Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Leicester City meldt zich bij Liverpool voor transfervrije slag’

Laatste update:

Adam Lallana beschikt over een aflopend contract bij Liverpool en aanvallende middenvelder heeft al van zijn club te horen gekregen dat hij geen nieuwe verbintenis aangeboden zal krijgen. De 34-voudig international van Engeland kan zodoende uitkijken naar een nieuwe werkgever en Lallana lijkt in ieder geval bij Leicester City terecht te kunnen.

Sky Sports meldt woensdag namelijk dat the Foxes een eerste toenadering hebben gezocht met de vertegenwoordigers van Lallana. Manager Brendan Rodgers haalde de 31-jarige middenvelder in 2014 toen hij nog bij Liverpool werkzaam was al naar Anfield en zou nu inzetten op een hereniging.

Leicester heeft volgens de berichtgeving concurrentie van verschillende andere Engelse clubs. De huidige nummer drie van de Premier League hoopt Lallana echter te kunnen verleiden door Champions League-voetbal in het vooruitzicht te stellen. De ploeg van Rodgers heeft momenteel een voorsprong van negen punten op nummer vier Chelsea, terwijl nummer vijf Tottenham Hotspur tien punten minder heeft dan Leicester.

Voor Lallana komt er met zijn naderende vertrek een einde aan een periode van zes jaar bij Liverpool. De middenvelder kan dit seizoen niet op veel speeltijd rekenen, maar maakte in de minuten die hij wel kreeg een prima indruk. Hij speelde deze voetbaljaargang vooralsnog dertien wedstrijden in de Premier League, terwijl Klopp ook een beroep op hem deed in de FA Cup en tijdens het WK voor clubteams.

Zou jij Leicester City een goede club vinden voor Adam Lallana?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie club voor hem. Komt net te kort voor Liverpool maar kan volgens mij een waardevolle speler voor Leicester zijn. Hopelijk blijft hij dan wel wat fitter.

19 februari 2020 om 13:34

Mogen de clubs al spelers transfervrij contracteren of een voorcontract met het oog op het volgend transferwindow?

19 februari 2020 om 13:35

Ja dat mag al zes maanden voor het aflopen van het contract.

19 februari 2020 om 13:45

Transfervrij contracteren of een voorcontract laten tekenen mag in Engeland niet wanneer het om een binnenlandse transfer gaat, die 6 maanden telt alleen bij buitenlandse clubs. Leicester kan wel een lijntje naar zijn zaakwaarnemer uitgooien maar daar blijft het dan ook bij een deal en tekenen kan pas als dit seizoen afgelopen is.

19 februari 2020 om 14:09

Is dat zo ja? Wist ik niet eens. Weet jij waarom dat in Engeland dan weer anders moet zijn dan in de rest van Europa?

19 februari 2020 om 14:41

Geen idee maar dit kwam naar boven in afgelopen transferperiode en was uitgebreid besproken bij Sky Sports en Talksport Radio. Als voorbeeld was Chong van Utd - Inter kan en mag hem nu al binnenhalen (volgens mij is het zelfde gebeurd bij Ramsey van Ars naar Juve) voor komend seizoen, maar Engelse gegaardigen moeten wachten tot na de laatste speeldag.

19 februari 2020 om 15:54

@AZE/CHE 4 Ever naar buitenlandse club is t 6 maanden voor einde contract. Binnen PL is t 2-3 maanden voor verstrijken van contract binnen competitie zelf. Soort gentleman s agreement

een leuke speler die helaas heel vaak is geteisterd door blessureleed maar mits fit kan hij denk ik zeker een aanwinst zijn voor Leicester

Moeten wel naar een beter niveau streven. Met de kans dat Maddison weg gaat. Als je volgend seizoen door de cl groepsfase wilt komen moet je hoger mikken

Transfervrij altijd het proberen waard, maar dit is niet wat Leicester City verder helpt naar een hoger niveau. En het lijkt mij toch wel dat het streven is om structureel (sub)top te zijn. Zo klein is de achterban van Leicester City ook al niet.

Zou een mooie vervanger zijn voor Maddison!

19 februari 2020 om 14:14

Denk dat ze indien Maddison verkocht wordt met dat geld toch iemand beter halen. Ze zouden er toch niet veel minder dan 80 miljoen voor krijgen?

19 februari 2020 om 14:22

Denk dat ze er zeker niet minder dan 80 miljoen voor zullen krijgen. Maar met lallana heb je een gratis jongen op het middenveld met veel ervaring. Dat kan wel van pas komen naast de wat jeugdige Tielemans en soms chaotische Ndidi. Denk dat ze met die 80 miljoen beter kunnen investeren in betere vleugelspelers. Ik vind dat Ayoze, Barnes en Gray nog niet aan het niveau van de rest van het team kunnen voldoen. Eigenlijk haalt alleen Ayoze wat mij betreft een mooi niveau zo nu en dan. Je zou bijvoorbeeld die Sarr kunnen halen die de afgelopen weken lekker speelt. Of Grealish of Fraser. Dan heb je een team wat nog een stuk complementairder is!

Als je transfervrij een homegrown speler als Lallana kunt binnenhalen als subtopper dan ben je gewoon goed bezig.

Heel veel van zijn teamgenoten geven in interviews aan dat ze Lallana zien als hun beste ploeggenoot, dat ie zo geweldig en niet niet van de bal te krijgen is op de training. Snap er in dat geval niks van dat ie zo weinig speelt. De mening van teamgenoten is toch vaak wel een realistische afspiegeling van een speler...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren