Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Laatkomer Basacikoglu moet zich vroeg melden voor bijzondere straf

Laatste update:

De spelers van Feyenoord waren vorige maand gebrand op het spelen van een goede Klassieker, maar Bilal Basacikoglu kwam in de week voor de uitwedstrijd tegen Ajax (die in een 0-0 gelijkspel zou eindigen) te laat bij de club. De van sc Heerenveen overgenomen aanvaller moet zich daarom binnenkort al om acht uur 's ochtends melden bij Feyenoord, voor een bijzondere straf.

/

Het Algemeen Dagblad schrijft dat spelers die dit seizoen te laat komen, als straf in het hokje bij de slagboom voor De Kuip moeten zitten. Basacikoglu mag zich hier dus ook voor op gaan maken: de aanvaller moet binnenkort twee uur lang noteren wie er allemaal naar binnen rijden. Eerder dit seizoen zat Miquel Nelom al eens de nummerplaten van zijn collega's weg te vinken.

Het eerste seizoen van de negentienjarige Basacikoglu bij Feyenoord verloopt teleurstellend: de aanvaller deed tot dusver in tien competitiewedstrijden mee, maar mocht pas twee keer in de basis beginnen. Fred Rutten gaf eerder deze week aan dat hij meer had verwacht van zijn zomeraankoop en Basacikoglu toonde begrip voor die kritiek. Hij krijgt hulp van de club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft wel een mentaliteitsprobleem zeg...
Dit hoorde we nooit toen hii nog bij hereveen speelde, hoe zou het komen?

6 februari 2015 om 08:02

Dus als je te laat komt heb je problemen met je mentaliteit? Wat een onzin zeg.

6 februari 2015 om 08:58

Ja dan heb je mentaliteits problemen ja, je komt pas ergens te laat als je het niet belangrijk genoeg vindt..dit zullen zeniet doen als hij een goede reden haf

6 februari 2015 om 09:08

Of je stond in de file die nog niet bekend was? Je kan niet altijd op tijd zijn.

6 februari 2015 om 09:16

Hoe vaak hij dit seizoen niet al (blijkbaar) te laat gekomen is. Dat kan je niet meer aan files toeschrijven. Dit is al minstens de 3e keer geloof ik. In een half seizoen!

6 februari 2015 om 09:24

@ Newc22

Als je in een onverwachte file staat dan bel je de trainer op en leg je de situatie uit. Dacht je nou echt dat hij straf kreeg als hij in een file heeft gestaan? Hij is gewoon te laat geweest vanwege 1 of andere reden zonder een duidelijke verklaring. Daarnaast is het ook niet de eerste keer.

Ik ben in 4,5 jaar tijd bij mijn werkgever welgeteld 1x te laat geweest. Kwestie van op tijd vertrekken.

6 februari 2015 om 13:52

Zo simpel ligt het niet voor iedereen. Ik ben zelf namelijk ook regelmatig te laat en in mijn geval heeft dat niks met 'niet willen' te maken. Ik ben op tijd klaar maar op de een of andere manier gebeurd er vaak genoeg iets wat me dan toch ontzettend vertraagd of op de weg of thuis, waardoor je onbedoeld toch iets te laat weggaat. Vaak ga je daardoor gehaaster onderweg, wat ook negatief is voor het snel ter plekke zijn. Heel simpel om te laat komen te wijten aan niet willen of mentaliteits problemen maar je kan niet elk mens en elke situatie vergelijken.

6 februari 2015 om 16:37

Nou new22c je hebt al reacties gehad, kom op beetje nadenken, ja hii heeft mentaliteit probleem. Keer op keer te laat, geen verbetering zichtbaar

6 februari 2015 om 17:49

@ D-Bergkamp

Voetballers vergelijken met het gewone bedrijfsleven, daar kan ik alleen maar heel hard om lachen...

Jij bent waarschijnlijk een nummertje, Bilal is een talent dat op handen gedragen wordt. Dat is totaal niet te vergelijken.

6 februari 2015 om 17:56

Gadverdamme ik haat mensen zoals jij echt waar wat een kortzichtig meningloze zwerver ben jij zeg

6 februari 2015 om 17:58

Nee kwestie van Nederlander zijn ben in zoveel landen geweest en gewerkt niemand doet zo moeilijk om te laat komen dan Hollanders. Loser je bent nooit te laat om dat je een slaaf bent die bang is om te laat komen.

6 februari 2015 om 20:06

Daarom is het in veel van die landen waar jij bent geweest ook een enorme puinhoop.
En als je daar een hekel aan hebt ga je toch lekker daar wonen.
En niet dat gelul van ik ben maar 5 minuten te laat wat maakt dat uit.
Ze moeten je maar eens 5 minuten lang voor je bek slaan dan weet je hoe lang dat is.
Als je te laat komt ben je gewoon te laat vertrokken.

9 februari 2015 om 07:49

@ Achie Bakkali

Ach, ik ben niet bang om te laat te komen. Mijn werk is mijn verantwoordelijkheid. Het levert mijn inkomen op waarmee ik mijn hypotheek kan betalen. Het zorgt voor eten op tafel. Het zorgt ervoor dat ik in een mooie auto rij, een mooi huis hebt, 3x per jaar op vakantie kan en ook nog 3 a 4 keer per jaar naar de USA mag reizen. Is dat een slaaf? Nee, dat is verantwoordelijkheid.

Duitsers, Nederlanders en mensen uit scandinavische landen zijn meestal allemaal op tijd. Dat is de reden waarom Duitsland vlekkeloos door de crisis is gekomen. Dat is de reden waarom de scandinavische landen in de top 10 staan van meest gelukkige landen. En dat is de reden waarom Nederland, ondanks de beperkte grootte, internationaal veel aanzien heeft. Het komt namelijk weer op 1 woord: Mentaliteit

Spanje, Italie, Griekenland etc etc. Die mensen zijn structureel te laat en het is ook niet gek dat het die landen zijn die allemaal nood steun nodig hebben of tegen het randje zitten van.

9 februari 2015 om 07:51

@ Bentini123

Als het vaak voor komt dat je te laat bent, dan ben je dus niet op tijd vertrokken. Zo simpel is het. Sporadisch te laat komen kan gebeuren door onvoorziene dingen. Maar bijvoorbeeld 1 of 2 keer per maand te laat komen is niet sporadisch. Dat is structureel.

Het is wel degelijk te linken aan mentaliteit en situatie. Mocht de situatie namelijk zo zijn dat het onmogelijk is om op tijd te komen. Dan moet je met je werkgever gaan praten of je een half uur later kan beginnen en een half uur langer doorwerkt.

Mocht dat niet mogelijk zijn, dan kan je 2 dingen doen.
- Blijven rommelen en regelmatig te laat komen
- of een oplossing zoeken.

6 februari 2015 om 08:02

1 hij is 19
2 hij zit al 3/4e jaar op de bank terwijl hij hiervoor wekelijks bij Heerenveen speelde

6 februari 2015 om 08:12

Bij Heerenveen hadden ze ook geen betere spelers om op te stellen, bij feyenoord is dat wel het geval. En natuurlijk stel je je beste spelers op, dus moet bilal basieksiekscoglu gewoon door trainen en zich ontwikkelen tot dat hij goed genoeg is om de andere achter zich te houden

6 februari 2015 om 08:53

Haha heel de wereld heeft dus een mentaliteitsprobleem

6 februari 2015 om 17:13

Inderdaad wat een grote onzin wordt hier uitgesproken door bravr mensen die zogenaamd nog nooit te laat zijn gekomen in leven. Sterker nog ik verlaat dit topic die bezaaid is met hypocriete zielige figuren. Daag

6 februari 2015 om 20:09

Feyenoord betaald deze jongen minimaal 600.000 per jaar.
Dan mag je toch in ieder geval wel verwachten dat iemand dan op tijd komt.


6 februari 2015 om 10:43

Valt volgens mij wel mee. Voetballend komt ie nog niet uit de verf, maar volgens mij is het wel een prettige jongen om in je team te hebben. Als ik zie hoe blij hij is als een "concurrent" van hem scoort of goed speelt. Zit niet met een sjacherijnige kop op de bank.ik heb er nog alle vertrouwen in....

Aparte straf Maar of het ook werkt?
Het zou voor en profvoetballer toch geen probleem moeten zijn om op tijd op je werk te verschijnen het is toch niet zo dat de trainingen om zes uur in de morgen beginnen?

moet eerlijk zeggen dat ik hem heel goed vond spelen als hij van links kwam bij Heerenveen, misschien ze de druk toch te groot bij heerenveen heb je toch minder ambitie , bij Feyenoord moet je voor het kampioenschap gaan .

lijkt me een perfecte straf, de meeste voetballers zijn met een boete oid niet meer te pakken, maar als je ze voor lul zet tegenover de rest vinden ze het ineens een stuk minder leuk

en je zorgt meteen voor een mooie kans op humor tussen de spelers onderling

Hahaha geweldig. Bilal is wel te vroeg gekomen. Had gewoon nog een jaar moeten blijven bij Heerenveen en daarna de stap moeten maken. Volgens mij heeft hij dit seizoen 20 min gemaakt ofzo?

6 februari 2015 om 08:01

nee tien.

6 februari 2015 om 08:27

Onbegrijpelijke aankoop

Achtelijke straf....dit heeft niks met het laten inzien van op tijd komen, maar gewoon iemand krengen.

6 februari 2015 om 08:08

Daarmee voorkom je wel dat ze nog een keer te laat komen. Want geloof mij maar dat ze hier een grotere hekel aan hebben dan het betalen van een boete.

6 februari 2015 om 09:25

@ Jeron

Van een boete hebben ze niets. Straftraining kan niet zo makkelijk gezien de inspanningsfysioloog daar niet zo blij mee zal zijn. Dit is juist een goede straf, wanneer je iemand duidelijk laat merken door een voor hem denigrerende taak zal hij bewust worden. Daaruit kunnen 2 gevolgen voort komen.

Of hij voelt zich zo voor paal gezet dat hij wilt vertrekken
Of hij denkt: dit gebeurt me geen 2e keer en is voortaan op tijd.

Ludiek, maar of het nu echt iets toevoegd? Ik zou hem liever een paar uur langer op een goede voorzet of iets dergelijks laten trainen.

Om 1x te laat komen nu direct als een "mentaliteitsprobleem" te kwalificeren gaat wel een beetje ver denk ik. Er zullen vast wel meer spelers te laat komen gedurende het seizoen. De mate waarin en hoevaak het bij een speler voorkomt zegt meer over iemands mentaliteit.

Aparte straf maar beter als een geldboete. Laat ze maar iets doen waar ze een "hekel" aan kunnen krijgen. Twee uur is dan natuurlijk wel erg weinig maar goed.

6 februari 2015 om 08:25

Twee uur is lang zat voor iemand die te laat gekomen is.

Jezussss. Feyenoord en Ajax hebben deels een vergelijkbaar seizoen zeker als je kijkt naar de technisch directeurs. Dezw beginnen beide wel veel fouten te maken, met name het inkoopbeleid.

Van geel jeeft geen een kwaliteitspeler gehaald op guidetti na (meer geluk dan wijsheid)
Pelle is op aanraden van Koeman gehaald.
Toornstra werd gehaald omdat Hakim Ziyech naar twente wilde, daarnaast was deze transfer mosterd na de maaltijd want er waren al zat punten verspeeld.

El Ahmade had iedereen gehaald, deze was zo goedkoop.

Bilal, goede voetballer maar ten tijde van halen had Feyenoord al meer flankspelers op de bank dan in de hele jeugdopleiding.

Van Geeld haalde Guidetti niet terug ondat dit een te groot risico was? Gelukkig blijkt 3,5 miljien voor een eerdte seizoensflankspeler van Heerenveen een zeer betrouwbare investeringen.

Dan haalt hij onbegrijpelijk ook Boulahrouz, die wordt weggespeeld door iedere koorknaap met snelheid man man man wat is dir slecht.

Wilkshire redelijke speler komt op voorspraak van Rutten.

Ik wil van Geel niet afbranden, want zijn verkoopbeleid is juist uitstekend, alleen gaat het mis bij zijn anticiperende vermogen.

Vorig seizoen was al lang en breed duidelijk wie er gingen vertrekken, maar kreeg Rutten er pure middelmaat voor terug.

Dan de uitspraak over kampioen worden. Je verkoopt al je beste spelers en de doelstelling ten opzixhte van de voorgaande jaren gaat onhoog?

Dan nog het missen van Necid, want hoe kan deze wel naar Zwolle gaan, maar onderneemt van Geel geen acties? waarschijnlijk is er alweer een middelmatige speler verschenen op de versleten radar van Van Geel....

6 februari 2015 om 11:47

Qua boula geef ik je ongelijk ma je bent vrij om je eigen mening te hebben .

Wedden dat hij ook hiervoor te laat komt!
Als je (structureel) te laat komt, dan moet je misschien wat eerder de deur uit gaan. Probleem opgelost, je kent inmiddels de "file"routine wel een beetje en daar kun je op instellen.

Beetje kinderachtig. Iemand straffen en dan kentekens laten noteren bij de slagboom.

Mooie straf! Dan laat de rest zien hoe het wel moet en laat ook zien dat hij bevoorrecht moet voelen als voetballer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren