Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lionel Messi waarschuwt voor woensdag: ‘Het zal bijzonder zwaar worden’

Laatste update:

Lionel Messi toonde zaterdag wederom zijn ongelooflijke klasse in de uitwedstrijd van Barcelona bij Sevilla. De thuisploeg van Pablo Machin streed dapper, maar kon niet opboksen tegen een hattrick van de Argentijn: 2-4. Luis Suárez verzorgde het slotakkoord op assist van de clubtopscorer aller tijden van de Catalanen. Komende woensdag staat voor Barcelona het weerzien met Real Madrid in de Copa del Rey op het programma.

Barcelona bereikt alleen de bekerfinale bij een doelpuntrijk gelijkspel of een overwinning in het Santiago Bernabéu, daar het eerste duel in het Camp Nou in 1-1 eindigde. “Alles is belangrijk”, vertelde Messi na afloop van het duel in Sevilla. “Dat hebben we al vanaf het begin gezegd. We zijn slechts een stap verwijderd van een finale en dat is één duel. Het zal bijzonder zwaar worden, het is in Madrid. Maar we zullen voor de winst moeten gaan.”

“We hebben er alle vertrouwen in dat we daar kunnen winnen”, benadrukte Messi in gesprek met beIN Sports. Barcelona scoorde vier keer in Sevilla, evenveel als in de voorgaande vijf officiële duels. “Het zijn fases in een seizoen”, verdedigde de Argentijn de vorm van het team van Ernesto Valverde. “We kunnen niet altijd een hoog niveau halen. We hebben nu een fase achter de rug waarin we geen goed voetbal hebben laten zien. Als het spel goed verloopt, gaat alles vanzelf. Dat gebeurde vandaag en de goals volgden elkaar snel op.”

Barcelona zette tegen de nummer vijf van de Spaanse competitie een belangrijke stap richting de prolongatie van de landstitel. Messi pareerde echter de euforie. “Dit resultaat betekent niet een halve landstitel. Nee, het seizoen is nog lang. Maar het was belangrijk om hier vandaag te winnen. Iedereen weet hoe moeilijk én belangrijk het is om hier te winnen. Maar nu moeten we meer dan ooit het hoofd erbij houden. Het wordt steeds moeilijker om wedstrijden te winnen. We zijn blij. We wisten dat dit een lastig stadion is en Sevilla goede spelers heeft.”

Wie bereikt de finale van de Copa del Rey?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik verwacht dat messi weer het verschil gaat maken tegen real. Madrid is erg wisselvallig dit seizoen en verwacht dat ze na de titel ook de copa kunnen vergeten. Ik zie zelfs ajax daar nog een kans maken.

De titel is weg voor Real maar de coppa is dichterbij dan ooit. Moge de beste winnen

23 februari 2019 om 19:36

Dichterbij dan ooit?! In de eerste wedstrijd deed messi niet mee en vandaag nog maar eens gezien hoeveel verschil zoiets maakt. Ik denk dat real weer compleet weggespeeld gaat worden

23 februari 2019 om 20:15

Geef Real eerlijk gezegd weinig kans. Messi heeft zn zinnen gezet op de triple dit jaar en dat laat hij zien. Ik verwacht 2x winst voor Barca komende week.

23 februari 2019 om 21:05

Wil je zeggen dat messi zijn zinnen niet op de triple had gezegd de afgelopen 2 jaar

23 februari 2019 om 21:16

Uiteraard niet. Maar Messi heeft dat letterlijk gezegd over dit seizoen.

23 februari 2019 om 22:52

Je hebt gelijk FR_JC. Dit jaar is hij uit op alles. Zo 'n gevoel straalt hij ook uit. Lyon thuis word ook geen probleem denk ik.

Barca moet altijd voor de winst spelen, maar tegen real 2 keer gelijkspelen is genoeg.
Voor de beker is een 2-2 genoeg voor Barca, maar zal wel ni makkelijk worden, want Barca zit ook in een mindere periode.
Komt er nog bij dat ik valverde gewoon met takitic en vidal zie starten, wat een grote voordeel voor Real is.

23 februari 2019 om 20:21

OP de manier dat barca de 2e helft speelde vandaag, gaan ze gewoon winnen van madrid. Alleen moet valverde zoals simone wel een beetje cojones tonen en tegen madrid gewoon vol op de aanval gaan

Zolang Messi basis speelt tegen Real zie ik Real geen kans maken tegen Barca woensdag ondanks hun belangrijke uit goal. Messi is gewoon de beste. De allerbeste. Als deze jongen stopt hoef ik geen voetbal meer te kijken. Wat een legende. Zelfde heb ik met Ronaldo bij Juve. Die twee hebben mij zoveel plezier gegeven en nog steeds. Het is ongeloofelijk.

23 februari 2019 om 22:52

Wat een overdreven gedoe,waarom zou je geen voetbal kijken,kijk je nu ook alleen maar wedstrijden van messi dan....

23 februari 2019 om 23:04

Hij bedoelt 't blijkbaar niet letterlijk. Maar dat zijn 2 spelers die hoeveel jaren wel niet constant op hoog niveau hebben gespeeld, in principe weinig blesseerd zijn geweest en de allerbeste zijn waren/zijn. Is maar net hoe je het wil bekijken.

Elke classico staat op zich, waar vorm niet uitmaakt dus het kan alle kanten op. Real Madrid blijft Real Madrid en maakt een goede kans op de copa finale. Ik kan hier eigenlijk alleen maar open deuren intrappen. Ik hoop wel dat het doelpunte rijke wedstrijden worden in ieder geval!

Madrid is goed, maar Messi op dit moment!!! Doelpunt en een assist durf ik te zeggen.

De afgelopen jaren speelde Barcelona altijd goed in Madrid en Madrid in Barcelona. Ik heb het gevoel dat Barcelona uiteindelijk naar de finale gaat. Het wordt zeker een zware wedstrijd denk wel dat Barcelona wint

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren