Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kwakman: ‘Allemaal kletspraat, maar daarin is Joey Veerman wel laconiek’

Laatste update:

Kees Kwakman heeft zich donderdagavond uitgesproken over Joey Veerman. De middenvelder vertrok afgelopen dinsdag naar PSV, en dat kwam als een verrassing voor de analist van ESPN. Tijdens het programma Voetbalpraat laat Kwakman, net als Veerman Volendammer, weten dat de nieuwkomer bij PSV met name aan zijn verdedigende kwaliteiten moet werken.

“Ik denk dat hij vorige week zelf ook nog dacht dat het Feyenoord zou worden”, begint een enigszins verbaasde Kwakman. “Opeens kwam PSV. Volgens mij hebben ze afgelopen zomer wel gesproken, maar PSV koos uiteindelijk voor Pröpper. Bovendien vroeg Heerenveen in de zomer nog een fors bedrag, dus toen was de keuze snel gemaakt. Nu dacht ik het dat Feyenoord zou worden, maar PSV kwam plotseling. Natuurlijk had ik hem wel graag onder trainer Arne Slot willen zien, maar goed. Als ik nu ook van hem hoor wat er bij PSV allemaal rondloopt aan mensen én materiaal én een trainer die met hem aan de slag gaat...”

“Slot is echt een trainer die spelers beter maakt. Hij had denk ik ook de mindere punten van Veerman heel goed kunnen aanpakken”, vervolgt Kwakman, die het niet eens is met kritiek op de werklust van Veerman. “Nou iedereen schrijft en roept over hem dat hij lui is. Dat is echt allemaal kletspraat. Hij loopt de meeste kilometers bij Heerenveen en hij heeft net zo veel balveroveringen als Edson Álvarez dit seizoen. Alleen moet hij béter verdedigen.”

“Dus hij moet beter om zich heen kijken, beter communiceren en veel bewuster zijn van de momenten dát hij moet verdedigen. Daarin is hij veel te laconiek. Dan denkt hij: het komt wel goed. Maar het heeft er niets mee te maken dat hij niet zou willen. Het is gewoon dat hij het niet zo goed kan. Hij moet het gewoon veel beter doen, dus wat dat betreft moeten ze met hem aan de slag. Ze moeten hem echt beelden laten zien. Hij moet zich beter oriënteren zonder bal. Aan de bal hoef je hem niks meer te leren”, besluit Kwakman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat nou als dit de nieuwe dries mertens wordt?!

7 januari 2022 om 00:26

Dat zou mooi zijn, die heeft PSV ook nooit het kampioenschap bezorgd.

7 januari 2022 om 00:26

Dan moet hij eerst 16cm krimpen en een Belgisch paspoort aanvragen, dan komt hij in de buurt

7 januari 2022 om 04:41

Zo’n kleine wendbare buitenspeler met type veerman vergelijken riekt wel naar appels met peren maar ik verwacht wel dat hij vrij snel impact zal hebben want de kwaliteit druipt er vanaf. Hoe en waar gaat die gekke duitser hem inplaatsen…Daar ben ik benieuwd naar.

7 januari 2022 om 06:59

Of de nieuwe Heurelho Gomes. Ik bedoel: Je weet het maar nooit!

Ahjoh. Als Sangaré straks weer terug is hoeft hij niet eens te denken aan verdedigen.
Voor mij is het belangrijkste dat Joey zijn voetballende kwaliteiten laat zien, want we missen echt al tijden een middenvelder die de aanval kan voeden met goede passes.

7 januari 2022 om 02:00

Sangare speelt voor 3 4 man, dus dat camoufleert hij weer de zwakke punten van Veerman, en kan Veerman doen waarin hij goed in is voetballen. Al hoor ik hier van members van VZ dat hij regelmatige zijn man laat lopen. Probleem is weinig voetbal middenveld hopelijk lost Veerman dat probleem wel op.

Kees 100% gelijk.
FEY was betere keus geweest onder Slot.
Ben heel bang dat het bij PSV echt een grote mislukking gaat worden onder Schmidt de clownstrainer

7 januari 2022 om 01:26

Dat Schmidt beter moet presteren met PSV staat vast, vooral in de topduels en in Europa. Maar dat gezever van sommigen dat Schmidt geen spelers beter kan maken, en dat een Veerman daarom maar naar Feyenoord (of Ajax, AZ etc) moet gaan slaat nergens op. Dat Gakpo, Madueke, Vertessen, Boscagli, Sangaré, Doan zich hebben ontwikkeld is zeker toeval. Zelfs bij middelmaat als Bruma, Mauro, Guti en Mwene zie je verbetering sinds ze onder Schmidt spelen. Ook Teze ontwikkelde zich stormachtig onder Schmidt. Voorganger Van Bommel betrok hem amper bij de selectie, maar Schmidt koos er direct voor Viergever en Baumgartl te slachtofferen. Dat zo’n jongen er na een sterk jaar als CV voor kiest zich te richten op de back positie waar hij totaal niet de kwaliteiten voor heeft is vooral heel dom.

7 januari 2022 om 07:54

Deze "clownstrainer" staat anders wel op 1 in de Eredivisie

7 januari 2022 om 09:58

En is van de Europese ladder van voorronde CL naar de Conference league gevallen. Ik vind het allemaal niet zo bijzonder. Zonder de Conference League was PSV Europees al klaar. Wordt Schmidt geen kampioen, dan is het seizoen toch gewoon (weer) mislukt?

7 januari 2022 om 10:06

Kijk eens naar de selectie en blessures die ze hadden. Achteraf kan je toch concluderen dat deze selectie helemaal niks in de CL te zoeken had en ook in die EL groep is 3e geen schande. Als ze geen kampioen worden, maar 2e is het gewoon volgens verwachting met de een halve finale ECL minimaal. Ajax moet kampioen worden met deze selectie, anders is het een schande.

7 januari 2022 om 10:33

Ajax12321. Niks te zoeken in de CL is natuurlijk kolder. Zo'n sheriff kan toch ook punten sprokkelen in een niet zo'n hele makkelijke poule? PSV geeft het gewoon weg tegen benfica, en daar is Schmidt gewoon mede debet aan met zijn rare wissels waardoor je compleet in de trechter loopt. En 3e in de EL poule is inderdaad geen schande, maar boven zichzelf uitstijgen heeft PSV ook alles behalve gedaan. PSV heeft toch gewoon als doelstelling om kampioen te worden van Nederland lijkt mij? Leuk dat Ajax kampioen moet worden met de selectie die zij hebben, maar dat verandert de doelstelling van PSV niet. Ik vind het een beetje te makkelijk om te zeggen 'het is wat het is'. Geen kampioenschap is naar mijn mening gewoon een verloren seizoen voor PSV. Zowel sportief als financieel gezien.

7 januari 2022 om 13:29

Sheriff leuk voorbeeld, maar die stegen ontzettend boven zichzelf uit en de verwachtingen bij hun waren natuurlijk ook 0 dus elk punt was mooi meegenomen voor hun. Ook zij hadden geen enkele kans om te overwinteren in de CL. Een prijs is geen must voor PSV dit seizoen. Je moet altijd naar de selectie kijken. Als AZ als doelstelling top 3 heeft, maar 4e of 5e eindigt is dat toch ook geen mislukt seizoen (want zo’n goede selectie hebben zij ook niet)? Een doelstelling betekent nog niet dat het ontzettend slecht is als je het niet haalt. Mocht PSV 3e eindigen kan je wel spreken van een mislukt seizoen of als ze er straks snel uitvliegen in Europa. 2e worden en halve finale ECL is acceptabel. Alles meer dan dat is goed. Schmidt doet zeker niet alles goed, maar het is populair om te zeggen dat het puur door hem komt dat wat er niet behaald is. Hij doet namelijk ook een hoop dingen wel goed. Overall doet hij het in de Eredivisie nu boven verwachting en in Europa stijgen ze niet boven zichzelf uit, maar presteren ze ook niet persé zwaar onder.

Slot is een trainer die speler beter maakt.. nee Schmidt heeft niet flops als Doan, Bruma,en Boscagli beter laten renderen. Dan heb je nog talenten als Obispo, Teze en Gakpo die onder hem vaak ook gewoon goed spelen.

7 januari 2022 om 06:55

Helemaal gelijk. Slot is een fijne trainer maar Schmidt is ook echt goed. Kwakman vind ik zelf een natte krant

7 januari 2022 om 07:10

Nou prem. Kwakman zal voor altijd in de geschiedenis boeken geschreven staan als uh ja als middenvelder dacht ik van Volendam en NAC en als iemand die over voetbal praat op tv.

7 januari 2022 om 08:54

Verdediger.

7 januari 2022 om 09:02

Beide

7 januari 2022 om 07:09

Ik lees hem dat ook nergens ontkennen eigenlijk, maar wat Slot doet met jongens die er bij Feyenoord 2 jaar geen hol van bakten is toch knapper. En als je kan kiezen tussen Slot en Schmidt zou ik ook liever een biertje drinken met die eerste.

7 januari 2022 om 07:25

Naja hij zegt het volgende: “slot is echt een trainer die spelers beter maakt. Hij had denk ik ook de mindere punten van Veerman heel goed kunnen aanpakken” Ik maak hieruit dat Slot dat dus wel kan en Schmidt niet terwijl ik denk dat Schmidt die jongen net zo goed beter kan maken als die jongen een goede instelling heeft.

7 januari 2022 om 07:44

Ja fair enough, maar goed Slot is ook wel een beetje de nieuwe messias van het Nederlands voetbal volgens de meeste journalisten

7 januari 2022 om 09:12

Migi ja er hangt inderdaad een hele hype om slot heen maar die heeft hij zelf gecreëerd door zijn prestaties bij AZ en nu natuurlijk door meer uit de selectie te halen dan Dick heeft gedaan. Mocht Slot de beker winnen en tot het einde mee doen aan de titel dan draait hij gewoon echt een geweldig seizoen. Zou mij niet verbazen als hij volgend seizoen gewoon kampioen wordt, dit seizoen zie ik ze helaas wel afhaken.

7 januari 2022 om 09:41

Beker liggen ze al uit toch?

7 januari 2022 om 21:58

Zou heel knap zijn om de conference beker te winnen

Volgens geldt voor elke speler die naar een topclub gaat dat er aspecten zijn die beter moeten. Bij een topclub wordt er meer verwacht dan bij de subtop. De een zal aan de bal meer verwacht worden en voor de ander qua taken uitvoeren. Waar je bij de subtop mag, zul je nu elke week moeten leveren. Dat was vroeger al, maar is wel veel meer geworden.

Veerman gaat gewoon een topper worden bij ons Psv.. zie hem zelfs bij PSV uitgroeien ook tot vastewaarde bij het Nederlands elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren