Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leicester City gaat clubrecord breken; bod van 35 miljoen euro geaccepteerd

Laatste update:

Sporting Portugal maakte zondag de komst van Bas Dost én Luc Castaignos bekend en bereidde zich met de komst van de Nederlanders voor op het vertrek van Islam Slimani. Hij is hard op weg naar Leicester City; volgens Sky Sports heeft Sporting een verhoogd bod ter waarde van 35 miljoen euro van de Engelse kampioen geaccepteerd en kan de deal snel afgerond worden.

/

Dinsdagochtend kwam nog naar buiten dat een bod van ruim dertig miljoen euro van Leicester was afgewezen, maar later op de dinsdag hebben the Foxes dit bod nog verhoogd. Sporting zou nu dus akkoord zijn gegaan met een vertrek van Slimani, die afgelopen weekend als afscheid nam van de club uit Lissabon. Hij stond na de gewonnen topper tegen FC Porto met tranen op het veld.

Mocht de transfer van 35 miljoen euro doorgaan, dan wordt Slimani met afstand de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis van Leicester. De Algerijnse spits speelt sinds 2013 voor Sporting en kwam in 82 competitiewedstrijden tot 48 wedstrijden. Naast Slimani wil Leicester ook middenvelder Adrien Silva (tevens aanvoerder) nog weghalen bij Sporting, maar dat lijkt lastig te worden.

Islam Slimani is 35 miljoen euro waard

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe werkt dat precies? Tot 48 wedstrijden komen in 82 competitiewedstrijden?

On: goede speler die zeker wat gaat toevoegen in Engeland. Heeft Sporting vorig seizoen in de race gehouden om het kampioenschap waar ze net iets te kort kwamen ten opzichte van Benfica.

31 augustus 2016 om 08:57

Hij werd vaak in de rust gewisseld

Hij kwam in 82 competitiewedstrijden tot 48 wedstrijden? Wat betekent dat? Speelt hij dubbele wedstrijden per wedstrijd? Iets nieuws?

31 augustus 2016 om 08:03

Hij heeft zo'n 2 tot 3 jaar gespeeld ,de mogelijke aantal wedstrijden die hij kon spelen is 82 en hij heeft er naar 41 van gespeeld, denk dat ze dit bedoelen wel beetje raar geformuleerd natuurlijk,maar daar zit ik bij vz niet meer raar van opte kijken

31 augustus 2016 om 08:19

Hier wordt natuurlijk bedoeld dat hij in een aantal wedstrijden tot een aantal doelpunten kwam.

31 augustus 2016 om 08:51

Nee Gatusso het gaat natuurlijk ol het aantal doelpunten haha

31 augustus 2016 om 10:07

41 doelpunten

31 augustus 2016 om 11:48

Nee. Zijn competitiedoelpunten opgeteld komt op 48 uit.

31 augustus 2016 om 08:04

Nieuwe regel van de FIFA je moet een bepaald aantal wedstrijden gespeeld hebben om zoveel wedstrijden te hebben gespeeld.

31 augustus 2016 om 11:42

😂😂😂 deze comments, raap me op

Een aardig bedrag, maar wel een erg goede aankoop. Ziet er best leuk uit bij Leicester met Slimani, Musa, Vardy en Mahrez.

Staat ook nergens in de tekst of het een aanvaller of middenvelder is ofzo? Waar zou die moeten komen spelen?

31 augustus 2016 om 11:15

Nvm mag weg. Zie nu staan dat t een spits is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren