Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kritiek op recordaankoop Chelsea: ‘Hij moet consistenter worden’

Laatste update:

Álvaro Morata werd deze zomer voor minimaal zestig miljoen euro door Chelsea opgepikt bij Real Madrid. De Spaanse aanvaller maakte met drie doelpunten in zijn eerste vier competitiewedstrijden voor the Blues onmiddellijk grote indruk, maar volgens Gianfranco Zola is Morata nog niet consistent genoeg.

Ofschoon Zola de kwaliteiten van de spits erkent, benadrukt het clubicoon dat hij gedurende zijn loopbaan nog nooit ergens verzekerd is geweest van een basisplaats. "Hij heeft bij Juventus gespeeld en had daar geen vaste plek. Datzelfde was het geval bij Real Madrid", zegt de Italiaan in gesprek met talkSPORT. "Natuurlijk trekt niemand zijn kwaliteiten in twijfel. Hij is nog altijd jong, maar hij moet consistenter worden. Als je voor clubs als Juventus, Real of Chelsea speelt, moet je nou eenmaal consistent zijn."

Zola denkt dat Morata zich onder Antonio Conte hoe dan ook uitstekend kan ontwikkelen. "Het gaat de juiste kant op", vervolgt hij tevreden. "Voor Chelsea is de spitspositie bijzonder belangrijk. Als hij goed presteert, dan zullen de spelers om hem heen, zoals Pedro, Willian en Eden Hazard, ook beter uit de verf komen."

Moet Álvaro Morata consistenter worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jahoor, scoort in zowat elke wedstrijd dat hij speelt. Zeker de laatste wedstrijden voor zowel real en chelsea en deze meneer heeft het over consistentie.

12 september 2017 om 21:47

Klopt, maar snap wel wat Zola zegt en hij heeft daarin wel gelijk. Morata is nog nooit onbetwiste 1e spits geweest, waar verder niks mis mee is gezien zijn leeftijd en de clubs waar hij heeft gespeeld, en heeft in die zin dus nooit een jaar lang "consistent" gepresteerd. Dit zal hij moeten waarmaken om te slagen bij Chelsea al heb ik daar alle vertrouwen in. Zie dit ook niet echt als kritiek van Zola.

Haha hij moet consistenter worden, die Zola lult ook maar wat.

Bij Real 2e spits en haalde daar een betere doelpuntenratio dan Benzema en hij speelt pas 4 wedstrijden bij Chelsea. Geef die jongen gewoon wat tijd, doet het voorlopig gewoon goed bij Chelsea.

13 september 2017 om 10:33

Hij zegt toch ook totaal niet dat hij slecht speelt ofwel? Je maakt een aanname en ook nog een verkeerde ook. Zola zegt in feite nu dat hij dit gewoon het hele seizoen lang moet volhouden om succesvol te zijn bij Chelsea.

13 september 2017 om 14:05

Hij is dus wel consistent bezig bij Chelsea? Dus hij moet niet consistenter worden als hij het al is.

Wauw haha.. volgde deze man Morata uberhaupt?
Zelfs bij Real was hij consistent, wel klopt het dat hij geen basis plaats had maar halloo? Er staat een CR en Benz... zowat elke andere spits zou hun voor moeten laten gaan.
Heb echt geen idee hoe Zola hier op komt.
Als Morata helemaal gewend daar (bij chelsea) zal zijn kan hij easy topscoorder van PL worden.
Dit zei ik overigens al direct toen hij de overstap maakte ik zie hem dat wel worden.
En 3 goals in 4 matches zegt natuurlijk ook al wat. Is gewoon een prima begin voor iemand die in een ander klimaat etc terecht komt. Het kan alleen maar beter worden, (lijkt me) .

Doet het toch prima tot nu toe. Maakt zijn doelpunten en is consistent genoeg. Denk dat die jongen alleen nog maar zal groeien bij Chelsea.

Wat een onzin hij speelt gewoon erg goed 3 goals en 2 assist in 4 premier league wedstrijden is gewoon goed wat wil je nog meer.

Nou , ik vind bij real Madrid als tweede spits in 1501 minuten speeltijd 18x scoren echt wel consistent hoor . 83,3 goals per minuut gewoon netjes hoor.

13 september 2017 om 01:37

83,3 goals per minuut zou idd bizar goed zijn lol😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren