Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krul praat met delegatie Carlisle United

Laatste update:

De kans is groot dat Tim Krul weer uitgeleend zal worden door Newcastle United. Carlisle United, dat momenteel achttiende staat in de Engelse League One, hoopt de Nederlandse doelman tot het eind van dit kalenderjaar te kunnen huren. De keeper gaat vrijdag met de laagvlieger om tafel.

Krul (20) speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij Falkirk en maakte dusdanig veel indruk dat Newcastle United hem terughaalde. Op St. James’s Park werd de Nederlander echter weer niet de eerste keus. Krul speelt tweede viool achter Shay Given, Steve Harper en Fraser Foster en kwam dit seizoen nog niet in actie. Carlisle hoopt dat de doelman een maand in de League One wil spelen.

The Cumbrians zijn op zoek naar een vervanger voor Ben Alnwick, die gehuurd werd van Tottenham Hotspur maar werd teruggehaald door Harry Redknapp. De oefenmeester van The Spurs is niet tevreden met Heurelho Gomes en wil kijken of de jonge Alnwick een beter alternatief is. Carlisle gaat in de winterstop op zoek naar een nieuwe keeper en sluit niet uit dat het Krul de rest van dit seizoen huurt van Newcastle.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord haal deze jongen!
Als hij nu weer goed gaat keepen dan gaat zijn transferwaarde waarschijnlijk alleen maar verder omhoog.

20 november 2008 om 20:02

Hoevaak moet er nog gezegd worden dat Newcastle hem Niet wil verkopen. Anders had Feyenoord hem van de zomer al gekocht ja. Beter opletten.

Slim idee komtie aan speeltijd toe en kan hij zich verder ontwikkelen
@coentje wat heeft feyenoord aan hem
ze hebben mulder tog nog en Darley ook 2 grote talenten

Ik denk dat Psv deze jonge het beste kan halen , het is een nederlander en ajax heeft vermeer al.
Terwijl isaksson tegenvalt

20 november 2008 om 17:43

Isaksson is best een aardige keeper, alleen tegen Ajax was het wat minder. En Isaksson is ook niet goedkoop dus die ga je niet op de bank zetten. De enige club die hem kan halen is Feyenoord, want Feyenoord heeft alleen 2 zeer oude keepers. Maar feyenoord kan hem voorlopig niet betalen dus hij zal wel niet komen. Bovendien betwijfel ik of Krul wel zo geweldig is, want bij Newcastle is hij totaal niet in beeld

20 november 2008 om 18:51

2 zeer oude keepers?
en daarachter de supertalenten mulder en darley ja.
mulder was zelfs opgeroepen voor nederland B dacht ik?
dus waarom zou feyenoord hem nodig hebben.

on ; hij had denk ik nooit naar het buitenland moeten gaan op zo'n jonge leeftijd, gewoon rustig je carriere opbouwen. Er zijn trouwens genoeg ploeg in Nederland die hem wel kunnen gebruiken.

20 november 2008 om 20:06

supertalenten? dat mag jij dromen ja. Als ze zo goed zijn mag jij mij vertellen waarom feyenoord van dijk heeft gehaald en waarom ze geprobeerd hebben om Krul te halen

20 november 2008 om 20:41

Als je goed had opgelet was van Dijk een noodoplossing. Mulder (19) was al uitgeleend aan Excelsior om ervaring op te doen (goede zaak). Darley is met z'n 17 jaar nog veels te jong en mag rijpen bij jong Feyenoord. Ekramy werd vlak voor het sluiten van de transfermarkt verhuurd aan een Turkse club met een optie tot koop.
Om met alleen Timmer een seizoen in te gaan is nou niet bepaald verstandig. Van Dijk is met zijn ervaring een goede noodoplossing en kostte Feyenoord 250.000 euri's of zo. Je hebt minimaal 3 keepers nodig, maar talenten moeten ook ervaring opdoen.

Krul had waarschijnlijk Timmer uit het elftal gespeeld en was binnen 4 jaar weer doorverkocht. Dan zou Mulder mooi het stokje kunnen overnemen en vervolgens Darley.

Stekelenburg was de opvolger van vd Sar en 1 van neerlands grootste talenten, doch heeft hij er jaren over gedaan om 1ste keeper te worden en hij begint nu pas goed te worden (3e seizoen ajax). Doch heeft hij nog wel 3 jaar nodig om een echte topkeeper te worden.

Psv heeft Cassio Ramos op de bank , prima keeper dacht ik zo

20 november 2008 om 17:54

ja als hij goed is moet hij zich nog wel bewijzen:clown

20 november 2008 om 17:57

vertrouw mij maar hijhaalt elke wedstrijd bij jong psv een maar onmogelijke ballen er uit.

zie filmpje jong ajax jong psv op psv site daar die die het Fantastisch

league one, zit dat nog onder the championship?

20 november 2008 om 17:59

Ja, dat is de divisie net onder de Championship.

20 november 2008 om 19:33

Dat is echt een matig niveau hoor. De nummer 18 van de League One, dan praat je over clubs als Fc Eindhoven en Agovv.

Tim Krul heeft er slecht aan gedaan om zo vroeg naar Engeland te verkassen. In de Eredivisie is hij beter af.

21 november 2008 om 00:21

League One clubs schat ik nog veel hoger in dan die bijna failliete clubs in de 1ste divisie.

20 november 2008 om 18:02

Mja, Krul moet toch wel een beter plekje kunnen vinden dan de nummer 18 van de 3e divisie van Engeland..

ja een onder de championschip.

@markzor, feyenoord heeft alleen 2 oude keepers? jj kent onze selectie niet want mulder is van ons uitkomend voor excelsior als ik het goed heb en we hebben darley nog. dus uhm dat zijn 2 Talenten, duss, voordat je iets zegt ff nakijken voortaan

20 november 2008 om 20:05

ja en? die keepers zijn nog niet geschikt voor feyenoord. Anders hadden ze van dijk niet gehaald.

Mmmmm....ik weet het niet, Je kan meer uithem halen dan wat nu in hem zit

Manchester City zocht toch een tijdelijke alternatief? Goede stand-inn doelman bij een goede club lijkt me!

Tim Krul is een prima keeper maar Ajax heeft Stekelenburg en Vermeer, Feyenoord heeft Darley en Mulder en Psv heeft Isaksson en Cassio Ramo. De topclubs hebben geen keepers nodig. Fc Twente kan hem misschien halen als opvolger van Boschker maar Fc Groningen en Heerenveen hebben beide al een jonge talentvolle keeper.

20 november 2008 om 19:20

Dat ben ik met je eens. Deze jongen wordt veelvuldig gelinkt aan Feyenoord maar zoals al eerder vermeld hier, heeft al twee jonge keepers. Bij Twente zou hij niet misstaan denk ik, alleen is het wel belangrijk dat hij snel minuten gaat maken op een wat hoger niveau als de derde comp van Engeland.

Hopelijk krijgt hij een kans bij newcastle! maar given zeer betrouwbare keeper.

Het is volgens mij een goede keeper waar je als club nog jaren plezier van kunt hebben. Ik hoop dat Feyenoord hem nu wel haalt maar ik zou er niet van staan kijken als Heerenveen of Twente ook een poging wagen...

20 november 2008 om 20:10

Alleen jammer dat Newcastle, die Krul ook als toptalent ziet, hem niet wil verkopen maar verhuren...

Al die reacties over Nederlandse clubs die hem moeten halen slaan dus nergens op; ze zullen hem alleen verhuren aan een club waar hij wel speeltijd krijgt en aan de eredivisie is hij nog niet toe.

twente heeft michailov, heerenveen steppe,misschien lekker terug naar ado :-p

hij is veels te vroeg naar het buitenland gegaan
had nog paar jaar moeten rijpen hier in nederland bij een middenmoter

Krul moet zowieso niet naar heerenveen, want die hebbe Steppe en als die gast in vorm is is dat een geweldige keeper geloof mij maar...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren