Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kuyt staat hoger in de pikorde, maar had ze graag allebei gebracht’

Laatste update:

Feyenoord leed zondagmiddag een pijnlijke nederlaag in de stadsderby tegen Sparta Rotterdam (1-0). Door blessures gingen Terence Kongolo en Eljero Elia vroegtijdig naar de kant, waardoor trainer Giovanni van Bronckhorst in de slotfase nog maar een wissel over had in de hoop een gelijkmaker te forceren. Michiel Kramer bleef derhalve negentig minuten op de bank.

Door een doelpunt van Mathias Pogba in de eerste minuut, keek Feyenoord lang tegen een achterstand aan. De bezoekers slaagden er maar niet in om de 1-1 te maken, waarna niet Kramer, maar Kuyt binnen de lijnen kwam. "Op dit moment staat Kuyt hoger in de pikorde, maar het liefst had ik ze allebei gebracht”, zegt Van Bronckhorst in gesprek met RTV Rijnmond. “Dat kon niet vanwege het uitvallen van Kongolo."

Ook voor Elia zat het duel er al vroeg op. De buitenspeler speelde met een injectie. "Achteraf is dat verkeerd uitgepakt, maar je moet vooraf die keuze maken. Dat is het moeilijke van voetbal", aldus de coach. "Elia zei dat hij fit was en dan geef je hem het vertrouwen."

Geeft Feyenoord de koppositie nog uit handen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je had met Kuijt moeten beginnen en Elisa rust geven, maar wat was dit slap vandaag zeg.
Ongelofelijk !

5 maart 2017 om 22:04

Wat een onzin zeg. Kuyt kan nog genoeg brengen voor Feyenoord, had vandaag ook weer gewoon goede acties. Het is op dit moment misschien niet meer basis waardig maar zeggen dat hij naar de sloop moet is niet respectvol naar Kuyt en hoe hij zich altijd in dienst inzet voor het team.

5 maart 2017 om 22:06

Op zich kan Kuijt nog genoeg brengen tegen ploegen waar feyenoord naar achteren wordt gedrukt, op de counter in een twee spitsensysteem kan hij een van de spitsen spelen. Maar bij het huidige 4-3-3 systeem is er geen plek voor hem als iedereen fit is. vraag wel af of Feyenoord tegen AZ wel er weer kan staan. Kan zo maar zijn dat Elia, Bilal en Kongolo dan nog niet kunnen spelen. De bank is volgens mij niet breed genoeg om dat allemaal op te vangen. Kuijt zal dan wel weer opgesteld worden al is dat geen versterking, 50% minder (geen verrassing met Kuijt op de flank en de backs van AZ (haps en Johansson dan wel Svensson) zijn opkomende backs dan Kuijt de hele tijd achteruit lopen. Berghuis heeft ook een broertje dood aan verdedigen. Kongolo kun je vervangen door Nelom dat is ook 30% minder. Op dit moment spelen ze niet zo goed dat ze dat kunnen opvangen. Komt bij dat Fred Friday/weghorst ook type ala Pogba is maar dan wel iets sneller. die Fysieke spitsen vindt Botteghin prima maar Van der Heijden heeft er meer moeite mee waardoor hij niet durft in te schuiven. Als dat Ahmadi ook niet thuis geeft en ook Toornstra vandaag matig is wie moet dan het spel opzetten. Vilhena liep zijn lijnen wel maar de bal kwam niet.

Jongens, je kan een seizoen lang niet alles winnen helaas. Deze wedstrijd was slecht, maar we hebben genoeg wedstrijden gezien om vertrouwen te houden in de rest van het seizoen.

Hoop dat ze het hoofd koel kunnen houden, maar denk dat Dirk en Karim dat samen met Gio kunnen regelen!

5 maart 2017 om 23:16

Het moest er ooit weer van komen dat er puntverlies geleden zou worden, maar dat is niet direct reden tot paniek; zeker niet omdat Ajax in dezelfde speelronde ook twee punten heeft laten liggen en hierdoor maar een punt inloopt. Ik ga er vanuit dat Feyenoord de draad gewoon weer oppakt. Het team is ervaren en goed genoeg om zich over een nederlaag heen te zetten. Wel ben ik van mening dat Kuyt in zulke wedstrijden moet starten. Hij is toch degene die het team scherp kan houden op de momenten dat Feyenoord verslapt tegen de - met alle respect - kleine(re) ploegen als Sparta, Excelsior, etc.

Kuyt nu nog hoger in pikorde dan Kramer, neem aan dat dit ook niet gaat veranderen?
Kuyt is ondanks een mindere periode nog steeds vele malen beter dan Kramer. Kuyt blijft gewoon voor iedere meter vechten.
Elia had ook helemaal niet moeten spelen, dat is typisch een speler die vrijwel altijd zegt dat hij fit is, zag je bij die wissel met zijn gebroken vinger ook al, wilde er niet uit. Goede mentaliteit, maar soms moet je een speler in bescherming nemen. Kuyt had in de plek voor Elia moeten staan.
Snap ook niet dat Gio Bilal maar blijft inzetten, die kan gewoon niet scoren, hoe makkelijk de kans ook is, gisteren weer een 100% kans missen...
Maar goed, vond heel Feyenoord door de ondergrens zakken, dit was ook een terechte overwinning van Sparta. Nelom bewees helaas ook weer een slechte dienst, pfff is Woudenberg echt slechter? Kan het me haast niet voorstellen. Ik haal Nelom heel vaak aan, sorry voor die jongen, maar dan moet hij ook beter spelen.
Waarom speelt Feyenoord zo slecht tegen ploegen in de onderste regionen, lijkt wel instelling en onderschatting.
Meteen vergeten en er weer vol tegenaan tegen AZ!

Als je echt graag die titel wil pakken als team . Moet je ook op de juiste momenten aangeven wanneer je niet fit bent en bijboorbeeld een altijd fitte kuyt laten spelen . Dat mag je van bronckhorst ook kwalijk nemen , blijkbaar heeft hij te weinig vertrouwen in kuyt dat hij het risico wil nemen met niet helemaal fitte spelers . Of je durft als speler niet eerlijk te zijn uit angst voor je plek of je hebt als team last van misplaatste arogantie . Ik hoop dat het keihard word afgestraft de komende weken ..
Ik gun het ze iig niet..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren