Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liever appelgebak bij FC Emmen dan de kilheid bij Ajax en Feyenoord’

Laatste update:

Marco Boogers gaat de Eredivisie persoonlijk niet missen. De technisch directeur van FC Dordrecht zegt in gesprek met RTV Rijnmond niet te hebben genoten van het ‘randgebeuren en het gezeur’.

/

“De kilheid bij Ajax, Feyenoord en FC Twente zal ik niet missen. Het is allemaal zakelijk. Natuurlijk is het mooi als eredivisieclub, maar geef mij persoonlijk maar Emmen-uit met koffie en appelgebak. Dat vind ik veel gezelliger”, aldus de 48-jarige Boogers. Dordrecht eindigde het seizoen met twintig punten op de laatste plaats.

Boogers geeft in het interview ook aan dat hij nooit meer zal afwijken van zijn visie onder druk van de media: “Achteraf hadden we het speltype na zes wedstrijden nooit moeten veranderen. Dat is voor mij de beste les geweest. Je moet je altijd aan je eigen visie houden. Ik zal nooit meer schipperen in de toekomst.”

'FC Dordrecht had het speltype nooit moeten veranderen'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou toch wat zijn als wij ook zo'n stunt kunnen maken als Dordrecht....

18 mei 2015 om 21:19

Zou goed voor Emmen zijn. Wellicht is het nu anders, maar een jaar of 4 geleden zat er geen sterveling in het stadion. Ja, kijkers die net als ik kaarten kregen van Flamingo Casino. Is het nu wel wat, nu de resultaten beter zijn?

18 mei 2015 om 22:16

Heb je helemaal gelijk in.....
Emmen gaf zelf ook de kaarten gratis weg, konden ze nog winst maken op de gehaktballen (of het appelgebak)

Gelukkig is het nu wel beter...
Vrijdag zit het stadion goed vol.

Hoogstens nog wat plek achter de doelen of zijkantjes

19 mei 2015 om 15:37

Ik hoop ook op een promotoe voor jullie. Weer een club die lekker dichtbij is om te bezoeken. Moet natuurlijk go ahead er wil in blijven natuurlijk. Of kan dat niet volgens de play offs schema.

Indirect weer een bevestiging hoe warm de club PSV is.

18 mei 2015 om 21:21

PSV is dan ook een vereniging..

18 mei 2015 om 21:25

Dus?

18 mei 2015 om 23:41

Sarcasme...

18 mei 2015 om 21:33

Zo warm dat als het slecht gaat de supporters gaan fluiten en ze het stadion niet vol krijgen!

18 mei 2015 om 22:23

Stadion is altijd vol behalve voor nutteloze EL wedstrijden. Kan me een club herinneren die nu al tijden trainers, spelers en technische leiding voor van alles en nog wat uitmaken en waar het stadion altijd half leeg en de halve stad voor Feyenoord of Ajax was voor er successen behaald werden.

18 mei 2015 om 21:36

Gezellig club die psv, altijd al geweest. Geen harde mentaliteit zoals in het randstad waar je als mietje word uitgemaakt als je het ook maar in je hoofd haalt om aardig en normaal te doen. Al het tuig zit hier. Maar een ding bij psv valt mij wel op. Meeste (basis) spelers komen uit het randstad. Ik vraag mij af of er uberhaupt wel een brabander bij psv in de selectie zit.

18 mei 2015 om 21:45

Hendrickx

18 mei 2015 om 21:47

Dat is volgens mij een limburger

18 mei 2015 om 21:53

Zekers, uit Panningen toch? En toen naar de jeugd in Eindhoven.

18 mei 2015 om 21:55

Bertrams, Vloet,

18 mei 2015 om 21:58

Oke jongen. Bedankt voor de info.

Had hij liever met 10 punten geeindigd door vasthouden aan de eigen visie? Uiteindelijk begint het toch bij resultaat? Utrecht heeft ook geprobeerd om entertaiment op de eerste plaats te laten komen, die zijn daar volgens mij ook niet echt tevreden over...

18 mei 2015 om 21:24

Ik vind het eigenlijk ook een gebrek aan ambitie als je als club "mooi" voetbal verkiest boven resultaatvoetbal. Het algemene aankoopbeleid in Nederland zou ook meer gebaseerd op resultaatvoetbal moeten worden, er worden te veel aankopen gedaan in het "belang" van de fans, die er overigens geen resultaten voor hoeven te verwachten.

Daarom is deze man dus ook Technisch directeur van met alle respect FC Dordrecht. De bazen van deze clubs vertegenwoordigen een miljoenenbedrijf, natuurlijk worden de dingen dan zakelijker aangepakt.

18 mei 2015 om 23:23

Ajax is dan misschien een bedrijf, maar de meeste clubs zijn nog altijd verenigingen of stichtingen.

Het mag wel wat vriendelijker en gastvrijer bij ajax ja. Die zakelijkheid is erg kil en onmenselijk.

18 mei 2015 om 21:24

Hoe weet jij dat?

18 mei 2015 om 22:46

Is toch gewoon zijn mening.

19 mei 2015 om 09:27

Kan hij toch wel argumenten geven?

19 mei 2015 om 10:17

Hij geeft toch een motivering. De zakelijkheid die rond Ajax hangt maakt de club kil en onmenselijk in zijn ogen.

19 mei 2015 om 11:35

Welke zakelijkheid hangt er om Ajax heen dan? Hoe kun je daar nou over oordelen?

18 mei 2015 om 21:30

Dat komt vooral door het gebrek aan appelgebak. Koffie kan er nog net af, maar Mark Netto is te zuinig voor een moorkop. Kil en onmenselijk koffiedrinken zo.

18 mei 2015 om 21:39

Hahaha. Echt he. Zelfs de koffie die er bij ajax word gedronken moet eerst een paar jaar wennen aan het ajax systeem voordat mensen het mogen drinken.

18 mei 2015 om 22:04

@spableu Deze heb ik gemeld als te grappig.

18 mei 2015 om 22:04

Lig op de grond van het lachen, kerel hoe verzin je t.

18 mei 2015 om 23:34

hèhèhè hij is leuk!!!

18 mei 2015 om 23:40

Spablue deze was geniaal, zag ik zelfs tijdens het lezen niet aankomen :P

19 mei 2015 om 00:27

Kijk uit dat je je niet bezeert.

18 mei 2015 om 21:40

Kan niet voor de hele club spreken, maar de commerciele afdelingen van Ajax vind ik best oke. Juist wel warm, iig veel 'warmer' dan bij het kille Feyenoord of PSV. Ter info: ben voor FC Utrecht trouwens, dus heb geen speciale binding met bovenstaande clubs.

Raar om je zo te uiten als TD. Je kan verwachten dat mensen deze persoonlijke mening van hem gaan assiosseren met de ambities van de club, die (mag ik hopen) liever naar drie kille clubs in de Eredivisie gaat dan naar 19 gezellige in de JPL.

Hier begaat hij toch een foutje in het nadeel van de club.

18 mei 2015 om 21:49

Ach deze man is al jaren een beetje een naar mannetje. Stak vorig seizoen nog zijn middelvinger op naar ons supporters toen hij de doorslaggevende wedstrijd in de jupiler league verloor. Ben er niet rouwig om dat hij weer lekker in de eerste divisie gaat spelen.

Nou weet ik uit ervaring dat het ook niet altijd koek en ei is in Emmen !
Maar ik snap boogers

18 mei 2015 om 21:42

klopt, marco b had het ook over koffie met appelgebak, niet over koek en ei

Dat gezeur over warme clubs. Bij topclubs moet gewoon gepresteerd worden. Nee, bij Emmen hoeft dat niet. Ik hou niet van dit geneuzel.
De genoemde clubs kunnen toch wel warm zijn hoor! Dat hoor je toch ook van spelers die daar vertrekken. Veel ex Ajacieden vinden Ajax wel een warme club, maar el Hamdaoui zal er anders over denken. Trouwens, PSV is geen warmere club dan Ajax.

Ach ja, wel je trainer ontslaan omdat ie van je aanvallend moet spelen en daardoor geen punten pakt en vervolgens ook nog zeggen dat je vast had willen houden aan je aanvallend voetbal en dat Ajax, Feyenoord en Twente geen warme ontvangst voor de TD van de tegenstander hebben.

Faal!

Met die mentaliteit kun je ook beter in de Jupiler League blijven. In de hoogste gradatie van het Nederlands voetbal gaat het nu eenmaal om winnen en niet om appelgebak. Ik hoop nog steeds dat Sparta een keer gaat promoveren en hopelijk FC Eindhoven dit seizoen. Zou voor Nederland misschien ook als bevestiging kunnen dienen dat het gebruik van data en statistieken een mogelijkheid is om je team te verbeteren (zoals FC Eindhoven heeft gedaan in samenwerking met ik dacht TU Tilburg).

Achteraf mooi praten zo...

Ja dat lijkt me logisch, Feyenoord en Ajax zijn de twee grootste clubs van Nederland en daar moeten ook zakelijke beslissingen worden gemaakt, als je met zo'n instelling denkt dan hoor je, met alle respect, ook gewoon thuis in de Jupiler League.

Fijn dat PSV niet genoemd wordt bij koelheid ^^

19 mei 2015 om 00:07

Kilheid*

Met kilheid bedoelt ie pak slaag denk ik?

Misschien had je is 1-4-4-2 moeten spelen Boogers. Je heb vooral een grote mond, maar weinig gepresteerd. Natuurlijk is het voor een club als Dord lastig. Maar wijk af en toe is af naar een andere opstelling!

Kilheid... ja als jij daupiler.ar komt als de tegenstander, wat verwacht je? De Eredivisie is zakelijker dan de jupiler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren