Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Laat hem lekker gedijen, hij kan de stap naar Ajax altijd nog maken’

Laatste update:

Daley Sinkgraven staat in de belangstelling van Ajax, maar trainer Dwight Lodeweges van sc Heerenveen wil de middenvelder liever niet kwijt. De oefenmeester acht het verstandig dat de middenvelder de komende tijd nog in Friesland blijft.

/

“Daley kan echt ongelooflijk goed voetballen, hij is een genot om te zien. Ik wil hem er graag bijhouden”, aldus Lodeweges tegen de NOS. “Het zou voor hem heel mooi zijn om nog een of twee jaar hier te spelen. Die jongen heeft zoveel kwaliteiten, laat hem maar lekker in Heerenveen gedijen. Hij kan die stap altijd nog maken.”

Lodeweges begrijpt ook dat als een club als Ajax komt, de verleiding groot is om de overstap te maken. De coach denkt echter dat de tijd voor Sinkgraven vanzelf komt. “Daley gaat die kans zeker nog krijgen”, klinkt het.

Daley Sinkgraven is klaar voor een transfer naar Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax haalt hem alleen als vervanger door zijn voornaam? Deze jongen speelt toch niet op dezelfde positie als Blind of ben ik nu abuis?

31 augustus 2014 om 10:44

nee idd deze jongen is een CAM en je zou hem misschien nog als vleugelspeler kunnen gebruiken. maar het is geen back of Cvm, dus denk dat dit niet de vervanger van daley is maar meer als versterking voor middenveld..

31 augustus 2014 om 10:51

Die jongen was in de jeugd een cvm. Dus ik denk dat je wat te voorbarig bent met je redenatie.

31 augustus 2014 om 11:20

Speelt Viergever niet op de positie van Blind, vorige keer tegen PSV met 2 controlerende middenvelders pakte niet echt goed uit, nu heb je met Viergever er 1 en heb je Bazoer als backup

Sinkgraven is een aanvallende middenvelder die ook op linksbuiten kant spelen, dus extra opties voor Frank

31 augustus 2014 om 11:23

ja oké maar ik beoordeel hem nu op de positie waar hij nu speelt, en hij speelt ook beter op CAM dan op CVM tenminste dat denk ik

31 augustus 2014 om 12:52

Ik denk ook niet dat hij per direct als verdedigende middenvelder haalt, maar als extra optie op het middenveld. Serero heeft niet helemaal het vertrouwen van De Boer en daarachter stellen Duarte en ook Andersen nog erg teleur.

Cilessen
Van Rhijn
Hoorn/Velt
Moisander
Boilesen
Klaassen
Viergever
Sinkgraven
Schone
Kollbein
Ghazi/Kishna
31 augustus 2014 om 13:26

Viergever stond al op Blind's positie. Blind stond twee keer linkshalf, een positie die Sinkgraven ook kan invullen.

inderdaad, laat hem nog een jaar of twee wennen aan spelen in de basis. een echte vaste kracht worden en zijn talent ontwikkelen. dan heeft ajax er over twee jaar meer aan en houden heerenveen en hemzelf er meer aan over..

fantastisch talent die het echt wel gaat maken, het zou sneu zijn als hij de stap te vroeg zou nemen.

31 augustus 2014 om 10:51

Daarom moet je hem nu halen, scheelt aanzienlijk in de prijs..

31 augustus 2014 om 10:53

hij gaat nu echt niet voor 3 miljoen de deur uit kan ik je melden. En dat is wel de max wat ajax voor een speler betaald tegenwoordig. Dus ik denk niet dat ajax hem gaat halen. En het zou ook heel stom zijn van heerenveen om hem wel te verkopen.

31 augustus 2014 om 11:29

Als Ajax het bedrag op tafel legt is hij gewoon weg hoor, inderdaad gaat dat niet gebeuren

31 augustus 2014 om 10:56

Eens, maar dan kost hij ook wat meer. Nu kan Ajax hem misschien halen voor 2 miljoen euro en later over 2 jaar 5 miljoen euro.

31 augustus 2014 om 11:01

Heeft nog een contract tot 2017 met een optie voor nog 2 jaar. Deze jongen gaat niet weg en al helemaal niet voor 2 miljoen.

31 augustus 2014 om 11:26

Ten eerste als ajax hem nu wil halen zal ook de hoofdprijs betaalt moeten worden.. aangezien hij nog een doorlopend contract heeft. dus voor minder dan 5 miljoen heb je hem dit jaar nog niet eens. en over 1 a 2 jaar als hij zich zo verder ontwikkelt als dat hij nu doet. kan je er makkelijk 8 a 10 miljoen voor vragen. al helemaal als hij tussentijds zijn contract bij heerenveen nog verlengd.

als heerenveen slim is dan moeten ze niet besparen op eventuele contractverlenging van deze jongen, en hem dan gewoon een flink verbeterd contract geven.

31 augustus 2014 om 11:49

Oke, maar hoe je het went of keert hij zal nu goedkoper zijn dan over pak en beet 2 jaar eens???

31 augustus 2014 om 12:06

5 miljoen ? Terwijl toornstra voor 3.5 gaat en al 5 jr laat zien een geweldige speler te zijn in de Eredivisie.
Sommige mensen zijn echt de realiteit kwijt.

31 augustus 2014 om 12:09

hij zal nu goedkoper zijn dan over twee jaar, in ieder geval als hij zich zo door ontwikkeld. maar nu zit je nog met de vraag of Heerenveen hem wil laten gaan. En het antwoord daarop is bijna 100 procent nee. Ten eerste omdat waar moeten ze zo snel een opvolger vinden? en Ten tweede als ze geen boze supporters willen, moeten ze hem vooral niet laten gaan.

31 augustus 2014 om 12:12

toornstra had nog maar 1 jarig contract? en hij is een goede degelijke speler, maar niet zo'n groot talent als sinkgraven. daarbij is sinkgraven 5 jaar jonger ofzo. dus zit veel meer groeipotentieel in

31 augustus 2014 om 12:12

@lee112:
Niet per se, als Sinkgraven zijn contract niet verlengt heeft hij over twee jaar nog een 1-jarig contract en hoeft ie niet zoveel meer te kosten.

31 augustus 2014 om 12:26

@Lee112: je hebt natuurijk volkomen gelijk. Iedereen denkt dat deze gast een hele goeie gaat worden, en dan wordt hij dus alleen maar duurder. En Heerenveen gaat het echt niet aan laten komen op zijn laatste contractjaar. Die zijn echt niet gek en willen gewoon het maximale eruit halen.

En het maximale is: verkoop in de zomer van 2015. De opmerking van Lodeweges is (zoals altijd bij trainers) louter er alleen in zijn eigen belang.

Als het al klopt wat hij zegt, dan moet Ajax hem gewoon nu kopen en nog een jaar bij Heerenveen laten. Maar dat zal Lodeweges nooit hardop zeggen.

31 augustus 2014 om 12:33

hij heeft gewoon een contract tot 2019, dus ajax zal wel degelijk in de buidel moeten tasten.

31 augustus 2014 om 12:47

@lauwietje

Toornstra is ouder ja klopt, maar dat maakt hem dus veel duurder dan een jongetje van 19 die precies 17 wedstrijden eredivisie heeft gespeeld.

Heef veel meer ervaring en over talent valt te twisten, aangezien sinkgraven vooralsnog alleen talent is en Toornstra het talent al heeft omgezet in een goed speler te worden. Ik bedoel Suljmani was ook een talent.

Kortom voor een jongentje van 19 met 17 wedstrijden eredivisie is 5 miljoen absoluut belachelijk.

31 augustus 2014 om 13:29

en je weet wat ajax voor sulejmani betaalt heeft ;p

verder het is in jouw ogen misschien belachelijk, maar bekijk het zo heerenveen hoeft hem niet te verkopen. hij heeft nog een contract tot 2019 en daarbij is hij tevreden in heerenveen. dus waarom zou heerenveen geen 5 miljoen vragen?

en stel als hij zich zo door ontwikkeld als hij nu doet (wat hij ook gaat doen, weet ik wel bijna zeker) dan is hij over 2 jaar wel degelijk nog meer waard.

wat betreft ervaring die toornstra inderdaad wel meer heeft, die doet hij dan dit seizoen en wie weet dat seizoen erna op bij heerenveen in de basis? dus dan heeft hij er ongeveer 50 a 60 wedstrijdjes meer opzitten, en hij speelt ook nog bij jong oranje etc etc er zijn genoeg redenen.

31 augustus 2014 om 14:59

Dus als Heerenveen bij Ajax aanklopt met 1 miljoen voor Kishna is dat meer dan voldoende? Hij heeft nog minder wedstrijden op het hoogste niveau en is even oud.

31 augustus 2014 om 12:30

Wel een beetje krom om een opleidingsclub als Ajax af te schrijven als een stap te vroeg. Lijkt mij juist een perfecte stap om je kwaliteiten te ontwikkelen

31 augustus 2014 om 12:34

ik zeg niet dat het een stap te vroeg is, maar waarom zou je een basisplaats bij een subtopper opgeven om je wedstrijdjes in de JL bij jong ajax te spelen? en af en toe een wedstrijdje mee pakken met ajax 1..

De ene Daley voor de andere Daley Tuurlijk zegt Lodeweges dat het beter is om te blijven, zou ik ook zeggen als ik zijn huidige zou zijn.

Wat is de bedoeling eigenlijk van Ajax, als hij echt als directe vervanger wordt gehaald dan zal hij er wel direct moeten staan. Kan deze jongen dat al aan of is het idd beter dat hij nog even rijpt bij Heerenveen.

31 augustus 2014 om 10:55

Deze jongen is geen verdedediger of verdedigende middenvelder. Dus is geen directe vervanger van Blind. Laat staan dat hij er direct zal staan. Dit soort kinderen heeft Ajax al teveel. Men moet Sneijder, Van der Vaart en Nigel de Jong halen. Dat zijn pas directe versterkingen en hebben nog ervaring ook. Of denkt men dat Barcelona en PSG wakker liggen van ene Sinkgraven?

31 augustus 2014 om 10:58

Nee denk niet dat dat suarez of messi wakker liggen van Sinkgraven, maar de namen die je noemt zijn denk ik niet echt realistisch. Hebben allen te hoog salaris en allen nog een contract. Van die drie is misschien alleen Van der Vaart haalbaar, maar of je die wil halen is ook nog maar de vraag aangezien hij alweer geblesseerd is.

31 augustus 2014 om 10:59

Hun willen helaas (nog) niet komen. Ze vinden zichzelf nog te goed.

31 augustus 2014 om 12:09

Dit is de domste post die ik hier gelezen hebt sinds ik lid ben, en het ergste is je naam doet vermoeden dat je geen kind meer bent.

Sneijder, vdvaart en de Jong, kunnen ze beter gelijk Robben, Huntelaar en Hummels halen dan zijn alle linie's versterkt.

31 augustus 2014 om 14:12

Dat is gewoon realiteit. Ajax heeft nu alleen maar kleine kinderen rondlopen met 0,0 aan ervaring. Ajax heeft geld zat en het kapitaal hoort toch echt op het veld te staan. Het huidige voetbal is meteen presteren en niet over 5 jaar. Haal ervaren spelers en je kunt de poulefase CL overleven. Nu word je uitgelachen.

Natuurlijk zegt hij dat?
Maar als ajax komt gaat hij denk ik wel.
Ajax gaat natuurlijk goed om met talenten en dat spreekt aan bij die jonge gasten.
En hij komt er wel hij heeft talent zat en een geweldige passing en dat is wat de boer wil.

31 augustus 2014 om 10:57

Ja zoals Zivkovic. Die moet toekijken hoe de ene na de andere matige spits het in Ajax 1 mag proberen en hij in Jong Ajax speelt. Om te wennen aan het Sax-systeem. Nou ik weet niet hoe je het wil noemen, maar hoe Jong Ajax speelt is treurig. Daar leer je vrij weinig van.

31 augustus 2014 om 11:53

sorry hoor maar al die talenten die nu op de bank zitten voor een geflopte ijslander tel je zeker even niet mee.er druipen er genoeg af bij ajax.dus niks is zeker. ze duurste aankoop van der hoorn mag ook met het tweede meedoen.en meteen maar even aan Sjaak Zwart vragen of een speler kopen net voor de deadline wel netjes is.

Tja, de spelers vertrekken tegenwoordig ook op hun 22e bij Ajax naar het buitenland, dus het "gedijen" is er een beetje bij ingeschoten helaas. Spelers van 20 zijn ook al dragende krachten bij Ajax tegenwoordig..

Zou het ook echt heel jammer en onzinnig vinden als Ajax dit doordrukt. Die jongen speelt pas net op het hoogste niveau en krijgt nu een mooie kans op Zyjech op te volgen die vertrok, en dan moet hij zelf ook al vertrekken? Dat kun je de Heerenveen supporters haast niet aandoen haha, evenals Bilal die eigenlijk voor het mooie ook te vroeg vertrok. Die vlamde af en toe bij Heerenveen en nu zoekt hij zijn draai bij een stroef Feyenoord. Die had veel beter ook nog even kunnen blijven maar ik neem het ze niet kwalijk dat ze die stap maken overigens hoor, is natuurlijk enorm verleidelijk.

Daarnaast is Sinkgraven geen DMF dus het staat sowieso los van het vertrek dan Blind. Ik zou zeggen richt je dan lekker op een verdedigende middenvelder Ajax, of willen ze met enkel Viergever (wat eigenlijk een verdediger is) voor die positie de Champions League in. En met Sinkgraven ga je de oorlog ook niet winnen in de Champions League. Ik zou als ik Ajax was een ervaren middenvelder halen, liefst met een beetje fysiek. Een soort Poulsen.

31 augustus 2014 om 10:59

Als Ajax weer 1 jaar wacht. Dan kan PSV hem bijvoorbeeld volgend jaar halen als Wijnaldum weggaat en daarnaast wordt ie weer duurder etc.

Lees net dat wildschut verkocht is aan middlesbrough. Scheelt dat ook weer.

31 augustus 2014 om 11:27

Wauw dat er nog een club was die hem wilde, geweldig nieuws!

Sinkgraven moet behouden blijven voor Heerenveen, je kan het ook niet aan de achterban verkopen om nog een speler te verkopen waarvoor je naar het stadion komt.

Kopen en meteen terug verhuren voor een jaar! Met restrictie wat betreft ontwikkelings programma! Contract voor in totaal 5 jaar met optie voornog eens 2 om transfer gelden veilig te stellen en eerlijk percentage voor het mooie Heerenveen!
Als je het zo doet en in vervolg altijd kweek je ook goodwill bij andere partijen in nl die dan graag zaken met je doen!

Maar voor nu Ajax haal een type Paulsen/nigel als je tenminste wat wil met dit jaar....

31 augustus 2014 om 12:27

In een contract van 5 jaar mag geen optie opgenomen worden. Een contract mag, incl opties, max 5 jaar duren.. 4 jaar plus 1 jaar optie kan bijvoorbeeld wel..

Kan inderdaad beter in de basis bij heerenveen blijven spelen dan veel in jong ajax in de eerste divisie te moeten opdraven.

Ik denk niet dat hij al wilt gaan. Lijkt mij een slimme jongen.
Hij kan zich beter bij Heerenveen ontwikkelen en daar eerst een grote speler worden.
Hoe jammer dat voor ons is.

hij is wel een directe vervanger van blind. Blind is bij de komst van viergever een stukje vooruit gegaan om zogezegd de plaats van siem de jong over te nemen

Ik ga er vanuit dat er nog genoeg verstand zit bij Heerenveen om hem niet ook nog te verkopen. Anders wordt dit voor niemand een leuk jaar.

Sinkgraven is een talentvolle speler, maar Ajax heeft hem op dit moment niet nodig. Heerenveen probeert hem in de media een beetje "lekker" te maken, zodat meer clubs hem gaan volgen en zij de prijs omhoog kunnen drukken. Zelfde strategie als bij Ziyech. Laat hem lekker nog aantal jaartjes bij Heerenveen verder ontwikkelen, dan kan het nog alle kanten op..

Ik hoop dat Ajax doordruk, voordat er meerdere clubs belangstelling tonen en de vraagprijs te hoog wordt. Een middenveld met Sinkgraven, Klaassen en Viergever is voor Eredivisie begrippen erg goed, dus ik hoop dat hij komt. Dan heb je ook nog opties in de breedte met o.a. Serero, Duarte, Bazoer etc.

Overmars, druk door en haal a.u.b deze speler!

31 augustus 2014 om 12:17

Waarom deze speler halen? leidt Ajax zelf niets meer op? Ze kopen al genoeg de afgelopen jaren.

Hij is tweebenig en kan als cvm, cam en als vleugelspits spelen. Past daarom uitstekend in het spelletje dat Ajax wil spelen. Fysiek en tactisch heeft die jongen nog genoeg te leren maar het benodigde voetbal gogme heeft hij in ieder geval.

Als ik hem was sws nog 1 jaartje blijven.

Sinkgraven wellicht halen als backup voor de linksbuiten positie mits de transfersom billijk is. Als optie voor het middenveld zie ik het liefste Van Ginkel ( huur) of anders Propper proberen te halen. Een multifunctionele voetballer met voetbalinzicht.

Het zou een erg slechte keuze zijn om naar Ajax te gaan. Lekker bij Heerenveen door ontwikkelen en dan gewoon verder kijken. Ik hoop ook dat de mensen om hem heen dit afraden.

Ben benieuwd of Heerenveen wil meewerken en soja voor welk bedrag. Die zal hoog liggen gezien zijn contract en gezien de transfer periode afloopt.
Zou betekenen dat Heerenveen ook weer te duur een andere speler moet halen.

Denk dat het wel een goede aankoop voor ajax zou zijn, maar ik zou als ik Daley was wel even goed kijken wat ze met je van plan zijn. Voor hetzelfde geld speel je een heel jaar Jupiler League met vd Hoorn en Zivkovic omdat ze 'een traject voor je hebben uitgestippeld', terwijl je bij Heerenveen op het hoogste niveau ervaring op had kunnen doen.

Is Heerenveen het Beloftenteam van Ajax geworden?
Ik zou zeggen: Ajax , waar blijven al die fantastische producten uit julli opleiding, eergister zag ik er 11, hier in Den Bosch...afdruipen!
Heerenveen moet ook eens wat meer aan haar supporters denken. Als alles waar de topclubs begerig naar lonken, direct verkocht wordt gaan mensen met de voeten stemmen he...en kopen geen seizoenskaart meer.
(tenzij de koopclub natuurlijk met een exorbitant bod komt, zeg 50% van de transfersom van Blind, lijkt mij redelijk)

Ideale aankoop jong en talentvol, Andersen een jaar op huurbasis naar Heerenveen. En je hebt volgend jaar twee talenten op het middenveld.
Ik denk dat Sinkgraven zich makkelijker en sneller zal aanpassen bij Ajax puur omdat hij Nederlander is, en Andersen juist prima een jaar op een iets lager niveau zijn zeker aanwezige super talent tot uiting kan laten komen.

En Sinkgraven en Schone aan dezelfde kant is een super combi lijkt mij, maar ben benieuwd wat Ajax gaat doen.

het lijkt me ook te laat, zal niet lukken, tot vanavond

Daley, wat wil je?
1.meer geld verdienen?
2.basisspeler zijn?

Kies je voor 1, ga naar Ajax!
Kies je voor 2, blijf dan bij Heerenveen.

Zie andere voorbeelden, je ex ploeggenoot, Basciloglu, speelt niet altijd.
Zikovic, speelt niet bij Ajax.
Toornstra, gaat hij spelen?
Duarte, jaaaa hij ook nog, waar gebleven?

Dus jij als liefhebber, blijf nog lekker voetballen, laat je moeder lekker koken voor je.
Jouw tijd komt nog wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren