Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Lens schittert opnieuw bij Besiktas; spits is goed voor hattrick

Laatste update:

Besiktas heeft zich geplaatst voor de derde voorronde van de Europa League. De Zwarte Adelaars waren vorige week met 0-2 te sterk voor B36 Tórshavn en boekten nu opnieuw een overwinning op de opponent uit de Faeröer Eilanden: 6-0. RB Leipzig rekende eerder op de avond af met het Zweedse BK Häcken.

Jeremain Lens was in de heenwedstrijd goed voor een doelpunt en een assist en het was dan ook niet verwonderlijk dat hij in de basis mocht starten. Ook Ryan Babel zat bij de eerste elf. Lens liet zich opnieuw van zijn goede kant zien, want de international van het Nederlands elftal bereidde de 1-0 van Cyle Larin met een hakbal voor en verzorgde ook de assist bij de 2-0 van Caner Erkin. Eerder had Larin met een kopbal nog de paal geraakt en was een inzet van Tolgay Arslan van de lijn gehaald.

In de tweede helft maakte Larin er na een uur 3-0 van, na voorbereidend werk van Caner. Twee minuten later werd Lens bedankt voor bewezen diensten en afgelost door Gökhan Töre. De andere Nederlander op het veld, Babel, werd na 76 minuten vervangen door Vágner Love. Laatstgenoemde benutte een strafschop, Larin completeerde zijn hattrick en ook Zaandammer Oguzhan Özyakup pikte zijn doelpunt mee.

BK Häcken - RB Leipzig 1-1
RB Leipzig zat door de zege in Duitsland (4-0) op rozen en de 1-1 remise in Göteborg was voldoende om verder te bekeren. In de eerste helft werden er nauwelijks serieuze mogelijkheden gecreëerd, maar na de pauze werd er binnen twee minuten gescoord. Massimo Bruno schoot raak na voorbereidend werk van Jean-Kévin Augustin. Via Daleho Irandust deed Häcken vijf minuten voor tijd wat terug, maar verder kwam men niet meer.

Denk jij dat Besiktas de groepsfase van de Europa League haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb alleen de tweede helft kunnen zien, dus ik zal spreken op basis daarvan. Makkelijke overwinning en speelden niet eens op volle kracht. Het deed me goed op Tore weer te zien, die jongen wilt gewoon spelen, dat is te zien. De grote sterren waren niet nodig (logisch). Maar voor mijn mede besiktas supporters vraag ik: gaat vagner love en of negredo nou weg? We hebben nu volgens mij 5 spitsen. We missen een 10, een rechtsback en een goede spits (liefst een killer). Vida hoef ik niet eens te vragen.

2 augustus 2018 om 22:39

Negredo gaat naar alle waarschijnlijkheid naar Rayo in Spanje. Hopelijk vertrekken Love en Pektemek ook en komt er een degelijke vervanger zoals Origi of Slimani.

Lens was altijd 1 van mijn favoriete spelers bij psv. Misschien komt het wel omdat hij de 10-0 binnenschoot tegen Feyenoord. Heb wel het idee dat hij nier alles uit zijn carrière heeft gehaald. Had echt veel talent

2 augustus 2018 om 22:22

Gewoon een prima allround aanvaller. Samen met Babel goed om erbij te hebben in de Oranje-selectie.

Noem me maar een azijnzeker maar ondanks dat ik blij ben met de overwinning blijf ik het tochbraar vinden dat de jeugd wederom geen kans krijgt. Juist dit soort wedstrijden zijn goed om de jeugd een kans te geven maar we blijven door gaan met waar we waren gebleven.

3 augustus 2018 om 00:17

Had inderdaad de perfecte mogelijkheid geweest. Als de jeugd nu zelfs geen kans krijgt wanneer dan wel vraag ik me af.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren