Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool legt megabod van 180 miljoen euro neer bij Real Madrid’

Laatste update:

Liverpool kreeg onlangs van Olympique Lyon te horen dat het voorlopig niet hoeft te rekenen op de komst van Nabil Fekir en the Reds lijken nu een andere offensieve versterking op het oog te hebben. Mundo Deportivo meldt zaterdagmiddag dat de verliezend Champions League-finalist een megabod heeft neergelegd bij de winnaar van die eindstrijd Real Madrid.

Jürgen Klopp zou Marco Asensio nu bovenaan zijn verlanglijst hebben gezet en het bestuur van Liverpool lijkt het eens te zijn met de wensen van de Duitse oefenmeester. De Spaanse sportkrant stelt namelijk dat de Engelsen een bedrag van 180 miljoen overhebben om de 22-jarige creatieveling op te pikken in het Santiago Bernabéu, waardoor hij samen met Kylian Mbappé de op een na duurste speler aller tijden zou kunnen worden.

Het is echter nog maar de vraag of de Koninlijke bereid is om mee te werken aan een dergelijke deal. Asensio, die momenteel met de Spaanse selectie deelneemt aan het WK, was vorig seizoen onder Zinédine Zidane de nummer dertien op de lijst van spelers die de meeste minuten maakten namens Real Madrid en ook Julen Lopetegui lijkt alle vertrouwen in het talent te hebben.

Asensio ligt daarnaast nog vast tot medio 2023 en heeft een flink hogere transferclausule in zijn contract staan dan het bedrag dat Liverpool tot nu toe overheeft voor zijn komst. Pas als de Engelsen zich met zevenhonderd miljoen euro in de Spaanse hoofdstad melden, kan Real Madrid geen ‘nee’ meer zeggen tegen een poging om Asensio in te lijven.

Vind jij dat Real Madrid een bod van 180 miljoen euro op Marco Asensio moet accepteren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Asencio is absoluut goed, maar geen 180 miljoen waard. Zelfs niet op deze doorgeslagen transfermarkt.

23 juni 2018 om 15:09

Snap ook niet waarom, Mane is gewoon beter dan hem

23 juni 2018 om 15:34

Mane is echt niet beter dan Asensio. Asensio heeft veel meer potentie en vooral techniek. Mane is veel meer een renpaard. Asensio heeft veel meer overzicht en techniek.

23 juni 2018 om 15:36

Asensio heeft ook een versnelling, beter traptechniek en kan op verschillende positie’s.

23 juni 2018 om 16:13

Ik vind Mane echt nog wel beter dan Asensio, maar Asensio heeft zeker de potentie om beter te worden. Dat mensen na twee seizoenen Liverpool Mane nog steeds een renpaard durven noemen, laat enkel zien dat die te weinig wedstrijden kijken. Mane heeft een betere dribbel, meer snelheid en betere versnelling, sterker in de 1 tegen 1, kan zowel met links als rechts goed schieten en is enorm balvast. Niet voor niets enkel in de CL er al meer in getrapt dan Asensio in totaal in 17/18. Asensio mag er eerst wel eens een keer 10 intrappen in een seizoen om een betere flankspeler dan Mane genoemd te worden.

En dit gerucht is natuurlijk complete nonsens.

23 juni 2018 om 16:17

Asensio laat speciale dingen zien, maar zo goed is ie niet. Momenteel komt hij niet in de buurt van Mane, not even close.

Op termijn gaat hij wss wel Mane dikwijs voorbij. Hij zou wel eens voogende Ronaldo kunnen zijn voor Real.

Dat gezegd te hebben, hij is nog maar een talent en geen 180 miljoen waard.

23 juni 2018 om 16:23

Asensio een versnelling en Mane niet? Haha wat een grap Asensio komt juist snelheid tekort en is ook qua statistieken gewoon nog altijd een mindere speler dan Mane. Asensio moet sowieso een stapje terugdoen naar de subtop als hij wekelijks wil spelen, want voor de absolute top zal hij altijd tekort komen. Niet voor niets is hij maar een wisselspeler bij Madrid en Spanje. En 180 miljoen hoe dom kan je zijn. Ik vind Asensio hooguit 70 miljoen waard.

23 juni 2018 om 18:01

Volgende Ronaldo???? Never! Asensio laat zelden vanaf de start iets zien en heeft zeker het talent van Ronaldo niet. Tot op heden laat hij vooral wat zien als hij invalt zoals tegen Barcelona en volgens mij Juventus.

23 juni 2018 om 15:19

Van Dijk was ook geen 85 miljoen waard. In deze idiote markt is niks te gek. Het is wachten tot de luchtbel ontploft.

23 juni 2018 om 15:36

Welke luchtbel?? Het is een gewone inflatie hoor. Er is echt geen sprake van een luchtbel.

23 juni 2018 om 16:01

Er gaat vanzelf een periode komen dat spelers niet meer te betalen zijn, tenzij je 1 van de grote 4 bent, over 3 jaar is de duurste transfer waarschijnlijk 400 miljoen en dan gaat he4 toch echt lastig worden om nog spelers te verhandelen

23 juni 2018 om 16:09

Geen sprake van een luchtbel? Dus deze markt blijft zo lang zo door gaan? De economie groeit en dat slaat ook door op de voetbalwereld. Maar jij wil zeggen dat de huizenprijzen voorgoed zo ziekelijk snel stijgen en de rentes laag blijven? Op een gegeven moment zal er weer een crisis zijn en dat zal sowieso doorslaan op de voetbalmarkt. Ik noem dat de luchtbel.

23 juni 2018 om 19:28

@kokkieAFC0341, hier is een speciale oplossing voor. Namelijk contract uitdienen of een clausule opnemen.

23 juni 2018 om 18:37

Klopt. Asensio schiet er wel eens een leuk schot van afstand in, maar kan niet zeggen dat hij echt de uitblinker was voor Real Madrid wanneer hij inviel (!). Zou dit bericht dan ook met een korrel zout nemen.

Geloof er niks van. Liverpool moet zich op teveel posities verbeteren om 180 miljoen voor Asensio neer te leggen.

Dit is een grap, Real doet haar grootste talent en misschien wel de natuurlijke opvolger van Ronaldo nooit weg!

23 juni 2018 om 15:10

Hoop dat Mbappé de vervanger van Ronaldo wordt. Je ziet gewoon aan die jongen hoe goed die nog wordt speelt nu al de sterren van de hemel kan overal in de aanval uit de voeten.

23 juni 2018 om 17:11

Buiten dat om, Real behoort tot de absolute top en dan verkoop je geen basis materiaal. Asensio is een potentieel Ballon D’or winnaar, als je die verkoopt snap je het denk ik niet.

Welke ezel zou 700 miljoen willen betalen, slaat werkelijk nergens op dat de clasule zo hoog is en daarnaast zie ik hem niet vertrekken

23 juni 2018 om 15:07

Die clausule is zo hoog omdat ze hem niet willen verkopen. Een clausule is verplicht in Spanje en dit is een manier om die regel te ontwijken.

23 juni 2018 om 15:10

En ze gooien hem nu zo hoog, omdat er ook werd gedacht dat 200 miljoen niet gehaald zou worden.

23 juni 2018 om 15:10

Dat de clausule zo hoog is, komt omdat het in Spanje verplicht is om een afkoopclausule op te nemen in een contract. Dit is ook de reden dat Neymar naar PSG kon gaan. Als die afkoopclausule wordt neergelegd door de kopende club, heeft de verkopende club in principe niks meer te weigeren wat betreft een transfer. Dat is de reden waarom veel clubs een hoge transferclausule opnemen, ookal weten ze dat geen enkele club dat bedrag zal gaan betalen. Dit doen ze puur zodat er niet spelers weggekaapt kunnen worden omdat ze een transferclausule te laag hebben gezet.

Zou wel ziek zijn als hij naar Liverpool gaat. Al zou ik toch eerder voor een keeper en een verdediger gaan van dat geld.

Dus ik moet geloven dat Liverpool 180 miljoen wilt gaan neerleggen voor Asensio, terwijl Lovren nog rustig in de verdediging blijf spelen? Wat een triest nieuws is dit, next rumor please!

23 juni 2018 om 15:40

Eens. Liverpool kan veel beter 100 miljoen voor Oblak en 80 miljoen voor Koulibaly ipv 180 miljoen voor Asensio. Liverpool had afgelopen winter die Akanji moeten kopen. Dat zou echt een perfecte partner zijn naast Van Dijk. Akanji heeft ook een enorm potentieel.

23 juni 2018 om 20:18

Zag het liefst De Vrij, maar Koulibaly is ook een hele goede. Anders misschien Alderweireld? Na schijn mag hij weg bij Tottenham, maar of het ook naar een concurrent mag valt nog te zien.

23 juni 2018 om 20:18

Zag het liefst De Vrij, maar Koulibaly is ook een hele goede. Anders misschien Alderweireld? Na schijn mag hij weg bij Tottenham, maar of het ook naar een concurrent mag valt nog te zien.

Nah die moet dus echt niet weg. Asensio is de toekomst. Het is super veel geld maar no way.

Bericht voor de wandelgangen en dan wordt het ineens hoofdpaginanieuws. Natuurlijk niks van waar. Liverpool gaat, zeker niet na de vorige aankopen, ineens 180 miljoen neerleggen voor een speler. Bovendien laat Real Asensio nooit gaan en dat weet Lpool ook wel

Liverpool gaat nooit zulke bedragen neer leggen voor een speler die helemaal niet noodzakelijk is. Ik denk dat ze zich nu gaan focussen op een verdediger en een keeper. Daarnaast verwacht ik dat als Bale deze zomer vertrekt Asensio veel meer minuten gaat krijgen. Hij is nog jong dus het is geen drama als je nog geen basisplaats hebt. Maar wie weer gaat de nieuwe coach hem wel een basisplaats schenken. Het lijkt me leuk als deze trainer het team gaat vernieuwen. Dat betekent jong bloed erin en oud bloed eruit. Als Real Madrid fan klinkt het misschien raar, maar eerlijk gezegd hoop ik dat Real Madrid Ronaldo laat gaan voor een mooi bedrag en vervolgens Neymar gaan halen. Ramos moet nog wel blijven, maar een jonge verdediger als Marquinhos lijkt me een goede aankoop. Als je als club wil doorselecteren zullen spelers als Modric en Navas ook moeten gaan vertrekken. Geef Kovacic een basisplaats en haal Alisson als nieuwe keeper. Plaats Asensio op rechts en probeer Firmino te halen. Kortom een hoop jonge Brazilianen die Real Madrid weer van een rooskleurige toekomst moeten gaan voorzien.

Mundo Deportivo kan samen met Don Balon altijd in de wandelgangen geplaatst worden aangezien ze het na genoeg altijd compleet uit de duim zuigen. Liverpool gaat geen €180m uitgeven aan 1 speler.

Nee, nog voor geen miljard. Opdonderen klopp!

Ik vind dit een uitstekende speler, maar 180 miljoen? Jammer dat het geen structurele basisspeler is bij Real en Spanje. Mocht hij dat bij Liverpool wel kunnen worden, zodat we hem meer aan het werk kunnen zien zou dat voor het voetbal alleen maar goed zijn. Real zal hem denk ik niet graag willen verkopen, maar met 180 miljoen kun je leuke andere dingen doen.

Als ik Liverpool was zou ik eerst topkeeper halen!!

Real Madrid zal Asensio niet verkopen en Asensio zal Real niet willen verlaten. De PL-clubs moeten Isco en Asensio uit hun hoofd zetten, jullie mogen 180 miljoen euro voor Bale neerzetten.

23 juni 2018 om 17:34

Dat weet ik nog zo net niet. Asensio is geen 180 miljoen euro waard (al is de prijs van een speler tegenwoordig heel relatief). Verder is Asensio natuurlijk nog wel behoorlijk wisselvallig. Het is meer de vraag wat Real Madrid allemaal van plan is. Ik sluit het niet uit dat ze hem verkopen voor een dergelijke prijs.

23 juni 2018 om 19:41

@medalofhonor: eens zien of ze hem niet verkopen als ze vervolgens een flinke som neer kunnen tellen voor Thiago (ondanks dat ze nu ook veel geld hebben). Ik denk dat Real in Thiago de ontbrekende schakel vindt. Vervolgens moet Hazard ook het een en ander kosten.

24 juni 2018 om 01:15

Zou geweldig zijn als een club 180 miljoen voor Bale betaalt, dan kan je die geld gelijk gebruiken om Mbappe te kopen.

On: Asensio blijft hopelijk gewoon bij Real, hij speelt niet als basis speler maar denk dat hij wel heel erg dicht bij een basis plek is.

Dua Lipa zou hier vast wat te maken hebben !
On topic : Dit is natuurlijk wandelgangen nieuws, Liverpool heeft versterking op andere posities harder nodig

Real is geen verkoopclub, prijs doet er dus niet toe. Zou wel verrast zijn als Liverpool dit bod werkelijk deed, zou er dan wel geld overblijven voor defensieve versterkingen?

23 juni 2018 om 17:32

Ze hebben ongetwijfeld heel veel verdiend aan de Champions League en er zullen vast nog wel spelers vertrekken uit Liverpool. Ik denk dus dat ze dat wel kunnen betalen.

23 juni 2018 om 20:10

Waarom zouden er spelers vertrekken bij Liverpool?? Liverpool is ook geen verkoopclub en buiten wat reserve spelers zal niemand vertrekken bij Liverpool.

23 juni 2018 om 20:25

Verschil tussen Real en Liverpool is dat spelers altijd bij Real willen blijven als het kan(tenzij ze niet spelen). Maar toppers zouden niet gauw vertrekken bij Real. Liverpool wil misschien niet haar spelers verkopen, maar komt Real of Barca langs... Dan weet je hoe laat het is! Gelijk transferverzoek. Als Benzema vertrekt en Real legt 120 miljoen neer voor Firminho, paar onderhandelingen en hij is weg.

Perez zal dit lachend van tafel vegen. Er staat niet voor niks 700 mil clause in deze parel zijn contract. Maar kijk naar de krant en dan weet iedereen zelf ook wel dat ze dit wel in de wandelgangen hadden mogen plaatsen. Zal wel niet veel boeients meer te schrijven zijn

Asensio is absoluut een goede speler, maar 180 miljoen is wel echt overkill. Dat betaal je voor een gearriveerde speler die er direct kan staan en belangrijk voor een ploeg is. Asensio is erg getalenteerd, maar nog veel te wisselvallig om er 180 miljoen euro voor te betalen. Ach ja, het is maar wat de gek er voor geeft tegenwoordig.

Dit is voor de wandelgangen. Valt niet te geloven.
Heeft wel absoluut de potentie om dat waard te zijn. Over drie jaar is ie minstens 250 miljoen waard.

Pfff zie niet graag Asensio vertrekken, maar als ze ruilen met Salah dan is het een mooie deal.

assencio heeft een hele goede balbehandeling dat maar weinig voetballers hebben en dat is waar het om draait bij de beste hij is jong dus

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren