Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool is direct koploper na dikke zege op openingsspeeldag

Laatste update:

Liverpool is op overtuigende wijze begonnen aan het nieuwe seizoen in de Premier League. Het elftal van manager Jürgen Klopp had zondagmiddag voor eigen publiek geen kind aan West Ham United: 4-0. Mohamed Salah opende de score, waarna Sadio Mané (tweemaal) en Daniel Sturridge het kwartet completeerden. Liverpool is door de zege direct koploper in Engeland. Southampton en Burnley kwamen tegelijkertijd niet tot scoren in hun onderlinge wedstrijd.

Liverpool - West Ham United 4-0
De zege kwam eigenlijk geen enkel moment in gevaar voor Liverpool. The Reds waren vanaf het eerste fluitsignaal de bovenliggende partij op het eigen Anfield en hadden uiteindelijk negentien minuten nodig om de score open te breken. Naby Keïta, die samen met Georginio Wijnaldum en James Milner het middenveld van Liverpool vormde, vervulde een hoofdrol bij het openingsdoelpunt. De van RB Leipzig overgekomen middenvelder wist na een lange rush Andrew Robertson te bereiken aan de linkerkant van het veld, waarna voor Salah een niet te missen voorzet volgde: 1-0.

West Ham United dook in de eerste helft via Marko Arnautovic tweemaal gevaarlijk op voor het doel van Alisson Becker, maar uiteindelijk was de ploeg van Manuel Pellegrini simpelweg niet opgewassen tegen het dynamische aanvalsspel van Liverpool. Lukasz Fabianski wist zich met enkele fraaie reddingen te onderscheiden, maar in de blessuretijd van de eerste helft moest de Poolse doelman alsnog voor een tweede maal vissen. Robertson bracht de bal in het strafschopgebied van de bezoekers, waarna Milner met een uiterste krachtsinspanning op de achterlijn Mané wist te bereiken. Voor de Senegalees was het vervolgens een koud kunstje om van dichtbij in een leeg doel binnen te werken.

Acht minuten na rust volgde de definitieve nekslag voor West Ham United. Na goed doorzetten van Roberto Firmino schoot Mané uit de draai fraai raak. De doelpuntenmaker deed dat overigens overduidelijk vanuit buitenspelpositie, maar arbiter Anthony Taylor besloot de treffer bij afwezigheid van de videoscheidsrechter goed te keuren. Liverpool kon de wedstrijd daarna probleemloos uitspelen en liep in de slotfase via Sturridge nog uit naar een riantere zege. De invaller liep de bal na een hoekschop van Milner bij de tweede paal binnen. Behalve Wijnaldum stond overigens ook Virgil van Dijk negentig minuten binnen de lijnen bij Liverpool.


Southampton - Burnley 0-0
Met Wesley Hoedt in de basis begon Southampton zwak aan de wedstrijd. In het eerste kwartier werd de thuisploeg teruggedrongen door Burnley, maar daarna kroop Southampton uit de schulp. Desondanks werd Joe Hart, die bij de bezoekers debuteerde onder de lat, nooit echt getest. De beste kansen waren voor Burnley: keeper Alex McCarthy van Southampton voorkwam treffers van Aaron Lennon en James Tarkowski met knappe reddingen. Na rust had Burnley het overwicht, zonder veel te creëren. Door een puike ingreep van Hoedt wist Johann Berg Gudmundsson niet te scoren en bleef het 0-0.

Wordt Liverpool landskampioen van Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een speler is die Keita, met zijn loopvermogen en vind hem ook technisch heel sterk. Fabinho nog niet eens nodig geweest vandaag. West Ham deed niet mee vandaag ook al hadden zetoch goed ingekocht. Perfecte dag voor Liverpool.

12 augustus 2018 om 16:34

Geweldige speler inderdaad. Af en toe nog wat slordig in de passing, maar als hij daaraan werkt zal hij voor de komende jaren een topper zijn waar Liverpool heel veel plezier aan gaat beleven.

12 augustus 2018 om 16:36

Kan ik goed begrijpen, is net nieuw dus zal wel moeten wennen aan zijn nieuwe ploeg genoten en het systeem. Past wel perfect in de speelwijze van Liverpool, ben blij dat hij er is.

12 augustus 2018 om 16:34

Was helemaal vergeten dat ze Fabinho ook nog hebben. Zo dominant gespeeld vandaag, kan een heel mooi seizoen worden voor Liverpool. Gun het jullie en Klopp echt van harte!

12 augustus 2018 om 16:38

Dit moet het jaar worden om te oogsten. Klopp heeft de tijd gehad om zijn team te bouwen nu moeten er prijzen komen. Ik heb goede hoop in de eerste landstitel in veel te lange tijd. City is de te kloppen ploeg, ik hoop op een mooi seizoen.

12 augustus 2018 om 16:40

En voorlopig ook nog gewoon een basisplaats voor wijnaldum, iedereen dat hij daar wel klaar was, maar wat veel mensen vergeten is dat hij het lievelingetje is van klopp

12 augustus 2018 om 16:54

Iedere trainer kan een allround middenvelder als Wijnaldum wel gebruiken. Maar het scheelt natuurlijk ook wel dat Ox langdurig is uitgeschakeld. En Henderson rust kreeg en Fabinho zo lijkt het rustig gebracht wordt. Als Henderson en Fabinho ook fit zijn en in vorm zal Wijnaldum toch vooral als roulatiespeler gebruikt worden denkt ik.

12 augustus 2018 om 16:58

Wacht nou maar af donnie, keita word toch ook niet rustig gebracht, die is er net zo lang. Fab is er voor ander soort wedstrijden

12 augustus 2018 om 17:07

Fabinho had een kleine blessure en hij zou eigenlijk helemaal niet fit zijn, het verbaasde me nog dat hij in de selectie zat. Normaal gesproken komt Fabinho in de basis, Gini zal als roulatiespeler worden gebruikt.

12 augustus 2018 om 18:05

Liverpool heeft fantastisch ingekocht. Wordt tussen City en Liverpool dit seizoen.

En dat is 1. Dit jaar moeten we kampioen worden. Keita speelde ijzersterk, eigenlijk het hele elftal. TAA niet zo goed, Gomez wat onwennig maar ik zie het goed komen. YNWA!

12 augustus 2018 om 16:29

Ik vond salah wel tegenvallen aan de bal. Had best veel balverlies.
Keita was inderdaad motm in mijn ogen.

12 augustus 2018 om 16:56

Vond Milner ook sterk. Was overal te vinden op het veld.

Wat speelde Liverpool goed zeg. Ze zijn samen met City de absolite favoriet voor de titel. Persoonlijk hoop ik dat ze het worden met deze leuke en goede selectie spelers.

12 augustus 2018 om 16:30

Liverpool heeft ook fantastisch ingekocht dus wat dat betreft denk ik dat je gelijk hebt.

Wat een uitstekend begin!
Ik vond Keita fantastisch spelen, echt een topaankoop. Ook over Milner ben ik weer verbaasd, wat blijft hij toch een geweldige speler. Ook Wijnaldum en Firmino vond ik heel goed spelen.

Hopelijk zet LFC deze lijn door de komende wedstrijden, want het begin van de competitie is toch wel een van de belangrijkste momenten in het seizoen.

1e staan na speelronde 1, hopelijk is dat ook zo na 38 speelrondes

Edit: Ook heel blij dat Sturridge weer terug is, hoop echt dat hij zijn vorm vasthoud en weer fit blijft.

12 augustus 2018 om 16:32

Milner heeft echt geweldig gespeeld. Was een genot om naar te kijken.

12 augustus 2018 om 16:35

Ondanks zijn leeftijd en zijn hoofdblessure met 15 hechtingen. Die kerel is niet kapot te krijgen. Blijft ook maar vechten, 90 minuten lang.

12 augustus 2018 om 16:36

Milner is bij Liverpool als een soort feniks herrezen uit de as. Wat een topper is dat zeg. Een soort Kuyt met meer balgevoel, wat een loopvermogen heeft die gast. TAA nieuwe vrije trappen nemer trouwens? Wat een pegel!

12 augustus 2018 om 16:40

Milner verbaasd me iedere keer weer hoeveel energie en werklust hij nog heeft.
TAA heeft een prima trap inderdaad, maar zijn voorzetten mogen stukken beter want die zijn vaak zeer matig.

12 augustus 2018 om 16:49

Ja die waren vrij slecht vandaag. Gelukkig is hij nog jong en kan ie veel leren. Met Clyne hebben jullie ook een goeie achter de hand nog. Liverpool heeft echt een top team!

12 augustus 2018 om 17:11

Clyne is inderdaad een prima back-up. Is vorig seizoen bijna het gehele seizoen geblesseerd geweest helaas.

Wat een geweldige ploeg met geweldig voetbal en geweldig publiek. Ook mooi dat Gini speelt na al die aankopen en ook nog eens echt goed, lijkt wel alsof die meer vertrouwen heeft. Hopelijk word liverpool een keer kampioen.

Keita wat een aankoop, gaan we veel plezier aan beleven. Sturridge is weer back hoor

Wat ben ik nu al gek op die Keita! Firmino weer heel onzelfzuchtig en had ik een goal gegund, maar ook goed gespeeld. Milner is echt een fantastische middenvelder zeg, was wet overal. Heel blij dat Daniel direct scoort.

Liverpool gaat gewoon verder na vorig jaar. Gefeliciteerd met de overwinning Liverpool-fans. Ben benieuwd naar de titelstrijd dit jaar.

Wordt dit dan het seizoen waar Liverpool fans al bijna 30 jaar op wachten? Ze hebben alleen een nadeel dat Guardiola momenteel bij City ook een machine heeft. Maar Liverpool gaat verder met waar zij gebleven waren. Complimenten aan Klopp, die heeft echt een machine van ze gemaakt met alle aankopen.

12 augustus 2018 om 16:49

Dit soort wedstrijden zijn enorm belangrijk. Liverpool speelt al jaren (sinds Rodgers) geweldig in de topwedstrijden, maar heeft het vaak laten liggen tegen de 'kleintjes'. Het moet elke week gebeuren nu. Ik heb goede hoop.

12 augustus 2018 om 16:52

Het is heel simpel, Liverpool heeft het in eigen hand! zolang je alles wint ben je kampioen. ik weet dat dat een dooddoener is. maar in dit geval wel waar! we hebben vorig seizoen City meermaals verslagen. dus dat kunnen we nu weer. voor de rest is het een kwestie van ook de klote wedstrijden (zoals een uit bij United) zien te winnen

Goede pot van Liverpool had voorheen 6-0 gezegd met Keita MotM.. kwam toch aardig in de beurt 3-0 was overigens buitenspel dus daar mogen we niet over klagen.

Daar waar de competities in Italie, Frankrijk en Duitsland hun kampioen voor komend seizoen al wel weer kennen is er in Engeland nog hoop op een spannende competitie. Ik hoop dat in ieder geval Liverpool gaat voorkomen dan Manchester City te ver weg kan lopen. Nog mooier kan het worden als ook een Londense club aan kaan haken voor de titel. In United heb ik geen enkel vertrouwen zolang die clown daar de sfeer nog loopt te verzieken.

Ben benieuwd of ze dit hele seizoen vol kunnen houden. Zeer goede ploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren