Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kylian Mbappé weigert ondanks akkoord in gesprek te gaan met Al-Hilal’

Laatste update:

Kylian Mbappé is niet van plan de overstap naar Saudi-Arabië te maken. Al-Hilal deed eerder deze week een bod op de Fransman en Paris Saint-Germain zou al akkoord zijn gegaan met de transfer, maar Mbappé wil niet bij de club tekenen. Dat meldt Mundo Deportivo. De aanvaller geeft, ondanks het astronomische salaris dat hij in Saudi-Arabië kan verdienen, de voorkeur aan een verblijf in Parijs.

Maandagmiddag meldde Fabrizio Romano al dat Al-Hilal een bod van 300 miljoen euro bij PSG had neergelegd. Niet veel later bracht Sky Sports het nieuws naar buiten dat de kampioen van Frankrijk akkoord was met het voorstel. Daarmee lag de weg open voor de 24-jarige Mbappé om de duurste speler ter wereld te worden. Het enige wat nog ontbrak was een overeenstemming tussen de aanvaller en de club uit de Saudi Pro League.

In Saudi-Arabië zou een contract met een astronomisch salaris klaarliggen voor Mbappé. Volgens het Amerikaanse CBS Sports kan de Fransman een contract voor één jaar tekenen. In dat seizoen zou hij 700 miljoen euro kunnen opstrijken. Na het aflopen van het contract zou de wereldster dan alsnog de langverwachte stap naar Real Madrid kunnen maken. Nu blijkt dus, ondanks het riante voorstel van Al-Hilal, dat Mbappé de voorkeur geeft aan het uitdienen van zijn contract bij PSG.

Ondertussen is de zeventigvoudig international van Frankrijk in Parijs aan het trainen ter voorbereiding op het aankomende seizoen, terwijl zijn werkgever is begonnen aan een tour door Zuid-Korea en Japan. PSG heeft zijn sterspeler thuisgelaten, omdat de club vermoedt dat Mbappé al een akkoord heeft gesloten met Real Madrid, ondanks dat zijn contract nog een jaar doorloopt. De Fransen willen Mbappé het liefst deze zomer verkopen, daar hij anders gratis de deur uitloopt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig nieuws! Mbappe naar SA zou het voetbal echt helemaal kapot maken als het al niet kapot is.

26 juli 2023 om 15:32

Het voetbal is al kapot gemaakt door de clubs die begonnen zijn met deze achterlijke bedragen voor spelers te betalen. Tegenwoordig kost een talent of een redelijke voetballer al snel 50/60 miljoen. SA doet nu alleen mee met de gekte en aangezien die een hoop meer geld dan de rest hebben kunnen die dus nu ook hun eigen competitie bij elkaar kopen. Enige wat je nu krijgt is dat er nog een schevere verhouding is en dat clubs zoals Real, City het niet meer kunnen winnen van SA met transfer bedragen / salaris.

26 juli 2023 om 16:01

Geld is er in SA inderdaad in overvloed, maar sfeer en voetbalcultuur is er ver te zoeken. Dat is voor voetballers in hun prime toch echt wel belangrijk. En laten we wel wezen, ze hoeven het ook niet voor niks te doen.

26 juli 2023 om 16:16

4 keer het brutobedrag dat je in Europa kunt verdienen, netto in Saudi Arabie verdienen doet wonderen.

26 juli 2023 om 17:53

@intermilan70 Ach hou toch op, verschil is dat hier eerst geld verdient moest worden, voordat die bedragen zo achterlijk werden. SA heeft totaal geen achtergrond in de voetbalwereld. De clubs in Europa hebben ook allemaal eigenaren uit het zelfde als SA. Maar laten we realistisch zijn, nergens in Europa verdient iemand meer dan 52 miljoen per jaar, dus probeer het alsjeblieft niet goed te praten.

26 juli 2023 om 18:44

Giannini

Het js geen Qatar he. Die sfeer is er in de meeste stadions juist wel, en zal enkel meer worden met al die namen die er naar toe gaan.

26 juli 2023 om 15:42

Zoals Europese club alles wegkopen uit de rest van de wereld en daar alles kapot maken?

26 juli 2023 om 15:59

Giovannivanrus dat is wel wat anders natuurlijk. de Nuance zit erin dat Europa een continent is met meerdere topcompetities. Saudi Arabie heeft inderdaad veel geld maar maar 1 competitie en totaal geen status. En hoezo vind je dat Europa het voetbal kapot maakt? wat is er precies kapot?

Wat jij stelt is eerder een Amerikaans model van bijv de NBA. Maar dat is in Saudi Arabie totaal onmogelijk.

26 juli 2023 om 16:31

@mansje

Zuid-Amerika. Als Europa niet constant alle Zuid-Amerikanen weg zouden kopen zouden zij potentieel nog altijd de beste voetbalcontinent zijn zoals dat vroeger zo was.

Nu is dat onmogelijk gezien ondanks de hoge bedragen zij niet meer kijkers trekken door alle toppers die er zouden spelen.

Vooral gezien het duidelijk lijkt dat als Zuid-Amerikanen niet veel meer in Europa konden verdienen, zij in Zuid-Amerika zouden blijven.

26 juli 2023 om 16:52

Wij hebben die meerdere topcompetities te danken aan al die talenten die wij daar allemaal hebben weggekaapt, en daardoor zullen die competities nooit zo groot worden als die in Europa. (Zelfde geld voor NL,wij raken ook eider jaar onze toptalenten kwijt)

26 juli 2023 om 17:23

Volgens mij willen die spelers zelf maar al te graag naar Europa en krijgen ze ook de kans om grote spelers te worden. Spelers gaan naar Saudi’s puur voor het geld..

26 juli 2023 om 17:41

Spelers komen hier ook voor het geld lol. Europe heeft niets beters te bieden aan bv Zuid-Amerikanen hoor.

26 juli 2023 om 16:11

toen Chelsea werd overgenomen door Abramovisch werd het voetbal kapot verklaard, toen city en PSG werden overgenomen evenzeer, toen Real in 1 zomer kaka en ronaldo haalde voor waanzin bedragen werd het voetbal kapot verklaard, toen psg neymar kocht werd het voetbal kapot verklaard. en kijk ons hier nog steeds op een voetbal forum over voetbal praten

26 juli 2023 om 16:17

Het echte klassieke voetbal is dan ook sinds de tijd van Chelsea afgetakeld.

We gaan nooit meer een competitie krijgen met een eerlijke strijd en geldverdeling tussen de Europese teams. Alleen de top 4 landen maken realistisch kans als ze genoeg geld binnenharken. Eventueel incidentje elke zoveel tijd

26 juli 2023 om 17:29

Precies dit. Het voetbal ís kapot. Dat wij er met z'n allen nog volop naar kijken en erover lopen te kletsen doet daar niks aan af.

26 juli 2023 om 17:43

Want uiteindelijk wil je graag top teams tegen elkaar zien spelen met zoveel mogelijk grote spelers erin. Dan zou je haast denken dat die SL er wel een keer moet komen

26 juli 2023 om 20:29

Het gebeurde veel eerder. Je kunt net zo goed zeggen dat het kapot ging toen men er veel geld aan kon verdienen. En laten we eerlijk zijn, we klagen alleen wanneer het niet met onze favoriete clubs gebeurt. Chelsea was 50 jaar geen kampioen tot Abramovish het overnam. Denk fans van Chelsea zullen niet klagen hoor.

26 juli 2023 om 16:15

Hehe dan ben je fan van Chelsea met 4 kleedkamers aan voetballers die bij 99 procent van de clubs op het hoogste niveau in de basis zouden staan en dan ben je ang dat SA het voetbal kapot gaat maken 🤣

26 juli 2023 om 16:48

Bijzondere reactie. Jou club maakt al jaren het voetbal kapot, door veel te veel goede voetballers te kopen, die nooit allemaal kunnen spelen. Feitelijk zijn ze nu net zover van het zicht verdwenen als wanneer ze in SA gaan voetballen. En het is niet alleen Chelsea natuurlijk, meer clubs met selecties die veels te groot zijn, alleen omdat het kan.....

26 juli 2023 om 17:02

Jouw reactie is net zo goed bijzonder. Altijd maar die comments over 'voetbal is kapot' blablabla, maar op dinsdagavond wel schoonmoeders afzeggen omdat Bayern tegen City speelt in de CL. Waardoor jouw en mijn euro's gewoon blijven vloeien naar de instanties die het huidige systeem in stand houden. Ik vind het altijd nogal hypocriet om te lezen, tenzij mensen steevast de CL skippen vanwege hun overtuigingen. Dan heb ik niets gezegd.

26 juli 2023 om 21:43

Je kent mij helemaal niet, maar weet wel hoe ik over voetbal denk? Laat Saudi Arabie lekker die speler kopen. Maakt voetbal helemaal niet kapot, wordt het juist beter van. Maar chelsea fanboys die klagen over dit soort transfers grinnik ik wel een beetje van.

26 juli 2023 om 22:17

Ik ken jou helemaal niet en doe ook niet alsof, ik zeg enkel dat ik je hypocriet zou vinden wanneer je klaagt over ‘koopclubs’ maar vervolgens wel naar die clubs in de CL kijkt. En je dus ook hun clubkas spekt. Of je dat wel of niet doet dat weet alleen jij in dit geval.

26 juli 2023 om 22:55

Dat topspelers nu meer keuze hebben, zorgt ervoor dat kwaliteit over meer clubs wereldwijd verdeeld worden. En dat zorgt straks alleen maar voor een eerlijker en leuker CL. Nieuwe koopclubs zorgen dat gestaande koopclubs minder groots kunnen inkopen. Hoe mooi is dat

Nee toch? Een echte topspeler die niet naar SA wil gaan... en ik maar denken dat we binnen dit en 2 seizoenen alle sterren uit het Europese voetbal naar ginds zouden gaan? Althans, dat is toch wat je moet geloven volgens sommigen hier op Vz.

Edit

26 juli 2023 om 15:29

Eerste zin: "kylian Mbappé is niet van plan de overstap naar Saudi-Arabië te maken" ....

On topic: goed nieuws, zou fataal zijn voor het voetbal

26 juli 2023 om 15:33

Ik zou je willen adviseren om je mening/gedachten niet te laten afhangen van sommigen hier op vz.

26 juli 2023 om 15:36

Doe ik ook niet hoor... comment is met een sarcastische ondertoon.

26 juli 2023 om 15:48

I know haha

26 juli 2023 om 16:02

Hee, Thenry, hoe is het ermee man? Ik had ook begrepen dat SA over twee jaar het Voetbalmekka van de wereld zou zijn. Als Mbappe daar niet aan meedoet zou dat wel een flinke knauw zijn in de plannen van de koning. Wat denk jij Premier League - Arsenal? Of La Liga - Real Madrid. Waar zou die heengaan?

Of misschien is het allemaal een scam en blijft hij gewoon in Parijs na juni 2024 voor 700 miljoen extra van de emir. ...

26 juli 2023 om 16:10

Nee joh, binnen 2 jaar zijn clubjes als Arsenal en Real leeggekocht en spelen Vini, Camavinga, Courtois, Saka, Odegard, Saliba,... allemaal in de machtige Superleague.

En terecht! Moedige stap om nee te zeggen tegen 700 miljoen, maar als 24-jarige heb je daar nog niks te zoeken. Lekker nog een jaar bij PSG blijven en dan naar een topcompetitie overstappen.

Uit respect naar PSG toe moet Mbappé gewoon vertrekken en zijn werkgever een mooie transfersom gunnen. Voetballen in SA is natuurlijk waardeloos, maar als hij nou even een fiks deel van die belachelijke 700 miljoen aan goede doelen schenkt en vervolgens lekker naar Madrid vertrekt is iedereen blij. Die Mbappé-soap duurt net even te lang.

26 juli 2023 om 15:32

Je wordt als voetballer in Saoedi Arabië gewoon misbruikt als reclamezuil voor het land. Snap wel dat Mbappe dat niet wilt. Hij heeft al centjes zat en is financieel onafhankelijk genoeg om niet keuzes te hoeven maken op basis van geld.

26 juli 2023 om 15:37

Ja, dat begrijp ik inderdaad wel. Hij hoeft ook liever niet naar SA te gaan, maar om te wachten tot hij transfervrij is, zou ik wel behoorlijk respectloos vinden naar een club die hem alles gaf wat hij eiste.

26 juli 2023 om 15:42

Ze hadden hem ook gewoon aan Real kunnen verkopen toen zij naar verluid 200M hadden geboden om zijn 1jarige contract af te kopen. In plaats daarvan wilde PSG graag zijn contract verlengen tegen een monstersalaris. Dan moet je nu ook niet piepen als hij dat contract uit dient en vervolgens gratis vertrekt.

26 juli 2023 om 15:57

Wat een vreselijk rare gedachtengang Konijntje.
PSG heeft hem zelf met het volle verstand dat achterlijke contract aangeboden. Hij houdt zich gewoon aan de voorwaarden van het contract, wat ze in Parijs van tevoren ook hadden kunnen bedenken, en moet dan maar in SA gaan voetballen om het oh zo "arme" PSG te helpen???

Lekker uitdienen dat contract en dan naar La Liga gaan of de BPL.

26 juli 2023 om 15:40

Waarom zou je uit respect voor PSG een mooie transfersom moeten gunnen? Uitgerekend PSG die bekend staat om spelers te strikken die uit hun contract lopen. Laat ze maar lekker met lege handen achterblijven. Kijken hoe diep de zakken daadwerkelijk zijn.

26 juli 2023 om 15:44

Het hóéft ook niet, maar dat zegt wel alles over de persoon Mbappé. In de regel naai je niet je werkgever, als deze goed voor je gezorgd heeft.

26 juli 2023 om 15:49

Hoezo naait die zijn werkgever? Hij is bereid nog een jaar zijn voetbalkunsten in Parijs te vertonen, conform zijn contractduur.

PSG probeerde hoog spel te spelen door hem voor het blok te zetten en het is wel duidelijk dat Mbappe daar, geheel terecht, nu niet aan wenst mee te werken.

26 juli 2023 om 15:51

Wat schattig zeg.

26 juli 2023 om 16:03

@b_konijn: In de regel naai je je werknemers ook niet door een bod te accepteren van een club waar hij helemaal niet heen wil. Als het contract van Mbappe nog 4 jaar door had gelopen had PSG dit bod nooit geaccepteerd, ze willen er alleen nu nog even slaatje uit slaan en hun medewerker onder druk zetten.

26 juli 2023 om 16:11

Vind je hier maar aparte reacties plaatsen B_Konijn. Ik vind juist dat de persoon Mbappe hier karakter toont door niet effe 1 jaartje 700 miljoen te pakken.

26 juli 2023 om 17:24

Hou op hoor. Mbappe beloofde destijds niet gratis te zullen vertrekken in 2019 of 2020. In 2021 met nog 1 jaar contract bood Madrid bijna 200 miljoen en gaf Mbappe aan te willen vertrekken en ze weigerden dat aanbod. Hun goed recht uiteraard want Mbappe had een contract maar dan zijn dit soort uitspraken als de jouwe nu wel heel idioot. Wat is Mbappe hen nog verschuldigd dan? Niets hoor. Al helemaal als ze vervolgens in 2022 hem publiekelijk verwijten zijn belofte van niet gratis te vertrekken te gaan breken en in een kwaad daglicht te stellen. Leuk hoor maar als je een meer dan marktconform bod met nog 1 jaar contract negeert dan vervalt die belofte gewoon zou je denken. Zijn een boel smeerlappen daar bij PSG en geen enkele van hun spelers is hen wat schuldig.

Dat gezegd zijnde hoop ik persoonlijk dat hij inderdaad dit jaar voor een transfersom vertrekt ipv volgend jaar transfervrij. Joselu, Rodrygo, Vini en Guler is geen optimale bezetting voorin en daar kunnen we wel eens een moeilijk seizoen mee tegemoet gaan.

26 juli 2023 om 19:46

Laten we het een keer omdraaien bkonijn. Heeft PSG niet met het volste verstand dat contract ondertekend? Normaal gesproken hoor je altijd dat spelers een contract hebben ondertekend dus niet moeten zeuren. Nu moet PSG maar niet zeuren en hadden ze het maar beter contractueel vast moeten stellen.

26 juli 2023 om 16:00

@B-Konijn: Geen idee welk werk jij uitvoert, maar dan hoop ik dat jij voor een dubbel salaris ook wordt weggestuurd naar SA. Kijken of jij het daar zo naar je zin zal hebben.

26 juli 2023 om 17:48

Uit respect naar PSG. Waar is het respect van PSG naar Mpabbe dan? Die club die je weg wilt hebben, financieel te gaan steunen. Vraag me af of PSG nu een evt veel lager bod goed keuren

26 juli 2023 om 20:03

Mbappe denkt alleen aan Mbappe. Het zal hem een worst wezen of het gunstig voor PSG is. Als hij uit zijn contract loopt kan hij die 100 miljoen in eigen zak steken. Saudi Arabie wil hij niet. Veel te warm en een krasje op zijn carrière.
En Mbappe en een goed doel? Dat geloof je toch zeker zelf niet. Vond het milieu een lachertje en zal dat van armoede ook vinden.

26 juli 2023 om 20:06

Datzelfde PSG die met een slinkse constructie Neymar z’n eigen contract bij Barca liet ontbinden? PSG is wel een van de laatste clubs waar je respect voor zou moeten hebben. Ik hoop ook echt van harte dat Mbappé voet bij stuk houdt en komend seizoen transfervrij vertrekt.

Waarschijnlijk wil hij PSG gewoon erg hard naaien omdat ze eerder niet wilde mee werken aan een transfer naar real.

26 juli 2023 om 15:32

Waar Mbappé vervolgens flink zijn economische voordeel uit heeft gehaald. Het is echt een klein, verwend kind als hij nu om te pesten niet vertrekt.

26 juli 2023 om 15:41

Wat moet die man nou in zo'n kansloze competitie zoeken? PSG heeft hem dat contract zelf gegeven en Mbappé heeft alle recht om zijn contract daar uit te dienen.

Als je echt zo graag van hem af willen, zouden ze hem maar aan een club moeten verkopen waar hij wel heen wil.

Jammer, had het mooi gevonden als bevestiging dat alles draait om geld. Zou hij dan toch principes hebben naast zijn lust voor geld en macht?

26 juli 2023 om 16:33

Naja, principes? PSG en haar eigenaar zijn nou ook niet het ideaalbeeld van moraliteit.

De Franse revolutie part 2 😉 Eindelijk iemand die niet direct zwicht voor het grote geld.

Mbappe wil blijven bij Paris. Paris wil af van Mbappe om hem niet gratis te laten gaan. Al Hilal biedt 300 miljoen en bereikt een akkoord met Paris, maar Mbappe wil daar niet heen. Real Madrid zou wel een eventuele droombestemming zijn voor Mbappe, maar die wachten liever een jaar tot hij transfervrij is. Lol.

Los van of je een Spaanse krant nou moet geloven in deze, zie ik hem inderdaad ook niet naar SA gaan. Er is al kritiek over de Franse competitie (vind ik altijd nogal subjectief), maar die van SA is van een beduidend lager niveau. Je zegt in sportief opzicht wel erg veel op voor die extra centen en op een bepaald punt maakt het ook niet meer uit hoeveel meer je kunt verdienen. Mbappe is en wordt in Europa ook schatrijk en gaat meer verdienen dan hij en zijn volgende tig generaties op kunnen maken. Wat wil je dan? Naast auto's ook nog jachten en privejets gaan sparen om het nog ergens aan uit te kunnen geven?

Nu Mbappe weigert vraag ik me wel af hoe de competitie daar de Nederlandse eredivisie voorbij komt. Kijk die Portugese eredivisie zullen ze nog wel voorbij komen maar de Nederlandse. Vrees dat dit weer tot veel frustratie gaat leiden bij CR7 die toch eigenhandig de deur heeft geopend voor al die spelers waarbij Mbappe de kers op de taart zou moeten zijn. Ondankbaar mannetje die Kylian.

Zou mooi zijn. Zo min mogelijk spelers daar heen. Niet om de competitie, maar om het land. Sportswashing waar de tranen van in je ogen schieten.

Het is inderdaad ongelooflijk hoe iemand €700.000.000 zou kunnen weigeren, vooral voor slechts één jaar dat snel voorbij zou zijn. Met zo’n bedrag kun je luxueuze dingen zoals een jacht, een privéjet en villa’s in Monaco, Marbella en Belair aanschaffen. Het is zelfs mogelijk om een heel land, zoals Burkina Faso, te kopen voor €100.000.000 en je eigen volkslied te hebben.

Desondanks is het bewonderenswaardig dat Mbappe meer waarde hecht aan het sportieve aspect en liever in Europa blijft. Zo’n kans in Saoedi-Arabië zou zeker iemands leven drastisch veranderen.

26 juli 2023 om 15:50

Alsof je 22 miljoen mensen kan bezitten met überhaupt 100 miljoen. Gaat me een beetje te ver om te geloven, maargoed. Het is sportieve is financieel genoeg aantrekkelijk voor hem hier ook. Geen zorgen

26 juli 2023 om 15:51

Net alsof steeds meer geld, spullen, villa's en goederen een mens gelukkiger maken. Mbappe begrijpt dat gelukkig ook.

Gaat Real Madrid zich nog mengen in dit verhaal, of gaan zij echt afwachten tot volgend seizoen? Ik ben heel benieuwd waar Mbappe volgend seizoen speelt. Ik zag gisteren op de persconferentie dat er vragen gesteld werden aan Pochettino over een mogelijke hereniging bij Chelsea, maar ik vraag me echt af of je dat A. moet willen en B. of dat iets is wat Mbappe ziet zitten.

Hij kan volgend seizoen lekker voor Madrid tekenen, dat is wat hij heel graag wilt lees ik steeds, dus wellicht kan hij een jaar verhuurd worden worden ofzo? Als je dan een club in Engeland zoekt, die PSG niet voor de neus kan lopen in de Champions League met Mbappe zou Chelsea de ideale optie zijn denk ik.

26 juli 2023 om 16:03

Maar wat hebben wij daaraan? Klinkt misschien gek wanneer we het over Mbappe hebben maar je weet dat hij na een jaar weer weg is terwijl het van levensbelang is dat alle aankopen zo snel mogelijk van los zand naar geoliede machine gaan. Als we een jaar lang de ploeg afstellen op een wereldster die daarna weer weg is dan kunnen we volgend jaar weer opnieuw beginnen.

26 juli 2023 om 16:06

Omdat je dan een jaar de beste speler ter wereld in je team hebt. Ik weet ook niet wat wijsheid is, maar voor Mbappe moet toch een plekje te vinden zijn?

26 juli 2023 om 16:10

Zou je wel denken ja. Je weet dat hij met zijn hoofd dan al half in Madrid zit, ik zou het een risico vinden. Maar een jaartje Mbappe vs Haaland in de Premier League zou natuurlijk wel gaaf zijn.

26 juli 2023 om 16:08

Ik denk dat Real Madrid tot juni 2024 wacht. Wat er ook gebeurt. Volgens mij is de club financieel draagkrachtig genoeg om 200 miljoen neer te tellen nu, maar 1. denk ik dat ze dat niet verstandig vinden en 2. gaat Parijs daar zeker niet mee akkoord. Die willen hem liefst helemaal niet bij Madrid zien zelfs, gezien de relatie van Nasser met mijn club. Dus kan Real alleen maar hopen op volgend seizoen, en dat hij dan naar ons toe wil.

26 juli 2023 om 17:31

PSG verkoopt gewoon aan Madrid hoor. Fabrizio zit zo diep in de zakken van PSG als maar kan en wordt constant dingen ingefluisterd en die kan ook geen 2 seconden zwijgen over PSG dat 'op Madrid wacht om concreet te worden".

26 juli 2023 om 20:55

Zou het real8? Nasser heeft toch altijd getoond dat Madrid juist de nagel aan zijn doodkist is. Ik vind het lastig in te schatten. Maar als jij gelijk hebt, van mij nag hij vandaag nog tekenen. Al kan ik het me niet voorstellen.

26 juli 2023 om 17:29

Perez wacht naar verluid op een telefoontje van PSG of totdat Mbappe openlijk aangeeft te willen vertrekken maar enkel naar Madrid. Bij beide scenario's heeft Madrid namelijk de beste onderhandelingspositie en kunnen ze de transfersom naar beneden halen.

Mbappe gaat zich (vooralsnog) niet publiekelijk uitspreken want dan vervalt zijn 70M loyaliteitsbonus over 5 dagen.

Het meest ideale voor PSG zelf en ook de andere 2 partijen is dat PSG gewoon een belletje pleegt en de transfer afrondt voor 1 augustus (wanneer ze die 70M moeten uitbetalen). Naar verluidt wil Mbappe hoe dan ook die bonus, zelfs als hij vertrekt maar ik stel me voor dat ze een akkoord kunnen sluiten voor een lagere som (35-40M oid) en dat Madrid 120-140M betaalt aan PSG en ermee instemt om Mbappe ook 20-30M te betalen. Echter doet Kleffie zelden wat het beste is voor de club aangezien zijn ego in de weg zit.

Zoals wel vaker gezegd, zo lang hij niet met Perez op de foto staat bij een persmoment in het Bernabeu hang ik de vlag niet uit.

Een scenario wat dit toneelstuk wel kan verklaren: het lijkt erop dat dit een manier is om af te komen van zijn imago dat hij voor PSG koos boven Real Madrid voor het geld. De woede of zelfs de haat van Madrid fans wordt hier wat mee verzacht, omdat hij kan laten zien dat hij een nog groter geldbedrag laat liggen om toch naar Madrid te komen. Dan wordt het verhaal dat hij bij PSG bleef voor de sportieve uitdaging/clubliefde (?) wat plausibeler.

Hoe dan ook, we wachten het rustig af!

26 juli 2023 om 15:56

Ach, scoort hij 3 goals in zijn 1e wedstrijd, dan slapen alle real fans in een Mbappe pyjama.

26 juli 2023 om 16:11

@ Ducktaildo: Ja, maar wat als hij er dan maar twee scoort in die eerste wedstrijd, wat dan? Een boxershort en een wit t-shirt van de Zeman met Mbappe geviltstift op de rug?

26 juli 2023 om 15:57

Dat dus!

Precies met gedachte als het gaat om transfergeruchten.
Zolang de speler niet met een contract in handen op de foto staat en of de speler/club zelf niets naar buiten heeft gebracht kan het nog alle kanten op.

26 juli 2023 om 16:04

Even voor mijn eigen beeldvorming: als Mbappe bij de Saudi’s tekent en 700 miljoen gaat verdienen dan heeft Real toch een gi-gan-tisch probleem? Volgens de regels van La Liga/de Spaanse overheid(?) moet je toch 70% van je vorige verdiende salaris matchen om in Spanje aan de slag te mogen? Dat kan Real Madrid toch niet jaarlijks ophoesten?

26 juli 2023 om 16:14

Ja, ik weet niet of die regel ook geldt voor spelers die van buiten La Liga komen. Als het wel zo is, dan kunnen wij het sowieso schudden.

Maar Tebas kennende zal hij zich hoe dan ook wel in een corrupte twist draaien om het wel te laten gebeuren zodat hij weer een superster naar zijn competitie kan halen. Hij verloor er nl enkele de afgelopen jaren.

26 juli 2023 om 16:31

Volgens mij wel, want dat werd als argument aangevoerd waarom Messi niet terug kon keren toch? Of ging dat over zijn verlenging van enkele jaren geleden?

26 juli 2023 om 16:57

@ youri messi was uit zijn contract gelopen bij barca. Dus die voorwaardes werden gehanteerd. Neem aan dat het niet van buiten spanje ( of misschien europa is).

Uiteindelijk zou dit voor madrid niet uitmaken het enige van belang als Mbappe tekent is dat het een 5+jarig contract is, want zodra die knaken ruikt is het hoze. Fantastische voetballet maar met ern entourage die geen club binnen wilt halen ( denk ik ^^)

26 juli 2023 om 16:16

Ik vind het nog steeds een geldwolf. Want hij gaat die loyaliteitsbonues van 80m bij PSG pakken, en volgend jaar loopt hij transfervrij de deur uit, juist omdat hij dan sowieso een dikke tekenbonus kan pakken bij Real Madrid. Daarnaast gecombineerd met zijn walgelijke trekjes die hij de laatste jaren op het veld heeft ontwikkeld; ik vind het echt een walgelijk jong mannetje, maar wel een extreem goede voetballer. Maar in het rijtje Messi / Ronaldo komen? Dat gaat nooit meer gebeuren. Die speelde al vanaf jongs af aan in een top competitie, en niet pas vanaf hun 25e.

Natuurlijk gaat Mbappe niet naar SA. Het is gewoon een spelletje dat PSG speelt met de beste speler van de wereld. Hij wilt niet verlengen dan maar pesten. Belachelijk dat PSG wegkomt met chanteren van een speler. Het is Mbappe’s keuze om niet te verlengen dan dien je dat te accepteren. Gelukkig dat Madrid niet zo omgegaan is met bijvoorbeeld Asensio die wel netjes transfervrij is vertrokken ondanks dat het bekend was dat hij zou vertrekken.

26 juli 2023 om 17:47

Mbappé zet PSG in een wurggreep. Wie weet wordt PSG nog gedagvaard voor de arbeidsrechtbank

Ik hoop zo dat hij dit volhoudt en dan volgend seizoen transfervrij vertrekt.

Ach, het voetbal wordt echt niet meer kapot gemaak door het wel of niet tekenen van een contract door Mbappé in SA. Europa koopt al tientallen jaren Afrika leeg. Nooit iemand over gehoord. En de plek van Mbappé bij PSG wordt ook wel weer met Arabisch geld ingevuld door een speler die weg wordt gekocht bij een concurrent. En volgend jaar gaan er weer 10 topspelers naar SA voor achterlijke bedragen. Want ze willen daar van alles. En dus krijgen ze straks ook van alles, zoals een WK. Dat kopen ze gewoon, net zoals die andere zandbak dat gekregen heeft.

Tja, tekengeld is belangrijker. Lekker ondankbaar maar je club, maar wel karma voor PSG, want ze wisten al dat ze een egotripper en geldwolf/ brood voetballer in huis haalden.

Ik hoop dat Mbappe volgend seizoen transfervrij vertrekt, maar dat hij wel een jaar op de tribune zit.

Er zijn gelukkig nog voetballers die en veel geld willen verdienen en een mooie carrière willen, met hoofdprijzen...

Dat wordt nog een geweldige soap. Kylian Mbappé heeft PSG volledig in zijn greep. Wie weet kan hij nog onder zijn contract uit om transfervrij te gaan naar Real dit jaar. PSG moet de contractvoorwaarden ook naleven gezien Mbappé nog bereid is alles te geven in het laatste contractjaar

Toch knap dat je tegen 700 miljoen nee kan zeggen! Tuurlijk hij staat vast al 200 in de plus, maar met die 7 erbij ga je toch richting miljardair status en daar heeft Ronaldo echt heeeul veel meer voor moeten doen

Sommigen willen wel voor de hoogste prestaties gaan en dat gaat m helaas niet worden in Saoedi Arabië. De Champions League is verreweg het grootste wat het clubvoetbal te bieden heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren