Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Al-Nassr zoekt gezelschap voor Cristiano Ronaldo en komt uit bij Chelsea’

Laatste update:

Al-Nassr hoopt zich aankomende zomer ook te versterken met N'Golo Kanté, zo meldt het Franse Foot Mercato. De 31-jarige middenvelder loopt eind juni uit zijn contract bij Chelsea, waardoor de vermogende club uit Saudi-Arabië hem wil verleiden met een lucratief avontuur in het Midden-Oosten. Of de 53-voudig international van Frankrijk daar al op zit te wachten is nog maar de vraag.

Eerder bracht Foot Mercato namelijk het nieuws dat Kanté zelf het liefst in Londen blijft wonen. Chelsea baalt echter van de vele blessures waarmee de controleur kampt en is daardoor niet bereid hem hetzelfde salaris te blijven bieden. Arsenal en Tottenham Hotspur zouden Kanté graag willen overnemen, al is het Spaanse Barcelona volgens The Evening Standard ook zeer geïnteresseerd.

Marca bracht afgelopen donderdag naar buiten dat Ronaldo op zeer korte termijn gaat tekenen bij Al-Nassr. De 37-jarige superster gaat in dat geval twee jaar spelen voor de Saudische topclub, om vervolgens tot 2030 ambassadeur te worden van het WK-bid van het land. Het halen van spelers als Ronaldo en Kanté kan belangrijk zijn voor het aanzien van het bid. Saudi-Arabië hoopt samen met Griekenland en Egypte de organisatie te vormen voor het WK van 2030.

Kanté speelt al sinds juli 2016 voor Chelsea, toen hij voor zo’n 36 miljoen euro werd overgenomen van Leicester City. Sindsdien speelde de kleine rechtspoot 262 wedstrijden voor de Londenaren, waarin hij goed was voor dertien doelpunten en vijftien assists. Met Chelsea won Kanté de landstitel (2017), de FA Cup (2018), de Europa League (2019), de Champions League (2021), de Europese Supercup (2022) en het WK voor clubteams (2022). Bij een vertrek nemen the Blues dus afscheid van een ware clublegende.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helemaal prima, met een beetje pech heeft Kante zijn laatste wedstrijd voor Chelsea al gespeeld. Hij wordt nu pas in maart terug verwacht en ik zie ook dat niet gebeuren helaas.. We hadden in 2020 of 2021 op hem moeten cashen, zijn rol na het winnen van de Champions League is minimaal geweest en op die manier zou je hem ook een waardig afscheid kunnen geven! Nu vertrekt hij straks door de achterdeur vanwege zijn vele blessures. Kante in de top is klaar, Al Nasr zal dan een prima stap voor hem zijn!

25 december 2022 om 14:14

Als je niet fit bent heeft het zelfs in de 6e klasse amateurs geen zin.. dat Chelsea aflopende zaak is prima, maar tussen Chelsea en Al-Nassr zitten nog voldoende opties. Afgelopen week nog genoemd bij Barca bijvoorbeeld. Men doet alsof Kanté 47 is en bij iedere scheet geblesseerd raakt, dat is gewoon onzin. Hij kan nog makkelijk mee op bepaalde niveau's , al zal hij idd niet alles meer kunnen spelen. Een club als Al-Nassr is enkel voor de centen leuk, we moeten niet doen of na Chelsea dat nu de logische optie is. Zeker niet met het lugubere idee achter de club.

25 december 2022 om 14:51

Als je zegt dat hij niet bij iedere scheet geblesseerd raakt dan heb je zijn carrière de afgelopen 24 maanden niet gevolgd. Kante heeft dit seizoen ook weer 2 wedstrijden gespeeld en hij komt nu pas in maart(!!) terug!

25 december 2022 om 15:49

In dat geval heeft Al-Nassr er toch ook niks aan en kan hij beter direct stoppen? Ik zeg juist dat hij idd niet meer op topniveau alles kan spelen, maar bij een pakweg Marseille of Nice de belangrijke potjes moet toch nog wel lukken? Dat hij nu zo weinig heeft gespeeld ivm blessures betekend niet direct dat hij na maart niet meer 2 jaar blessurevrij kan spelen. Dat hij weggaat bij Chelsea is logisch, maar we moeten niet doen of Al-Nassr dan de logische vervolgstap is.

25 december 2022 om 14:27

Waarom gaat N'Golo Kante niet naar PSG ofso. Ze kunnen wel een Kante'tje gebruiken om die 3 wandelaars voorin te compenseren. Kan je mooi met Kante naast Veratti spelen. Plus het Kante is een Parijzenaar en speelt in ze geboortestadje.

25 december 2022 om 15:26

PSG heeft al heel veel middenvelders gehaald afgelopen zomer met Vitinha, Carlos Soler, Renato Sanches en Fabian Ruiz. Daarnaast hebben ze nog steeds Verratti en Danilo Pereira. Lijkt mij wel voldoende op het middenveld. Zeker als ze soms ook nog is met een 3-4-3 spelen waarin ze maar gebruik maken van twee middenvelders…

25 december 2022 om 15:47

Kante is beter dan alle middenvelders die je opnoemt buiten Veratti. Vitinha en Sanches zijn leuke back-ups. Soler en Ruiz zou ik zsnm verkopen deze window. Danilo wordt vaak als centrale verdediger gebruikt dit seizoen en ik zou hem ook erbij houden indien Ramos of Kimpembe niet mee kan doen. Lekker schoonmaken bij Paris en met Kante een klasbak erbij.

Zou het toejuichen als Chelsea fan. Heeft heel veel betekend en heeft ons de CL opgeleverd, maar lijkt gewoon op te zijn. Nu kan hij nog een mooi bedrag opleveren voor Chelsea. Mits fit een van de beste verdedigende middenvelders van de wereld. Als Kante vertrekt voor een mooi bedrag hoop ik dat we echt naar een goede creatieve middenvelder gaan kijken, want die missen we het meest op dit moment. Kova alleen ga je het niet mee redden, teveel geblesseerd ook.

25 december 2022 om 14:38

Hij loopt uit zijn contract. Hoe zie jij het gebeuren dat hij nog een mooi bedrag op gaat leveren?

25 december 2022 om 15:15

Transferperiode in Januari en een club uit het midden oosten. Zal geen super bedrag worden maar wel evt nog een mooi bedrag.

25 december 2022 om 17:14

Ik lees hier boven ergens dat hij t/m maart sowieso nog geblesseerd is. Dan is zijn contact afkopen zelfs voor de sjeiks weinig waard.

Hij gaat echt als een dief in de nacht via de achterdeur naar Saoudi Arabië! Die gaat er 200 scoren per seizoen….. Die Hamdallah, heeft die Regragui in zijn strot gekregen, door de Marokkaanse lokale opinie.. weld elmaghrieb, geliefd.. scoort in Saoudi Arabië aan de lopende band… die kan gewoon niet voetballen

Laat staan dat Ronaldo naar Saoudi Arabië zou gaaam , die scoort er 200 per seizoen met een blinddoek om

25 december 2022 om 14:27

Waarom werd Hamdallah trouwens opgeroepen ipv Ayoub el Kaabi?

25 december 2022 om 14:30

Een spits hoeft ook niet altijd te kunnen voetballen, zolang hij maar scoort. Weet je wel hoe weinig Haaland een bal aanraakt? Haaland is ook een hele slechte voetballer maar een wel een wereldspits.

25 december 2022 om 15:02

Nee maar Et was verschrikkelijk

25 december 2022 om 15:13

Haaland met Abderrazak vergelijken😂.

25 december 2022 om 15:25

Doet AjaxNL dat? 🙄

27 december 2022 om 00:34

Als je begrijpend lezen lastig vindt, reageer dan niet.

Kijk Ronaldo is natuurlijk ver afgezakt qua niveau, maar niet zo erg dat geen enkele club hem meer wilt. Het is meer dat hij enorme salariseisen heeft, hij wilt niet met minder genoegen nemen en kiest liever voor het geld dan voor voetbal.

Maakt dat Ronaldo nu een grote geldwolf die zijn ziel voor het geld verkoopt??

Want kan me herinneren dat toen Messi naar PSG ging, alle Ronaldo fanboys als de kippen erbij waren om Messi een geldwolf te noemen.

Dus wat is het Ronaldo fangirls, is Ronaldo zo slecht dat niemand hem meer wilt, of is hij een geldwolf die niet voor minder bij een topclub wilt spelen? Het is het een of het ander 🤪

25 december 2022 om 14:41

Ik zou zeggen wacht nou meer even af tot er iets officieels is. Als het zo een grote geldwolf was had hij die bod van al nassr al geaccepteerd, maar dat wilde hij niet. Denk dat hij gwn in europa blijft maar zolang er niks officieels is ga je toch niet elke nieuws geloven dat uitgebracht wordt over hem?

25 december 2022 om 14:52



die Saudi had het toch ontkent, lijkt mij sterk dat hij naar Suadie gaat. Ricardo Kaka zij laatst hele carrier steunde hij spelers die het moeilijk hadden een keer in zijn leven heeft hij het echt moeilijk krijgt hij geen steun bij United. Hielp hij mede spelers was hij zorgzaam, hij zorgde ervoor dat ze door moeilijk periode kwamen.

25 december 2022 om 17:08

@aqua, wat een onzin. Ronaldo was een geweldige voetballer, hoor echter weinig tot nooit dat hij andere spelers ondersteunde. Uit veel boeken/interviews komt juist dat hij een beetje een einzelgänger is, waarbij alles in het teken staat van fit zijn en zijn eigen voetbal ontwikkeling. Waar Ronaldo naar toe gaat is onbekend, maar denk niet dat er veel clubs belang bij Ronaldo hebben, die dan ook aan de eisen van Ronaldo voldoen. Gun hem al het geld en plezier, maar denk zelf dat zijn “actieve” carrière na United eigenlijk over is.

25 december 2022 om 18:09

Veel mede speler die hetzelfde zeggen, met name Ferdinand Bernadeshi en zo kan ik wel doorgaan, voorbeeld voor jongeren speler dat je je laat leiden door de media kan ik vrij weinig aandoen.

25 december 2022 om 18:18

Ronaldo heeft notabene tijdens een persco tijdens het wk ONTKRACHT dat hij naar Al Nassr gaat. Uit zijn eigen mond! Hoe dom kunnen mensen zijn hier op dit forum? Het is werkelijk waar ongelooflijk. Zodra het past in het narratief van sommige mensen, wordt het gegeten als zoete koek. Mensen zijn meer belust op het gelijk hebben dan op de waarheid.

25 december 2022 om 14:59

Nee totaal niet, ronaldo is gewoon op en top ondernemer. Je kunt hem een geld wolf noemen, ik zie het meer als een topsporter in de ondernemers wereld, en dus ook het onderste uit de kan willen halen op zakelijk gebied.

Kan me ook een uitspraak herinneren van hem dat hij voetbal als een bedrijf zien. Dit verklaart in mijn optiek dus zijn keuze!

Jouw bevinding van het is of dat hij het niveau niet meer heeft of hij is een geldwolf kan ik mij dus totaal niet in vinden.

Fijne kerst nog <3

25 december 2022 om 15:23

Waarom in hemelsnaam moet Messi altijd bij een artikel van Ronaldo worden betrokken en andersom? En dan nog termen zoals Ronaldo fangirls/fanboys gebruiken. Zie je nu al bij meerdere artikelen dezelfde onzin neerzetten. Jammer waar deze site naartoe is gegaan met zulke kansloze accounts

25 december 2022 om 15:30

Als puntje bij paaltje komt zijn we bijna allemaal geldwolven. En daar is niets mis mee.

25 december 2022 om 15:52

Grappig toch hoe het dan naar voren wordt gebracht door de media. Niemand wil hem meer blablabla, nee ze kunnen hem niet betalen! En dan vele die meteen erin springen, de hatertjes om hem af te kraken. Sneu gebeuren. Wat betreft zijn salariseisen, daar kun je wat vinden maar dat is een ander discussiepunt.

Saoedi Arabië, Griekenland en Egypte willen het WK organiseren samen? Zoiets zou meteen verboden moeten worden, gaat nergens meer over.

25 december 2022 om 18:24

Zit minder afstand tussen dan mexico, canada en vs

Wat is er mis gegaan in je leven dat je zo gefrustreerd bent dat je voor zoveel geld een uitgerangeerde voetballer wilt binnenhalen. Waar komt dit compensatie gedrag vandaan. Zou het echt iets te maken hebben met zo'n klein ding of ben je gewoon verslaafd aan bling bling. Ik heb er slechts 2 woorden voor: "waanzinnig" en "zielig".

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren