Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Laat de doden rusten!’: Messi maakt X gek met actie bij geblesseerde opponent

Laatste update:

Een actie van Lionel Messi woensdagnacht maakt flink de tongen los op X. Tijdens Inter Miami – Real Salt Lake (2-0) besloot de Argentijn over tegenstander Andrew Brody heen te 'chippen', terwijl deze geblesseerd op de grond lag. Gebruikers omschrijven de actie als 'briljant', en betitelen hem zelfs 'de meest vernederende ooit'. "Laat de doden rusten!", jubelt een fan zelfs.

Inter Miami trapte het nieuwe Major League Soccer-seizoen woensdag af en deed dat naar behoren. Door treffers van Robert Taylor en Diego Gómez eindigde de seizoensouverture in 2-0.

Luis Suárez, die officieel debuteerde voor the Herons schreef een assist op zijn naam, net als Messi. Een andere actie van de Argentijn zorgt echter voor meer oproer op social media.

Het gebeurde in de eerste helft, toen Messi onderweg was naar de goal. La Pulga zocht de ruimte om te schieten, maar moest daarbij Brody op een of andere manier passeren.

In plaats van eromheen te gaan, chipte Messi over de verdediger heen, om vervolgens af te vuren. Die poging stuitte tot zijn berouw op een andere Real Salt Lake-stopper.

Toch plukt Messi wel degelijk de vruchten van zijn actie. Zijn fanschare op X smult van de beelden. "Een vleugje genie", schrijft een gebruiker erover. Een ander noemt de actie 'de meest vernederende ooit'.

"Laat de doden tenminste rusten", jubelt @MayankGwal3, doelend op het 'als voor dood liggen' van Brody. Messi's ploeggenoot Taylor noemt de actie 'krankzinnig', als hij er na afloop over gevraagd wordt.

Door de overwinning op Real Salt Lake staat Inter Miami meteen bovenaan in de Major League Soccer. Kleine kanttekening: er is nog maar één duel gespeeld op het hoogste niveau in de Verenigde Staten. Vorig seizoen eindigde Inter Miami als 27ste in de MLS. Liefst zestien van de achttien verliespartijen waren zónder Messi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren