Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leverkusen en Wolfsburg stuurden scouts naar Nederlander op tweede niveau

Laatste update:

De verrichtingen van Immanuel Pherai zijn ook bij de clubs in de Bundesliga niet onopgemerkt gebleven. De aanvallende middenvelder maakt indruk bij Eintracht Braunschweig en wordt gezien als een van de smaakmakers in de 2. Bundesliga. Het leidde de afgelopen maanden al tot interesse van Bayer Leverkusen, VfL Wolfsburg en Borussia Mönchengladbach, die scouts naar de nummer veertien van het tweede niveau stuurden om de Nederlander te bekijken.

Pherai zit momenteel in de lappenmand en moest de laatste vier competitiewedstrijden aan zich voorbij laten gaan, maar boekt vooruitgang in zijn herstel en hoopt er bij de start van het nieuwe kalenderjaar tegen Hamburger SV (29 januari) weer bij te zijn. De blessure komt Braunschweig vermoedelijk niet heel ongelegen, daar de kans groot is dat Pherai het seizoen nu afmaakt bij die Löwen BTSV. Komende zomer wordt de middenvelder een interessant target voor veel clubs.

Pherai, die bij Braunschweig nog vastligt tot medio 2024, heeft namelijk een clausule in zijn contract staan die over een halfjaar geactiveerd kan worden waardoor hij voor één miljoen euro is op te pikken. Bundesliga-clubs zitten daardoor op de eerste rij en hopen de Nederlander voor een schijntje over te nemen. Verwacht wordt niet dat Pherai deze winter al een transfer maakt, schrijft Kicker. Het is het enige lichtpuntje aan de blessure die hij momenteel ondervindt, zo klinkt het.

In de zomer van 2017 verliet Pherai de jeugdopleiding van AZ voor die van Borussia Dortmund. Na een verhuurperiode bij PEC Zwolle wachtte de twintigjarige aanvallende middenvelder annex buitenspeler op zijn doorbraak in het eerste elftal van de Duitse topclub, maar die kwam er niet. Afgelopen zomer maakte hij voor zo'n 700.000 euro de overstap naar Braunschweig, waar hij dit seizoen in alle competities goed was voor vijf doelpunten en vijf assists in veertien wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Apart, had veel meer van hem verwacht toen hij naar Zwolle kwam. Mooi dat hij zijn talent nu wel waarmaakt. Benieuwd waar deze jongen zal eindigen.

Voor een miljoen euro een talentvolle aanvallende middenvelder van 21 die ook nog eens Nederlands is? Lijkt mij voor veel clubs in de Eredivisie een hele interessante jongen.

Al zullen ze wel alles uit de kast moeten trekken om te kunnen concurreren met de genoemde clubs met interesse. Gelukkig ging Xavi Simons ging ook naar PSV door het verhaal en het perspectief, dus waarom niet?

Is ook met Ujah wel echt de enige speler die een beetje niveau haalt bij die Löwen, zonde dat Pherai daarom ook maar voor een minimaal bedrag lijkt weg te gaan. Braunschweig mooie club met een mooi ouderwets Duits stadion. Hopelijk weten ze de weg omhoog wel weer te vinden, telkens bungelend tussen 3. Liga en 2. Liga vind ik heel jammer. Mooie traditionverein met fanatieke fans dat altijd flink te keer gaat en vooral in de Niedersachsenderby met Hannover 96.

30 december 2022 om 14:12

Zeker een mooie club. Wel echt prachtig om te zien dat Kaiserslautern het na zoveel jaren weer goed doet. Mooiste club van Duitsland wat mij betreft. De Betzenberg is gewoonweg fantastisch🤩 Hopen dat Braunschweig zich kan handhaven en 1860 eindelijk uit de 3.Liga kan geraken

30 december 2022 om 22:18

Eens Roversboy22. Die Betze brennt immer! Die rote Teufel gaan binnen drie jaar weer promoveren naar die 1. Liga en dan begint de Bundesliga weer vorm te krijgen. Leipzig en Hoppenheim eruit en Lauterer en een HSV erin! Dat is de droom.

Vind het altijd leuk om te lezen als spelers op deze manier op de radar van grote buitenlandse clubs verschijnen, in plaats van de 'je moet eerst naar de top 3 in Nederland'.

30 december 2022 om 13:23

Nou ja, je kunt er momenteel nog geen conclusies aan verbinden, maar zo geweldig is z'n ontwikkeling niet verlopen. Het begint nu eigenlijk een beetje los te komen, terwijl de grotere talenten van de top 3 meestal op die leeftijd al een basisplaats krijgen. Vooralsnog slagen er veel meer spelers met een dergelijke tussenstap. Vooralsnog heeft eigenlijk alleen Ake het echt gered op die manier en dat ging ook met vallen en opstaan.

Het heeft dan eigenlijk best lang geduurd. Deze Pherai heeft wel echt bepaalde kwaliteiten, maar helaas is z'n ontwikkeling al vroeg gestagneerd en het heeft best lang geduurd totdat het weer op gang kwam. Hij is nog steeds pas 21 jaar dus er kan nog genoeg gebeuren, maar ik had een aantal jaren geleden verwacht dat hij nu wat verder zou zijn.

Ophalen Borussia. Zou prima op termijn van waarde kunnen zijn.

30 december 2022 om 14:46

Idd maar zou hij Fraulo of Reitz niet misschien qua ontwikkeling in de weg kunnen lopen

30 december 2022 om 15:07

Zou die 2 komend jaar eerst even een jaartje ergens rijpen laten in de 2.bundesliga.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren