Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lacazette faalt op moment suprême: ‘Misschien is zijn vertrouwen niet top’

Laatste update:

Alexandre Lacazette heeft moeite om tot volle wasdom te komen bij Arsenal. De aanvaller begon zaterdag tegen Tottenham Hotspur opnieuw op de bank bij de Londenaren en liet als invaller in de slotfase twee kansen liggen. Arsène Wenger blijft hoe dan ook vertrouwen houden in zijn landgenoot.

“Misschien is zijn zelfvertrouwen niet top omdat hij er een concurrent bij heeft gekregen”, doelt Wenger in de Engelse media op Pierre-Emerick Aubameyang. “Maar hij is oog in oog met de doelman nog altijd een goede doelpuntenmaker. Hij heeft in het verleden ook weleens moeilijke periodes gehad, dus het komt goed. Hij werkt hard op de training en werkt aan zijn afronding. Ik weet niet wat er gebeurde tegen Tottenham. Raakte hij de bal niet goed? Dat kan gebeuren, dat gaat om een fractie van een seconde. Maar hij creëerde wel twee kansen en dat is ook een kwaliteit.”

“Lacazette gaat doelpunten maken. Hij is een doelpuntenmaker en heeft zijn hele carrière al doelpunten gemaakt. Hij zal gaan scoren”, aldus Wenger, die zijn elftal nu moet voorbereiden op de Europa League-wedstrijd van komende donderdag tegen Östersunds FK. De kans is groot dat Lacazette dan in de basis staat, want Aubameyang is niet speelgerechtigd omdat hij eerder dit seizoen al in de Champions League uitkwam voor Borussia Dortmund. Lacaze maakte tot dusverre negen doelpunten voor the Gunners.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lacazette heeft in de minuten waarin hij mocht invallen wel twee kansen gecreëerd. Dat kan je van Aubemyang niet zeggen. Heeft heel de wedstrijd geen kans gehad. Blijf het raar vinden van Wenger dat hij het niet gewoon is probeerd met Lacazette én Aubemayang in de spits. Met Ozil links en Micky rechts creëer je toch genoeg.

12 februari 2018 om 02:32

Zo'n lekker fifa overpowered 4-2-4 opstelling.

12 februari 2018 om 08:28

Ja dat snap ik dus ook niet, roep sinds auba er is 442 zoals vroeger. Henry en een schafuwspits.

Wenger kan Auba op links zetten of lacca gewoon rouleren die 2. Ik heb alle vertrouwen in Lacazette dat hij die goals gaat maken.

Heeft gewoon vertrouwen nodig, Dit is die nog niet echt gewend dit is slechts een kwestie van wennen

Meneer wenger heeft er zelf voor gezorgd dat het vertrouwen van lacazette niet zo geweldig is atm. Hij zegt het zelf allemaal hij traint hard etc. Maar vanaf het begin dat hij bij arsenal is gekomen is bijna altijd gewisseld of geen basis. Wenger heeft hem nooit het vertrouwen gegeven dat hij een vaste waarde is of iets dergelijks. En dan komt met iets over lacazette waar hij eigenhandig verantwoordelijk voor is. Aub wenger ga gewoon na dit seizoen weg. Op tactieks gebied etc doe je al onzin dingen, nu begin je het ook al te lullen. Please just go already

Allemaal wel leuk om de juiste combi te verzinnen tussen Auba en Lacazette. Maar het zijn allebei centrum spitsen. 1 hoort er te spelen.
Of het met vertrouwen of kwaliteit te maken heeft, maakt in dit opzicht niet uit. Lacazette komt voor de echte top gewoon net iets te kort. Dat heeft dan ook te maken met de kwaliteiten die hij heeft en de omgang van het vertrouwen/druk.
Zie in deze speler niet meer potentie dan wat er nu in zit.

Als je over 2 van zulke topspiten beschikt begin je toch een team om hun heen te maken. Gewoon met 2 spitsen gaan spelen.

12 februari 2018 om 07:09

Beperkte speler, te licht voor PL

12 februari 2018 om 07:31

Nou je hebt vorig jaar Lacazette europees gezien, was echt een monster toen. Met vertrouwen scoort hij de ene goal na de ander

Tja, zolang Wenger geen 4-4-2 gaat spelen met Lacazette en Aubameyang voorin blijft het dweilen met de kraan open. Hij heeft er echt het perfecte spelersmateriaal voor.

Hopelijk ziet hij snel het licht.

Opzouten Wenger, zijn vertrouwen is laag door jou zogenaamde management. Amperbde volle 90 min laten spelen, zowat de hele eerste seizoenshelft lang.

Straalt weinig zelfvertrouwen uit,de komst van Aubameyang zal hem weinig goeds brengen.
Die eist meer de bal op dan de stille teamplayer Lacazette.
Maar een eerste seizoen kan iedereen met aanpassingen te maken hebben he,volgend jaar mag je hem eigenlijk pas echt beoordelen

12 februari 2018 om 08:41

Eist meer de bal op? Praat je vanuit je onderbuikgevoelens of heb je dat daadwerkelijk gezien, want Laca heeft de bal vaker geraakt en opgeeist in zijn invalbeurt als Auba in twee wedstrijden. Alsnog krijgen ze beiden te weinig aanvoer, maar als iemand juist de bal opeist en goed in de combinatie is is het Lacazette. Het is natuurlijk makkelijk om te denken dat wat jij zegt juist is, alleen al om de naam Aubameyang. Echter ziet het er gewoon heel dom uit wat je zegt vanuit mijn perspectief, iemand die letterlijk elke minuut heeft gezien van de afgelopen wedstrijden..

12 februari 2018 om 09:58

De enige die ik het argument aanpassen zie geven en ik ben het absoluut met je eens, al had ik het van jou echt niet verwacht

Dat Auba in zijn eerste wedstrijd scoort zorgt er alleen maar voor dat iedereen nog meer over Laca heen valt, terwijl hij nog nooit in een topcompetitie gespeeld heeft. Geef die jongen tijd, het komt er heus wel weer uit zoals eerder bij Lyon.

Jammer dat een NLD er voor kan zorgen dat iedereen overgevoelig reageert, als de volgende wedstrijd gewonnen wordt, zal het weer rustiger worden. Eerst een goed resultaat tegen Ostersunds neerzetten.

Gewoon een kwestie van niet goed genoeg. Als je 6 maanden niets laat zien, niet 1, maar 2 enorme kansen krijgt en niet eens een schot op doel weet te produceren, dan ben je klaar. Je haalt hem juist omdat hij dat soort kansen zou moeten scoren.

Niet iedereen kan de stap omhoog maken van de Ligue 1 naar de Premier League. Ander niveau. Lacazette heeft laten zien niets bijzonders in huis te hebben om zich te onderscheiden op zo'n hoog niveau. Veruit de slechtste topspits van de top-6 en dan zijn Lukaku en Morata niet eens goed bezig.

Maar goed, we spelen nu tegen Zweedse boeren, misschien dat hij ergens in het tweeluik een hattrick kan maken, omdat het meer zijn niveau is.

12 februari 2018 om 09:59

Gelukkig lieten Henry en Bergkamp wel vanaf minuut 1 zien dat ze tot absolute legendes zouden uitgroeien, niet?

12 februari 2018 om 11:39

Dit begint wel heel wanhopig te worden. Buiten het feit dat jij Bergkamp en waarschijnlijk Henry's eerste paar maanden niet eens hebt meegemaakt, verandert het niets voor Lacazette. Dat is gewoon puur hopen en een dusdanig zwak argument dat je het kan toepassen op elke speler.

Om de keerzijde ervan te tonen, de eerste paar maanden voor Reyes, Arshavin en zelfs Chamakh waren magistraal. Gezien hoe dat voor hun eindigden?

Serieus, als je niet eens meer naar de prestaties van Lacazette zelf kan gaan kijken en situaties van twee compleet andere spelers in twee compleet andere tijden erbij moet halen, dan ga ik denken dat je eerder een fan bent van Lacazette dan een fan van de club.

Maar ondertussen kunnen mensen wel keihard meezeiken op een Coquelin, een Bellerin, een Sanogo of een Elneny. Daar geldt het hele "gun hem tijd, hij heeft overduidelijk het talent om te slagen"-principe dan weer niet. Geeft aan dat die onvoorwaardelijke steun waar sommigen zo trots over doen toch best selectief is.

12 februari 2018 om 17:43

Nee ik vind jou wanhopig. Je probeert letterlijk bij elke post over Arsenal iedereen ervan te overtuigen hoe slecht Lacazette wel niet is, dat vind ik wanhopig. Jij mag hem niets vinden, is je goed recht, maar waar ben je zelf nou mee bezig? Wat jij zelf doet is namelijk puur hopen, hopen dat Lacazette faalt puur om je eigen ego te strelen.

Jij bent een Arsenal supporter toch? Waarom dan zo geinvesteerd zijn in zijn falen, waarom hoop je niet dat hij daadwerkelijk beter gaat spelen, want op de eerste plaats zal Arsenal daar profijt van hebben. Maar weetje, jij bent meer bezig met je eigen gelijk te halen en je gedachtes over te brengen. Je hebt liever dat Lacazette in een slecht daglicht staat, dan dat hij Arsenal verder helpt. Puur en alleen om te zeggen, kijk jongens ik had gelijk.

Al heb misschien ik Henry en Bergkamp niet bewust meegemaakt in hun eerste maanden, het is algemeen bekend dat ze het moeilijk hadden. Denk je dat het hun zo gemakkelijk af ging, laat staan als er social media was met personen als jij.

Misschien moet jij eens zonder agenda naar Lacazette kijken, want zoals jij hem afdoet is zwaar dramatisch. Ik zeg niet dat de beste man al alles heeft laten zien of niet slecht kan spelen, ik zeg dat je heus wel de omstandigheden mag meerekenen. En zoals ik al vaker tegen je hebt gezegd, elders kan je wel nuanceren, maar wat betreft Lacazette lijk je puur en alleen op de man te spelen. Uitspraken als " stuur die dwerg maar terug naar Frankrijk", gast vanwaar de beledigingen en de haat?

Mag hopen dat jij niet zo een supporter bent die zijn shirt gaat lopen verbranden, je straalt dergelijk gedrag wel uit als je het mij vraagt.

En je laatste alinea, tja ik kan me er niet mee identificeren, want zo dramatisch als jij kan doen betreffende een speler heb ik nooit gedaan. Soms een impulsieve uitspraak, maar jij lijkt wakker te worden en te gaan slapen met je afkeer naar Lacazette.

13 februari 2018 om 00:37

Als het mijn goed recht was om niet onder de indruk te zijn van Lacazette, dan hoefde ik niet keer op keer mezelf te verdedigen tegen dit soort reacties.

Let wel, ik zoek jullie niet op, jullie zoeken mij op.

Verder snap ik het principe niet dat ik moet hopen dat Lacazette het beter gaat doen. Ik weet dat hij het niet beter gaat doen. Door als een doetje hem nog een kans te geven, want het is maar 6 maanden, krijg ik geen garantie dat hij dit vertrouwen zou uitbetalen.
Ik hoop liever op vervanging, dat biedt Arsenal pas een kans op vooruitgang. Of zat je ook te mekkeren over hoe iemand als Sanogo een kans moest krijgen in de hoop dat hij wel goed genoeg zou worden?

Nee, ik ben realistisch en zie in van wie ik wel een bepaalde niveau kan verwachten en bij wie ik het beter kan opgeven. Lacazette zat per direct in categorie 2. En na jaren van falende spelers, ga ik niet tijd en moeite verspillen door te blijven volhouden dat ze ooit op een dag goed worden, om vervolgens te merken dat ze dat nooit worden.

En als dat dan wel gebeurt, dan trekken ze naar United of Liverpool.

Dus ik ben simpel, presteer je, dan krijg je complimenten. Maar voldoe je niet aan de verwachtingen, dan mag je wat mij betreft ook kritiek op iemand geven.

En om eerlijk te zijn, ik haal eenmaal graag mijn gelijk. Vooral wanneer ik vanaf dag 1 eigenlijk lomp wordt benaderd over het feit dat ik Lacazette niet zo'n goede spits vind. Dan ga ik het wel even uitmelken als ik gewoon gelijk heb. Maar laten we ook eerlijk zijn, hij doet ook helemaal niets om het tegendeel te bewijzen. Wat voor steun verdien je dan eigenlijk?

En omstandigheden zijn wat mij betreft excuses. Je bent een pro. Iedereen praat elkaar erin na ook. Die wissels dat zijn zelfvertrouwen zogenaamd aantaste, voor zijn eigen bestwil. Kende geen winterstop voor dit seizoen en kampte al met blessures.

Als dat zijn zelfvertrouwen schaadt, des te meer een reden om aan te nemen dat hij te zwak is voor de wereldtop. En dan is Arsenal niet eens wereldtop.

En gasten die shirts verbranden, domme uitspraken. Die doen dat voor stunts op Twitter en nu heb je het verhaaltje dat Arsenal-fans Lacazette vreselijk behandelen. Dom gezwets. Ik kan morgen een Courtois-shirt kopen en het in de fik steken, puur voor stunts. Maakt niets uit.

Ik ben gewoon een gozer die kritiek heeft op spelers van mijn club die niet presteren. Dat gaat van Lacazette tot Iwobi tot Elneny tot Cech tot zelfs Bellerin op slechte dagen. Ik kan en heb een Elneny met de grond hier gelijk gemaakt. Ken je Gabriel nog? Dat was pas kritiek, Lacazette is daarbij niets. Alleen als het gaat om Lacazette, wordt men gevoelig. Niet mijn probleem dan. Wat ik raar vind, is dat wanneer ik wat zou zeggen over Wenger, dan is het overduidelijk en krijg ik duimpjes. Of als ik klaag over gemaakte fouten op de transfermarkt of sponsordeals, niks aan de hand. Maar frustraties over het transferbeleid en spelers? Dat is dan weer een brug te ver.

Het is selectieve verontwaardiging. Want ik zie dezelfde mensen helemaal los gaan op Wenger. Beste manager uit de clubgeschiedenis. Ook al heeft hij het nu niet meer. Maar dan ben ik een rare fan omdat ik wijs naar een Franse Darren Bent die 1 in 13 scoort en 5 wedstrijden zonder een schot af te vuren heeft bereikt.

Zoals ik al zei, men zijn meer fans van Lacazette dan de club. En als hij niet presteert, ligt het aan alles en iedereen behalve Lacazette. Want mensen hebben een te grote ego om toe te geven dat ze er naast zaten, dus blijven ze hopen tegen beter weten in. En ik die kritiek geef op hun speler, vatten ze op als een persoonlijke aanval.

Wat ik me alleen afvraag, is hoelang ik het volhou met het geven van mijn eigen mening.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren