Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liefde tussen Ajax-aanvallers is wederzijds: ‘Het is genieten’

Laatste update:

Ajacied Bertrand Traoré speelde donderdag in de Europa League een uitstekende wedstrijd tegen Standard Luik (1-0). Het was weliswaar Kasper Dolberg die tot scoren kwam, maar Traoré gaf de pass en de aanvaller uit Burkina Faso werd ook verkozen tot man van de wedstrijd. Dolberg liet direct na afloop al weten het fijn te vinden met Traoré te spelen en die liefde blijkt wederzijds.

/

De combinaties tussen Traoré en Dolberg zien er bij vlagen uitstekend uit. “Dit is de manier waarop de coach wil dat we spelen. Het is gewoon lekker voetballen. En genieten”, grijnst Traoré voor de camera van Ajax TV.

“Dolberg is een fantastische speler, met een goede balbehandeling. Hij komt in de bal, kan de bal vasthouden en heeft goede loopacties achter de defensie. Het is een plezier om met hem samen te spelen. Ik kan de combinatie met hem aangaan. Hij speelde opnieuw een goede wedstrijd”, vindt Traoré.

Bertrand Traoré en Kasper Dolberg moeten vanaf nu altijd samen in de basis bij Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk moeten ze niet altijd samen in de basis staan. Ja het is het favoriete tweetal voor spits en rechtsbuiten. Maar met Dolberg zou ik heel voorzichtig zijn en daar waar kan sparen. Ook moet je af en toe andere de kans geven zoals El Ghazi en Cassiera

30 september 2016 om 10:07

En gisteren maar ook afgelopen weken had ik soms van, leuke acties traore maar geef die bal nou af als anderen er veel beter voor staan. Daar kan ik me nog wel echt groen en geel aan irriteren. Ook aan zijn schot kan nog wel gewerkt worden. Maar de acties waren om van te smullen hoor!

30 september 2016 om 10:30

Groen en geel aan ergeren en om van te smullen?? Tegenstrijdigheid to the max.. ik vind het een topper op rechtsbuiten, laat die jongen maar lekker z'n acties maken.

30 september 2016 om 10:40

Dat kan inderdaad beter, al is het voor een rechtsbuiten in ieder geval belangrijk dat hij de back het leven zuur maakt en daarmee de boel open trekt, ook voor anderen. Was ook extra op Dolberg gaan letten, vond hem toch in de passing minder gisteren met een aantal matige te korte kaatsen en veel balverlies, maar hier had heel Ajax last van (met name in de tweede helft). Bij Dolberg zie je in ieder geval dat hij de techniek wel heeft en dat het met extra scherpte waarschijnlijk niet gebeurt.

30 september 2016 om 10:42

Alleen tegenstrijdig als je niet begrijpend leest. Hij kan zich prima groen en geel ergeren aan de egoïstische acties dat hij schiet als anderen er beter voor staan. Dat sluit niet uit dat hij niet kan genieten van acties dat hij elders op het veld zijn mannetje voorbij gaat.

30 september 2016 om 12:42

Ik vind dat Cassierra nog lang niet het gewenste niveau heeft. En El Ghazi trapt geen deuk in een pakje boter meer. Nee, ik vind echt dat Ajax in de winterstop Huntelaar moet halen want anders gaat Ajax zeker geen kampioen worden. Dolberg gaat dit geen seizoen lang volhouden, Traore is geen killerspits, Cassierra heeft het gewenste niveau nog lang niet en El Ghazi is hopeloos. Dus Huntelaar is echt nodig na de winterstop als Ajax tenminste kampioen wilt worden.

30 september 2016 om 16:49

Ik kan me wel enigszins vinden in je verhaal, daarom moet je die gasten ook zoveel mogelijk "testen" wanneer de mogelijkheid er is.
Ik ben wel fan van Huntelaar dus die is altijd welkom, denk alleen niet dat de directie van Ajax er zo ook over denkt. Ik ben er bijna zeker van dat er in de winterstop helemaal niets komt, alleen wat spelers (middenvelders) gaan mocht Ajax daar een leuke prijs voor kunnen vangen.

De gedachten zal ook zijn, dan staat Huntelaar deze talenten in de weg, want je haalt Huntelaar toch niet voor de bank.

Ik vind die Dolberg een waanzinnig talent. Hij zal nog wel tegenslagen krijgen enzo, maar dit is een juweeltje. Wat een perfect inzicht heeft hij. En zijn balbehandeling is ook nog geweldig. Het is een soort snelle Pelle met betere looplijnen en een minder fysiek. Maar een echte spits.

30 september 2016 om 10:30

Ik vind hem echt op geen enkele manier op Pelle lijken. Meer een type Aguero. Alleen dan minder snel. Sterk aan de bal, goede voetballer, dodelijk voor de goal en redelijk snel. Echt een juweeltje. Hopelijk blijft hij het zo goed doen.

30 september 2016 om 10:52

Ik zie de vergelijking met Pelle ook wel hoor. Sterk en kan een bal vasthouden. Is niet alleen zelf goed maar maakt de gene om hem heen ook beter. Maar zoals je zegt, het is meer dan dat alleen. Het is mooi om te zien hoeveel kwaliteiten deze gast heeft dat hij met meerdere type spitsen vergeleken kan worden. Ik ben alleen bang voor zijn terugval, we lopen allemaal zo hard van stapel. De terugval die hij gegarandeerd krijgt zal bepalen hoe goed hij daadwerkelijk is. Of beter gezegd de manier waarop hij daar uit komt bepaald dat. Is het een Milik, die een paar wedstrijden slecht kon spelen maar daarna weer goed of is het een El Ghazi die nog steeds niet het niveau haalt van voor zijn dip.

30 september 2016 om 10:57

Dohlberg lijkt eerder op Pelle dan op Aguero, maar ik vind het uberhaupt moeilijk vergelijken. Hij oogt met zijn motoriek wat log maar komt toch best snel vooruit en heeft een hele goede balbehandeling, schot en dribbel. Misschien nog wel het grootste pluspunt is dat hij niet met oogkleppen speelt. Als je El Ghazi of traore ziet dribbelen hebben ze heel vaak totaal geen oog voor medespelers hebben. Als Dohlberg in balbezit is weet hij vaak de vrije man te vinden.
Het is afwachten hoelang hij deze vorm weet vast te houden maar het is nu al een topper.

30 september 2016 om 12:05

Wat is Pellle dan? Sterk aan de bal? check. Goede voetballer? check. Dodelijk voor de goal? check. Alleen wat minder snel. Maar Dolberg is ook niet supersnel.
Aguero is veel meer een dribbelaar die het moet hebben van techniek en snelheid. Hij heeft bijvoorbeeld een stuk minder lengte en moet zijn lichaam op een heel andere manier gebruiken.

30 september 2016 om 12:18

Ik vind Pelle veel meer een aanspeelpunt dan Dolberg. Dolberg is veel beter in de kleine ruimte, en meer een dribbelaar. Kruip ook meer achter de linies dan Pelle altijd deed.

Dat is echter mijn mening, hoef je het niet mee eens te zijn.

30 september 2016 om 10:49

Gek wel zoals het met Fischer is gegaan, ik ben ook geneigd om te zeggen dat dat de euforie toen niet onterecht was..
Had dit enkel met zijn blessures en houding te maken?

30 september 2016 om 10:52

Traore is op rechts inderdaad veel meer in zijn element. Hij loopt veel over het veld en dat deed ie in de spits ook. Kwam die ballen ophalen op het middenveld en stond er niemand in de spits. Vanaf rechts kan hij lekker inzakken en hoog staan zoals hij het zelf wil. En Dolberg is veel meer een aanspeelpunt in de spits waar de rest zich bij aan kan sluiten. Dus voor het spel wat Ajax wil spelen is dit veel beter zo.

30 september 2016 om 11:11

Inderdaad en hij heeft ook nog een hard schot! Moeilijk af te stoppen die jongen, is ook voor zijn leeftijd nog behoorlijk sterk en heeft een goede balans oftewel kan in een duel ook nog net dat tikje geven.

Ik lees hierboven nu al dat mensen lopen te zeuren op Traore. Kom op man ik heb hem 10x eerder op die positie dan El Ghazi op dit moment. Hij komt zijn man voorbij en dan is het nog niet goed. Of hebben jullie liever El Ghazi weer op rechtsbuiten die de bal 7 van de 10x terug speelt en als hij het vervolgens probeert zijn tegenstander niet voorbij komt.
Bij Traore kan ik tenminste nog genieten van iemand op die positie. Dat is toch wat je hoort te doen en dat verwacht je ook van een rechtsbuiten.

Poeh...wat is die jongen toch goed, nu al. Balvast, doelgericht, uitstekende looplijnen zonder bal en overzicht.
Heb t al eerder gezegd, als hij geen vervelende blessures krijgt wordt hij echt een grote meneer.
Ik zeg t maar nog een keer, zeker een gewaagde uitspraak, gezien al die "supertalenten" van ajax de afgelopen jaren. Dolberg wordt van de zelfde catagorie als zlatan en suarez.
Betaal volgend seizoen 10 miljoen voor traore. Hij is ook.echt weer een verademing voor rechtsbuiten. Eindelijk weer voetballer die actie durft te maken en ook nog eens kan. En belangrijker ook vaak beslissend sinds hij rb staat. Younes kan ook aardig ballen voor linksbuiten. Met alleen nog meer rendement uit zn spel.halen. als hij dat doet, heeft ajax een prachtig voorhoede met ziyech erachter. Mogen alle clubs in ed hun.borst natmaken, ook een psv en feyenoord.

Traore is gewoon geen spits voor een drie spitsensysteem, Dolberg wel. Als rechtsbuiten komt Traore goed tot zijn recht, meer ruimte om zijn actie te maken. Dolberg doet het verbazingwekkend goed. Toch doet Ajax er goed aan om in de winterstop een ervaren spits te halen. Al is het maar om het verwachtingspatroon te dempen. Van Dolberg kun je niet verwachten dat hij dit een seizoen lang volhoudt.

30 september 2016 om 12:52

Inderdaad, helemaal mee eens. Maar ik denk niet dat Overmars die visie heeft om in de winterstop een ervaren spits te halen. Hij zal naïef denken dat het allemaal wel prima is geregeld.

30 september 2016 om 14:05

Ik noem een Kieft, een van Basten, een Kluivert vanaf hun debuut vaste waarde als spits en ze zijn er geen van allen slechter door geworden. Helaas na zijn transfer zijn zijn al zwakke enkels in Italië door de cattanaccio verdedigers Van Bastens enkels onherstelbaar beschadigd.
Waarom zou Dolberg het niet kunnen volhouden?

30 september 2016 om 14:09

Omdat het hedendaagse voetbal niet te vergelijken is met vroeger. Er wordt veel meer gevraagd op fysiek, tactisch en mentaal gebied. Dat is echt niet vol te houden door een 18 jarige.

30 september 2016 om 14:37

Het hedendaagse voetbal is niet anders dan het voetbal toen, ook toen werd er op topniveau gepresteerd, dat het menselijk lichaam sinds die tijd andere standaarden heeft gekregen is duidelijk, maar in verhouding is het beslist niet anders.

Ik heb het van de week al gezegd in een ander topic......maar dolberg is echt een waanzinnig talent. Geniet er, ondanks ook de matige wedstrijden die komen, nu van zolang het kan. Je weet nooit hoe het loopt, maar aanvaller met zijn potentie zijn er niet veel in Europa. Het klinkt overdreven en misschien heeft die wel 5 jaar nodig om volledig te ontwikkelen......maar de kans is groot dat hij de absolute top gaat halen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren