Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lens is basisplaats bij Sunderland kwijt: 'Hij moet harder werken'

Laatste update:

Jeremain Lens was in de afgelopen zomer de topaankoop van Sunderland, dat naar verluidt twaalf miljoen euro voor de aanvaller betaalde aan Dynamo Kiev. Onder Dick Advocaat had de Nederlander ook een basisplaats, maar Sam Allardyce kiest voor de jonge Duncan Watmore. Lens zat in de laatste twee wedstrijden van Sunderland op de bank en mocht niet eens invallen.

/

Allardyce heeft de deur voor de aanvaller nog niet gesloten, maar verwacht wel meer van de miljoenenaankoop: “Jeremain moet harder werken”, is Big Sam duidelijk. “Ik heb voor iedere positie de gegevens voor een topspeler en een gemiddelde speler in de Premier League. Het is voor mij dus eenvoudig om te zien hoeveel werk mijn spelers leveren en Jeremain moet dit opschroeven.”

“Het is niet alleen Jeremain: er zijn meer spelers die nog onder het gemiddelde zitten en daar aan moeten werken”, vervolgt Allardyce. “Jeremain zal zich nu moeten terugknokken, maar er komt ongetwijfeld weer een kans voorbij en die zal hij dan moeten pakken. Ik ben nog niet tevreden over het team en over de resultaten, dus hij zal wel weer een keer opgesteld worden. En hopelijk blijft hij dan in het team staan.”

Jeremain Lens hoort gewoon in de basis te staan bij Sunderland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een op het oog kijkend, en eerlijke verklaring. Ligt nu aan lens om zijn rol doen veranderen.
Ik heb wel mijn twijfels over Sam cijfers. Het lijkt mij moeilijk vergelijken met cijfers van training.

21 november 2015 om 14:34

Heb jij twijfels over de cijfers van Sam?! Ik heb twijfels aan jouw kennis over deze trainer. Vind dit een prima vakman. En als hij zegt dat hij die cijfers heeft, wat mij overigens best normaal lijkt, dan zal dat vaak wel kloppen

21 november 2015 om 14:54

Laten we wel zijn dat als Lens erin stond hij niet bepaald veel liet zien. Cijfers of geen cijfers, Lens heeft nog geen echte indruk gemaakt met een basisplaats en als hij inviel kwam hij er vaak in met een uitstraling alsof hij er niet bepaald zin in had.

En weer een snelle buitenspeler,die we voorlopig niet in Oranje zien.
Best jammer voor Lens dat Advocaat z'n biezen heeft gepakt.
Al was het alleen maar voor de benadering/communicatie tussen trainer en speler.
Kwestie van cultuurverschil lijkt me.

21 november 2015 om 12:34

Lens moet minder in de krachthonk doornemen! Elke beweging die hij wilt doen ziet een verdediger allang aankomen. Hij is nu alleen in de counter handig

Lens is te gespierd geworden waardoor hij zijn hele balans en zijn flair kwijt is geraakt. Hij is nu alleen explosief op de lange afstand, maar gemakkelijk een speler passeren lukt hem niet meer met zijn massa. Hij moet toch een kilo of vijf kwijt raken wilt hij weer de oude gevaarlijke winger zijn

21 november 2015 om 13:30

Zou Depay hier ook last van hebben?

21 november 2015 om 15:03

Ik denk het wel. Zijn lichaam is minder in verhouding. Te veel spier massa is ook niet goed voor een voetballer

Tja maar Sunderland is niet het gemiddelde van de Premier League, die zijn onder het gemiddelde en dus zouden spelers ook niet allemaal daarboven moeten zitten, al is het de vraag wat je met die cijfers kunt.

Bij Dinamo Kiev speelde die ook niet altijd, maar als je dan bij Sunderland ( wat al een rare keuze was) ook al niet basis staat sia dan moet het wel aan het hard werken liggen

21 november 2015 om 14:56

Mee eens, vond Lens toch altijd een harde werker en een redelijke buitenspeler. Destijds in het Nederlandse elftal onder Van Gaal vond ik hem echt top spelen af en toe.

Shoutout naar de fans die op "eens" hebben gestemd

Ik ben nog niet tevreden over het team en over de resultaten, dus hij zal wel weer een,
keer opgesteld worden. En hopelijk blijft hij dan in het team staan.
Lens kan echt wel voetballen maar als het team niet draait dan sneuvelt er altijd wel één,
of twee. In dit geval Lens naar mijn in ziens kom hij wel terug in de basis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren