Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool krijgt zelfs op monsterlijk bod van 92 miljoen euro ‘nee’ te horen’

Laatste update:

Bayer Leverkusen is niet van plan om Florian Wirtz komende winter van de hand te doen, zo laat sportief directeur Simon Rolfes weten aan Kicker. Aanleiding zijn geruchten in Engelse media over mogelijke interesse van Liverpool. The Reds zien in de Duitser de perfecte opvolger van Mohamed Salah.

The Daily Star wist afgelopen weekend te melden dat Liverpool zijn pijlen heeft gericht op Wirtz als nieuwe kwaliteitsimpuls voor de aanvalslinie. Ook Manchester City, Bayern München en Chelsea zouden vooraan in de rij staan om de twintigjarige middenvelder annex aanvaller in te lijven.

Liverpool-manager Jürgen Klopp zou een groot bewonderaar zijn van Wirtz en beschouwt hem als een van de weinige spelers die de schoenen van Salah zou kunnen vullen. In Engeland verwacht men dat Salah komende zomer zal vertrekken uit Anfield.

Afgelopen zomer sloeg de Egyptenaar een lucratief aanbod uit Saoedi-Arabië af, maar het gerucht gaat dat de breuk over een half jaar alsnog gestalte moet krijgen. Om goed voorbereid te zijn verkent Liverpool alvast de markt, waarbij het dus hoog inzet op de komst van Wirtz.

Klopp's reputatie en enorme netwerk in Duitsland moet ervoor zorgen dat Liverpool een serieuze kanshebber is in de strijd om de handtekening van Wirtz. De Duitser scoorde dit seizoen zes keer in vijftien officiële wedstrijden namens Leverkusen. Negen keer fungeerde hij als aangever.

Rolfes benadrukt tegenover Kicker dat een winterse transfer niet aan de orde is. "Nee, niemand heeft ons benaderd, en dat hoeft ook niemand te doen", aldus een stellige Leverkusen-directeur. "Dat is totaal niet aan de orde. Wij zijn een voetbalclub en geen bank."

Ook het vermeende bod van 92 miljoen euro van Liverpool, waarover The Daily Star repte, wordt door Rolfes naar het rijk der fabelen verwezen. Vader en adviseur Hans-Joachim Wirtz sluit een transfer voor het EK van 2024 uit. Clubs die Wirtz komende zomer willen losweken moeten vermoedelijk ruim boven de honderd miljoen euro betalen.

Kan Florian Wirtz de schoenen van Mohamed Salah vullen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

compleet andere speler dan salah, maar wirtz heeft zijn eigen kwaliteiten, en zeker talent. ik zie hem toch meer als een 10. snelheid heeft hij stukke minder, ik denk dat voor liverpool een : diaby, kubo, xavi simons meer een vervanger is voor salah.

8 november 2023 om 18:56

Wanneer salah weggaat ga je kwaliteit inleveren maar toch zou je wel op wat hogers moeten mikken dan een diaby, kubo zie ik te weinig om over te oordelen

8 november 2023 om 20:23

Salah kwam zelf ook niet als de grootste meneer binnen. dus ik zie datw el gebeuren. liverpool gaat niet opeens met 100mil+ smijten.

ik zie in kubo echt wel een vergelijking

8 november 2023 om 19:13

Xavi Simons, dat vind ik nou eigenlijk een speler die niet op de positie van Salah moet spelen? Eigenlijk was Doku de perfecte vervanger van Salah maar die is helaas naar City.

8 november 2023 om 20:57

als doku geroepen werd voordat hij bij city zat, hadden jullie mij ook voor gek verklaard, soms moet je spelers een hoger podium geven, zodat zij zich kunnen onderscheiden.

8 november 2023 om 19:17

Xavi Simons is ook meer een 10. In de Eredivisie kom je op de vleugels weg met buitengewone techniek. In de grote competities heb je toch echt ook snelheid nodig. Althans in het spelletje dat Klopp al jaren speelt met Liverpool.

8 november 2023 om 20:56

xavi simons speelt veel als rechtsbuiten of ieder geval meer als voorhoede speler. en ik heb er vertrouwen in dat hij zich steeds meer ontwikkelt. Diaby zie ik ook meer als kandidaat of kubo.

8 november 2023 om 23:33

Je kan beter leao halen is meer hetzelfde typen maar dan vanaf links. Of Kan luiz dias niet rechtsbuiten denkje?

Hoopte al een jaar of 3 dat United deze super talent zou oppikken. Maar met de sportieve resultaten, veld spel & alle chaotische bull shit in & rondt om de club mogen we blij zijn als spelers ala Palinha of Paqueta aan de club worden gelinkt!
Dit is echt een gem, het jammere is dat hij gemakkelijk geblesseerd kan raken, buiten dat zijn z’n voetbal kwaliteiten echt bizar goed!

Hoe kan je nou opzoek gaan naar een vervanger van Salah en uitkomen bij Wirtz? Geloof er helemaal niks van, is een compleet andere speler en helemaal geen vleugelaanvaller voor Klopp. Zou het wel gaaf vinden als het Liverpool lukt om Mbappe te halen als vervanger van Salah. Mbappe vs Haaland in de beste(i.m.o) competitie van de wereld.

8 november 2023 om 19:24

Ik vind het zo gek dat een groot deel fans van topclubs in de PL willen dat concurrenten die nu al een straatlengte voorsprong hebben op hun eigen club nog sterker worden. Soms lijkt het alsof men fan is van een competitie en niet van een club.

Wat Mbappe betreft, die kans lijkt mij persoonlijk bijna nihil. Alles is mogelijk uiteraard dus je kan nooit iets uitsluiten maar zelfs een halve procent kans zou ik genereus geschat vinden. Die blijft gewoon de komende jaren in Parijs aanmodderen. Dan is er een kleine kans dat ie alsnog naar Madrid vertrekt en als die 2 scenario's het niet worden dan trekt ie naar een United indien die alsnog verkocht worden aan Qatar of eventueel een andere Engelse club waar dat tegen dan het geval mocht zijn.

8 november 2023 om 19:41

Ik ben gewoon niet zo bang voor sterke concurrentie zoals sommige andere fans hier vaak wel zijn. Heb veel liever dat Chelsea kampioen wordt tegen een machtige City of Liverpool, dan dat ze kampioen van de armoede worden.

8 november 2023 om 20:35

Uiteraard, maar hoe denk je in hemelsnaam dat Chelsea ooit een kans maakt met de kwaliteit die City bezit als Liverpool dan ook nog eens de beste speler ter wereld aantrekt? Dan kan je als Chelsea of united fan Liverpool net zo min concurrentie noemen als een lammetje een wolf concurrentie noemt. Fans van de PL zijn altijd zo trots dat de competitie oh zo competitief is (waar de laatste pakweg 7 jaar sowieso al geen kneit meer van klopt) maar dan wordt het even goed een 2 horse race hoor, nog meer dan het de afgelopen jaren al was, met een 7-tal clubs die concurreren voor de Europese plekken.

8 november 2023 om 21:35

Dan moeten clubs als United en Chelsea het geld dat ze hebben beter besteden, die kunnen net zo goed grote bedragen uitgeven als een City of Liverpool. City en Liverpool geven verstandiger uit daarom zijn ze de afgelopen jaren beter geweest dan de rest, dan moeten de andere topclubs dat ook maar doen. Chelsea heeft sinds de overname meer dan een miljard uitgegeven en hebben een matige selectie, ook United is al jaren met geld aan het smijten en hebben een selectie van niks. Dat is niet de schuld van City of Liverpool.

Het beste kan Liverpool voor Steven Bergwijn of Berghuis gaan ipv een nobody als Wirtz. Die hebben internationale topervaring en kunnen ook nog wel een niveautje hoger aantikken dan Salah, die natuurlijk meer dan eens door de mand valt wanneer het er echt op aan komt

8 november 2023 om 19:50

Ik betwijfel eerlijk gezegd of Liverpool daar wel het budget voor heeft. Denk dat ze beter voor de budget Berwijn in de naam van Mbappe kunnen gaan.

Arsenal moet deze speler (Wirtz)meteen halen en Havertz meteen terug sturen naar Leverkusen.
Want Havertz is echt beperkt in de Premier League ik snap echt niet wat Arteta in hem heeft gezien of nog steeds ziet.
Maar we weten intussen dat Pochetino een goede vriend is van Arteta en misschien heeft hij hem wel een dienst willen bewijzen door hem even 80 mil over te maken

8 november 2023 om 19:28

Wirtz en Odegaard zouden elkaar toch teveel voor de voeten lopen? Tenzij Arsenal hun systeem drastisch omgooit zie ik niet hoe ze het beste uit beide spelers tegelijk kunnen halen. Lijkt me zonde van hun talent en Arsenals geld.

8 november 2023 om 19:55

Ode naar links en Wirtz rechts met Rice erachter zou dan prima kunnen toch? Ik zie overigens liever eerst een spits en dan nog een vervanger voor Partey komen. Maar buitenkansjes natuurlijk altijd pakken.

8 november 2023 om 20:47

Dat lijkt me redelijk kwetsbaar defensief. Nu weet ik dat Arsenal doorgaans de bal wil en het spel wil maken maar dan ga je volgens mij toch afzien in de counter. Dat zijn 2 jongens die doorgaans graag dicht bij de spits spelen en dan vallen er toch enorme gaten denk ik.

9 november 2023 om 07:18

Snap echt niet dat Havertz niet zijn niveau haalt bij Arsenal. Maar wellicht heeft een ramp jaar wel een groot gevolg ofzo. Vond Havertz bij Chelsea altijd een van de meest degelijke spelers die er is. Ja geen potsierlijke speler, maar stond er altijd wanneer je het nodig had. Denk dat ze van Havertz ook meer balen dan bijvoorbeeld Mount.

Wirtz is natuurlijk helemaal geen vervanger voor Salah en met Szoboszlai in de selectie zou ik de aankoop overigens ook helemaal niet snappen. Als ik Liverpool was en komende zomer weer 100+ miljoen geboden kreeg zou ik proberen Kubo en Rodrygo te halen. Daar zal natuurlijk iets meer geld voor nodig zijn dan je voor Salah krijgt maar ik denk dat het het waard zou zijn.

8 november 2023 om 23:17

Volgens mij is Gnarbry ook beschikbaar en anders Roony Bardghji van Fc kopenhagen, die net de 4-3 binnenschiet tegen United. Ik denk dat hij nog de beste optie is aangezien die gemakkelijk scoort en een buitengewone techniek heeft.

9 november 2023 om 14:39

Die laatste moet je over 3 jaar dan weer zien vertrekken naar Madrid al hij zich naar verwachtingen ontwikkeld dus daar zou ik niet aan willen beginnen als topclub.

"ik word de beste speler ter wereld en ik zal voor Real Madrid spelen."

Wirtz is toch meer een vrije 10 / valse spits dan een rechtsbuiten? Ja, hij maakte laatst vanaf rechts een enorm leipe solo goal, maar dat doet hij nite altijd...

Goede aanwinst, maar of het is wat Liverpool momenteel nodig heeft? I don't know. Misschien dat je met Wirtz - Macallister - Szoboszlai kan spelen? Maar lijkt mij te aanvallend. Zeker Macallister kan mij nog niet bekoren als CVM. Wint te weinig duels.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren