Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kroos weerspreekt kritiek: ‘Zijn kwaliteiten staan buiten kijf’

Laatste update:

Een trainer die niet al zijn wedstrijden wint bij Real Madrid wordt meestal al gauw bekritiseerd. Ook Zinédine Zidane maakt het dit seizoen mee, ondanks de Champions League-triomf van vorig seizoen en de gedeelde eerste plaats in LaLiga van dit moment. Toni Kroos kan er weinig mee: de Duitser zegt dat zijn teamgenoten en hij dik tevreden zijn over Zidane als trainer.

/

De laatste vier wedstrijden van Real Madrid eindigden allemaal in een remise: tegen Villarreal (1-1), Las Palmas (2-2), Borussia Dortmund (2-2) en Eibar (1-1). “Om eerlijk te zijn lees ik de kranten niet zo vaak en ik weet dus niet hoe de kritiek op de trainer inhoudelijk is. Maar we speelden niet zo goed tegen Eibar, dat is zo. Tegen Borussia Dortmund en Las Palmas was het echter wél goed”, vindt Kroos.

De middenvelder zegt dat Zidane in zijn ogen gewoon de best denkbare trainer is voor de club. “Hij is belangrijk voor ons. Hij is heel toegewijd en zijn kwaliteiten staan buiten kijf. De sfeer in de ploeg is bovendien heel erg goed. En niet om het als excuus op te voeren, maar we hebben ook wel te maken gehad met blessures bij belangrijke spelers. We moeten zaterdag gewoon zien te winnen van Real Betis”, sluit Kroos af.

Zinédine Zidane doet het goed genoeg bij Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dortmund uit gelijk spelen. Weet niet of iemand van de kritische journalistiek die wedstrijd heeft gezien maar in die Duitse hekseketel was het een puike prestatie

14 oktober 2016 om 07:48

Dortmund verdedigde een puike wedstrijd? Het gaat om het spel bij real en dit overtuigd nog lang niet. Tegen dortmund werden ze bij vlagen compleet weggespeeld. Ze hebben geluk gehad dat ze er niet 4 om hun oren kregen.

Zinedine Zidane is ook de beste optie voor Madrid op het moment. Zou niet zo een twee een andere trainer kunnen bedenken voor real op het moment.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren