Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool betaalt clubrecord voor buitenspeler van AS Roma’

Laatste update:

Mohamed Salah is op weg naar Liverpool. Het is volgens diverse Engelse en Italiaanse media slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn handtekening onder zijn contract zet op Liverpool. De toekomstig ploeggenoot van Georginio Wijnaldum wordt dinsdag gepresenteerd en komt volgens the Independent over voor een bedrag 51 miljoen euro, een clubrecord voor the Reds.

De 25-jarige buitenspeler zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de club uit de Premier League. Hij reist op korte termijn af naar Liverpool, waar hij dinsdag medisch gekeurd zal worden alvorens hij zijn krabbel zet onder een langdurig contract. Nog nooit betaalde Liverpool zo veel geld voor een speler. De duurste aankoop ooit is Christian Benteke, die voor 46,5 miljoen euro overkwam van Aston Villa.

Salah is geen onbekende in de Premier League. Hij stond eerder onder contract bij Chelsea, al werd die periode geen succes. The Blues verhuurden hem eerst aan Fiorentina en later aan AS Roma, de club aan wie Chelsea hem in de zomer van vorig jaar voor vijftien miljoen euro verkocht. Het afgelopen seizoen was hij goed voor 31 competitiewedstrijden en vijftien doelpunten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het bedrag loopt met de minuut op. Andere media melden 40 miljoen euro + 5 miljoen aan bonussen. Ik snap sowieso de trend niet dat transferbedragen tegenwoordig bijna genoemd worden als het bedrag + bonussen in plaats van enkel het basisbedrag. Zal wel meer clicks genereren als het bedrag hoger lijkt.

Salah is wel een versterking voor Liverpool denk. Zeker in de breedte krijgt Liverpool aanvallend zo meer opties dan afgelopen seizoen en dat is belangrijk door de Europese wedstrijden die Liverpool aankomend seizoen weer heeft.

18 juni 2017 om 18:56

Is veel te veel geld. Salah is goed tegen de kleintjes maar in de belangrijkste duels kwam hij tekort. Hij is heel snel maar qua vista en afwerking hooguit subtop. Voor dit bedrag hoop ik dat Roma hem zeker verkoopt. Je krijgt er met hem wel heel Egypte als fanbase bij 😁

Jammer voor Roma, ze cashen goed maar gaan er op achteruit. Hij was misschien wel hun gevaarlijkste speler, goed voor 19 doelpunten in 40 wedstrijden. Hebben ze daar niet voldoende financiële middelen of wou Salah zo graag weg?

18 juni 2017 om 16:56

Een lid zei hier dat Roma moest verkopen i.v.m. met de Ffp.

18 juni 2017 om 17:09

Ja 30 miljoen voor het eind van de maand, maar dat hoeft niet perse te komen van een van je sterspelers.

18 juni 2017 om 19:37

Waarom? Ik volg die FFP niet meer zo.

18 juni 2017 om 20:34

De balans tussen inkomen en uitgaves is bij o.a. Roma voor dit voetbalseizoen niet op orde, dit moet voor het eind van deze maand wel zo zijn anders zullen ze gestraft worden.

18 juni 2017 om 17:54

Met Ghezzal als vervanger gaat AS Roma echt niet op achteruit hoor. Ghezzal is minimaal net zo goed als Salah in potentie en Ghezzal kun je gratis ophalen bij Lyon. 40 miljoen verdienen aan Salah en Ghezzal halen is gewoon fantastisch gedaan van Roma.

18 juni 2017 om 18:05

Salah heeft in het afgelopen seizoen aan meer doelpunten direct bijgedragen (19 goals, 12 assists) dan Ghezzal in zijn gehele periode bij Lyon (12 goals, 16 assists). Dan kan je dus wel stellen dat Roma er niet op achteruit gaat, maar als je in de Ligue 1 al zo weinig efficiënt bent, dan is dat in de Serie A echt niet beter. In potentie beter is ook onzin, hij is zelfs een maand ouder dan Salah, dus er is geen enkele reden om aan te nemen dat hij beter kan worden dan Salah.

18 juni 2017 om 18:28

Nu Di Francesco coach is geworden zie ik Berardi ook wel naar Roma verkassen en die speelt toevallig op Salah zijn positie. Hier is Roma echt wel blij mee hoor!

18 juni 2017 om 17:58

Ghezzal wordt genoemd als vervanger van Salah. Ghezzal kun je gratis ophalen en is minimaal zo goed als Salah, dus het zou slim zijn als Roma Ghezzal haalt.

18 juni 2017 om 19:00

Offtopic mooie naam Zermatt. Heb vanaf Cervinia die berg kunnen aanschouwen. 5jaar achter elkaar daar wezen skiën. Prachtig die Alpen. Eot

Volgens mij is het bedrag hier wel wat overdreven. Meer dan 50mln zou te veel zijn maar ik heb veel vaker gehoord dat het bedrag rond de 40 mln plus bonussen zal liggen. Verder wel een nuttige aankoop

18 juni 2017 om 17:22

Waarschijnlijk zal het wel inderdaad zo'n 40 miljoen euro zijn dat kan oplopen tot 45 miljoen. In mijn ogen wel een redelijk bedrag. Dit seizoen was Salah erg goed en hij is pas net 25 jaar oud.

Ik weet niet of ik de enige ben, maar hoort dit niet gewoon in de wandelgangen. Laat dit voor de voorpagina als de transfer rond is.

On: leuke speler, past ook wel bij liverpool. Heeft zich iig ontwikkeld na zijn tijd in london.

Prima aankoop. Hierdoor zal Mane denk ik wel naar links verhuizen. Volgende aankoop zal waarschijnlijk Mendy zijn de LB van Monaco ook voor een miljoentje of 40-50. Veel te veel geld als je ziet dat AC Milan Rodriguez voor 18 miljoen heeft gekocht.

18 juni 2017 om 18:59

Mendy was naar City toch?

18 juni 2017 om 19:00

Dat zou wel echt een droom zijn hoor, Mendy naar Liverpool. Als we enkel nog voor de cb positie rondrijken en een daadwerkelijke versterking halen (in het geval dat Gomez nog te licht wordt bevonden) was het gewoon een enorm succesvolle transferwindow. En tjaa die Mendy, die mag dan wel wat kosten, maar daar lig ik niet wakker van zo lang de speler gewoon naar behoren presteert.

Vind het niks...heeft Chelsea al eens verkozen boven Lfc.
De ene week een 9 de andere week een 4.
Van mij hoeft hij echt niet te komen...bovendien weer een Africa Cup-ganger erbij...vleugels weg!

18 juni 2017 om 20:26

Sluit me hier bij aan, had 10x liever die Martins of een ander talent gehaald en als Klopp het EK heeft gezien, moet hem Ojo ook opgevallen zijn, die is net zo snel.

18 juni 2017 om 21:36

Hier sluit ik mij niet bij aan. Liverpool wilde heb voor een appel en een ei kopen. Alleen Chelsea betaalde het gewenste bedrag en daarnaast werd hij persoonlijk benaders door Mourinho toen, kortom gewoon afgetroefd op slagvaardigheid vast een zin die wij allen vinden passen bij FSG en Liverpool. Niet waar?!

18 juni 2017 om 20:56

Ook ik heb zoiets van jij koos chelsea over ons dus al ben je de laatste buitenspeler op de wereld hoef ik je niet in ons shirt te zien... Is bovendien zo dat er genoeg beter te halen valt

19 juni 2017 om 09:23

Wat begrijp jij niet? Liverpool wou destijds maar 8 miljoen betalen(basel wou toen 15 mil) en chelsea kwam er in en bood 12 miljoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren