Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool meldt komst vermeend PSV-doelwit: ‘Zijn verhaal is prachtig’

Laatste update:

Andrew Robertson werd onlangs nog in verband gebracht met een transfer naar PSV als opvolger van Jetro Willems, maar de Eindhovenaren zullen definitief verder moeten kijken. Liverpool meldt vrijdagmiddag op de officiële kanalen namelijk dat het de verdediger overneemt van Hull City. The Reds betalen naar verluidt elf miljoen euro om de linksback op te halen bij de degradant.

Robertson zette zijn krabbel onder een meerjarig contract op Anfield Road en kreeg meteen mooie woorden te horen van Jürgen Klopp. De Duitser is onder de indruk van de reis die Robertson heeft afgelegd, aangezien hij vier jaar geleden nog in een supermarkt werkte. “Voor Andrew is dit opnieuw een grote stap in wat een ongelooflijke persoonlijke reis in een korte tijd is geweest. Ik vind zijn verhaal prachtig, waar hij vandaan is gekomen om dit te bereiken.”

“Als je met hem praat is het duidelijk waar hij die ontwikkeling vandaan haalt. Zijn talent en zijn kwaliteiten zijn erg, erg goed. Hij heeft ervaring in de Premier League en de mentaliteit en kwaliteit om nog beter te worden. Deze aanwinst geeft ons geweldige concurrentie op de linksbackpositie. James Milner deed het vorig seizoen natuurlijk fantastisch en kan bijna overal spelen. Alberto Moreno ziet er in de voorbereiding ook erg goed uit en we hebben Jon Flanagan ook weer terug. Dit versterkt ons op de backposities en ik ben hier erg blij om.”

Robertson beleefde zijn grote doorbraak vier jaar geleden bij Dundee United en werd in 2014 opgepikt door Hull City, waar hij ruim honderd wedstrijden speelde. De vijftienvoudig Schots international is na Mohamed Salah en Dominic Solanke de derde aanwinst voor the Reds, die tot nu toe Lucas Leiva en Kevin Stewart zagen vertrekken. De verdediger bewandelt de omgekeerde weg en gaat aan de slag bij Hull.

Een goede aanwinst voor Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vrijwel gratis. Stewart bewandeld de omgekeerde weg en Hull wil ook Ojo huren voor 2 miljoen.
Prima back, vind hem momenteel niet beter of slechter dan Moreno. Maar denk dat Klopp er wel wat van kan maken.

Perfect gehandeld door Liverpool

21 juli 2017 om 18:43

We zullen zien wat het wordt met Robertson, maar ik denk dat Wendell een betere linksback was geweest voor Liverpool. Hij kent de filosofie van Klopp heel goed, omdat hij onder Roger Smidt heeft gewerkt bij Leverkusen. Roger Smidt is een trainer met een dezelfde visie als Klopp. Bovendien is Wendell ook er talentvol, dus ik had voor de linksback positie Wendell een betere optie bevonden. Maar we zullen zien. Trippier is nu ook een top rechtsback van Tottenham, terwijl hij 2 jaar geleden voor slechts 4 miljoen over kwam van Burnley.

21 juli 2017 om 19:43

Ja zo zijn er meer gevallen denk aan Alli en Sterling

11 miljoen had PSV natuurlijk nooit kunnen betalen voor een back. Ik ben wel benieuwd wie PSV nu op het oog heeft gezien er nog totaal geen geruchten zijn over mogelijke opvolgers van Jetro.

21 juli 2017 om 18:22

Liverpool betaald 9 miljoen in 1x, kan oplopen tot 11.
Hull betaald 4.5 miljoen voor Stewart in 1x en ka oplopen tot 9.

PSV had dus ook gewoon kunnen zeggen we betalen 7-8 miljoen en bij kampioenschap oid de rest.

Maar PSV is voor Robertson nooit een serieuze optie geweest. Deze transfer hangt al 2 maanden in de lucht.

Mooi voor het Schotse voetbal. Fletcher was de laatste die in de top/subtop heeft gespeeld in de PL.

21 juli 2017 om 22:36

Naja Burke bij RB Leipzig (is voornamelijk invaller, maar wordt waarschijnlijk langzaam ingebracht) en Naismith destijds bij Everton, wat ik subtop van Engeland vind.

22 juli 2017 om 12:57

Naismith bij Everton, toen was Everton nog niet waar ze nu staan op structureel niveau, daarom dat ik die niet meereken. Burke is inderdaad voornamelijk invaller en schijnt weg te willen.

Stewart is een verdedigende middenvelder VZ. ON: goede zaken, het gewenste talent voor achter milner binnen en stewart met een terugkoopclausule bij een goed elftal dat niet alleen verdedigd. Nu kunnen we nog hopen op van dijk en keita en anders was dit de transferwindow voor Liverpool en kunnen we toch wel stellen dat we er weer op vooruit zijn gegaan. Andere spelers zullen niet meer komen, hooguit talenten zeggen de betrouwbare bronnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren