Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Lampard stunt bijna bij Chelsea; Guendouzi blinkt uit en pakt rood

Laatste update:

Chelsea heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van de EFL Cup. De club uit Londen had zijn handen woensdagavond vol aan Derby County, maar won wel met 3-2 van het team van Frank Lampard. De manager werd vooraf getrakteerd op een groots onthaal van de supporters op Stamford Bridge. Arsenal mag zich ook melden in de volgende ronde, want die ploeg schakelde Blackpool uit (2-1), terwijl Tottenham Hotspur zich ontdeed van West Ham United (1-3).

Chelsea - Derby County 3-2
Chelsea leek een makkelijke avond tegemoet te gaan, want binnen vijf minuten werkte Fikayo Tomori de bal in zijn eigen doel en stond het 1-0. Derby richtte zich echter op en kwam op gelijke hoogte via Jack Marriott, die profiteerde van uitglijden van Gary Cahill. Na een kwart wedstrijd spelen kwam Chelsea na wederom een eigen treffer, ditmaal van Richard Keogh, op voorsprong. De nummer zes van de Championship kwam langszij via Martyn Waghorn, maar Cesc Fàbregas knalde Chelsea vlak voor rust op 3-2 nadat een voorzet van Davide Zappacosta met wat geluk bij de Spanjaard terecht was gekomen. In de tweede helft bleef het door de minimale marge spannend en Willy Caballero voorkwam na 68 minuten de 3-3 van Mariott. In de slotfase raakte David Nugent ook nog de paal, maar Chelsea hield stand.

Arsenal - Blackpool 2-1
Arsenal was zoals verwacht mocht worden de bovenliggende partij, maar in het eerste half uur kwam men niet veel verder dan een goede kans voor Henrikh Mkhitaryan. Na 34 minuten was het opeens raak in het Emirates Stadium: Stephan Lichtsteiner prikte zijn eerste doelpunt voor the Gunners tegen de touwen na een prachtige en harde pass van de uitblinkende Mattéo Guendouzi. Vlak na de pauze maakte ook de achttienjarige Emile Smith Rowe zijn eerste voor Arsenal en leek de wedstrijd gespeeld: 2-0. Guendouzi kreeg na 56 minuten echter zijn tweede gele kaart en een kopbal van Paudie O’Connor leverde de 2-1 op. De spanning was weer helemaal terug, maar verder kwam Blackpool niet meer. De bezoekers sloten het duel zelf ook af met tien man doordat O’Connor rood kreeg na een overtreding op Pierre-Emerick Aubameyang.

West Ham United - Tottenham Hotspur 1-3
De thuisploeg mocht enigszins teleurgesteld zijn over de 0-1 achterstand in de rust. Issa Diop kreeg de bal in de zestiende minuut niet goed weg, waarna Heung-Min Son op aangeven van Dele Alli voor de 0-1 zorgde. West Ham had de betere kansen in de eerste helft, al slaagde men er niet in deze te verzilveren. De ploeg van Manuel Pellegrini begon goed aan de tweede helft, maar na 54 minuten verscheen de 0-2 op het scorebord. Arthur Masuaku ging de fout in bij een pass van Alli, waarna Son zijn tweede van de avond maakte. Lucas Pérez verkleinde twintig minuten voor tijd met een rake kopbal de nadelige marge, maar luttele minuten later kwam Fernando Llorente hoger in de lucht dan Angelo Ogbonna en kopte hij de bal na een corner van Christian Eriksen achter Adrian: 1-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer geen stunts van Derby en Blackpool! Hopelijk kan Middlesbrough stand houden en wel voor een stuntje zorgen tegen Crystal Palace

Speelde met het mes tussen de tanden. Had ze een verlenging gegunt. Ongelovelijk 2 eigen doelpunten. De eerste eigen goal zou ik zeker een keer bekijken op de tube.

31 oktober 2018 om 22:49

Na 90 minuten zou het gelijk penalty’s worden, ik had ze het dik gegund

31 oktober 2018 om 22:49

Je bedoelt toch niet dat hij opzettelijk was? wel heel knap, over de bal schoppen en dan met je standbeen bewust die bal zo in het hoekje plaatsen

Waarom laat je Aube, Torreira en Iwobi nou invallen, wanneer je zaterdag tegen Liverpool moet?

Wel mooi dat toch zo'n modale voetballer als Lampard zo onthaald wordt bij Chelsea. Dat kan eigenlijk alleen maar in Bpl, fantastische beleving van de sport.

Wat wel meespeelt is natuurlijk dat het een engelsman is maar toch. Het was een prima voetballer maar geen absoluut topmateriaal voor bijvoorbeeld een club als Barcelona, Real of Juve. Wel het maximale uit zijn carriere gehaald. Zie hem ook nog wel als trainer terugkomen

1 november 2018 om 08:35

Modale voetballer? 😂 Lampard was in zijn toptijden een van de beste middenvelders ter wereld. Zijn scoringsdrift als middelvelder (!) was ongekend. Ik weet zeker dat elke manager zou tekenen voor Lampard. Een ware Chelsea legende.

1 november 2018 om 08:43

Er zijn heeeeeeeeeel veel topmiddenvelders van vandaag modaal in vergelijking met Lampard, hou maar gewoon op hoor.

1 november 2018 om 09:42

150+ goals gescoord als middenvelder in de moeilijkste competitie. Ja hij is een "prima" voetballer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren