Gewoon een blamage, ook met een B team moet je makkelijk van Plymouth winnen, al helemaal als je thuis speelt.

8 januari 2017 om 18:56

Ik heb de wedstrijd net gekeken en ik ben het met je eens dat we moeten winnen, maar je moet de youngsters ook credit geven want ze moesten door een verdediging van 10 man.

Je goede spelers hadden zelfs een goede dag nodig om hier door heen te komen, want Plymouth had verdedigend alles netjes op orde 4e league of PL maakt dan niet veel uit.

Enige leuke was het zien van de youngsters vandaag, voor de rest een pot waarin ze rondom een 16 stond met 10 verdedigers en plymouth zelfs hun best niet deden om te counteren omdat ze dan te ver van hun goal kwamen.

Beetje zoals de kwalificaties van kleine landjes tegen de grote, zo saai als maar zijn kan...

8 januari 2017 om 21:49

Ik heb zelf de wedstrijd niet kunnen kijken, maar ik hoorde hele positieve dingen over Woodburn. Klopt dit enigzins?

8 januari 2017 om 23:00

Mwah hij was niet zo goed als hij kan zijn vond ik, na ongeveer 60 min het veld verlaten.

In zijn verdediging vond ik ze hem te weinig gebruiken, want hij kwam vaak genoeg goed vrij tussen middenveld en verdediging. Engelse Coutinho

14 januari please mooie datum voor de replay

8 januari 2017 om 21:57

14, 15, 16 januari is gewoon een Premier League weekend dus dat kan uiteraard niet

Dit kan toch niet. Zo bizar veel geld verdienen en dan maar een tikkeltje beter zijn dan een 4e divisionist. De bedragen die mensen in het voetbal bij elkaar schrapen zijn op alles behalve voetbalkwaliteiten gebaseerd. Gaat nergens meer over, dit is Liverpool wat nou b-team. Moeten ze alsnog minimaal 4-0 winnen. Ook nog eens thuis.
Voetbal en alles er om heen word Zwaar overschat. De lijn met amateurs is flinterdun.

Net goed toch dat ze opnieuw mogen spelen? Geen enkele speler die aan de aftrap begon is vermoeid, ze spelen allemaal redelijk weinig. Dus net goed dat ze nog een wedstrijd mogen spelen. En dat de jeugd de kans krijgt. Flauw dat mensen dit respectloos noemen, dit is gewoon het Cupelftal van Liverpool, zat geen enkele debutant tussen. Bedoeling is dat die jongens op termijn ook in de Premier League kunnen meespelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren