Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Live meepraten in de oefeninterlands: Jong Oranje - Jong Israël

Laatste update:

Jong Oranje - Jong Israël

Stadion: Tata Steel Stadion (Telstar), Velsen-Zuid
Scheidsrechter: Dennis Higler (Ned)
Aanvangstijdstip: 18:30 uur

Opstelling Jong Oranje: Van der Hart; Te Wierik, Van Beek, Kongolo, Aké; Ayoub, Vilhena, Maher; Ondaan, Castaignos, John

Opstelling Jong Israël: nnb

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wordt dit ergens uitgezonden?

5 maart 2014 om 18:05

Niet op f'''s sports in ieder geval en die hebben volgens mij de rechten voor het uitzenden van deze wedstrijden.

5 maart 2014 om 18:25

Tuurlijk niet, waarom zouden ze ook? *sarcasme* Sjonge jonge wat een ezels zijn het daar bij Fox. Ik zou juist graag deze wedstrijd willen zien...

Dubbel post vz-gappies. Ben benieuwd naar deze spelers. Mooi voor Mickey vd Hart dat hij in de basis staat. Ben vooral benieuwd naar Mahar en Ondaan. En natuurlijk Mickey.

Snap niet dat Maher er in staat in plaats van Ebecilio.
Vilhena moet je gewoon op 10 zetten met Ayoub en Ebecilio erachter.

5 maart 2014 om 18:13

Kan je beter Vilhena eruit zetten, die bakt er niks van dit jaar.

5 maart 2014 om 18:29

Aan Vilhena's figuur te zien, bakt hij genoeg.
Doet Mike van der Hoorn niet mee? Groot talent, garantie voor goals!

5 maart 2014 om 18:37

ja goals voor de tegenpartij...

On: Ik snap niet zo goed waarom er voor Ondaan wordt gekozen.. Had een goede seizoensstart maar daarna is het bergafwaarts gegaan

Wordt dit wel of niet uitgezonden. Zo ja, waar?

Mooi twee Feyenoorders centraal achterin. Kijken hoe ze het gaan doen. Ben benieuwd.

Benieuwd naar Ondaan. Die heb ik nooit zien spelen.

is Van der Hart de nieuwe 1e keeper van oranje? Ik dacht dat Hahn eerste keeper was.

Ik ben ook zeer benieuwd naar Ondaan bij zijn debuut. Doet het bij Willem II de laatste tijden weer aardig, jongen met potentie! Wordt deze wedstrijd nog ergens uitgezonden?

5 maart 2014 om 20:34

Grappig, want dat was een van de grootste kritiek punten tegen het wk in qatar

word niet uitgezonden dus, vind ook geen buitenlandse stream ofzo. nouja dan maar België -Servië U21 verder kijken waar de Belgen worden weg geblazen tot nu toe.

Laat Kishna maar lekker op de bank en dan tegen Cambuur weer vlammen!

Op de site van onsoranje.nl staat dit:

De oefenwedstrijd in Velsen staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler uit Nederland. De aftrap is om 18.30 uur. Volg het duel via Twitter. Er is geen rechtstreekse televisie-uitzending

Kunnen niet eens jong Oranje volgen, niet eens een online stream. Echt amateuristisch voor een voetbal land zoals Nederland.

5 maart 2014 om 18:30

helemaal mee eens belachelijk dat de wedstrijden van jong oranje vaal niet te zien is

5 maart 2014 om 20:20

Gelukkig denken ze wel aan centjes. Geen hoge reiskostenvergoeding(en) voor de scheidsrechters, hopelijk komen Higler en zijn assistenten met de fiets.
Fox of een andere zendgemachitgde zal wel niks extra's willen betalen en waarschijnlijk vinden ze de productiekosten (camera's, personeel) al te duur.

Even een vraagje aan VZ. Als een wedstrijd niet wordt uitgezonden, hoe wil je dan live meepraten?

5 maart 2014 om 19:35

Je kan toch aanwezig zijn bij de wedstrijd of niet?

5 maart 2014 om 19:47

Ik weet niet hoeveel mensen er vrij nemen om op dit tijdstip in Velzen aanwezig te kunnen zijn bij een oefeninterland van jong oranje tegen jong israel. Maar het lijkt me dat tenzij je geen leven hebt, je toch echt wel in de buurt moet wonen om daar te gaan kijken. Maar toch bedankt VZ voor het beantwoorden van mijn vraag. Al was het dan onder een naam beantwoord.

Ik heb al een mail gestuurd naar Fox. Ik dacht overigens niet dat zij de rechten hebben voor de hele wedstrijd. Zij zenden wel de hoogtepunten uit denk ik. Als iedereen nu eens een mailtje stuurt dan pakken ze het een keer op. Mensen die hier op VZ komen om over deze wedstrijd te praten zijn grosso modo de meest fanatieke. Dus als jullie die dit lezen het al niet doen, dan niet verwachten dat anderen in het land een mail sturen en veranderd er dus niets.

Een middenveld van Ayoub, Vilhena en Maher. Dat wordt dus omver geblazen door een tegenstander met meer fysieke kracht. Deze drie komen nog niet boven de 1,75 uit. Een of twee kan nog wel misschien, maar dan moet je er wel een gozer van 1,90 bij hebben.

5 maart 2014 om 19:59

Balletje laag houden met hoog tempo, hoeft geen probleem te zijn. In Jong oranje moet je niet voor fysiek (lees: uitslag) kiezen.

Eeh stuivenberg, Ake is geen lb. Zet hem op cvm of cv en hij is veel beter.

weet iemand de stand?

5 maart 2014 om 19:07

0-0, John gevaarlijk en Israel had een counter, maar schoot over.

Raar dat dit weer niet word uitgezonden...

Serieus? Een middenveld met Ayoub, Maher, en Vilhena? Misschien dat ik het verkeerd zie, maar 3 middenvelders van 1.60 kan toch echt niet?

5 maart 2014 om 19:37

Inderdaad want Spanje won ook geen prijzen met het middenveld David Silva, Ineasta en Xavi goed voor 2 meter wanneer ze met zijn 3en boven op elkaar staan..

gast wat ben jij een lutser

5 maart 2014 om 19:51

Die zijn al wat ouder en zijn fysiek dus ook sterker. Ik vind dat ze als ze in vorm zijn gewoon het middenveld kunnen vormen, maar ik vind Vilhena en Maher op dit moment niks.

5 maart 2014 om 20:00

9-7

5 maart 2014 om 19:46

Dat is ook echt hetzelfde niveau..

0-1 voor Israel. Voorzet vanaf links, iedereen mist schijnbaar en de gast op uiterst rechts schiet hem binnen. Heeft Nederland ook al niet zo lang geleden 0-3 van Oostenrijk verloren? Waarom worden deze landen niet gewoon opgerold?

De spelers in Jong Oranje horen, met alle respect, een land als Israël toch van de mat te spelen? Ze moeten laten zien dat ze in het grote oranje horen. Belachelijk voor woorden die instelling van hun

Nog 10 minuten en de gelijkmaker zit er vooralsnog niet in volgens de berichten. Onder 17 is ook flink afgeslacht in Portugal recentelijk in een vriendschappelijk toernooi. Onder 16 kon louter tegen Noorwegen winnen dacht ik. Ook weer verloren van Duitsland. Onder 21 zit te verliezen van Israel. Gaat lekker daar bij de Knvb.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren