Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Leroy Fer bezorgt Feyenoord met Panenka gelijkspel tegen piepjonge opponent

Laatste update:

Feyenoord is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om te winnen van KRC Genk. De Rotterdammers oefenden in België achter gesloten deuren tegen de huidige nummer elf van de Jupiler Pro League en speelden uiteindelijk met 1-1 gelijk. Leroy Fer verzorgde vanaf de penaltystip de enige goal van zijn ploeg.

Feyenoord trad ondanks de afwezigheid van een aantal internationals aan in een sterke opstelling, met onder meer Leroy Fer, Jens Toornstra en Luciano Narsingh die het vanaf de aftrap mochten laten zien. Zij namen het op tegen een piepjong Genk, dat de wedstrijd begon met vijf tieners en het duel zelfs zou eindigen met negen tieners binnen de lijnen.

De thuisploeg kwam desondanks al vroeg op voorsprong via een strafschop, die werd benut door Theo Bongonda. Genk kreeg daarna kansen op meer via onder meer Andres Nemeth, maar slaagde er niet in om de voorsprong uit te breiden.

Op slag van rust was er ook een strafschop voor Feyenoord en Fer verschalkte Danny Vukovic met een Panenka. In de tweede helft waren er nog enkele kansen voor de Rotterdammers, die echter niet voorbij Maarten Vandevoordt kwamen. De achttienjarige doelman had Vukovic al eerder vervangen en wist zijn doel schoon te houden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is natuurlijk maar een oefen potje, en o.a. Berghuis was er niet bij. Maar had wel een overwinning verwacht van Feyenoord op een veredeld jeugdelftal.
Ik heb de wedstrijd niet gezien overigens, maar die Vandevoort schijnt wel een behoorlijk keeperstalent te zijn.
Volgens mij is Courtois ook uit de opleiding van Genk gekomen, toch!?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren