Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool dendert door en doorbreekt barrière van veertig duels zonder verlies

Laatste update:

Liverpool blijft ongekend presteren. De koploper van de Premier League zette donderdag ook de uitwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers om in een overwinning en is nu een van de drie clubs die minimaal veertig Premier League-duels op rij ongeslagen bleef: 1-2. De winnende treffer van Roberto Firmino, goed voor een voorsprong van zestien punten mét nota bene een duel minder, viel zes minuten voor tijd: 1-2.

Een vroeg doelpunt van Jordan Henderson zorgde voor het klassenverschil in de eerste helft op Molineux. Na een corner van Trent Alexander-Anderson kopte de captain zijn team aan de leiding, ondanks dat Rui Patricio nog zijn hand tegen de bal kreeg: 0-1. Liverpool werkte echter geen makkelijke eerste helft af en kreeg ook met een domper te maken. Na 33 minuten moest Sadio Mané zich geblesseerd laten vervangen door Takumi Minamino.

Wolverhampton Wanderers bleef ondanks de vroege tegentreffer een geduchte tegenstander voor Liverpool, daar het team van Nuno Espirito Santo dit seizoen liefst achttien punten uit geslagen positie verzamelde: minimaal vijf punten dan welk Premier League-team dan ook. Matt Doherty liet een goede kans onbenut toen hij na voorbereidend werk van Joao Moutinho niet buitenspel stond en de bal uit een moeilijke hoek naast het doel van Alisson knikte.

Een heerlijke counter van the Wolves stond zes minuten na rust aan de basis van de gelijkmaker. Raúl Jiménez zette de aanval op, waarna Adama Traoré de voorzet gaf en de Mexicaan de bal tegen de touwen kopte: 1-1. Het was alweer zijn twintigste seizoenstreffer én voor de thuisploeg hét signaal om door te drukken. Het zelfvertrouwen bij Wolverhampton Wanderers groeide en Klopp zag vanaf de zijlijn hoe zijn team het moeilijk had.

Alisson hield Liverpool op de been met reddingen op pogingen van Jiménez en Traoré, waarna Liverpool het duel zes minuten voor tijd in zijn voordeel besliste. Voor Mohamed Salah was er geen doorkomen aan in het strafschopgebied, maar na een slimme pass van Henderson schoot Firmino de bal in het doel: 1-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie overwinning bij een sterke tegenstander. Iets meer scherpte voor het goal en je gaat een wat makkelijkere avond tegemoet.

Wat een wedstrijd zeg! En dat is 100% te danken aan de Wolves. Gestolen overwinning van Liverpool, kenmerkend voor hun seizoen. Kampioensgeluk noemen we het maar, maar echt petje af voor Wolverhampton.

23 januari 2020 om 22:58

Hoe is dit gestolen? Het is grappig dat men de kansen van de kleinere ploegen wel tellen, maar die van de grote niet. Als Liverpool hier gewoon de kansen maakt is er niks aan de hand. Wolverhampton heeft net als Liverpool veel kansen gemist, maar gewoon een goal minder gemaakt. Lijkt mij dat er niks aan gestolen is.

23 januari 2020 om 23:04

Aadmaat, weet niet welke pot jij hebt gezien, maar Wolves had toch echt meer kansen dan Liverpool. Meerdere 100% kansen gemist en ook 2 a 3 keer verkeerde keuze in de eindpass. Kan je van Liverpool vanavond absoluut niet zeggen.

23 januari 2020 om 23:05

Mohamed Salah heeft echt veels te veel kansen nodig. Probeer je in te beelden wat CR7 had gedaan. Die heeft aan een 1/10de van een kans voldoende.

23 januari 2020 om 23:08

Je weet wel welke pot ik heb gezien. Ik kom op 3 kansen op goal voor de Wolves en 6 voor Liverpool. Ik kom tot 5 schoten niet op goal van Wolves en 1 voor Liverpool. Hoe zie jij het?

23 januari 2020 om 23:11

Ballen die naast of over gaan tellen als niet op goal zoals die laatste kans dat was een 100% kans maar telt niet als op goal

23 januari 2020 om 23:15

Ik tel niet elk schot een kans, maar die ballen die Traore en Jota niet afgeven zijn grotere. Ook 100% kansen gemist door Jimenez, Jota en Doherty tegenover 2 van Liverpool(Salah en Firmino).

23 januari 2020 om 23:16

De goal van de Wolves was pas hun eerste schot op doel. Ze speelden een hele goede wedstrijd, maar om dit nou een gestolen overwinning te noemen gaat wel heel ver.

23 januari 2020 om 23:17

Snap ik erg goed en een bal missen op de doellijn telt ook niet mee, maar je kan mij niet vertellen dat Wolves meer kansen hebben gekregen dan Liverpool. Ze speelde erg goed tegen een grote ploeg, maar waren wel de mindere partij.

23 januari 2020 om 23:19

En wat vond je van de bal die Salah niet gaf op de OX, net voor zijn wissel? Salah had op aangeven Mane best kunnen scoren. Verder had Salah nog vier grote kansen. Ik snap gewoon niet zo goed op basis waarvan dit een gestolen overwinning was als Liverpool meer grote kansen had, een groot deel de betere qua veldspel was, meer balbezit had en meer goals heeft gemaakt.

23 januari 2020 om 22:59

Kenmerkend niet echt maken vaak het spelletje dus dan verdienen ze het.

23 januari 2020 om 22:59

Begrijp ook helemaal niet hoe Liverpool ongeslagen is, vind ze helemaal niet wauw ofzo ma toch wat een cijfers gestolen of niet. Wolves zijn echt leuk om naar te kijken! Wat een beleid daar. Hopelijk is mane niet te lang uit.

23 januari 2020 om 23:05

Liverpool klopt als ploeg gewoon en spelen heel het seizoen al op dezelfde manier. Het gevaar van de ploeg komt op zoveel verschillende manieren. Ze vallen met heel de ploeg aan verdedigen met heel de ploeg. Conditioneel zijn ze zo sterk dat ze aan het einde van de wedstrijd meer overhebben dan de tegenstander, die vaak een wedstrijd lang moet verdedigen.

24 januari 2020 om 06:27

Ik las gisteren ergens dat dit Liverpool qua statistieken het beste team ooit is in de topcompetities. Weet niet of dat waar is en als het dat is of je dat ook zo kan zeggen maar dit is echt een heel goed team. Ze spelen alleen niet volgens de Diemense school. Misschien dat mensen daarom vinden dat ze niet 'wauw of zo' zijn.

23 januari 2020 om 23:37

Je wint niet 22 van de 23 wedstrijden met geluk, dan is het gewoon een kwaliteit.



Wat heerlijk dat Liverpool weer gewonnen heeft. Na al die jaren kan het kampioenschap niet meer misgaan. Na zoveel grootheden in het team gehad te hebben gaat het nu dan eindelijk lukken met 2 Nederlands in het elftal.

Verder irriteer ik me mateloos aan Salah. Ja hij kan geweldig voetballen, ja hij heeft het record met meeste premier league goals in een seizoen maar op dit moment is het vaak niet meer dan een linksbenige speler die met veel flair én oogkleppen speelt.

Hij speelt nooit over wanneer het moet en dat terwijl hij tientallen kansen nodig heeft om te scoren. Als ik iemand zou moeten wisselen van de 3 aanvallers, dan zou ik ten alle tijden Firmino en Mane laten staan.

23 januari 2020 om 23:01

Als je zijn statistieken erop nakijkt, is het ook de speler die de meesten kansen creërt voor zichzelf en zijn teamgenoten. Hij trekt toch altijd zeker 2 man mee, dus laat maar lekker ballen en rouleren met alle drie voorin.

23 januari 2020 om 23:05

En toch legt hij 'm wel weer af waardoor de bal richting/bij Firmino komt, waardoor het 1-2 wordt.. Maar ik begrijp wat je bedoel, al irriteer ik me er een stuk minder aan.

23 januari 2020 om 23:07

Hij legde niets af. Was puur in de kluts. Hij zette een actie in zonder een plan. Door de kluts kwam die bij Henderson en die gaf de assist.

23 januari 2020 om 23:08

Haha dat is het dus.. hij bleef pingelen terwijl hij de bal allang kon spelen. Uiteindelijk tikte de verdediger de bal naar Henderson, die em vervolgens naar Firmino passed. Ook hier had ie em allang kunnen spelen. Maar toch, als Liverpool kampioen word zal zijn aandeel groot zijn.

23 januari 2020 om 23:53

Oja, klopt. Ik dacht toch echt dat Salah het was met een hakbal oid. Mijn fout

Wolves wat doe je jezelf te kort , een heerlijk voetballend team met een uitstekende coach.

Niet normaal gewoon , wat een strijders zijn dit toch. Zo comfortabel in moeilijke momenten en dan altijd genadeloos toeslaan. 93 punten uit 96 is gewoon ongezien , wat een tijden voor ons Liverpool fans.

23 januari 2020 om 23:04

Tja liverpool is gewoon niet af te stoppen. Gewoon de beste ploeg van de wereld op dit moment👌

Was weer wachten op die late treffer... Wolves verdiende zeker een gelijkspel. Adama wat een beest,maar Virgil eigenlijk ook.

Helemaal geen goede wedstrijd van Liverpool, maar als ze zelfs in dit soort wedstrijden de 3 punten over de streep kunnen trekken is er toch geen houden meer aan. Ontzettend knap van de aanstaande kampioenen.

Weer een leuke zege voor Liverpool, de reeks die ze neerzetten is gewoon erg goed en dan word je ook terecht kampioen. Het is alleen wel jammer dat de spanning er niet meer is voor de titel want met een dergelijke voorsprong zie ik de voorsprong nog eerder vergroot worden dan dat het nog terug zou lopen. Wel zal het spannend worden voor de CL plekken.

Wolves was heel dreigend, met name Adama Traore! Ik heb echt genoten van de wedstrijd. Liverpool weer een stap dichterbij het kampioenschap, nog 8 wedstrijden winnen en het is klaar. Dit is ongekend wat Liverpool hier neerzet, zelfs het Barca van Pep kan hier niet aan tippen.

Wow, 40 PL duels niet verloren. Wat een prestatie, als Liverpool de komende 10 duels ook niet verliest breken ze het record van Arsenal!!! En over 9 wedstrijden moeten ze uit tegen City, dat is eigenlijk mijn enige hoop dat LFC niet het record breekt. En miesschien Everton uit maar voor de rest moet een makkie worden dit Liverpool

23 januari 2020 om 23:14

Ik zou het leuk vinden als we de titel uit bij everton of city gaan pakken.

Dat zou het echt af maken

2 beste ploegen van de PL tegen elkaar vanavond. Wolves kijk ik wekelijks en vind ik echt een prachtig elftal. Het schoolvoorbeeld van een selectie die langere tijd onder de hoede is van 1 trainer. Miscchien iets te veel portugezen, maar de cohesie zit er helemaal in. Het loopt lekker, ze hebben een oke keeper, een echte captain, een gevaarlijke voorhoede, maar het belangrijkste, ze werken hard voor mekaar. Liverpool had het lastig tegen ze, maar neem ze het eens kwalijk..... United, Chelsea, Arsenal en City, kijk naar deze 2 ploegen en leer wat werken is

23 januari 2020 om 23:17

Hoe deed Minamino het? Ben groot fan van het Japanse voetbal, nationale elftal, vandaar dat ik het vraag. k kon het helaas niet zien.

23 januari 2020 om 23:24

Het ging allemaal nog net te snel. Je zag dat de spelers hem nog niet veel zochten en dat hij zijn stempel nog niet echt kon drukken.

23 januari 2020 om 23:37

Was grotendeels onzichtbaar, maar dat kwam ook omdat wolves veel druk zette en Liverpool hun kansen afwachtte. Voorlopig inderdaad nog geen indruk kunnen krijgen zoals Aad zegt, maar hij zal nog genoeg kansen krijgen.

24 januari 2020 om 11:38

Flarden van zijn spel zie je soms als je goed kijkt, maar je merkt dat hij tijd nodig heeft om met de intensiteit mee te kunnen. Je kunt hem rustig inbrengen en hij stelt niet teleur, maar brengt nog niet dat extra stukje wat hij bij Red Bull deed. Dat komt nog wel, van Klopp krijgt hij de kansen, die tijd en begeleiding.

Ze blijven het maar flikken. 15e wedstrijd van het seizoen waar ze winnen met een doelpunt verschil. Wat een team...

Mo Salah zou een nog veel completere voetballer zijn als hij het overzicht bewaard en ook nog eens op tijd de bal aflegd .

23 januari 2020 om 23:38

Zolang hij niet de bal hoeft af te maken, is het een van de beste spelers op het veld. Maar helaas willen de ballen er niet in.

23 januari 2020 om 23:41

Nee hij moet gewoon vaker afleggen, op moeilijke dagen kan het ook gewoon je kop kosten vooral in de CL tegen de topteams.

24 januari 2020 om 08:46

Hij heeft ook wel kansen gehad waarvan je denkt : als dit iemand anders was was het een doelpunt.

Jammer Wolves doet zichzelf echt tekort want ze waren het betere team en voetballend ook ijzersterk. Je weet dat je dan de deksel op de neus krijgt al mis je de grote kansen tegen Liverpool. Je ziet gewoon dat Liverpool een kampioensteam en mentaliteit heeft. Wolves was een van de enige die ik de reeks van Liverpool zag stoppen. Maar alsnog een mooie wedstrijd gezien en echt complimenten voor Wolves.

Een heerlijke wedstrijd dit tussen 2 hele sterke ploegen. Als wolves zou winnen zouden ze 3 punten boven Spurs en United komen en 3 punten van Chelsea. Wolves speelde goed maar uiteindelijk zie je toch wat het verschil maakt tussen een topteam en een team dat nog niet aan zijn top zit. Over Liverpool ga ik niet eens praten, die zijn gewoon te goed voor woorden, het kon zomaar 2 1 Wolves maar zoals vaker dit seizoen laat Liverpool geen punten liggen.

Liverpool steekt met kop en schouders boven de rest van de PL uit dit seizoen. Man City is voetballend zeker met LFC te vergelijken maar is dit seizoen veel te wisselvallig. Ik hoop dat het Wolves lukt minimaal vierde te worden, ik gun dit team zeker een jaar Champions League.

Liverpool is bezig aan een ijzersterk seizoen, ik zie ze dit niet meer weggeven. Respect hoe Klopp dit Liverpool uit zijn dal heb getrokken recht naar de top. Op dit moment de sterkste ploeg in Europa in mijn ogen

24 januari 2020 om 00:17

Nou nou nou, hangt ervanaf wat je een dal noemt. Onder Rodgers hadden ze al kampioen meoten (!) worden, was het niet voor de blunder van Gerrard.

24 januari 2020 om 00:33

Gerrard was 1 van de uitblinkers dat seizoen. Hem verantwoordelijk maken voor het missen van het kampioenschap is echt lachwekkend. Misschien zou je die blunders van Mignolet erbij moeten halen. We kregen geloof ik dat seizoen 51 tegen goals. dat is bijna een gemiddelde van 1.5 goal per wedstrijd.

24 januari 2020 om 01:09

Nou, nou. Blunders van Mignolet. Die moet je ook niet groter maken dan ze waren. De helft van de goals die Liverpool toen slikte waren afgeweken ballen op eender welk lichaamsdeel dat Skrtel er tegen kon zetten. Hoeveel owngoals die kale houthakker heeft gemaakt is niet te onderschatten. Die verdediging was zo lek als een mandje. Mignolet zag er sporadisch slecht uit op hoge ballen bij stilstaande fasen, akkoord. Maar dat soort toestanden zie je elke week in de PL. Alleen omdat ie bij Liverpool speelde werd dat uitvergroot. Tot op het belachelijke af. Zeker toen Sky Sports die clown van een Gary Neville liet uitbeelden hoe Mignolet nog een wegdraaiende die in de rechterwinkelhaak verdween had moeten hebben. Ridicuul. Enorm overdreven dat ze hem altijd als zondebok erbij nemen. Net zoals Fellaini bij Man U toen hij er nog speelde. Tegenwoordig missen ze de jaren dat die rare krullenbol erbij was. Die waren beter dan de armoe die er nu heerst op Old Trafford. Net zoals Mignolet het nu terug erg goed doet bij Club Brugge. En ja, de JPL is de PL niet, maar toch, in de CL heeft hij ze ook vaak recht gehouden.

24 januari 2020 om 06:06

Je wilt zeggen dat Liverpool serieus werd genomen de jaren voor Klopp? Hij heb Liverpool uit zijn dal gehaald. Jaren geleden had ik je uitgelachen had je me verteld Liverpool gaat binnenkort weer PL en CL winnen. Van Europese grootmacht naar subtop en weer terug. dat dal heb ik het over.

24 januari 2020 om 07:01

Keizer, iets met begrijpend lezen jongen. Ik benoem een punctueel feit.. de kampioenschap wedstrijd, waar hij faalde thats it.

Een genot om te kijken naar beide teams, waar vooral the wolves complimenten mag krijgen. Ik moet zeggen dat ik me steeds meer begin te irriteren aan Mo Salah....begint meer en meer een egoist te worden op het veld.

Kon deze keer helaas niet kijken. Hoe speelde Minamino?

Heerlijke wedstrijd. Diep respect voor de Wolves die het fantastisch doen en met veel passie en strijd speelden. Maar ook weer de klasse van Liverpool wat zo'n ontzettend granieten team heeft. Blijven knokken, niet verzaken en geduldig blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren