Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krul mag hopen op Ajax 1: ‘Dit is mentaal een overwinning voor mij’

Laatste update:

Tim Krul stond vrijdagavond voor de vierde opeenvolgende wedstrijd onder de lat bij Jong Ajax. De keeper incasseerde een tegendoelpunt, maar zag zijn ploeg met 1-3 zegevieren over SC Cambuur. Na lang blessureleed mag Krul hopen op aansluiting bij Ajax 1.

/

De huurling van Newcastle United zegt trots te zijn op het feit dat hij vier duels in twee weken achter de rug heeft, na een afwezigheid van dertien maanden. "En twee wedstrijden op kunstgras ook. Dat is mentaal ook wel een overwinning", voegt hij toe in gesprek met FOX Sports. "Dus ik denk dat ik wel wat heb overwonnen. Fysiek voel ik me super. Nu is het ritme opdoen. Wat je in een wedstrijd te doen krijgt, kun je niet nabootsen in de training."

De wedstrijd in Leeuwarden noemt Krul 'lekker'. "Goed publiek, goede sfeer", oordeelt de 28-jarige Krul. "We maakten veel fouten, maar er zaten ook hele goede momenten tussen. In de slotfase zie je dan wat er kan gebeuren als je er écht in gaat geloven. Dat was het belangrijkste. En om dan hier te winnen, dat zijn hele mooie drie punten."

Verwacht je Tim Krul dit kalenderjaar bij Ajax 1 te zien?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voorlopig is onana de onbetwiste nummer 1 en moet krul op zijn beurt wachten.

3 december 2016 om 09:19

Zonder blessures of rode kaart zal Onana gewoon nummer 1 blijven. Hooguit dat hij een keer de beker mag meepakken.

3 december 2016 om 10:04

Hoop toch echt dat Krul na de winterstop de nummer 1 is. Onana maakt af en toe nog foutjes, van die kleine onoplettendheidjes. Dat gaat je nog een keer punten kosten. Lekker Krul laten spelen en Onana volgend jaar onder de lat.

3 december 2016 om 10:21

Krul is niet beter dan Onana en daarbij een huur speler.
Gewoon Onana laten staan wordt alleen maar beter.

3 december 2016 om 11:19

Onana heeft nog vrijwel geen fouten gemaakt joh, en zelfs punten gepakt (Feyenoord uit). Waarom zou je enorme zelfvertrouwen die Onana nu heeft afbreken door hem te passeren voor een huurling die volgend jaar weer weg is?

3 december 2016 om 11:22

Heb je Krul bij jong Ajax gezien? Schiet alle ballen naar voren. Daarbij Onana heeft meer reddingen dat hij Ajax in leven houdt dan fouten die Ajax punten kost.

3 december 2016 om 11:26

Bovendien is het nog maar de vraag hoe sterk Krul terugkomt he. Die heeft 13 maanden niet gespeeld en kan dus wel eens veel minder dan Onana zijn op het moment.

3 december 2016 om 12:29

Ben het van harte met je eens! Laat Krul maar tweede keeper blijven. Onana is voor de komende jaren de toekomst!

Zolang Onana nummer 1 blijft heb ik er geen probleem mee dat Krul aansluit.

Krul in top vorm is misschien als keeper beter echter meevoetballend bakt hij er weinig van.

Onana doet het gewoon top voor een debutant, voetbalt goed mee en heeft ons al meerdere malen gered.

3 december 2016 om 13:23

Helemaal mee eens. Het belangrijkste vind ik echter dat Osana gewoon onder contract staat bij Ajax. Dus ook al mocht Krul iets beter zijn dan nog zou ik voor Onana gaan. Tenzij het een echt groot verschil in kwaliteit is.....

Knappe beslissing om een geblesseerde keeper te gaan huren trouwens.

Tim heeft helemaal gelijk.

Hij heeft die wedstrijden wel gespeeld. En op kunstgras moet je na zo'n blessure psychisch ook hele wat overwinnen.

Na de winterstop zal hij vast bij de selectie komen en dan moet men bezien, wie in de goal komt te staan. Voorafgaand aan dit seizoen had ik Krul snel in de goal bij Ajax-1 verwacht. Maar Onana doet het verrassend goed, dus dat wordt een lastig verhaal. Wellicht dat de Afrika CUp het breekpunt gaat zijn.

Wat jong-Ajax betreft; Walian en Dankerlui komen absoluut te kort voor dit niveau. Het blijft lastig om goede spitsen en linksbacks op te blijven leiden...

3 december 2016 om 09:28

Ja maar vergeet niet dat de spits die qua leeftijd in jong Ajax hoort te spelen nu in het eerste staat

3 december 2016 om 10:23

Onana gaat niet naar de Afrika Cup omdat hij net eerste keeper is.
Gewoon laten staan doet het gewoon heel goed.

Aansluiten mag van mij maar keepen niet. Laat lekker Onana meer ervaring opdoen die heb je volgend jaar ook nog nodig namelijk en dan is Krul weg. In feite hetzelfde principe als met Traore gewoon op de bank zetten en je eigen spelers nu opstellen.

3 december 2016 om 13:25

Ja maar voor Traore is geen gelijkwaardige vervanger.... alhoewel die inderdaad ook niet de pannen van het dak speelt

Krul komt er zeker in, kwestie van tijd. Los van dat hij veel beter is dan Onana, is hij duur gehuurd. En Overmars is onsterfelijk ongeloofwaardig als Krul een heel seizoen niet in het 1e speelt.

3 december 2016 om 09:39

Neehoor Onana blijft 1. Die vertegenwoordigd nog veel meer. + Krul is een goede tweede keeper.

3 december 2016 om 10:07

Denk inderdaad dat Krul snel de nummer 1 wordt. Is overal ietsje beter in in vergelijking met Onana. Maar met name in het meevoetballen, want onana kan wel eens een bal in de tribune schieten terwijl en 5 man vrij staan, en af en toe heeft hij zo'n balletje dat onder zn voet door schiet.

3 december 2016 om 11:14

Hij is helemaal niet beter. Krul kan niet meevoetballen is helemaal geen type Ajax keeper

3 december 2016 om 12:04

Heb je Krul wel eens zien mee voetballen bij jong of bij NewCastle. Krul is juist totaal geen mee voetballende keeper. Verderest speelt Onana gewoon prima en wordt met de week beter. Door Krul er nu in te zetten breek je Onana's vertrouwen af en dat voor een keeper die er over een half jaar toch niet meer is. Qua kwaliteiten liggen en krul in topvorm en Onana op dit moment niet heel veel uit elkaar, waar Onana voetballend iets beter is en Krul puur als keeper iets beter

3 december 2016 om 12:18

Ajax111, zijn dat je echte argumenten? Meermaals is aangegeven door meerdere Ajacieden, dat Onana het prima doet, beter wordt en transferwaarde vertegenwoordigd. Ik respecteer je mening, maar waarom zou je Onana eruit halen voor een huurling?

3 december 2016 om 13:49

Omdat die huurling, in mijn ogen, een betere keeper is. Plus hij heeft ervaring, kan nog van pas komen in de EL na de winterstop.

Als Krul tweede keeper wordt dan is de Boer het lulletje van het jaar. Je bent tweede keeper maar ze hebben blijkbaar zo weinig vertrouwen in je dat je uiteindelijk derde keeper bent geworden.

3 december 2016 om 10:58

Nou boer mag blij zijn dat hij dit seizoen de bekertoernooi mag keepen. Hij was duidelijk gehaald voor stand in.

3 december 2016 om 11:25

Maar waarom haal je iemand als stand in als je hem niet gebruikt als de eerste keeper weg valt? Je gebruikt een andere keeper als eerste keeper en huurt er vervolgens nog een bij.
Boodschap voor de Boer is duidelijk, we hebben geen vertrouwen in je.

3 december 2016 om 11:24

Onana zou keeper van Jong Ajax blijven, maar heeft het tot nu toe goed gedaan.
Krul zou eerst al in September fit zijn, maar dat werd dus November.
Boer wist dat die altijd 2e keus zou zijn.
Echter kan dit door de stormachtige ontwikkeling van Onana veranderen.
Feit is ook dat als Newcastle niet promoveerd hij voor 5 miljoen overgenomen kan worden.
En met Jong Ajax kan je altijd nog rouleren met je keepers.
Boer weet ook zijn beperkingen en zal bij Ajax meer verdienen dan elders.

3 december 2016 om 11:27

Boer wist dat ie 2de keus zou zijn maar dan ben ik benieuwd of dat ie ook 2de keus gaat blijven en dat Krul de nieuwe keeper van Jong Ajax gaat worden. Ze zullen hem zeker niet voor 5 miljoen over gaan nemen lijkt me.

Ik zou onana laten staan, hij staat zn mannetje vind ik. Waar vele het niet in hem zagen. Krul heeft gewoon pech dat Onana zich zo ontwikkelt en zo goed staat te keepen

Afgelopen week heb ik Onana in actie gezien toen hij in Heerenveen was. Wij op de tribune zeiden toen al dat dit een topkeeper is/wordt. Tim Krul gaat het zeker afleggen tegen hem.

Hoewel ik Krul een betere keeper vind zou ik met het oog op de toekomst Onana laten staan Tenzij hij gaat blunderen, maar tot op heden maakt hij een prima indruk.

Zowel Ajax met Krul als PSV met Siem de Jong zijn beiden fout geweest bij het aantrekken (voor een jaar) van deze spelers. Je weet van te voren dat ze geblesseerd zijn, of net van een blessure komen. Voordat ze weer fit zijn we een half jaar verder.

3 december 2016 om 12:28

Niet mee eens, beide clubs hadden hadden niet veel meer keus tegen die tijd. En daar komt bij Ajax nog bij, dat niemand had verwacht dat Onana zich zo stormachtig zou ontwikkelen. Siemens was wel riskanter, omdat hij nog langer niet en minder gespeeld had dan Krul.

3 december 2016 om 22:08

Ik zeg ook niet dat ze geen keeper erbij moesten halen. Het is gewoon niet slim om voor een seizoen een spelers aan te trekken die geblesseerd is.

3 december 2016 om 13:02

Ajax moest wat doen aangezien Cillessen wegging had je alleen Boer en Onana, veel te weinig.

Goed publiek en goede sfeer? Ze hebben niks anders gedaan dan zich schandalig te gedragen.
En Krul mag lekker het hele seizoen op de bank zitten want er is geen enkele reden om Onana eruit te halen.

Krul is weer 1 van de dubieuze aanwinsten op het lange miskopen lijstje van Overmars.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren