Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Leicester City denkt aan Europa League-winnaar met ‘whopping clause’’

Laatste update:

Leicester City houdt meer dan ooit rekening met het zomerse vertrek van N’Golo Kanté. De middenvelder was afgelopen seizoen een van de smaakmakers van de landskampioen van Engeland en wordt door tal van Europese topclubs begeerd. Leicester City heeft een meer dan degelijke vervanger op het oog, zo verzekeren media in Engeland en Spanje zondag.

/

Steven N'Zonzi staat naar verluidt hoog op de kandidatenlijst van Leicester City. De 27-jarige defensieve middenvelder heeft nog een contract tot medio 2019 met Sevilla, dat bijna een jaar geleden een recordbedrag van elf miljoen euro aan Stoke City overmaakte. N’Zonzi droeg daarvoor ook de tenues van Amiens en Blackburn Rovers om de schouders.

N’Zonzi kwam tot dusver dit seizoen tot 31 officiële duels voor Sevilla, dat afgelopen woensdag de Europa League veroverde en zondagavond ten koste van Barcelona de Copa del Rey kan winnen. De Zuid-Spaanse club wijst geïnteresseerde verenigingen op de whopping buy-out clause van dertig miljoen euro, zo verzekeren de kranten in Engeland. Leicester City hanteert een vraagprijs van veertig miljoen euro voor Kanté, die vorig jaar voor acht miljoen euro van Caen overkwam en nu door Arsenal en Juventus wordt begeerd.

Denk jij dat N'Golo Kante volgend seizoen nog voor Leicester City speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie wil er nou voor Leicester spelen, leuk zo'n superseizoen, maar Toppers kiezen voor grotere clubs als Arsenal, Chelsea of Manchester

22 mei 2016 om 09:09

Alsof nzonzi goed genoeg is voor die teams, leicester speelt gewoon cl en maken het de toppers moeilijk. Als ze zo blijven groeien behoren ze minimaal in de subtop

22 mei 2016 om 10:39

Nzonzi speelt volgend seizoen ook 'gewoon' CL met Sevilla...

22 mei 2016 om 13:37

Ja, dus nog een reden om niet naar ,United en Chelsea, de topclubs te verkassen zoals hierboven is aangegeven. Leicester richt zich gelukkig op realistisch transfers, ze smijten momenteel niet met geld. Hopelijk houd het zich zo aan! Vind het een mooi beleid!

22 mei 2016 om 09:42

Omdat Leicester CL speelt misschien? Daarnaast hebben ze volgend seizoen flink wat te besteden. Ik zie Leicester volgend seizoen zeker nog wel meedoen om de bovenste plekken. Denk dat veel spelers Leicester nu echt wel zien als een mooie club om voor te spelen.

Lijkt me een goede aankoop. Champions League spelen en misschien weer een topprestatie leveren (in het linkerrijtje eindigen).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren