Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Landskampioen Galatasaray trakteert fans op klinkende derbyzege op Fener

Laatste update:

Galatasaray heeft de Turkse landstitel zondagavond nog iets meer glans gegeven met een overwinning in de stadsderby tegen aartsrivaal Fenerbahçe: 3-0. De thuisploeg kwam na een klein half uur spelen op voorsprong via Nicolo Zaniolo. Twintig minuten voor tijd verdubbelde Mauro Icardi de score, nadat even daarvoor Luan Peres rood had gezien namens Fenerbahçe. Zaniolo zorgde met zijn tweede treffer van de avond voor de genadeklap en de 3-0 eindstand.

Galatasaray trok vanaf het eerste fluitsignaal ten aanval en schreeuwde al na een kwartier spelen om een strafschop. Scheidsrechter Abdulkadir Bitigen wilde er echter niet aan en wuifde de protesten weg. Tien minuten later was het wel raak, toen Icardi de bal met het hoofd bij Zaniolo bezorgde en de Italiaan de openingstreffer tegen de touwen werkte. Toen Fenerbahçe vervolgens na een uur spelen rood kreeg nadat Peres de doorgebroken Zaniolo had neergelegd, kon Galatasaray freewheelend naar de zege.

De score werd twintig minuten voor tijd verdubbeld door Icardi. De spits stond op de juiste plek om een doorgekopte hoekschop tegen de touwen te werken: 2-0. Alsof het feest daarmee nog niet groot genoeg was, zorgde Zaniolo met zijn tweede van de avond voor het slotakkoord. De middenvelder trok vanaf de rechterkant naar binnen en schoot snoeihard raak in de korte hoek: 3-0. Eerder dit seizoen stonden exact dezelfde cijfers op het bord, toen Gala ook al veel te sterk was.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor het eerst in 33 (!) jaar 2 keer verloren van GS in de competitie. Voor de mensen die Aziz weg wilden hebben, is dit het cadeau wat we krijgen

Tebrikler GS fans, mooie overwinning. Waren nergens te bekennen 90min.

4 juni 2023 om 20:09

Aziz moest gewoon weg. Heeft een club achtergelaten op punt van faillissement. Ali had ook allemaal supersterren kunnen halen nog meer schuld creëren. Maar heeft het door wanbeleid van Aziz met minder moeten doen. En net zoals Aziz moet Ali ook weg. heeft de club financieel de goeie richting ingebracht maar niks sportief.

4 juni 2023 om 20:11

Tja, Ali Koc was toch ook beetje de prins op het witte paard? Super rijk, populaire bij de fans en bestuurlijke ervaring bij Fener. Blijkbaar heeft hij al zijn welvaart en positie te danken aan papa Koc, want wat een banaan is hij haha.

4 juni 2023 om 20:23

Als Ali koc geen rijke vader had en zijn connecties was Ali Koc nu in Istanbul Ortakoy vale auto’s aan het parkeren

4 juni 2023 om 20:33

Door het spel van Fenerbahçe vandaag, is de Turkse competitie nog meer gedaald qua waarde. Hoe is het mogelijk dat de nummer twee/drie zo slecht is! Zo fantasieloos voetbal speelt. Galatasaray heeft vandaag een klinkende zege geboekt tegen een waardeloos team. Voor wat voor bedrag zal de Turkse liga volgend jaar worden verkocht?

4 juni 2023 om 20:52

Gekocht? Volgens mij hebben wij iedereen in de competitie minimaal 1x verslagen, met goed en positief voetbal. Het is niet zo dat we 24 pingels nodig hadden om in de race te blijven.

4 juni 2023 om 20:56

Ik suggereer de uitzendrechten.

4 juni 2023 om 21:16

Vedatovic het zal wel weer voor een prikkie bij BeinSports terechtkomen.

Beste team van Turkije! We hebben kapot gemaakt.

Gefeliciteerd GS fans

Die Zaniolo heeft zoveel talent, maar het komt er echt te vaak niet uit. Vandaag toch twee prachtige doelpunten gescoord en een rode kaart opgeleverd.

4 juni 2023 om 20:09

Wat een schot heeft hij, niet normaal. Hij oogt alleen soms wat klungelig, maar het is echt een scorende speler. Ik denk dat in de zomer wel een Italiaanse topclub hem ophaalt.

Galatasaray Heer en meester !
Zaniolo man man wat een kanonskogel!

Dik en dik verdiende kampioenschap!

Groots. Superieur. Onaantastbaar.

Galatasaray is opnieuw de beste van Turkije. Meeste aantal kampioenschappen, bekers. Gewoon de nummer 1 van Turkije.

We are the best, We are the best, Galatasaray!

Ik zie bijna elke wedstrijd Icardi scoren, maar bijna niemand hier over hem praten. Hoe is dat zo?

4 juni 2023 om 20:12

We zijn bang dat hij onze vrouwen gaat volgen op Insta.

Aan alle fener fans die deze wedstrijd volledig hebben gezien respect naar jullie. Na minuut 30 ben ik weggelopen en heb denk ik 3 goeie passes gezien en ik denk dat de verdedigers van VV venlo een betere prestatie hadden neergezet. Jorge Jesus kan alleen winnen van de kleintjes dat zien we vandaag ook weer. En trouwens 0! Schoten op doel Voorderest gefeliciteerd aan gala met jullie overwinning

Heerlijk dit uit en thuis tegen Fenerbahçe 3-0 winnen. Ik heb vara gebeld heb met directie gesproken van het programma spoorloos. Volgende week dinsdag na opsporing verzocht gaan ze bij spoorloos zoeken naar Fenerbahçe

Şampiyon Galatasaray

Er valt niet veel te zeggen...

- galatasaray "ruhu" is er weer!
- fenerbahce had niks te vertellen
- zaniolo.. heerlijke speler
- okan buruk is de ideale man voor ons
- medelijden met Arda en Kadioglu

En tot slot...

Ik neem een slok van mijn çay en neem en hap van mijn biskrem koekje...
Ik sta op en applaudiseer...

Niet alleen voor het elftal, maar voor de gehele selectie die binnen en buiten het veld als 1 geheel bewoog.

De communicatie en relatie tussen de spelers, technische staf, bestuur, voorzitter, toeschouwers en iedereen die onderdeel was van deze droom!

Nogmaals... applaus voor de grootste, beste, mooiste, leukste, geweldigste club in de historie van Turkije.

Ik ben klaar... tijd voor een mooie reis met de auto naar Turkije terwijl we schelden bij de grenzen van servie en bulgarije omdat het weer te lang duurt.

Opladen... en op naar ons volgende droom... champions League!


Cim bom bom Sampiyon Galatasaray. Fener wat slecht man man man. Geen derby maar een wedstrijd tegen een amateur clubje. Dat gevoel had je.

Enige pluspunt is dat als er scouts waren voor arda. Dat ze zich wel bedacht zullen hebben om hem te halen. Kunnen wij hem nog lekker bewonderen in het shirt van Fener volgend seizoen.

4 juni 2023 om 20:14

Noem je dat een pluspunt? Elke seconde dat hij bij Fener zit, is een seconde teveel. Die jong moet meteen naar een voetballende subtop club in Europa. Sevilla, Dortmund, Benfica dat soort clubs.

4 juni 2023 om 20:19

Ja absoluut hij moet zsm weg bij fener

4 juni 2023 om 20:25

Ach, of hij nou op 18 of 19 jaar vertrekt gaat niet zo heel veel uitmaken voor zijn carriere. Als fenerfan wil ik dat hij nog zeker een jaartje blijft.

4 juni 2023 om 23:03

Wil ik ook van al jullie beste spelers.. moeten allemaal weg bij gala ;-)

5 juni 2023 om 07:27

Bro hij moet eigenlijk naar Gala komen als hij zich wilt ontwikkelen, hij is ook de enige speler die ik bij ons zou willen zien, jaartje CL en voor de hoofdprijs weg doen.

5 juni 2023 om 11:27

Bro, wij hebben Hamza, Efe, Yusuf, Emin, allemaal jonge talenten die niet aan spelen toekomen. We moeten niet doen alsof wij jeugd makkelijk en soepel inpassen.

5 juni 2023 om 12:12

Arda is wel een speler die een heel hoog niveau kan aantikken bro, ons middenveld is al van een hoog niveau, verdediging zal ook flink versterkt worden dus ik zie hun sowieso niet echt kansen krijgen, als Kerem vertrekt kun je Arda prima als vervanger hebben, ik begrijp wel wat je bedoelt natuurlijk, we moeten streven naar spelers die je gelijk naar een hoger niveau tillen.

5 juni 2023 om 12:19

Het bizarre is, tegen Fenerbahce speelden we met drie reservespelers. Baris, Zaniolo en Berkan en nog spelen we ze helemaal kapot. Wat een team hebben we gezet.

Grootste voordeel ten opzichte van voorgaande kampioensjaren: We hebben nu een team zonder teveel belangrijke huurlingen. Straks heb je gewoon (op de spitspositie na) alle posities al bezet. Zaniolo i.p.v. Rashica. We moeten wel echt binnen een maand Icardi klaren, anders zit je zonder spits in de voorrondes.

Arda moet snel naar een club waar ze jonge spelers waarderen en goed ontwikkelen.

5 juni 2023 om 13:07

Helemaal mee eens broeder! Weet jij trouwens welk datum Besiktas het kampioenschap gaat vieren? Ik hoorde via via dat zij een kampioensfeest gingen houden, waarom eigenlijk? Zelfs als zij hun zin hadden gekregen werden zij geen kampioen, wat is het nut geweest van dit allemaal? wat gaan ze nu precies vieren want ik snap het nog steeds niet helemaal… oja als Besiktas met Senol begon werden zij kampioen, eerste wedstrijd overklast kon 10-1 worden en 2de wedstrijd had hij hulp nodig van Oliveira en Okan Buruk die besloot vol in de aanval te gaan in de slotfase, ze doen net alsof hij Pep Guardiola is.

5 juni 2023 om 14:23

Besiktas is op zich een mooie club, maar ze hebben een enorme minderwaardigheidscomplex. Zowel Galatasaray als Fenerbahce erkent hun niet als aartsrivaal, dus proberen ze het hardst te schreeuwen om aandacht te krijgen.

Hopelijk kunnen ze al die praatjes ook waarmaken in Europa, want daar veranderen katten in muizen.

5 juni 2023 om 14:49

We gaan ze ook zeker nooit erkennen als aartsrivaal, GS - FB, FB - GS blijven de enige echte derby’s, als ze geen geblesseerde hebben gaan ze de conference League winnen heb ik vernomen van een betrouwbare bron.

Sorry Fenerbahçe supporters maar 0 schoten op goal kan gewoon niet voor een team als fener zijnde.

Terechte goede overwinning.. nu moeten we ons richten op het behouden van Mauro Icardi en Rashica. Nelsson en Boey we gaan jullie heel erg missen maar jullie hebben je transfer verdiend

Geweldig! Mooie overwinning! Als Besiktas wint van Konyaspor eindigen we tweede. Dat zou top zijn. Gefeliciteerd GS broeders!

4 juni 2023 om 20:23

2e of 3e maakt dit seizoen helaas helemaal niks uit. Zullen allebei 2e voorronde conference league ingaan.

4 juni 2023 om 20:52

Toevallig ook enig idee of het verschil maakt vanaf welke ronde je instroomt(ik heb me er nog niet in verdiept)

4 juni 2023 om 21:03

maakt niks uit. Bekerwinnaar, 2e en 3e stromen allemaal dezelfde ronde in. Namelijk 2nd qualification round. En zullen dus 3 tegenstanders moeten uitschakelen om mee te doen in de conference league.

Ja wat een heerlijke einde van het seizoen! Eerst kampioen worden en daarna Fener van het veld spelen. Toch wel mooi dat Gomis enkele minutrn speeltijd kreeg. Nogmaals proficiat Gala broeders geniet ervan!

Twee keer tactisch totaal overklast door Okan Buruk. Jesus kon de hele basiselftal veranderen maar het helpt niets als je tactiek niet klopt. We hadden geen antwoord op de counters door op het middenveld geen tegenstand te beiden en dat zag je goed terug bij de derde goal. Dit seizoen is Ali Koc's beste seizoen tot dusver en dat zegt een hoop. Hij moet weg ongeacht we de Ziraat Kupasi winnen of niet. Fenerbahce zit nu wel in een diepe paradox: Ali Koc en Jesus weg en voor de zesde seizoen achter elkaar opnieuw beginnen of beide heren behouden en voortbouwen op wat we nu hebben? Ik zie beide opties sober in...

Galatasaray fans gefeliciteerd met de verdiende overwinning en natuurlijk ook met het kampioenschap, dit Fener oogde vandaag als het Feyenoord uit 2010, amateuristisch in opbouw en omschakeling, geen doelpogingen, alleen maar gekloot, rampzalig beleid ook in het algemeen, Galatasaray is op alle posities kwalitatief beladen met betere spelers en speelt als collectief ook beter dan Fener. Had vandaag een nulletje 4 of 5 kunnen worden. Denk dat we de beker mogen vergeten, heb geen greintje hoop meer om dit seizoen af te kunnen sluiten met een prijs. Kon na het laatste fluitsignaal mijn tranen moeilijk inhouden, ik had op zijn minst strijd verwacht, ik ga dit niet snel kunnen vergeten.

4 juni 2023 om 21:57

Galatasaray is kampioen en als Fener zijnde ga je naar je aartsrivaal die al zeker is van kampioenschap. İs normaal dat spelers geen zin meer in hadden was ook heel erg op te merken. Beker moet lukken voor Fener op zn minst troostprijsje voor supporters.

4 juni 2023 om 22:06

Selcukinan55, ookal hadden de spelers geen zin meer en ookal had het geen zin meer op het kampioenschap zo er onderuit gaan kan gewoon niet, je heb gewoon 2x 3-0 verloren zowel thuis en uit, als besiktas wint van konya is fener 3e geindigt. Als ze dan nog de ziraat kupasi weggeven hebben ze alweer geen beker gewonnen na weet ik veel hoeveel jaar. Oprecht een schande als je om de half jaar zoveel spelers koopt en trainers wisselt.

Hoe lang gaat Fener nog als topclub gezien worden? Akhisarspor (3. Lig) heeft de laatste 10 jaar meer prijzen gewonnen. Als supporter van een echte topclub (Galatasaray) wil ik graag Voetbalzone verzoeken om de term ‘topclub’ waardig te behandelen en gebruiken.

Verder een simpele overwinning, had niet het gevoel dat Galatasaray 100% ging, jullie wel? Leek meer op een uitloop wedstrijd. Fener als club zal zich moeten afvragen hoe het zo ver heeft kunnen komen: de tijden van de onverslaanbare derby legende Volkan Demirel zijn nog niet zo lang geleden.

Ik wil al mijn mede Galatasaray supporters met deze zoveelste prijs!

Ik weet dat veel mensen zich amuseren maar de neerslachtigheid is vreselijk hier, nog steeds in tranen, pijnlijk dit…….. ik voel dezelfde neerslachtigheid als toen in 2010 tijdens yanlis anons…. ik vraag me tijdens dit soort fases dan af waarom ik nog steeds een Fener supporter ben, het is net als terug keren naar je ex en elke keer weer dezelfde teleurstellingen moeten verwerken. Het moet er even uit: senin amina goyayim Ali Koc.

4 juni 2023 om 21:14

Fener aglama😂😂😂 maar je hebt gelijk Ali koc echt schande man. Net als GS moeten jullie optreden en hem wegsturen ( Burak Elmas )

Fraudesaray. Complete dominantie gezien vandaag, helemaal kapot gemaakt. Als de helft van onze selectie geen kater had konden we misschien nog de 6-0 evenaren. Helaas, volgend jaar weer een kans.

5 juni 2023 om 00:48

Sergen10 heeft het gesprek verlaten.

Wat een wedstrijd pushen ze eruit ondanks dat ze al kampioen waren. Kers op de taart dit.

Wat een prachtige seizoen hebben wij mogen meemaken na pure armoede van vorig jaar.

Gefeliciteerd medesupporters!

Deze wedstrijd heeft onze Kampioen echt goed gestreden, gespeeld en 3 punten verdient! Op naar 24ste kampioenschap, maar nu eerst genieten van deze prachtige moment!! Cimbombom

Ik hoop dat Aziz terug komt voor Fener fans. Ali Koc houdt zich meer bezig met randzaken(çok çirkef).

Er zit zoveel bagger in deze selectie van Fener. Er zijn maar een paar die er bovenuit springen. Er is te veel middelmaat, net niet spelers en veel spelers die helemaal niks te zoeken hebben bij Fener.

Geen plan, zowel op het veld en in het bestuur. Enige doel: win een prijs, maar hoe je dat doel wilt bereiken weet niemand.

Gefeliciteerd aan alle Gala supporters. Met een lastige start uiteindelijk de poppetjes op de juiste plek. Zoals het hoort.

Maar bij Fener zal het circus van nieuwe trainer en selectie in de zomer wel weer eens opnieuw beginnen... zucht

Tijdens de viering zag ik legends voorbij komen
Mario Jardel
Graeme ( ulubatli ) Souness

Prachtig om te zien

5 juni 2023 om 13:11

Souness met zijn vlag hahaahha, legendarische beelden zeg!

5 juni 2023 om 13:48

In 1996 zag ik hem live de vlag planten geweldig gewoon

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren