Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Levchenko: ‘De Eredivisie is een perfecte leerschool voor hem’

Laatste update:

Evgeniy Levchenko is tegenwoordig analyticus op de Oekraïense televisie en de oud-internaitonal kent Oleksandr Zinchenko dan ook goed. Levchenko volgt de carrière van Zinchenko op de voet en hij is uitermate goed te spreken over de jongeling van PSV.

/

“De Nederlandse competitie is een perfecte leerschool voor hem om een stap hogerop te maken. Zijn voornaamste kwaliteit? Naar binnen dribbelen en schieten. Hij heeft bovendien een goed loopvermogen en is op zijn leeftijd al vrij volwassen”, laat Levchenko weten op de NOS.

Er zijn volgens Levchenko ook nog genoeg verbeterpunten. “Omschakelmomenten. Daar is hij nog niet goed in. En persoonlijk vind ik hem nog te wisselvallig.” Volgens Levchenko gaat PSV genoeg plezier beleven aan zijn landgenoot. “Marcel Brands heeft in Oekraïense media gezegd dat Zinchenko in principe voor twee jaar blijft. Ik weet niet of dat klopt.”

Denk je dat Oleksandr Zinchenko gaat slagen in de wereldtop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen speelt een slechte wedstrijd uit tegen Sparta en kon er toen niets van volgens sommigen en nu geeft hij een paar leuke passes tegen Ado en hij is opeens de man bij PSV. Waan van de dag, zeg.

2 december 2016 om 08:29

Tja zo werkt het nou eenmaal. Vorige week was alles Dolberg en deze week lees je alleen maar Zynchenko.

Wordt een beetje gek dat de hele wereld de eredivisie als opleidingsplek ziet. Uiteindelijk is dat slecht voor de spelers die eventueel voor NL elftal zouden kunnen spelen, want die talenten komen nu er niet aan te pas. Spoeling wordt daardoor steeds dunner. Ook zouden clubs wel wat kritischer mogen zijn, want kan me vaak niet voorstellen dat er op de nl-velden geen gelijkwaardige speler rond loopt.
Ja, ook onze talenten gaan naar het buitenland, maar dat zijn er ook niet zoveel, kijk maar naar de laatste Oranje selectie. 2 geblesseerd en er is gelijk paniek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren