Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Laten we niet vergeten dat Bergkamp het ook moeilijk heeft gehad’

Laatste update:

Vincent Janssen heeft in de EFL Cup weliswaar twee keer gescoord in twee wedstrijden; er wordt nog altijd getwijfeld of de 22-jarige aanvaller van Tottenham Hotspur het niveau van de Premier League aankan. Voormalig verdediger Ken Monkou vindt het echter te vroeg om Janssen af te schrijven.

/

“Natuurlijk gaat Janssen het maken in de Premier League”, zegt de 51-jarige Monkou schrijft tegen Ziggo Sport. “Hij is fysiek sterk, bruist van de energie en heeft een fantastisch linkerbeen. En het belangrijkste is misschien wel dat zijn coach Mauricio Pochettino het vertrouwen in hem heeft uitgesproken.”

Monkou, die voor onder meer Feyenoord, Chelsea en Southampton speelde, stelt vast dat Janssen ten minste een half jaar de tijd moet krijgen. “Want dat heb je zeker nodig als je de overstap maakt naar de Premier League. Laten we niet vergeten dat zelfs Dennis Bergkamp het na zijn overstap van Internazionale naar Arsenal moeilijk heeft gehad.” Janssen treedt zaterdagmiddag met Tottenham aan tegen Leicester City.

Denk jij dat Vincent Janssen gaat slagen bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat klopt. Janssen moet sowieso de tijd krijgen, en dan eigenlijk wel dit gehele seizoen. Je ziet ook aan bijvoorbeeld Son dat zoiets soms nodig kan zijn. Son raakte vorig seizoen geen knikker, en doet het nu toch veel beter. Het enige verschil met Bergkamp, en dat is gelijk een nadeel voor Janssen, is dat Bergkamp toen wel degelijk aardig wat al had bewezen. Ja hij had geen goede tijd bij Inter, maar hij had bij Ajax (die toen nog wereldtop waren) en bij Oranje al bewezen een fantastische speler te zijn. Janssen komt binnen als redelijke nobody, dus dan is de kans groter dat je niet die tijd krijgt om je te bewijzen...

28 oktober 2016 om 23:29

Lamela nog zo'n speler. Door de supporters en de media al afgeschreven. Maar nu toch een belangrijke speler.

29 oktober 2016 om 01:53

Maar Lamela speelde wel echt slecht voor de eerste 2 seizoenen bij Spurs, terwijl hij daarvoor bij Roma echt geweldig was. Is goed terug gekomen maar zou beter moeten kunnen

Tuurlijk moet Janssen de kans krijgen, maar zo is dat met meerdere voetballers! Depay is na een jaar ook al afgeschreven, in Engeland verwachten ze gewoon direct prestaties helaas en niet meer of minder

Bergkamp had bij Inter ook moeite vandaar dat die ook weg mocht. Janssen kan het wel reden, De drive heeft die zeker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren