Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kritische Dani Alves slaakt noodkreet: ‘Het was een gigantische schok’

Laatste update:

Dani Alves voelt zich niet altijd gehoord bij Paris Saint-Germain. De 35-jarige rechtsback, die momenteel met de Franse grootmacht praat over het verlengen van zijn aflopende verbintenis, vindt dat er niet altijd goed gebruikt wordt gemaakt van zijn ervaring in het topvoetbal, zo laat de routinier weten in een interview met RMC Sport.

“Ik weet hoe ik moet winnen”, begint de Braziliaan, die in zijn loopbaan reeds 38 prijzen heeft gewonnen. “Als ik iets te melden heb, wil ik graag dat er geluisterd wordt. Niet omdat ik beter ben dan iemand anders, maar ik ben er (de top van het voetbal, red.) al geweest. Als dat het geval is, moet je goed naar deze persoon luisteren en vertrouwen op zijn ervaring.”

“Misschien gaat het dan werken, misschien ook niet. Ik wil in ieder geval graag dat er meer naar mij geluisterd wordt”, aldus de verdediger, die wijst naar de uitschakeling van PSG in de Champions League tegen Manchester United. “Het was een gigantische schok voor mij. Maar ik zei voor de wedstrijd al dat we respect moeten tonen. United is een club met veel historie en in een belangrijke competitie speelt de geschiedenis in jouw nadeel.”

“We hadden echt ten strijde moeten trekken. Als we een goede eerste helft hadden gespeeld, moest het de tweede helft nóg beter”, stelt de veteraan, di de schuld niet bij trainer Thomas Tuchel wil neerleggen. “Hij is de beste aanwinst van PSG sinds ik bij de club ben. Ik heb nog nooit zo'n trainer gezien die zo intelligent is en die zo toegewijd is en de tegenstander zo uitvoerig analyseert. Het is een plezier om iedere dag met hem te werken", besluit de 107-voudig international.

Verwacht jij dat Dani Alves ook komend seizoen nog speelt bij Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopt wel. Deze man heeft heel erg lang op de top gestaan. Was in zijn barca tijd toch wel de beste rechtsback. En eerlijk is eerlijk, ik mis hem nog steeds aan de rechter flank bij barca.

11 april 2019 om 20:34

De jonge Dani Alves, ja maar ik denk dat we echt heel blij kunnen zijn met semedo, die iedere wedstrijd beter wordt.

12 april 2019 om 08:13

Zowel de jonge Dani als de Dani op 30 jarige leeftijd was wereldtop.

11 april 2019 om 21:06

Zo beetje iedereen boven de 25 jaar bij PSG heeft al minimaal 20 prijzen gepakt. Neymar, Di Maria, Cavani, Buffon, Marquinhos, Veratti.

'Moeten meer respect tonen'. Gaat ie vervolgens op de middelijn even hooghouden.

11 april 2019 om 20:37

Dit he, ik heb ook het idee dat je niet hiuppekkee even vraagt he luister even.
Je bent een leider of je bent het niet en mensen gaan van nature naar de leiders toe, in Parijs mis je die overduidelijk.

Het hem om winnen en alleen dat.
Hij heeft gewoon gelijk. Een internationale prijs winnen is het moeilijkste wat er is

Ja vandaar dat je even arrogant deed tegen Manu en ging hooghouden op de middellijn he? Vervolgens ook nog keihard de deksel op je neus gekregen. Nee Dani, meer in de spiegel kijken lijkt me beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren