Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lewandowski moet ‘man van 90 miljoen euro’ opvolgen in Italië’

Laatste update:

Juventus gaat voor Robert Lewandowski als men in de zomer erin slaagt om Gonzalo Higuain van de hand te doen, zo meldt Corriere dello Sport zondag. De aanvaller heeft Bayern München afgelopen week laten weten dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging, terwijl Higuain naar verluidt door Juventus op een transferlijst is geplaatst.

“Robert is van mening dat hij een andere omgeving en een nieuwe prikkel nodig heeft in zijn loopbaan. De clubleiding is op de hoogte”, zei zaakwaarnemer Pini Zahavi afgelopen woensdag. “Zijn motieven zijn niet geld of een specifieke club, want bijna alle topclubs zouden de beste spits ter wereld graag in hun ploeg willen hebben.”

Juventus heeft tot dusver afstand genomen van alle geruchten rondom Lewandowski en Higuain. “Na het WK zullen we zien wat er gebeurt”, zo klonk het vanuit Turijn. De landskampioen van Italië betaalde twee jaar geleden negentig miljoen euro aan Napoli voor Higuain, die in zijn eerste twee seizoenen 55 doelpunten in 105 duels maakte. Clubs als Chelsea en Paris Saint-Germain hebben interesse in el Pipita, maar dat geldt ook voor Lewandowski en Mauro Icardi van Internazionale.

Lewandowski speelt sinds de zomer van 2014 voor Bayern, dat de Pools international overnam van Borussia Dortmund. In dienst van der Rekordmeister scoorde hij in 195 officiële wedstrijden liefst 151 keer. Bij Dortmund had hij al 103 treffers in 187 duels gemaakt. Volgens zijn zaakwaarnemer hoopt Lewandowski dat Bayern meewerkt aan het transferverzoek. “Iedereen binnen de clubleiding heeft zelf ook een geweldige carrière. Ze moeten begrip hebben voor zijn situatie.”

Denk jij dat Robert Lewandowski in de zomer naar Juventus gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aan de ene kant top want Lewa is veel beter dan Higuain, aan de andere kant is Lewa ook bijna 30, zie dan veel liever een Icardi komen. Bovendien zou Icardi enorm complementair moeten zijn met zijn landgenoot Dybala, Dybala als het type Del Piero en Icardi als het type Trezeguet, een echte creatieve aanvaller in combinatie met een pure killer, want Icardi mag voetballend dan minder zijn dan Lewa, hij schiet wel erg snel raak.

Dus ik hoop dat Juve zaken kan doen met Inter, waarbij Higuain eventueel de omgekeerde weg bewandeld, van Higuain ben ik zelden kapot geweest in die twee seizoenen, het is een geweldige spits maar ook iemand die het vaak laat afweten en soms enorm lompe keuzes maakt. 55 goals in 105 wedstrijden is goed trouwens, maar niet voor 90 miljoen, dat is niet eens 1 op 2.

3 juni 2018 om 08:29

Nee dat is niet 1 op 2, iets meer zelfs.

3 juni 2018 om 08:37

Haha correct wat een blunder, nu is wiskunde nooit mijn vak geweest maar dit is wel heel erg vergeef me, het is nog geen 9 uur

3 juni 2018 om 09:21

Pas op hoor, Lewa laat het nu stilaan ook structureel afweten in de grote wedstrijden. Vond hem in de 2 wedstrijden tegen Real zwaar door de man vallen. Lijkt nog altijd te teren op die 4 doelpunten tegen Real van 5 jaar terug.

Over het algemeen zou het nog altijd een geweldige aankoop zijn en een duidelijke upgrade tegenover Higuain. Hij blijft nog altijd een van de meeste complete en beste spitsen ter wereld, maar wordt binnenkort wel 30 dus veel ga je er niet meer aan hebben.

3 juni 2018 om 09:37

Ik weet dat een spits wordt afgerekend op doelpunten want Gonzalo ook niet onaardig doet, maat voetballend is hij ook goed en kan de bal vaak bij zich houden zodat de rest kan aansluiten.
Mocht er een nieuwe spits komen van wereld formaat zou ik dat prima vinden maar Gonzalo nog een kans geven zou ik ook niet erg vinden. Het is toch ook een echte 9 die je de hele wedstrijd niet kan zien en toch in de 89e minuut zijn doelpunt mee pakt.

3 juni 2018 om 11:25

Tja ik ben niet kapot van Higuain, dan liever Mandzukic in de spits maar die schijnt ook te vertrekken.

3 juni 2018 om 16:26

Neejoh. Ik hoop dat mandzu echt blijft. Hij hoort tot de top 3 koppers en misschien wel de beste kopper. En hij vecht voor de bal, wat ik bij higuain soms mis. Ik hoop echt dat hij blijft. Ik heb trouwens veel liever balotelli ipv lewa. Die is veel goedkoper en hij is geweldig.

3 juni 2018 om 10:27

Wat verwacht Juve te krijgen voor Higuain?

Hij kan nog 'makkelijk' tot zijn 36ste door in de Italiaanse competitie maar ik zie geen enkele club nog +60 miljoen euro betalen. Ik vind zelfs 40 miljoen euro al veel. Dan kun je als club beter een jong talent kopen waar je nog 5 jaar wat aan hebt en nog winst op kunt maken.

3 juni 2018 om 11:26

Geen idee, schijnbaar hebben ook PL clubs interesse, dan is 50-60 zeker mogelijk, 40 is veels te weinig uiteraard, dat zou ( ookal ben ik geen fan van hem ) een belediging zijn.

3 juni 2018 om 16:28

Vorig jaar had Chelsea 100 mil aangeboden maar ik snap echt niet waarom juve hem niet liet. Ik zou hem gelijk hebben gegeven

3 juni 2018 om 10:29

Waarom zou Inter zijn captain en ster speler naar aartsvijand Juve laten gaan?
We zijn geen Napoli.

3 juni 2018 om 11:27

Geen idee ik spreek enkel mijn hoop uit. Neen jullie zijn geen Napoli, Napoli is jullie momenteel voorbij en heeft een beter team, en als een speler dwars gaat liggen is ie zo weg hoor, of ie nu bij ons, bij jullie of Real Madrid speelt. Spelers hebben de macht en zeker wanneer ze zoals Icardi een afkoopsom hebben.

3 juni 2018 om 13:27

Uhm, Inter heeft niets te willen als Juve 110 miljoen op tafel legt over enkele weken. Dan is het aan Icardi. Ik weet niet hoe jij erover denkt maar Icardi lijkt me niet het loyale type

robert is van mening dat hij een andere omgeving en een nieuwe prikkel nodig heeft in zijn loopbaan".

lijkt me duidelijk dat het hier om een ordinaire geldprikkel gaat. hij kan bij juve gewoon veel meer verdienen dan bij bayern.

3 juni 2018 om 08:24

Echt niet, Juve is qua salarishuis ongeveer hetzelfde qua niveau als Bayern, alleen in de PL, PSG of bij Real/barcelona zou een Lewa veel meer kunnen verdienen dan bij Bayern. Lewa verdient nu 10 miljoen per jaar volgens bronnen, bij Juve is Higuain de bestbetaalde speler met 7.5 miljoen.

3 juni 2018 om 09:14

Denk niet dat Juve dezelfde financiele mogelijkheden heeft als Bayern. Bayern is nog altijd een van de grootste clubs ter wereld en staat doorgaans ook in de top 5 hoogste inkomsten.

Denk overigens ook niet dat Lewa naar Juve gaat, die wil meer verdienen en om alle prijzen spelen. Denk dat het eerder Real wordt of een PL-club.

3 juni 2018 om 10:36

Juve en Bayern hebben respectievelijk 165 en 180 miljoen aan spelerslonen, dus dat scheelt echt weinig, bovendien heeft Juve ook een jaarlijks monster inkomen vanuit sponsors, CL etc etc.

3 juni 2018 om 13:37

Vergeet niet dat het onduidelijk is wat het eigenlijke netto loon is als je 2 lonen vergelijkt.

3 juni 2018 om 16:31

Dat is lang niet zo.juve is misschien een van de clubs die de laagste salarissen geven. Vergeleken met bayern, RM barca en psg zijn die salarissen bij ons echt niks

He he eindelijk een goeie spits, vraag me alleen af of Lewandowski niet te oud is.is zeer zeker een beest. En in Italie gaan ze op langer leeftijd door, vraag me alleen af of ze niet beter voor een jonge spits zouden kunnen gaan. Die nog jaren mee kan, Mijn droom favoriet. Maritial.

Ik denk dit al een tijdje, maar Lewandoski moet naar Barca i.p.v. Griezmann. Zo’n zieke killer in de spits met een frivool team erom heen? Ik zie het wel zitten!

3 juni 2018 om 11:05

En suarez? Op de bank? Komop man, Suarez is op dit moment gewoon perfect voor Barca en is ook een echte killer.

3 juni 2018 om 14:53

Suarez vanaf links, Dembele vanaf rechts, Lewa in de spits en Messi op 10.

3 juni 2018 om 16:33

Ik zie griezmann trouwens echt beter zitten bij juve dan lewa

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren