Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool kent geen genade voor laagvlieger en meldt zich weer in top vier

Laatste update:

Liverpool heeft AFC Bournemouth met overtuigende cijfers aan de kant gezet. The Reds liepen vorig seizoen in de badplaats nog tegen dramatisch puntverlies aan, maar zetten zondagavond met een 0-4 overwinning overtuigendere cijfers neer op Dean Court. De ploeg van Jürgen Klopp stijgt door de driepunter weer over Arsenal en Burnley heen en heeft de vierde positie in handen.

Coutinho opende na twintig minuten spelen de score, terwijl hij daarvoor ook al dicht bij de eerste treffer was. Een knappe vrije trap van de Braziliaan spatte echter uiteen op de paal naast Asmir Begovic. De Bosniër had even later echter geen antwoord op een schot van de Braziliaan, die zichzelf met een fraaie solo vrijspeelde. Niet veel later moest de doelman opnieuw de bal uit het net vissen nadat Dejan Lovren van dichtbij raak kopte.

HEERLIJKE solo van Philippe Coutinho! ?????? De Braziliaanse balkunstenaar maakt zijn 5e doelpunt in zijn laatste 5 duels voor Liverpool FC.

Geplaatst door voetbalzone op zondag 17 december 2017

Jermaine Defoe kreeg een dikke vijf minuten voor rust een goede kans om zijn ploeg weer terug in de wedstrijd te helpen, maar trof de paal. Door toedoen van Mohamed Salah zochten the Cherries met een nog dikkere achterstand de kleedkamer op: de Egyptenaar trok naar binnen, bleef knap op de been en schoot raak. In de tweede helft nam Liverpool, dat met Georginio Wijnaldum op het middenveld speelde, iets gas terug.

De enige treffer na de thee kwam ruim twintig minuten voor tijd uit een kopbal van Roberto Firmino. De ploeg van Nathan Aké kwam vlak daarvoor wel goed weg toen Alex Oxlade-Chamberlain nadat hij zelf de bal had veroverd hard op de paal schoot. In de slotfase gunde Klopp Salah en Firmino respectievelijk nog twintig en vijftien minuten rust en werd ook Coutinho vlak voor het laatste fluitsignaal naar de kant gehaald.

Denk jij dat Liverpool dit seizoen bij de eerste vier gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Mooie overwinning. Coutinho motm speelde geweldig, gaf een aantal geweldige passjes, scoorde een mooie goal en erg jammer dat die vrije trap er niet in zat. Verder goede wedstrijd van Firmino, mooie kopgoal en knap binnengehouden bij de goal van Lovren. Robertson speelde ook een erg sterke wedstrijd. Wel jammer dat je er ‘maar’ vier maakt want als je iets zorgvuldiger met je kansen omgaat maak je er gewoon acht vandaag

Gefeliciteerd mede Liverpool fans en op naar Arsenal!

Ja ....na rust zat de rem er een beetje op.
Solanke en Ings kregen een kans(je)
Het was een ware demonstratie de eerste helft,maar ik begrijp Klopp wel.
Er breken weer drukke tijden aan rond de feestdagen

Blijf het jammer vinden dat Salah zo weinig met rechts doet. Zag hem regelmatig kappen naar zijn linker terwijl die vol kon uithalen met rechts. Maar goed hij blijft scoren dus ik klaag niet. Ik vind het alleen wel een verbeterpunt bij hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren